Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sorakozó

Sorakozó

-------------------------------------
Írta: DavidFun (http://www.literotica.com/stories/memberpage.php?uid=1152966&page=contact)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2010. július

*************************************

- Készen álltok? - kérdezte a lány bizonytalanul.
- Én kezdem - válaszolta az egyik férfi. Előrelépett, és mosolyogva, kihívóan nézett a lányra. A többiek várakozva figyelték.

Ez volt a lány utolsó esélye, hogy visszakozzon. Hogy azt mondja, hogy csak viccelt, kész, hagyjuk abba. De ha ezt mondaná, sosem lenne még egy ilyen lehetősége. Döntött.

Hátrasimította sötét haját, letérdelt a férfi elé, és végigsimított az izmos combján, amitől a férfi arcáról eltűnt a mosoly. A szoba csöndjében hihetetlenül hangosnak tűnt a férfi sliccének kicipzározása.

- Azt hittem, készen állsz - gúnyolódott finoman a lány a férfi félig kemény farkának láttán. - De ne aggódj, majd én gondoskodom róla.
A lány meleg szájába vette a férfi farkát, és szopni kezdte, mire a férfi elkerekedett szemmel nyögött fel. A lány körbepillantott a többi férfin, akik csodálkozva álltak körülötte. Mostmár bizonyára elhitték, hogy komolyan veszi a dolgot.

A férfi farka szétfeszítette a lány ajkát. A lány megfogta a fasz tövét, és pumpálni kezdte. A második férfi nadrágjában már meredezett a farka, és a pasas előre is lépett, nem csak azért, hogy jobban lásson, hanem hogy kinyilvánítsa: ő lesz a következő. A lány mosolygott, és érezte, hogy nedvesedik.

Körbenyalta az első férfi makkját, és belekóstolt a nyílásból szivárgó előnedvbe. Lágyan végignyalta a szerszámot, amitől a férfi megint felnyögött. A pasas kezdett beindulni, és lassan tologatta a farkát a lány szájába. A lány egyik kezével irányított a faszt, a másikkal lenyúlt a saját ágyékához. A nedvei kezdték átáztatni a bugyiját. Egyik ujjábal félrehúzta a bugyit, másikkal benyúlt a nedves nyílásba. Felnyögött saját érintésétől, és észrevette, hogy a férfiak körülötte nagyon élvezik a műsort. Hát ha ők ezt akarják...

Tovább szopta a pompás szerszámot, és közben felhúzta a ruhát az ágyékáról a csípőjére. Amikor formás lábai és fehér bugyija megjelentek, a férfiak helyeslően mormogtak. Aztán amikor a melltartóját is meglátták, örömükben felkiáltottak. A lánynak trükköznie kellett, hogy áthúzza a vállain a ruhát, mert a férfi pont ekkor élvezett el. A geci a ruha nyakán át a lány mellére és melltartójára röpült.

Az első férfi hátralépett, a második lépett a helyére. Kioldotta az övét, leengedte a nadrágját, és kieresztette kőkemény farkát. A lány a sarokba dobta a ruháját, feltérdelt, és a torkára engedte az új faszt, amitől a férfi hatalmasat nyögött és sóhajtott. A lány ráengedte a fejét, benn tartotta egy kicsit, közben hátranyúlt és kibontotta a melltartóját. Letörölgette róla a spermát, a combjába törölte a kezét, aztán a melltartót is a sarokba dobta. A merev fasz közben még beljebb hatolt a torkába, amitől a lány szája sarkából nyál csöppent ki. A lány rákapcsolt, fürge mozdulatokkal bólogatott a falloszon, és ezt a férfi nem bírta tovább: nagyot nyögött, előrelökte a farkát, de a lány már készült erre, úgyhogy hátrahajolt. A geci a nyakára és a mellére érkezett, és összekeveredett az előző férfi adagjával. A lány végighúzta ujját a meleg folyadékban, és megkóstolta az anyagot, összehasonlította az előzővel. Édesebb, ugyanakkor sűrűbb volt, mint az első, és a lány mostmár kíváncsi lett rá, hogy milyen lesz a következő. És nem is kellett rá sokáig várnia.

Érezte, hogy a következő férfi megragadja a fejét, és a torkába döfi vastag, lüktető farkát. A férfi belemarkolt a lány hajába, és kúrni kezdte a száját. A lány érezte a férfi izgalmát, úgyhogy ellazította a torkát. A fasz egyre gyorsabban járt az ajkai között. A lány az egyik kezével megtámasztotta magát, de csak valakinek a lábába tudott megkapaszkodni. Mivel a fejét szilárdan tartotta a férfi, nem látta, hogy kinek a combjába kapaszkodott, de feljebb nyúlt, és egy újabb kemény faszt talált. Verni kezdte, a másik kezével pedig megint belenyúlt a nedves bugyijába.

A csiklója hihetetlenül érzékeny volt, és ahogy magába csúsztatta egyik ujját, egy kis orgazmus rázta meg a testét. Körülötte a férfiak bátorítóan kiáltoztak, szinte könyörögtek, hogy mutasson még többet magából. Aztán érezte, hogy kezek markolnak a fenekébe, lehúzzák a bugyiját. Egyenként emelte meg a lábait, hogy segítsen, és segítője a bugyit is a ruháihoz dobta a sarokba.

Mostmár meztelenül térdelt, egyik kezével ujjazta magát, a másikkal egy faszt vert, a száját pedig úgy kúrta valaki, mint egy olcsó kurva pináját. A férfi hirtelen ellökte magától, a lány hátraesett, a szájából nyál és előnedv folyt a melleire. A férfi rántott kettőt a farkán, és geci spriccolt ki belőle a lány combjára és az ágyékára. A férfiak megint kiáltoztak, és egy pillanat múlva a lány kezében lévő fasz is spriccolni kezdett a lány karjára és vállára. A lány érezte, hogy a meleg folyadék a hegyes mellbimbójára folyik, s ebből egy keveset átkent a másik bimbójára is.

A férfiak körégyűltek. A lány hanyatt feküdt, a szájába újabb fasz került, körülötte a férfiak vadul verték a farkukat. Meleg kezükkel a bőrét simogatták, a kezében újabb fasz élvezett el. A lány végigkente a spermát a punciján, szabad kezével pedig megint megmarkolt egy másik faszt. A torkába meleg, sós sperma áramlott, a lány három ujját is a puncijába döfte, és egy hatalmasat élvezett. Miközben ott remegett a padlón, a lanyhuló fasz kikerült a szájából, de vállára újabb adag sperma csapódott valahonnan. A férfiak finoman szétkenték rajta az adagjukat, és a sorozatosan érkező geciadagok mintha hűtötték volna a bőrét. A lány megint a szájába kapott egy faszt, kettőt szívott rajta, és a férfi már élvezett is, de a lány nem nyelte le, csak elmosolyodott, és a sperma kicsordult az ajkán.

A végén már csak egyetlen férfi várakozott előtte meztelenül. A lány a férfi szemébe nézett, és megnyalta az ajkait. A férfi mosolyogva nézte, aztán lengő farkával előrebökött. A lány válaszul négykézlábra emelkedett, aztán feltérdelt, a férfi farka felé nyúlt, a férfi pedig mintha fel akarta volna segíteni. De helyette finoman megfogta a lány csuklóját, és a lány feje fölé emelte. A lány kissé félénk mosollyal nézett rá, és mellbimbójára egy spermacsepp hullott az arcáról. A lány a másik kezével nyúlt a fasz felé, de a férfi azt a kezét is megfogta, és a lány feje fölé emelte. A lány még így, összefogott kézzel is előrelendült, megpróbálta bekapni az előtte lengő, kőkemény faszt, de a férfi elhúzta előle, aztán az ajkaihoz érintette. A lány kinyitotta a száját, de a férfi megint elhúzta a farkát. A lány nem mozdult, türelmesen várt, széttárt ajkakkal. Csak egy kis idő kellett elteljen, és a férfi előre is tolta a farkát, letörölte és a lány nyelvére tolta vele a lány arcáról a spermát. A lány lassan tövignyalta a szerszámot, aztán körbenyalta a duzzadt makkot. A férfi felnyögött, egyik térde megbicsaklott, de szilárdan tartotta a lány kezeit a magasban. A lány lassan egyre mélyebbre engedte szájába a faszt, egészen a torkáig, aztán hirtelen szívott még egyet rajta. Gyorsan kiengedte a szájából, a nyelvével kényeztette, egy párszor be-bekapta. A férfi remegett és sóhajtozott, a lány pedig fokozatosan növelte az iramot, s úgy fogadta magába a kemény szerszámot, mintha a szája egy meleg, lágy punci lenne.

Már nem sok kellett. Ezt a férfi is érezhette, úgyhogy kihúzta a farkát a lány szájából. A lány mellére nyál csöppent. A férfi a karjainál fogva lefektette a lányt, és fölétérdelt. Egyik kezébe fogta a lány két csuklóját, a másik kezével könnyedén a lány puncijába nyúlt. A lány erre felnyögött, de a férfi kihúzta az ujjait, és megkereste a lány csiklóját. A lány a férfi kezéhez nyomta az ágyékát, próbálta megint kitöltetni magát az erős ujjakkal, de a férfi csak a csiklóval foglalkozott. Másik kezével még mindig fogva tartotta a lányt, és egyre keményebben és gyorsabban pörgette ujjait a csiklóján. A lány vadul vonaglott a férfi kezében, és hatalmas orgazmus rázta meg a testét. Háta megfeszült, aztán visszazuhant a padlóra. Érezte, hogy egész teste együtt remeg a szívverésével.

Aztán valahogy megnyugodott. A férfi elengedte, és egy kis nedvet gyűjtött a lány puncijából. Ujját a lány szájához tartotta, aki engedelmesen tisztára nyalogatta. Arca vörös volt, bőre forró. A férfi feltérdeltette a csuklójánál fogva, és eléállt. A lány egyik kezébe vette a férfi golyóit, és finoman masszírozni kezdte őket, másik kezébe a merev faszt fogta. Érezte, ahogy érintésére megremeg a szerszám. Hátrahúzta a dagadó makkról a bőrt, mire a férfi hangosan felnyögött. A lány finoman a szájába vette, lágyan szopta egy kicsit, aztán kétszer a torkára küldte. Érezte, hogy kezében összehúzódnak a golyócskák, hátrarántotta a fejét, és a férfira nézett, akinek arca teljesen eltorzult, farkából kitört a sperma. Az első sugár a lány orrán landolt, a második a szája sarkában. A lány nagyra nyitotta a száját, úgyhogy a harmadik sugár egyenesen a nyelvét borította be. A negyedik az arcára érkezett, de a lány utána a makk alá tolta a nyelvét, úgyhogy a következő rándulások jó részét fel tudta fogni, bár egy kevés az arcára is csöppent belőlük. A lány lágyan fejte a faszt, és tisztára nyalta. A férfi térdre hullott előtte. A lány arcát és testét vastagon borította az összekeveredett sperma és izzadtság.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Üde színfolt ez a lájtos kis történet a keményebb fordításaid között. Ugyanakkor, véleményem szerint, nem ártott volna egy kicsit jobban kibontani. Valamikor a történet folyamán kiderülhetett volna, hogy kik is a szereplők, és hogy kerültek ide.
De ez persze megint csak az író hibája.
A fordítás jó, csak megint beleestél abba a hibába, hogy kritika nélkül átveszed az angol szóismétléseket. A magyar nyelv nagyon változatos. Rengeteg szinonimát ismerünk egy-egy szóra. Tessék használni őket! :grinning:

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: