Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sophie

(A történetben álneveket használok)

Sziasztok! Sophie vagyok, 24 éves. Ismertetőjeleim közé tartozik, hogy imádok szexelni, és olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Kicsikorom óta vizipólózok, így egy kicsit izmosabb és persze erősebb vagyok az átlagnál, formás alakom van, a melleim nem túl nagyok, olyan normál méretűek. Mindig is a pasik kedvence voltam, a csapatomból is én voltam a legnagyobb férfifaló, szinte a lábamelőtt hevertek a jobbnál jobb csávók, de egy dolgot elismerek, sosem voltam még szerelmes. Mindig átmeneti és alkalmi kapcsolataim voltak, kihasználtam minden szexre adandó alkalmat, és ezért egyes "barátnőim" kritizáltak is nagyon. Amikor elvégeztem a gimnáziumot, általános jogtudományi karra iratkoztam. Az apám is jogász volt, és én a nyomdokaiba akartam mindenáron lépni, de ez most mellékes.

És most, amikor lediplomáztam, ahhoz, hogy ügyvéd lehessek, kell az igazságügyi vizsga, ami azzal jár, hogy 3 évig volontőrködöm az általam kiválasztott bíróságon. Viszont én most lusta vagyok, és úgy döntöttem, hogy keresek egy idegen ügyvédet, aki még friss, úgy értem, hogy nemrég tette le az igazságügyi vizsgát, egy kicsit gyakorlatozom nála, és csak utána megyek volontőrködni. El is kezdtem a keresést, mígnem rátaláltam egy 28 éves (a korát később tudtam meg) ügyvédre a telefonkönyvben. (Igaz, jobban örültem volna, ha egy nővel lesz dolgom, de sajnos nem találtam egy fiatal nőt sem a helyi ügyvédek között.) Rögtön tárcsáztam is a számot. Egy női hang szólt bele, feltételeztem, hogy a titkárnő, vagy valami hasonló.
- Halló! Jó napot kívánok, itt Sophie Daniels, Steven Roberts ügyvédurat keresem.
- Jó napot hölgyem, mindjárt kapcsolom, kérem várjon egy pillanatot.
-Köszönöm.
Kb. egy percet vártam, végül bekapcsolta a telefont a pasi.
- Halló! Jó napot kívánok, Roberts ügyvédúrral beszélek?
- Szép jó napot hölgyem, igen, én vagyok Steven Roberts, tessék.
- Sophie Daniels vagyok. Uram, én nemrég diplomáztam le, és szeretnék egy kis gyakorlatot szerezni egy ügyvéd mellett, és önre gondoltam. Ha esetleg vállalná, hogy ön mellett gyakorlatozzam, akkor nagyon hálás lennék, ugyanis most nem szeretnék még volontőrködni.
- Hölgyem, tudja mit, látogasson el holnap délelőtt 9 órára az irodámba és majd akkor megtárgyaljuk a részleteket, most nem nagyon érek rá, úgy gondolom, hogy nincs semmi akadálya, hogy velem dolgozzon, az nekem is és önnek is csak jót jelenthet.
- Köszönöm szépen uram, akkor holnap reggel ott leszek.
- Rendben, a további viszonthallásra!
(Egy kicsit azt hittem, hogy elhamarkodtam, és hogy hirtelen lehadartam az enyémet.) Na ez is megvan, gondoltam magamban. De valami furát éreztem magamon. Ez a hang nekem nagyon tetszett, olyan férfias volt, biztosan jól néz ki ez az ügyvéd. Na jó, elhessegettem a gondolatot a fejemből, ilyesmivel nem kell terhelnem az agyam.
Egy fél órával később felhívtam apámat, hogy megtaláltam az ügyvédet, és megkérdezte a nevét. Amikor megmondtam, hogy kiről van szó, nagyon megörült, mert Roberts apja a városban az egyik legjobb ügyvéd volt. Így minden esély megvan arra, hogy a fia is kiváló.

Másnap reggel 7-kor keltem, kész hulla voltam, nem értettem miért, hiszen korán lefeküdtem. Hamar rendbeszedtem magam, elegánsan és egyben szexisen öltöztem, mert az az érzés, ami tegnap a fejemben volt, nem hagyott nyugodni. Elégedetten mértem magam végig a tükörben. Lementem az utcára, beszálltam a kocsimba, és elindultam. Nem nehéz megtalálni az irodát, mert szinte mindennap ott járok el előtte, mivel a központban van. Kerestem egy kicsit távolabb parkolót, és gyalog mentem vissza. Csengettem, és a kaputelefonba beleszólt Roberts.
- Jó napot! Mindjárt nyitom!

Pár másodperc elteltével egy kattanás, és már ki is zárta a kaput. Megindultam, kicsit zavarban voltam, mert mindenfelé térfigyelő kamerák voltak felszerelve. Elég nagy terület volt, úgyhogy nem is csodálkoztam annyira. Beléptem az ajtón, Roberts már várt is. Amikor felnéztem, azt hittem, hogy ott nyomban összeesek. Ilyen eszméletlenül jó pasival fogok együtt dolgozni? Úristen! Abszolút az esetem, fekete haj, sötétbarna szemek, csábító nézés, ruhán keresztül is látszott, hogy kisportolt teste van. És amikor megszólalt és kedvesen üdvözölt, hát azt hittem, hogy ott helyszinen rámászok. Olyan férfias volt, megmondtam én már a telefonálás után is, vagyis csak gondoltam.
- Hölgyem, kérem, foglaljon helyet! - mondta kedvesen.
- Köszönöm.
- Hogyan szólíthatom, kérem?
- Ezt nem határozom meg, ahogy magának megfelel.
- Akkor szólíthatom Sophie-nak? - ezen egy kicsit meglepődtem, hogy ez az első találkozásunk és máris Sophie-nak akar szólítani, de hát miért ne.
- Igen Uram, az jó lenne.
- Kérem, ha lehet, tegeződjünk mostantól.
- Rendben Uram.
- Sophie?! - szólt rám.
- Ja, elnézést, de én nem tudom, hogy hogyan szólítsalak.
- Steve vagy Steven, ahogy tetszik.
- Rendben Steven.
Egész jó, hogy ilyen barátságos és kedves.
- Na szóval, térjünk a tárgyra. Tehát te szeretnél gyakorlatot szerezni ugye?
- Igen, amint azt már elmondtam, később szeretném az igazságügyi vizsgát elrendezni.
- Értem, és ez egy nagyon jó döntés. Így sokkal több tapasztalat lesz benned, amikor a pályára lépsz majd.
- Igen. próbáltam minél kevesebbet beszélni, még ha nehezemre is esett.
- Falvagy véve. Vagyis, ez nem a megfelelő kifejezés erre az egészre, mit is mondjak, jöhetsz gyakorlatra.
- Rendben, köszönöm. ezen mindketten mosolyogtunk, és láttam a szemében, hogy hasonlit rám, kiváló emberismerő képességem van, vagy inkább pasiismerő. Látszott, hogy egyedülálló, Casanova tipusú férfi. Ekkor már teljesen tisztában voltam magammal. Izgatott, és kimerem jelenteni, hogy kivántam is.
- Holnap jöhetsz is, én már reggel hétkor itt vagyok, te mondjuk, gyere félnyolcra.
- Oké, akkor holnap reggel félnyolcra itt leszek. és ezzel felkeltem, kezetfogtunk, kikísért és távoztam. Rögtön Marie- hoz mentem, a legjobb barátnőmhöz, és elmeséltem neki mindent. Nem is csodálkozott azon, hogy kívánom az újdonsült főnököm, már az első találkozásunk után.(Ugyanis az utóbbi időben türtőztettem magam, és nem szexeltem már 4 hónapja, ez volt a rekordom) Steven a város egyik legszexisebb pasija volt, az ügyvédek között. A csajok futottak/futnak utána, és ő ezt maximálisan ki is használta/használja, de ugyanazt művelte mint én.

- Összeillenétek ti ketten- kezdte Marie a filozofálást.
- Jaj, ugyanmár, a főnököm lesz, vagy legalábbis együtt fogunk dolgozni, nem szexelni.
- Téged ismerve, szerintem már holnap a szádban fog járni ki- be a farka. Ráadásul, hogy most éhezel is.
- Ne pimaszkodj! Igaz, hogy kívánom, de nem fogok vele kikezdeni, mégis a munkatársam.
- Ugyan, ugyan Sophie, nehogymár ez legyen az akadálya annak, hogy elcsábítsd!
- Pedig ez lesz! Én nem fogok kezdeményezni, majd ha Ő akar valamit, akkor szól.
- Vagy cselekszik.
- Na jó, mostmár hagyd abba, elég volt!-
- Miért? Csak azt akarom, hogy felszedd, nehogymár egy ilyen pasit elutasíts, persze, ha kezdeményez!-
- Azt egy szóval sem mondtam, hogy elutasítom, csak néhány emberke szerint ajánlatos lesz leállítanom a hormonaim működését mostmár.
- Most téged mi érdekel? Az, hogy mit mondanak mások, vagy a saját jólléted és élvezeted?
- Mindkettő!
- Hát engem nem érdekelne semmi, hogy mit mondanak a hülye csapattársaim, nem vetted még észre, hogy az irigység beszél belőlük? Sikeres vagy, a pasik odavannak érted, mindened megvan, nekik még szépségük sincs, és ha egy- két pasi képes volt velük együtt lenni, az rekord.

- Marie, ne legyél ilyen szemét, nem csúnyák ők sem. Igen, ez mind igaz, de néha tényleg túlzásba viszem a dolgokat…-
- Ha, szépek lennének, akkor legalább negyede annyi pasi hajtana rájuk, mint rád. Kit érdekel, hogy túlzásba viszed, jogod van élni, fiatal vagy és szexis, most használd ki a képességeidet, ne később.
- Jó, de mostmár hagyjuk ezt, majd eldöntöm, hogy mit teszek, nem akarok rögtön rámászni, még, ha az első találkozásunkkor majdnem megtettem.
- Te tudod mit csinálsz, én csak próbálok neked segíteni.
- Tudom, de mostmár mennem kell, majd holnap megint elnézek és beszélünk.
- Rendben, menj csak nyugodtan, és szorítok neked, hogy beleülj a farkába minél előbb.
- Jól van már!

Egy kicsit kuncogtunk még, és aztán elhúztam a csíkot, hazamentem és bekapcsoltam az üzenetrögzitőt. Az első üzenet anyámtól jött, a második az edzőmtől, a harmadik pedig Steven- től, amin nagyon meglepődtem. A következőket üzente: „Szia Sophie, holnap, ha megkérhetnélek, hozz be magaddal egy üveg pezsgőt, majd kifizetem az árát, ünnepelni akarunk. Azért kérem tőled, mert én sajnos reggel nem érek rá venni. Üdvözöllek. Steven.”
Nahát, egy üveg pezsgőt kér tőlem. Fura. De mégis ki akar ünnepelni, amikor csak a titkárnő, ő és én létezünk az irodában?! Ez tényleg nagyon fura. Ráadásul mit akarnak ünnepelni? Na mindegy, viszek egy üveg pezsgőt, nem vesztek vele semmit!

Másnap reggel felkeltem, de most sokkal frissebb voltam, mint előtte nap. Kicsit kihivóbban öltöztem, olyan bugyit vettem fel, amiben, ha széttárom a lábaim, akkor kivillan a puncim. Bennem volt a vágy, hogy megszerezzem Steven- t. Elindultam, és az útbaeső italboltban megálltam, nézegettem a pezsgőket, majd kiválasztottam, az eladó elmondása szerinti legjobbat. Kifizettem és már mentem is az irodába. Steven ismét kinyitotta a kaput és beengedett.
- Jó reggelt Sophie!- köszönt kedvesen, és már megint úgy nézett rám, mintha abban a pillanatban megakarna dugni. Eszméletlen nézése volt, szinte rögtön forrt a vérem.
- Jó reggelt!
- Jól aludtál?
- Igen, köszönöm!
- Látom, tudod mitől döglik a légy! - mondta nevetve, amikor ránézett a pezsgőre.
- Én nem ismerem a pezsgőket, az elárúsító hölgy segítségével vásároltam.
- Rendben, de akkor ne tétlenkedjünk, bontsuk fel.
Te jó ég! Bontsuk fel?! Mondhatom szép!
- De hát ki fog ünnepelni és mit ünnepelünk?
- Ne kérdezősködj annyit! A titkárnőm ma késni fog, addig te és én.
- Te és én? - kérdeztem rekedt hangon, kezdtem izgulni, szinte éreztem, hogy itt valami nem stimmel.
- Igen, ülj le ide. - invitált magamellé.
Fucsa volt. A titkárnőjével is beszélgettem már egy párszor és elmondta, hogy sosem szokott késni, ha nincs ott időben, akkor szabadságon van. De a hölgy nevét nem jegyeztem meg, nem tudom miért.
- De Steven, dolgoznunk kellene, nem?-
- Sophie, ne akadékoskodj, a munka várhat.

Felbontotta az üveget, és ahogy kiszállt az a kupak féleség az üvegből, kifolyt a pezsgő, és pont a combomra csorgott.
- Jaj, ne haragudj, ügyetlen vagyok, mindjárt letörlöm, de először öntök a poharadba.
Úgy éreztem magam, mint egy kislány, nem tudom miért. Izgultam nagyon.
- Itt is a ruha, nézzük csak. feljebb húzta egy picit a szoknyámat, és szép, lassú mozdulatokkal elkezdte törölgetni a combomról, vagyis a harisnyámról a pezsgőt. Igazából combfix volt rajtam, de ekkor még nem vette észre.
- Készen is van! Így már jobb is, és mégegyszer ne haragudj!
- Nem haragszom. - mondtam, és belekortyoltam a pezsgőbe.
- Mmmm, ez nagyon finom.
- Az hát, mondtam én, hogy te jól tudsz választani Sophie.

A pezsgő csak fogyott és fogyott, engem meg már úgy a 4 pohár után megfogott. Amikor iszom, gátlástalan vagyok és még dupla annyira szexéhes, mint józanon.
- Van barátod?- meglepett ám a kérdés.
- Most nincs, már egy ideje nem volt.
- És mennyi ideje? - végigsimitott a combomon. Megremegtem egy kicsit.
- 4 hónapja nem voltam senkivel.
- Hát az nem is olyan sok idő, de azért elég ahhoz, hogy egy nő jól ki legyen éhezve. Ezen nagyon meglepődtem, de a keze le- föl simogatta a combom és már majdnem teljesen felhúzta a szoknyám. Forrt ám a vérem, de hagytam, hogy csináljon velem, amit csak akar.
- Igen, ez igaz. alig tudtam már beszélni az izgalomtól, és a leheletét már a nyakamon éreztem, ahogy súgta a fülembe a dolgokat.
- És nem szeretnél végetvetni az éhezésnek? - megnyalta a nyakam.
- De igen!- vágtam rá gondolkozás nélkül, és ez volt a vesztem, amit valahogy nem is bántam. (Tudom, kicsit meglepő, hogy a második találkozás után már ilyesmiket műveltünk.)

Elkezdte nyalogatni a nyakam és a fülcimpám. Az egyik keze a combom belső részét simogatta már, a másik meg a mellemet. Csukott szemmel élveztem az eseményeket. Egy pillanat alatt megfogta a fejem, elfordította és megcsókolt. Ekkor már én is vettem a lapot, az ölébe ültem és elkezdtem kigombolni az ingét. Ő meg az enyémet. Kivette az egyik mellemet a melltartóból és elkezdte nyalogatni, szopni. Erre felnyögtem egy nagyot, imádom, amikor a mellemet kényezteti egy pasi. Csak fogtam a fejét és nyögtem. Ez nem tartott sokáig, megfogott, és felültetett az íróasztalára. Felhajtotta a szoknyámat és szétfeszítette a lábaimat. Elmosolyodott, amikor meglátta a bugyimat, és persze a kivillanó csupasz puncimat. Egy hirtelen mozdulattal lerántotta rólam a falatnyi alsóneműt és széthúzta az ajkaimat.

Egy ideig szemezett lucskos, sötét, kis barlangommal, majd egy erőteljes nyelvcsapással belenyalt. Akkorát nyögtem, hogy magamon is meglepődtem. Elkezdte ütemesen nyalni a puncim, majd megőrültem, csak úgy nyomtam a fejét a lábamközé, erőszakos voltam, élvezni akartam. Egy pár perc múlva sikerült is. Olyan erős orgazmusom volt, azt hittem, hogy összeesek, sikoltoztam és annyira szorítottam a fejét, hogy már majdnem megfulladt szegény. Valami 10 percig remegtem az asztalon és megmozdulni is alig tudtam. Aztán amikor észhez tértem, Steven levett az asztalról és visszaültetett a székbe. Elővette a farkát, ami már állt, mint a cövek. Hatalmas farka van, vastag és hosszú is, ilyen naggyal eddig csak egyszer volt dolgom. Először egy kicsit ellenkeztem, tudtam, hogy azt akarja, hogy szopjam, de csak összezárt ajkakkal figyeltem, kínoztam egy kicsit. Kihoztam a sodrából, és ahogy kinyitottam a számat, bedöfte azt a kéjcsodát. A torkomig lenyomta, de még így sem volt bent az egész. Kihúztam a számból, és elkezdtem nyalogatni a makkját.

Kínoztam tovább. Aztán végül már beadtam a derekam és elkezdtem szopni, de ő váltott egy kicsit a tempón. Valósággal baszni kezdte a szám. Ki- be húzogatta, mintha egy puncit baszna, és én próbáltam maximálisan azt az érzést biztosítani a számmal. Összeszorítottam az ajkaimat, hogy minél szűkebb legyen. Csak hörgött és tömte a szám. Nagyon tetszett ez a kurvás helyzet, hogy így bánik velem. Nem akartam, hogy elélvezzen, így leállítottam. Felfeküdtem az íróasztalra, hasra, hogy hátulról dugjon meg. Ez volt a kedvenc pózom. Tudta, hogy mit akarok, és ismét egy erős mozdulat és már bennem is volt az a fasz. Először csak tartotta bennem, de aztán már kiakadtam és rászóltam.
- Dugj már!

Nem kellett sok biztatás, abban a pillanatban elkezdett kefélni. Nem kímélt, sőt, úgy bánt velem, mint egy kis kurvával. Csak nyögtem és nyögtem, annyira tömte a puncim, keményen, ahogy én szeretem. Pillanatok alatt jött a második orgazmusom, ez is kb. olyan erős volt, mint az előző. A harmadik élvezésemig számoltam, de aztán elveszítettem a fonalat, teljesen magamon kívül voltam. A gondolat, hogy a főnököm dugja szét a pinám, mégjobban izgatott. Éreztem, hogy nem sok van neki hátra az élvezésig, úgyhogy megkértem, hogy élvezzen a számba. Egy pár lökés volt még, majd kirántotta belőlem és rögtön az arcom elé rakta a faszát és verte. Az első sugár pont a számba ment, a második már az arcomra, és aztán még a melleimre is jutott, és ő csak nyögött és nyögött. Szétkentem magamon a forró spermát és még szoptam a faszát egy ideig. Olyan finom volt. Aztán fáradtan rogytunk vissza a székeinkbe.

- Sophie?- szólt hozzám még mindig gyors levegővételek közepette.
- Igen Steven?
- Te egy istennő vagy, igaza volt a haveromnak.
- Köszönöm. De milyen haverodnak?
- Chris Williams.
- Te jó ég! Ő a volt pasim. A bizony meglepődtem, Chris barátja Steven- nek?! Ez is fura.
- Igen, mondta. És még sok mást is mondott rólad.
- Mit?-
- Csak jót, ne félj.
- Steven, mondhatok valamit?
- Igen, persze.
- Életemben nem kefélt még meg ennyire senki, nem élveztem még egy pasival sem ennyit, sajog mindenem!
- Gyere ide!- átölelt. Tudom, hogy mire vágynak az ilyen kis forróvérű nőcik, mint te.
- Ugyan mire? - kérdeztem huncutul.
- Sok szopás, sok nyalás, sok dugás, és sok- sok orgazmus.
- Valahogy van egy olyan érzésem, hogy igazad van.
- Tőlem megkaphatsz bármit.
- Bármit?- kérdeztem vigyorogva.
- Bármit!
- Akkor azt kérem, hogy amikor csak akarom, ahol csak akarom, dugj meg!-
- Én benne vagyok!
- Tényleg?
- Igen! Gyere ide te kis vadmacska!
- Miau, miau!- elkezdtem nyávogni a fülébe.
- Igen, imádom ezt, mintha már ezer év óta ismernénk egymást, pedig nem is.
- Hát igen! De Steven...
- Igen?
- Még egy túrát akarok!
- Te kis telhetetlen! Neked tényleg semmi sem elég!- mondta nevetve.
- Azt mondtad, hogy bármit kérhetek tőled, vigyázz, mert a végén még szavadon foglak!
- Azt nem hagyom!-
- Akkor mire vársz? Dugj meg! Gyerünk!-
- Te akartad!-

- Ööö de Steven várj egy pillanatot, most nem a puncimba szeretném.
- Hát akkor mit szeretnél?-
- Jaj ne tedd már a hülyét! Tudod nagyon jól, hogy mit akarok! Megdugnád a popsim is? - kérdeztem ártatlan tekintettel, mint egy kislány.
- Huh, te... Szóval így, amiért ilyen szépen kérsz rá... Megkapod azt is.

És nem is kellett keményre szopnom a farkát, mert már a beszélgetés alatt újra felállt, mint az árboc. Elkezdte ujjazni a szűk kis seggem, és bekente síkosítóval, csak tudnám, hogy honnan gondolt a síkosítóra...(Garant Chris szája járt el.) Már be is rakta a farkát és mozogni kezdett először gyöngéden, de aztán már rászóltam, hogy csinálja erősebben és így elkezdte keményen baszni a seggem. Közben a csiklómmal játszadozott, és megint sorozatosan éltem át az orgazmusokat. Ő viszont még bírta sokáig, végül teletöltötte a seggem a temérdek sok spermával. Kurvára élveztem.

Amikor „készek voltunk” egy kicsit még beszélgettünk, majd hazamentünk. Azóta együtt vagyok Steven- nel, óriásikat dugunk, és imádom, hogy úgy bánik velem, mint egy kurvával, néha még mond is olyasmiket dugás közben, hogy te kis kurva meg hasonlók, az engem nagyon izgat, de ez már egy másik történet. És mégegy fontos dolog: SZERELMES LETTEM, SZERETEM STEVEN- T ÉS Ő IS ENGEM!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Neuda ·
nekem tetszet a tortenett...


tetszet az elethelyzet, a szereplok, az izgalom, a szenvedely...

maradj mindig ilyen...

es irj tobbet ;)
Rosemary ·
Helló! Köszi szépen, igyekszem még irni! És mindenkitől, aki olvassa az irásomat, bocsánatot kérek, ha talál benne helyesirási hibát. Meg itt is, ha véletlenül félreirok valamit, akkor elnézést kérek! :)
Neuda ·
szerintem ne kerj bocsanatott semmilyen helyesirasi hibaert...

ha az iroasztalon szenvedelyesen nekiesel valakinek aki tepi rolad a ruhat, es utemesen... es a kozben elcsattano csokban osszekocan a fogatok akkor is bocsanatott kersz?

nos szerintem az kerjen bocsanatott aki egy ilyen szenvedelyes, es elvezhetoen kepszeru iras kozben kiszurja a hibakat, mert az ugy olvasta el hogy elsiklott a lenyeg felett...

bota93 ·
80 %

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: