Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sörfesztivál

A szereplők személyiségi jogainak védelme érdekében, a neveket megváltoztattam, illetve a történetek egyes párbeszédeit magyarul írtam, de valószínűleg mindenkinek egyértelmű lesz, hogy a történet párbeszédének nagy részei angolul történtek.

Bizonyára mindannyian emlékszünk, azokra a 2013-as forró nyári napokra, estékre amikor rengeteg ember piknikezik a szabadban, és az egész város nyüzsög és bulizik.
Hasonlóképpen történt ez Debrecenben is, ahol éppen sörfesztivált rendeztek az egyik leglátogatottabb területen. Jó magam, és pár barátom, úgy döntöttünk, hogy mi is kikapcsolódunk egy picit és szétnézünk ezen a hetek óta beharangozott eseményen, tehát nem sokkal azután, hogy mindenki végzett a munkával, összekészülődtünk és nekivágtunk az éjszakának.
Mondanom sem kell rengetegen voltak, és későn érkezvén más sem tárult a szemünk elé, csak Debrecen néhány harsányan nevető, kóválygó lakosa, akik a gőzt kieresztve buliztak, határokat nem ismerve. Mondtam is a többieknek, hogy próbáljunk venni pár sört és lépjünk le mihamarabb mert, 20as éveinket taposván, egyikünknek sem volt a kedve ahhoz, hogy az idősebb korosztállyal partizzunk egész este. Miután végiglestük a kínálatot és már lassacskán eljutottunk odáig is, hogy veszünk pár sört, a haverom váratlanul oldalba bökött.
- Rolikám, nézd már azt az atom sunát a sörsátor végénél! – majd a fejével az említett hölgyemény felé mutatott. Természetesen én is odanéztem, és egy csapat külföldi társaságot pillantottam meg. Jól nevelt családból származom, tehát egyáltalán nincs bajom semmiféle etnikummal, sőt mondhatni még talán vonzanak is. A hölgy, akiről a barátom beszélt, valóban nagyon figyelemfelkeltő volt a feneket alig takaró leopárdmintás ruhában, magassarkúban és capuccino bőrszínnel párosítva, maga volt a csoda.
- Pfú, apukám! Nem semmi a csaj! – válaszoltam őszintén, és titkon abban reménykedtem, hogy mihamarabb megközelíthetem a lányt.
- 4 sör lesz! – hallom magam mögött a barátom hangját. Ekkorra már kezdett kirajzolódni előttem, egy terv és ezért közbe is szóltam.
- Legyen 5! – majd miután a barátaim is vették az adást, egyetértően veregették a vállam, hogy „Jó leszel Rolikám, mindent bele! Megszerzed a csajt!” … természetesen, biztos voltam benne, hogy nem fogok már egyedül hazamenni és ez valahol már egy olyan érzést keltett bennem, mint amikor vakrandira készül az ember.
Miután megkaptuk az italainkat, kérdés nélkül elindultam a kiscsapat felé, a barátaim pedig a távolból figyelték az eseményeket. Most az egyszer rendkívülien hálás voltam az angol felsőfokúmnak, és imádkoztam, hogy ne is hagyjon cserben a memóriám.
- Ne haragudj, zavarhatnálak egy perce? – szólítom meg a lányt, aki felém fordul és bájosan bólogat. A szemeiből már látszik, hogy nem teljesen józan, de természetesen ez most nekem mit sem számít.
- Vettem neked egy sört, remélve, hogy elfogadod és talán válthatnánk pár szót! – a lány ismét elmosolyodik, közli velem, hogy nagyon édes vagyok, de ő a barátaival jött szórakozni és nem szeretné őket egyedül hagyni, de szívesen elfogadja. Mondanom sem kell, erre egyáltalán nem számítottam, és valószínűleg a csalódás is kiülhetett az arcomra, mert a barátai egyből elkezdtek hozzám beszélni és kérték, hogy csatlakozzak. Természetesen nem akartam veszni hagyni az alkalmat, tehát szóltam a srácoknak is és csatlakoztunk a kiscsapathoz. Időközben megtudtam, hogy a kiszemelt lányt Mayának hívják és orvostanhallgató az egyetemen és kacéran megjegyezte, hogy él-hal a fehér pasikért. Gondoltam magamban, itt a remek lehetőség. A társaságnak 4 lány és egyetlen egy férfi tagja volt, aki szintén színes bőrű volt, és nagyon egy hullámhosszon volt a lányokkal. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megtudjak egy-két háttér információt az én kis drágámról, ezért megkértem a srácot, hogy jöjjön el velem cigizni egyet és igyunk egy sört. Pontosan tudtam, hogy a srác már eléggé ittas állapotban van ahhoz, hogy elkotyogjon bármit ami a segítségemre legyen a lánnyal kapcsolatban.
- 2 sört kérnék! – szóltam oda a pultosnak, mire a srác a meglepődve rám nézett és így szólt.
- Most már nem csak Mayát akarod hazavinni, hanem engem is? – valószínűleg leolvashatta az arcomról a döbbenetet, ezért folytatta. – Poénnak szántam, tesó! Csak arra céloztam, hogy olyan mintha most vennél egy italt, hogy leitass és hazavihess… - igyekeztem egy zavart mosolyt erőltetni az arcomra, majd válaszoltam.
- Hát… egyelőre Mayával szeretnék távozni! – szögezem le egyből.
- Hmm… kár, pedig biztosan nem unatkoznánk mi sem! – mondja és közben gyengéden megharapja az alsó ajkát. Hű! Erre aztán nem számítottam, most vagy a bolondját járatja velem a srác, vagy pedig meleg, csak erre tudtam gondolni. – Viszont Mayával már nem fogsz hazamenni ma este! – majd a fejével a többiek felé bök. Mondanom sem kell, a lány már egy pasi karjaiban omladozott és falták egymást, minden lehető módon.
- Azt hiszem, akkor ezt bebuktam mára! – mondom csalódottan, mire elneveti magát és ezután hosszas beszélgetésbe kezdünk a suliról, munkáról és minden olyanról, aminek helye nincs egy sörfesztiválon. Fél óra elteltével úgy döntünk, hogy a buli kezd meghalni és menjünk vissza a városközpontba, valami jó kis bárba, hátha ott több szerencsém lesz.
Miután megérkezünk az adott helyre, felesek tízeit gurítjuk le és látván, hogy az újdonsült haver, nem nagyon áll már a lábán, felajánlom neki, hogy nálam töltheti az éjszakát és majd holnap, ha magához tér, hazamegy, amikor jónak látja. Taxiba ülünk és viccelődések, és poénok közepette végre hazaérünk és mindketten kidőlünk.
Másnap reggel tekintve, hogy én fele annyira sem voltam ittas, mint Greg, hamarabb ébredek és úgy döntök, hagyom aludni, majd csak felébred. Letusolok, majd nekilátok, hogy összedobjak egy kis „reggelit”. A konyhából tökéletesen rálátásom van a hálószobában alvó idegenre. Nem mondhatnám, hogy valaha is vonzódtam volna egy pasihoz is, de ez alkalommal alaposan végigmértem. 195 centi magas, sportos testalkatú srác volt, tökéletes adottságokkal (kerek fenék és telt ajkak) Felelevenítettem magamban a múlt éjszaka történéseit és eszembe jutott, amikor csaknem rám startolt, és elmerengtem, hogy vajon valóban meleg-e és vajon hogyan fog az elkövetkezendő pár óra eltelni. Miután láttam, hogy a konyhában lévő csörömpölésre sem ébredt fel és már dél elmúlt, megkockáztattam, hogy bemegyek és felébresztem.
- Jó reggelt pajtás, minden oké, jól érzed magad? – kérdezem tőle, mire ő körülnéz a szobában felmérve a helyzetet.
- Minden oké, igen, igen… nálad vagyunk? – kérdezi kómásan, mire én felnevetek és próbálok a szobában uralkodó káoszból, valami rendet varázsolni.
- Igen haver, kicsit berúgtunk a múlt éjjel aztán itt kötöttünk ki. – ahogy ezt kimondom, elkerekednek a szemei és végignéz a meztelen felsőtestén.
- Úristen! És dugtunk is? – ez volt az a pillanat, amikor biztos voltam benne, hogy az én afrikai haverom bizony meleg, és akaratom ellenére is csak egy mondat hagyta el a számat.
- Még nem… - körülbelül a szívem is megállt, amikor ezt kimondtam, mivel soha semmilyen kapcsolatom nem volt még azonos neművel, és nem számítottam arra sem, hogy valaha is valaki ezt kihozza belőlem. Egyszerűen hihetetlenül hangzott. Nem mertem ránézni, pedig azt azért tudni kell rólam, hogy elég nagy nőcsábász hírében állok, most azonban egy perc alatt inamba szállt a bátorságom.
- Akkor azt hiszem, most az lesz a legjobb, ha én megyek… - mondta zavartan, mire engem ismét csak a csalódottság fogott el.
- Ha gondolod, letusolhatsz és csináltam egy kis harapnivalót is.
- Tényleg nem probléma? Nagyon hálás lennék. – mondta illedelmesen, mire én megnyugtattam és megmutattam neki merre találja a fürdőt és a tiszta törölközőket.
15-20 perc elteltével jelent meg csak újra a nappaliban. Én addigra már átöltöztem és csak a csatornákat váltogattam a kanapén ülve.
- Roli, mindent nagyon szépen köszönök. Nem is tudom, hogyan hálálhatnám meg! – mondta zavartan, mire bennem már bekapcsolt a vadászösztön, és csak mosolyogva annyit válaszoltam.
- Akkor találd ki gyorsan, még mielőtt mérges leszek! – ahogy ezt kimondtam, láttam, hogy szinte a lélegzete is elállt, de nem töprengett túl sokat, elindult felém és végig a szemembe nézett. Léptei lassúak és kecsesek voltak, akárcsak egy nőé és szemeivel olyan kihívóan nézett rám, hogy egy szempillantás alatt biztos voltam abban, hogy akármi is történjék az elkövetkezendő percekben/órákban, szívből akarom.
Lassan kivette a kezemből a távirányítót és kikapcsolta a tévét, majd elém térdelt és elkezdett kihámozni a nadrágomból.
- Akkor lássuk csak, milyen mérges is tudsz lenni. – hangja mély és észveszejtően szexisen hangzott,ami csak még inkább növelte a bennem lévő vágyat. Elővette a meredező farkamat és lassú, gyakorlott mozdulatokkal nyalogatni kezdte. – Mit ne mondjak, szép kis darab. – majd még mielőtt válaszolhattam volna, tövig nyelte a farkamat és gyakorlott mozdulatokkal kezdett el rajta bólogatni, csak úgy, mint egy profi. Nem érdekelt, hogy nem egy nővel vagyok, imádtam minden egyes mozdulatát, és ez csak egyre inkább növelte bennem a végső beteljesülést. Bizonyára ezt ő is érezte, hiszen egyszer csak abbahagyta és azt ajánlotta, hogy folytassuk a hálóban.
A hálóba érvén, megszabadultam a pólómtól és ő is a ruháitól, majd hanyatt feküdt az ágyon, úgy hogy a feje lelógott.
- Most itt az ideje, hogy megmutasd, mennyire mérges is tudsz lenni. A tiéd vagyok! – egyértelmű volt, hogy mégis mit is akar, ezért felé helyezkedtem és a farkamat a szájába nyomtam. Olyannyira elöntött már a vágy addigra, hogy eszemben sem volt a dolgokat húzni, és iszonyat erővel kezdtem kefélni a száját, és még nagyobb élvezetet nyújtott, és a drágám tökéletesen tudott mélytorkozni és ezt kihasználván, többször is a torkáig nyomtam, majd lent tartván megvártam, amíg öklendezni kezd. Imádtam minden egyes pillanatát, és ahogy észrevettem ő is, hiszen a méretes szerszáma csak úgy ágaskodott. Majd miután a sokadik torkozásnál nem bírtam tovább, úgy döntöttem itt az ideje, az első beteljesedésnek, és hangos nyögések közepette, a szájába élveztem, ő pedig hűségesen nyelt minden egyes cseppet. Mielőtt még felocsúdhatott volna, a hasára fordítottam és gyúrni kezdtem azt a tökéletes fenekét. Gyönyörű teste volt, és számomra tele volt titkokkal, amelyek felfedezésre vártak. Megvártam míg kellően ellazul és apró harapások és csókok kíséretében belé dugtam az ujjam. Még most is felizgat, amikor visszagondolok arra a hangra amit akkor hallatott. Naivan azt hittem, hogy fájdalmat okozok neki minden egyes mozdulatommal, de egy perc elteltével már csak kérlelt, hogy többet és gyorsabban, míg a végén már 2 ujjal ujjaztam a fenekét, őrült tempóban. Greg csak nyögdécselt, és a farkát verte én pedig mindeközben ismét eljutottam arra a pontra, amikor készen álltam egy újabb titok felfedezésére.
- Akarlak! – nyögte pár perc múlva és én már csak erre vártam, előhúztam a fiúkból a síkosítóm és az óvszert és pillanatok alatt, már csak arra voltam figyelmes, hogy a farkam a fenekében és mindketten nyögünk az élvezettől. Olyan szűk és szoros volt, hogy minden egyes lökésnél arra kellett ügyelném, hogy el ne élvezzek. Iszonyatos tempóban kezdtem el kefélni a seggét, és az izzadt testek összecsapódásának hangja már csak hab volt a tortán, perceken belül elsült a drága és ezt még megspékelte olyan mocskos szavakkal, hogy már én sem bírtam sokáig.
Kihúztam belőle a farkam, levettem az óvszert, ő pedig addigra már előttem térdelt, akárcsak egy kis kurva, és várta a beteljesülésemet. Rántott még párat a farkamon, majd mikor már nem bírtam tovább, az egészet az arcára engedte én pedig csak élveztem ahogy bírtam.
Csodálatos látvány volt, amikor megláttam a lecsorgó gecimet, azon a gyönyörű fekete bőrön és főleg az, hogy egyetlen cseppjét sem hagyta kárba veszni. Tekintetét rám szegezve, szopogatott le minden egyes cseppet az ujjairól és egyszerűen nem bírtam betelni vele. Talán még soha senki nem volt ennyire kurvás és piszkos velem, mint akkor Greg. Nem bírtam tovább és megcsókoltam, ő pedig hevesen visszacsókolt és szorított magához, ahogyan csak tudott. A spermám íze, csak szétáradt a számban, növelve ezzel a helyzet mocskosságát és perverzségét, én pedig minden másodpercét élveztem.
- Fantasztikus voltál! – csak ennyit tudtam kinyögni a csók után.
- Mondtam én neked, hogy velem jobban jársz, mint Mayával! – majd rám kacsintott és ismét a fürdőszoba felé vette az irányt. Az élvezettől kifáradva, ledőltem az ágyamra és átgondoltam az utóbbi egy óra történéseit, és rájöttem, hogy egyáltalán nem bántam meg, és ahogy ez alatt a kis idő alatt megismertem Greget, tudom, hogy ez a kettőnk titka marad. Életem talán egyik legnagyobb élvezetében volt részem, és ez valami felejthetetlen dolog. Ábrándozásaimból már csak Greg hangja zökkentett ki.
- Ha van egy pár perced, megmosnád a hátam? – hangja pajkos és hívogató. Innen már tudtam, hogy ez a nap nem fog egyhamar véget érni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

jacobharper95 ·
Nekem is tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: