Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán Szex - A Szerelő

A Szerelő

A lakásodhoz kiérkezvén viszonylag hosszú várakozás után nyitsz ajtót nekem de ahogy meglátlak azonnal megbocsátom a dolgot hisz épp a zuhany alól mászhattál ki.
Egy lenge kis köntös van rajtad valami nagyon finom anyagból ami látni engedi formás melleid izgató körvonalát, karcsú tested tökéletes formáját.
Csak remélni merem hogy nem veszed tolakodásnak gyors mustrámat de a nedves hajaddal keretezett csodaszép arcodon megjelenő huncut kis mosoly másról árulkodik.
Pironkodva lépek beljebb és nem segít a kalandozó fantáziámon az se hogy nem hagysz annyi helyet hogy anélkül férjek el melletted hogy hozzád ne érjek.
Akár szándékos volt akár nem a hatása nem marad el. Ahogy a bőrünk egy pillanatra összeér, kellemes borzongás járja át a testem és hirtelen késztetést érzek hogy jó mélyen beszívjam kellemes illatod ami nem kerüli el a figyelmed. Ahogy elémvágsz az előszobában hogy megmutasd a hibát, rögtön világossá válik hogy szándékos volt az elözző mozzanat
hisz most te érsz hozzám finoman, de kicsit hosszabban mint az előbb amitől úgy érzem nem csak javítás lesz ebből a dologból. Követem kecsesen ringó csípőd a hibás mosogatóig és kipakolom a szerszámaim.

Csak egy kis dugulás és tömítés csere de megpróbálom a lehető legtöbb időt tölteni a földön fekve, fejemet a mosogató alá dugva hisz közben fel-le járkálva teszel-veszel a konyhában körülöttem,
mit sem törődve azzal hogy a köntösödet megkötő szalag szépen lassan kioldódni látszik. Először csak a dekoltázsod  kezd szétnyílni és egyre több látszik a fantasztikus melleid csábító vonalaiból
és áldom a konyhapultot fölöttem hogy takarja a fejed hisz így nem láthatod hogy szinte le sem veszem rólad a szemem miközben a szerszámaimmal bíbelődök. Nem, azzal még nem.
Csak remélni merem hogy nem veszed észre ahogy a nadrágomban komoly változások következnek be de ahogy egyre többször lépsz át rajtam szinte már alulról is belátok a szétnyíló köntösödbe,
ami csak olaj a tűzre és már nem sok kell hozzá hogy a merevedő farkam elő ne bújjon a nadrágomból a lazán megkötött övem alatt, amire csak rásegítenek a "szerelés" közben fenntartott kezeim.
Úgy érzem fordul a kocka mikor felcsúszik a pólóm a köldököm fölé mert hirtelen abbahagyod a mászkálást és csak annyit látok hogy a konyhapultnak háttal támaszkodva felém fordulva figyelsz.
Ahogy a melleidre téved újra a tekintetem nem kerüli el a figyelmem hogy most már szépen kirajzolódnak a mellbimbóid a finom anyagon keresztül és ahogy egy elegáns mozdulattal félrehúzod a köntös egyik felét a combodról, világossá válik mire megy ki a játék.
A hatás nem marad el mert a farkam menthetetlenül előtör erre a látványra és már az egész makkom az övem vonala fölé kerül. Már nem sokra mennék az igazítással
így inkább hagyom had élje a saját életét, amit mintha szaporább légzéssel nyugtáznál. Elindulsz felém de olyan lassan hogy az a pár lépés perceknek tűnik és odaguggolsz mellém hogy a szemembe mondhasd:
- Egy kicsit magadra hagylak hogyha nem bánod.
Ezzel egy időben a kezed óvatosan a hasamra teszed közvetlenül a farkam mellett és közben ahogy behajolsz az egyik mellbimbód láthatóvá válik.
Próbálok végig a szemedbe nézve válaszolni de szinte felforr a vérem az érintésedtől és muszáj rápillantanom kikandikáló kőkemény bimbódra.
- Persze, menj csak, még elleszek egy darabig.
Hangom remegése mosolyt csal az arcodra és még tovább kínzol ahogy a kezed a hasamon végigsimítva veszed el és "véletlenül" még a farkamhoz is hozzáérsz.
Le sem bírom venni a szemem távolodó formás fenekedről ahogy a szomszédos szobába mész de résnyire nyitva hagyod az ajtót.
Rövidesen halk sóhajokra leszek figyelmes ami arra enged következtetni hogy téged se hagyott hidegen a dolog és ezt nekem látnom kell.
Munkámat egy kézmosással tesztelem és próbálok hangtalanul az ajtóhoz menni hogy bekukucskáljak.
A látvány teljesen elámít és szinte tátott szájjal bámulom ahogy csukott szemmel simogatod magad egy fotelben.
Minden bátorságom összeszedve megszólítalak:
- Segíthetek?
Nem nagyon lepődsz meg és a csábító mosolyod válaszol helyetted.

Lassan mögéd kerülök és gyengéden a vállaidra teszem a kezem miközben te még mindig magadat simogatod itt-ott. Szépen lassan lejjebb siklanak az ujjaim és szétnyitom a melleidet alig takaró köntöst hogy
most már teljes pompájában csodálhassam meg fantasztikus melleidet, ügyelve arra hogy még ne érintsem sötét rózsaszín hívogató mellbimbóid. Az ámulattól amit a csodás kebled látványa okoz szinte földbe gyökerezik a lábam
és a tétlenségem miatt fel is nézel hogy meddig váratlak még de ahogy meglátod az arcomon a csodálat és döbbenet keverékét csak elmosolyodsz és már folytatod is tested kényeztetés. El sem hiszem hogy egy ilyen gyönyörű formás mellet
érinthetek és a lehető legfinomabb, leglassabb mozdulatokkal kezdem cirógatni az ikreket a bimbóidat kerülgetve ami szemlátomást tetszik neked hisz egyre szaporábban veszed a levegőt. Nem is bírsz magaddal sokáig hisz mire végre a már kőkeményre és hívogatóra duzzadt mellbimbóidhoz érek már a nadrágomnál kezdesz matatni. Segítségképp oldalról közelítem meg a fejed hogy jobban hozzáférj a nadrágomat szinte szétfeszítő farkamhoz. Miközben egyik kezemmel még mindig a melleidet simogatom, a másikkal a hajadat igazítom félre álomszép arcodból amin a mohó vágy jeleit vélem felfedezni végtelennek tűnő harcod közben az övemmel és a cipzárammal. Pedig csak pár másodperc volt az egész de ahogy egy ilyen gyönyörű nő próbál ilyen vehemensena farkamhoz férni, egész más szintre emeli az idő fogalmát.

Szinte elönti az agyamat a kéj ahogy a farkamat a húsos, cseresznyeszínű ajkaiddal érinted és egyből látszik a szakértelmed minden mozdulatodban. Végig a szemembe nézel ahogy a nedves nyelveddel teljes hosszában végignyalod a farkam majd a makkommal kezdesz játszadozni. ahogy rendesen körbenyaltad minden négyzetcentijét majd 20 centis farkamnak, ajkaid rákulcsolódnak a répám végére és lassan kezd eltűnni köztük az egész. Nagyon lassan, pont ahogy szeretem.
Ahogy növeled a szopásod tempóját úgy kezdi elönteni a fejem a vér egyre jobban és szinte beleszédülök az élvezetbe, főleg mikor a teli szád miatt az orrodon kezdesz el kéjes hangokat kiadni hisz rég nem járt ilyen vastag fasz a szádban.
Időnként belassítasz hogy újra és újra kivehesd a szádból és végignyalhasd sziklakemény kéjrudam de mindvégig láthatom a gyönyörű szemeid.

Nem sokáig bírok magammal és muszáj leállítsalak hogy végre megízlelhessem a puncidat. A lábaid közé térdelek és örömmel látom hogy neked is tetszik az ötlet. Legszívesebben azonnal rávetném magam de egy kicsit muszáj revansot vennem a konyhai incselkedésed miatt így
a lehető leglassabban mozgok. Most már teljesen szétnyitom a köntösöd és pár másodpercig le sem bírom venni a szemem a csodaszép borotvált puncidról ami a szopástól rendesen benedvesedett, hisz hívogatóan csillog. De ne szaladjunk ennyire előre gondoltam és a
melleidet veszem újra kezelésbe de ezúttal a szám is besegít. Finoman körbenyalogatom a mellbimbódat és mikor már szinte követelőzően kezdesz sóhajtozni elkezdem szopkodni őket. Megérte ennyit váratni hisz az érzékeny bimbóidat érintve szinte megfeszül a tested ahogy
újabb szintre emelem vele az élvezeted és epekedve várod mit művelhetek a punciddal ha már a melleddel ilyet válthatok ki belőled. Kálváriád még közel sem ért véget hisz ahogy egyre lejjebb haladok a szívogatásból csókolgatásba átcsapó kényeztetésedből, messze elkerülöm a kéjbarlangod bejáratát
és csak a térded fölött kezdek a combod belseje felé haladni puha csókjaimmal amivel az őrületbe kergetlek. Lágyan simogatom a combod amíg az illatos puncid felé közelítek és mielőtt megízlelném a belsejét óvatosan széthúzom hogy a csodás nagyajkaid szétnyíljanak mint egy virág.
A popsilyukadtól kezdi nyelvem az útját és őrült lassan szinte alig érintve őket a nagyajkaidon jutok el a még rejtőzködő csiklódig majd mindezt a másik oldalon is eljátszom. A hangok amiket eközben adsz ki valami földöntúli boldogsággal árasztják el a testem és már nem bírom én se hogy bele ne nyaljak
hívogató mézes bödönödbe. Most a csiklód fölötti bőrt kezdem fölfelé és szétfeszíteni és újra lentről fölfele végignyalom a már szinte csöpögő puncid és a lehető legtöbb nedvességet a nyelvemmel a csiklóra nyalva elkezdem az előbújó kéjgyöngyödet izgatni előbb lassú majd egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal.
Tested szinte hullámozni kezd ahogy a végtelennek tűnő várakozás után az orgazmus felé veszed az irányt ami az izgatottságod miatt rövidesen be is következik. Érzem ahogy újabb adag nedvesség árasztja el a puncid amit gyorsan ki is használok ujjaim benedvesítésére hisz közel sem végeztem még az izgatásoddal.

Benedvesített ujjaim előbb a szádhoz emelem és hagyom hogy megízlelhesd saját ízed ami egyszerűen páratlanul finom és édes. Igyekszem az utolsó cseppig kinyalni a még lüktető puncidból az orgazmusod bizonyítékát és most már az ujjaim is elkezdik a kényeztetésed. Előbb a nyelvem hegyének körkörös mozdulataival
kitágítom a bejáratot majd lassan tövig beletolom az egyik ujjam amit kisvártatva követ még egy. Mikor már könnyedén siklanak be teljes hosszukban felállok hogy újra a szádba adhassam a farkam oldalról miközben tenyeremmel a csiklódat takarva a középső két ujjammal beléd hatolok. Most nem úszod meg finomkodással
mert őrült vad tempóban kezdelek ujjazni, ami olyan élvezetet okoz neked hogy abba kell hagyd a szopást hogy rendesen kapj levegőt az egyre hangosabb és kéjesebb nyögésekhez. Nem sok kell az újabb orgazmushoz neked ami olyan elementáris erővel hat rá miközben a farkam majd letéped úgy szorítod hogy az egész tested
önkéntelenül rángatózni kezd és a kezemet elönti a forró puncid nedve. Még mindig meg meg rándulsz de már újra a szádban a farkam amivel most már te se finomkodsz és ameddig csak bírod letolod a torkodon hogy aztán örült vad tempóban szophasd tovább. Ennél keményebb már nem is lehet a farkam és annyira kívánom a lucskosra ázott puncidat hogy szinte kirántom a szádból és téged a fotel széléhez igazítva a nyáladtól teljesen nedves farkam a puncidhoz illesztem. Nem tolom bele egyből tövig, látni akarom az arcod minden rezdülését miközben centiről centire tűnik el benned a vastag farkam és élvezem ahogy egyre jobban kerekedik a szemed miközben teljesen szétfeszítem a puncidat.

Olyan nedves vagy hogy a forró makkom szinte akadálytalanul csúszik beléd és mohón nyeli el a fantasztikus puncid a farkam teljes hosszát amit újra és újra megismétlek míg a kéjes nyögéseid szinte már összefolynak. Vadul járatom benned a farkam amíg úgy érzem már nem sok kellene az orgazmushoz de ezt te is megérzed és úgy rászorítasz
hogy szinte úgy érzem satuba fogták a farkam. Nem ma kezdted azt meg kell hagyni de a nyert időt a pozícióváltásra használom és feltérdeltetlek a fotelba hogy hátulról is hozzáférjek csodás kéjbarlangodhoz amit zokszó nélkül meg is teszel. Ekkor ismét a nyelvemmel kezdelek izgatni csak most a csiklódtól egész a popsilyukadig nyallak ahol elidőzök kicsit hogy rendesen benedvesítsem azt is. Szó nélkül hátrafordulsz és az egyik kezeddel segítesz is szétfeszíteni a feneked miközben én a puncidba tolom a dákóm és a hüvelykujjammal közben az ánuszod izgatom. Rövidesen olyan finom laza lesz hogy gond nélkül nyeli el a vastag ujjam a popsid amire felsikkantasz és újra elélvezel, ezúttal a még mindig benned járó farkamra. Több se kell nekem és egy tempóváltás közben megfogom a hajad és hátrafeszítve a fejed egy kis fájdalommal újabb szintre emelem az élvezeted amit már csak csukott szemmel vagy képes elviselni. Szédületes tempóra váltok amit én se bírok sokáig és ahogy érzem hogy újra élvezni fogsz már én is
be akarok szállni az gyönyör élvezetébe és hagyom hogy szétáradjon testemben a kéj miközben vadul rázza a tested az orgazmus. Kirántom belőled a farkam és beterítem a formás popsidat az ondómmal amit te kéjes arccal szétkensz rajta és még meg is kóstolod.

Ám ekkor ajtónyílásra leszünk figyelmesek és mindkettőnk arcára kiül a rémület...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: