Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sosem hittem volna

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Engem Csillának hívnak, a páromat pedig Levinek. Házasok vagyunk, ő 29, én 26 éves vagyok. Egy kis falucskában lakunk egy nagyváros mellett, én itt vagyok pedagógus, a férjem pedig egy kisebb vállalkozást vezet. Ha tehetjük, évente többször is eljárunk pihenni. Így volt ez most is. A hegyekben néztünk ki egy kis nyaralót, hogy a nagy meleg elől oda meneküljünk. Pénteken indultunk és velünk tartott a kolléganőm is, akivel 2 éve dolgozok együtt. Őt Timinek hívják, 25 éves, mellesleg nagyon csinos. Az út nem tartott tovább 2 óránál, és megérkeztünk,. kipakoltunk. Nem igazán olyan volt, mint ahogy azt nekünk leírták. Tehát nem egyedül voltunk. Egy kisebb társaság is ott pihent, ők csak fiúk voltak, kb. 6-8 fő. Éppen bográcsoztak, illendően bemutatkoztunk egymásnak, majd ők meginvitáltak minket egy kis vacsorára.




Gyorsan átöltöztünk bikinire, és kicsit csobbantunk a kertben felállított medencében, addig a férjem a fiúkkal iszogatott, ismerkedett. Rajtam egy hófehér tangás bikini volt, míg Timin egy rózsaszín, szintén tangás, ami jól ment a szőke hajához. Ő kb. 170 cm magas, nagyon csinos, szőke hosszú hajú, szép szoli barna volt. Én fekete hosszú hajjal, 176 cm, szoli barna vagyok, sokak szerint kicsit kihívó, mivel több tetkóm és piercingem is van a bal lábamon, derekamon és a felkaromon. Piercingem van a nyelvemben, és csak egy kis csillogó kő az orromban és a csiklómban.




 




Kb. 2 perc fürdőzés után pár fiú is csatlakozott hozzánk a medencébe, és labdáztunk, közben mi is iszogattunk. A nagy melegben 2 pálinka után éreztem a fejemben. Egy kicsit kifeküdtünk a medence partjára, és beszélgettünk, majd kajáztunk. Kb. már 22 óra lehetett, és pár fiú hívott minket a helyi diszkóba, de mi már kinőttünk ezekből a bulikból, igazából sohasem szerettem. Kettő fiú kivételével mindenki elment, így már csak mi ketten, a párom és a 2 srác maradt, és tovább fürdőzgettünk, iszogattunk.




A gátlásaink is elmúltak, így a bikini felsőtől hamar megszabadultunk, majd pikánsabb témák kerültek elő. Fogadtak, hogy ha meg merem mutatni a nunimba található piercinget, akkor a 2 fiú meztelenül szalad egy kört az udvaron. Nem hitték, hogy megteszem, még a férjem is kételkedett, pedig tudta, hogy elég bevállalós vagyok. Egy perc múlva már meztelenül álltam a 3 fiú előtt, akik gyönyörködtek a tetkóimban, ill a piercingjeimben. A 2 fiú pedig szaladt 1 kört meztelenül az udvaron. Ekkor a fiú kitalálták, hogy fojtassuk akkor ezt a bátorságpróbát, amit eddig gyerekesnek tartottam, de most nagyon is vonzott.




A fiúk kitalálták most Timinek, hogy csókoljon meg engem. Erre a férjem beszaladt a kameráért, hogy mindezt felvegye. Timi odalépett hozzám, és megcsókolt hosszasan, majd egyik kezével a mellbimbómat simogatta, nagyon izgatott, de szemmel láthatóan a fiúknál is megindult valami. Most én vettem el a kamerát, és a férjemnek mondtam, hogy vegyék le Timivel egymásról erotikusan a bikini alsót, illetve a rövid nacit.
A férjem kezdte, és szép lassan elkezdte lehúzni a tangát Timiről, közben végig simította a lábát. Most Timi jött, aki a párom hasánál kezdte a simogatást, és szép lassan ő is lehúzta a rövid nacit a páromról. Ekkor vettem észre a párom férfiasságát, nagyon tetszik neki. Végezetül még Timi egy puszit is adott a férjem farkára, amin kicsit meglepődtem.
Most Timi ötletére nekem kellett a két srác férfiassága elé leguggolnom, és imitálni az orális szexet. A két srác odalépett hozzám a meredező farkaikkal, közben Timi fényképezett. A párom szólt, hogy fogjam meg mindkét srác farkát. Egész szép mérettel rendelkeztek. Mind a két srác farka a kezemben volt, és így pózolgattam. A főiskola évei alatt már voltam két pasival, és most ismét előttem volt a lehetőség, amint látom a páromnak sem volt ellenére, még úgy sem, hogy ő nélküle.




Ezt kihasználva szépen bekaptam az egyik srác farkát, és elkezdtem vele játszani, majd a másikkal is, mire a páromra néztem már Timivel smároltak a medencében. A srácok felhúztak, és mi is smárolni kezdtünk nagyon izgi volt , hogy bárki megláthat bennünket az utcáról. Szépen lefektettek a fűbe, és a mellemmel és a nunimmal foglalkoztak, nagyon jó érzés volt, ahogy két férfi meredező farokkal engem kényeztet. Az egyik srác a csiklómban található piercinggel játszadozott míg a másik a mellemet dugta , majd az ajkaim közzé tette. Imádtam, ahogy egy kurvának néztek, nem kellett nekik mondani, vagy mutatni, hogy mit akarok.




Eközben a medence partján már javában dugta a férjem Timit. Engem is felváltva kefélt a két srác, közben kameráztak. Majd az egyik srác odalépett Timi szájához, és őt szopatta tovább. Timi is igazi kurvaként viselkedett, nem ismertem rá. Smárolt, szopott, dugott. A srác, akivel én voltam hirtelen kivette a farkát, és az arcomhoz lépett vele, hirtelen nem tudtam mit csináljak, és a páromra néztem, aki mondta, hogy nyugodtan. Ekkor a srác farkát vertem még kb. 1 fél percig, aki az arcomra illetve a nyelvemre engedte a spermáját.
Ekkor Már Timi is a férjem és a másik srác között térdepelt, és verték a farkukat, én odaléptem Timihez, és felváltva szoptuk a két péniszt, a harmadik srác pedig végig kamerázta, ahogy elönti az arcunkat a meleg fehérség.




Timivel mind a ketten csak eldőltünk, nagyon megdugtak minket, szinte mozdulni sem tudtunk, fojt rajtunk a fehér sperma. A férjem odalépett hozzám, és azt mondta, hogy büszke vagyok rád. Kb. 20 perc pihenés után elindultunk zuhanyozni Timivel. Ennyiszer még nem élveztem el egymás után.
Sajnos másnap reggel már a srácok utaztak haza, és csak hármasban maradtunk, de... ezt majd legközelebb.




Üdv. Csilla

Hozzászólások
További hozzászólások »
TheDreamer ·
Hát, azt kell, hogy írjam, hogy annak ellenére, hogy az elején egy nagyon ígéretes kis történetnek indult, sajnos a közepétől egy szenny lett. Amúgy meg semmi értelme annak, hogy itt egymást piszkáljátok.. Attól sem a mű nem lesz jobb, sem az író nem fejlődik. Gyerekes egy számítógép mögé bújva osztani az észt. Egyszerűen meg kell mondani az írónak, hogy ez most nem sikerült olyan jól és a többieknek, akik esetleg szimpatizálnak a hölgyeménnyel, nekik meg ezt el kell fogadniuk. Ennyit akartam:)
minovara ·
Szia!
Bocs, te az a Dreamer vagy, akivel néhány éve volt itt egy-két üzenetváltásunk?
Azért sokat változott a világ, mi gyenge kezdők voltunk a mostaniakhoz képest.
mino
Szivacs ·
The Dreamert nem ismerem de van itt egy másik, DREAMER.
Próba szerencse, nemrégiben írt egyet, mindjárt elôrehozom neked.
Defloráció (?)
minovara ·
tényleg, ő Dreamer volt simán, The nélkül

Kovacsevics ·
Nagyon jó. Nem akarod kiadatni?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: