Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sokáig vártam

Halálosan szerelmes voltam egy srácba, akit Botinak hívtak. Gyönyörű barna haja és szeme megbabonázott. Sokszor láttam hazafelé menet, és mindig vágytam arra, hogy megérinthessem.
Volt egy kis problémám. Sosem maszturbáltam, nem tudom milyen saját magamnak gyönyört okozni. Olvastam erotikus történeteket, de vagy meghatottak, vagy nevettem rajtuk, ha esetleg fel is izgultam, sosem csillapítottam a vágyam. De mindig vágytam arra, hogy Boti megtegye.
Aztán egyik nap hazafelé menet megszólított.
- Szia, Anna, megvársz? – merthogy egy irányba laktunk, de ő mindig később jött haza. Meglepődtem azon, hogy tudja a nevem.
- Persze, hogy megvárlak, ráérek, senki sincs otthon – még beszélt pár percet a haverjaival, aztán mellém lépett, és elindultunk.
- Sokszor gondoltam már rá, hogy együtt menjünk haza, de nem mertelek leszólítani. Aztán ma, valahogy nem volt körülötted olyan erős az a magabiztosság… és ezért… - zavartan elmosolyodott. Alig tudtam megszólalni.
- Magabiztosság?
- Hát igen…
Nevettem.
- Most min nevetsz… aranyos vagy ilyenkor.
- Hát eddig nem sokan mondták rám, hogy magabiztos vagyok. De örülök, hogy hazakísérsz.
- Én is …

Nem szólaltunk meg egészen hazáig. Amikor a ház elé értünk, összeszedve minden bátorságomat megkérdeztem, hogy nem ugrik- e fel inni valamit. Azt mondta, hogy de, nagyon szomjas. Ahogy beléptem az ajtón éreztem, hogy nő bennem a szexuális vágy. Utánam jött, én pedig adtam neki egy pohár vizet, aztán ösztönösen bekapcsoltam a gépet, elfelejtve, hogy a hátterem nem más, mint Boti. És hogy a kezdőlap egyből felugrik, amint belépek a fiókomba. Ez a kezdőlap… szóval egy erotikus történetes oldal. Mikor észrevettem, hogy mekkora hülye vagyok, és ki akartam kapcsolni a gépet, Boti a pohárral a kezében beült mellém a kanapéra, és megfogta a kezem.
- Ne kapcsold el, kérlek.
Elkezdett olvasni, és miután láttam, hogy mennyire belemerült, én is elkezdtem. Nagyon tetszett a történet, fantáziadús és érzéki volt. Megint éreztem, hogy felszökik a vérem, de most itt ült mellettem az, akire vágytam. Ahogy félrepillantottam megláttam, hogy nem csak én vagyok felajzva. Elpirultam. Ő is rám nézett, látta milyen vörös vagyok, gyengéden megfogta a kezem és a fülembe suttogott.
- Te nem a pohár víz miatt hívtál fel magadhoz drága kis kurvám.
- Nem - suttogtam vissza.
- Már rég haza kellett volna kísérjelek.
- Már rég várom, hogy megtedd.
- Miért?
- …
- Mondjad kis ribanc – szólt, és ujjait a nadrágomba csúsztatta, száját a nyakamra tapasztotta.
- Minden nap elolvasok egy történetet, de sosem nyúlok magamhoz, az megrontaná az egész szépségét. Mindig valaki másra vágyom közben…
- Másra? - kérdezte vágytól rekedt hangon.
- Ühüm. Rád.
Amint kimondtam szája az enyémre siklott és csókolni kezdett vadul, szenvedélyesen, szerelmesen.
- Egy éve nézlek minden nap, ahogy hazamész… Szép vagy vonzó, izgató.
Nem tudtam válaszolni, csak újra ajkára tapadtam és szívtam, csókoltam. Ujjai elkezdtek köröket írni a csiklómon és engem mennyei érzés kerített hatalmába, nem kellett sok idő, míg a csúcsra jutottam. Ilyen érzés hát…, lehet, hogy ezentúl maszturbálni fogok, ez csodálatos.

Láttam, hogy ő is nagyon izgatott, és bár még sosem csináltam ilyet, de bíztam abban, hogy a rengeteg elolvasott történet segít majd, lehúztam a sliccét, kezembe vettem a szerszámát és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Halk sóhajokkal jelezte, hogy a történetek jól tanítottak. Aztán hangosabban kezdett sóhajtozni, végül csak annyit préselt ki a fogai közt:
- Elmegyek - és abban a pillanatba fehér ondó ömlött rám. Kurvásan öltöztem, többen is mondták, főleg a barátnőim, mindig hagytam egy kis belátást a melleimre. Most a friss sperma elöntötte a ruhám és szép lassan lecsordogált a melleim közé. Levettem a felsőm, Boti pedig lehúzta a nadrágom, aztán az övét is letolta, míg én csókokkal hintve mellkasát, levettem róla a pólóját. Melltartóban álltam előtte és egy tangában. A látvány felizgatta, szerszáma újból meredezni kezdett.
- Csodásan nézel ki édes…

Végignéztem izmoktól dagadó mellkasát, meredező farkát, és gyönyörű lábait. Lenyűgözően szép teste volt.
- Te is - mondtam halkan, vágytól elfúló hangon. Kiszáradt a szám, innom kellett. Nem lehet igaz, pont ebben a pillanatban! Felálltam és kimentem a konyhába egy pohár vízért, de mire megfordultam, hogy visszamenjek Boti már a hátam mögött állt.
- Kívánlak. –mondta és szívni kezdte a nyakam, ujja ismét csiklómra tévedt, én letettem a poharat és halkan nyögdécseltem, aztán feldugta két, később három ujját, nem hagyva abba csiklóm izgatását. Közbe végig suttogott a fülembe:
- Menj el szépség, élvezz el Annám – nagyon izgató, mély hangja volt, és amit az ujjaival művelt, az valami hihetetlen. Hátranyújtottam a kezem és magamhoz öleltem, furcsa póznak éreztem, de nagyon jó volt. Megint nem kellett sok és elélveztem. Aztán megfordultam, megcsókoltam, majd végigpusziltam a hasát és végül elértem férfiasságáig. Bekaptam, és megint a történetekben bízva, elkezdtem szopogatni. Körülnyaltam a makkját, miközben heréit simogattam. Halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy nagyon élvezi, aztán megszólalt, mély szexis hangon:
- Anna te drága, elképesztő szájmunkád van, nagyon jól csinálod kicsi kurvám – aztán hajamba markolt, és átvette az irányítást.
- Beleengedhetem a szádba?- kérdezte az élvezettől rekedt hangon – kiengedtem a farkát a számból és bólintottam, majd újból bekaptam meredező rúdját. Nem sok kellett neki, elélvezett, és én nyeltem a forró, finom ondót.

Aztán felálltam vele szembe, és megfogtam a poharam, amiben még volt egy kevéske víz, majd szerszámára öntöttem és odamentem a hűtőhöz, ahol a jégkockákat tartottuk. Kinyomtam a tartóból pár kockát és visszamentem Botihoz, csókolni kezdtem és közben a kanapé felé toltam. Mikor ledőlt rá óvatosan testére helyeztem a kockákat és végigdörzsöltem vele. Ő csak mosolygott, valami elképesztően erotikusan, és a melleimet masszírozta. Amikor elolvadtak a kockák, lenyaltam róla a hideg vízpatakokat és ő lágyan húzott magára közben. Élveztem, bámulatos teste volt. Miután végeztem megfogtam a farkát, felszisszent, mert a kezem még mindig nagyon hideg volt, de aztán nem szólt semmit, csak csókolgatni kezdte a melleimet, és a hasára ültetett, simogatva a puncimat. Nem tudom, hogy hány nője volt, de az biztos, hogy nagyon értett hozzánk.
- Benne lennél egy 69-ben? - kérdezte lágyan.
- Azt hiszem –feleltem szemlesütve.
Ekkor ő magára fektetett, és elkezdett nyalni. Irtózatosan jó érzés volt, nem tudom, hogy bírják az apácák. Erre a gondolatra majdnem felnevettem, de visszafogtam magam, helyette én is elkezdtem kényeztetni Boti farkát. Bekaptam tövig, majd kiengedtem a számból és ezt ismételgettem, miközben néha a kezemmel is rásegítettem. Végül benntartottam, mélyen a torkomra engedtem lüktető rúdját, és mikor elment lenyeltem az összes spermát. Én is éreztem, hogy közel a vég, felsikítottam. Ez az orgazmus minden képzeletemet felülmúlta.
- Klassz voltál Anna, nagyon értesz hozzá - mondta Boti mosolyogva. Visszamosolyogtam:
- Megdugsz?
Annyira meglepődött, hogy először nem is tudott megszólalni. Aztán:
- Persze te kis ribanc. Megduglak.
Farka erre a szóra újból megmerevedett és éreztem, hogy teljesülni fog, amire már egy éve várok. Széttettem a lábam és ő lassan, óvatosan tövig benyomta szerszámát.
- Ahh –nyögtem fel. Kicsit fájt, de nagyon jó érzés volt. Ki –be húzogatta farkát, és mindannyiszor tövig felnyomta. Kibaszottul jó volt, lüktető, óriási farka kitöltött, úgy éreztem, hogy minden nap szeretkeznie kéne az összes embernek. Lábaimat a vállára vette, így dugott tovább. Sóhajait az én sikongatásom nyomta el, majd éreztem, hogy hüvelyem rászorul a farkára és minden csepp ondót kiprésel belőle. Elvesztettem a külvilágot, ájulásig szeretkeztünk. Mikor magamhoz tértem mellettem feküdt a kanapén, simogatott és a csokit kent szét rajtam. A csiklómat sem hagyta ki.

- Most valami újat szeretnék kipróbálni veled – mondta, és én gondolkodás nélkül bólintottam. Lassan elkezdte lenyalni rólam a csokit, a csiklómnál elidőzött, közben simogatott, a melleimhez vissza - visszatérve csókolt.
- Szép melleid vannak… Anna – súgta a fülembe és belenyalt. Összeborzongtam, az egyik legerogénebb pontom volt. Már nem voltam csokis, mindet lenyalta rólam, nyálától csillogott a bőröm. Ő pedig felemelt, megkérdezte, hogy hol van a fürdő és leszappanozta rólam a nyálat, majd megtörölt és visszavitt a kanapéra.
- Nem duglak meg többet – mondta.
- Jó –egyeztem bele, pedig nagyon nagyot élveztem, és nagyon kívántam.
Boti azonban beguggolt két lábam közé és feldugta mind az öt ujját, aztán a nyelvét is. Kinyalt miközben ujjazott.
- Ahh… ezz azz, kérlek, ne hagyd abba, édesem, Boti, meghalok….!

Elélveztem, hosszú orgazmusom volt, Boti valami teljesen újjal ismertetett meg. A szex örömeivel. Maszturbálni lehet, hogy nem fogok, de ő többet fog feljárni hozzánk.
- Örülök, hogy élvezted, drága, édes ribanc. –mosolygott rám, miközben már öltözött is. Én még az ágyon feküdtem, nem voltam még magamnál, de mikor elindult az ajtó felé felpattantam és hosszan csókoltam.
- Holnap is hazakísérsz? – kérdeztem elpirulva.
- Haza, Anna, haza.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lynny ·
Annyi durva ellentmondás!
Miért nem olvasod át az írásod, mielőtt beküldöd, hogy összehangold az elemeket?

Én speciel biztos, hogy lekevernék a számomra extraszimpatikusédesaranyosszexi srácnak egy nagy maflást, ha gyomorból lekurvázna ("drága kis kurvám")...
Ráadásul, aki "szerelmesen" csókol, az nem használ efféle jelzőt a partnerére (max, ha a partner nem kéri, hogy így tegyen, mert éppen erre bukik)
Valószínű egyébként, hogy a drága Boti sem maszturbál sosem, ennek is (na meg az az egy éves skubizásnak) köszönhető, hogy két rántás után elélvez. Hiába no, gyorslövetű a kis édes...
Fél oldallal később az is kiderül, hogy nemcsak gyors, hanem soklövetű is, tekintve, hogy pár perc elég volt neki, hogy újratermelődjenek a kisBotik...

Aztán: ő ujjaz téged, te kezeled, és ő oly magasra lő, hogy beteríti a melleidet... Namármost, te nem hajoltál mélyre, merthogy ajkaitok szenvedélyes, "szerelmes" csókban olvadtak össze, akkor meg hogy a jóéletbe jutott fel onnan lentről a cucc? Ráadásul célzottan? Mi ez? Föld/levegő rakéta?

Megjegyzem: lehet halvány képzeteket ellesni az ilyen-olyan tartalmú történetekből, de (hacsak nem vagy született tehetség) valódi ismereteket csak gyakorlat útján szerezhet az ember. Ebben az esetben tökmindegy volt, mert Boti legalább olyan tapasztalatlan volt, mint te, és így fel sem tűnt neki a te gyakorlatlanságod.

Röhögtem egy sort, amikor lazán leöntötted a haver szerszámát, mert mért ne.... extraság fokozó (vagy nem?)

Könyörgöm: minek sütögeted le a szemedet szemérmesen egy 69-es felállásra, amikor már a spermáját is lenyelted? Ez már nem az a helyzet, ahol lehet pironkodni...
Újabb röhögés az apácás megjegyzésre, nem is értettem igazán, hogy jönnek ide :o))
Egy újabb spermaömlés közvetlen mélytorkozás után (nah persze...), aztán az ártatlan kérdés: Megdugsz?
Jajistenem... szerencsétlen srácnak szárazra facsartad a farkát, de hát a belévetett bizalom meghozza gyümölcsét, a kifogyhatatlan tárházú farok egy szóra peckesen áll (basszus, beszélnem kell Mézzel!!)

Ájulásig dugtok, szerencsétlen srác újra elmegy.
Aztán, amíg te szétkefélve kornyadozol az ágyon, addig ő bejárja a lakást, és keres csokit. Milyet? Basszus behalok, ha nem tudom meg, hogy melyik alkalmas erre? Előmelegítette, vagy felolvasztotta a szájában, hogy rádcsorgathassa? Vagy nyuszis öntet volt? Nem mindegy ám...
Gyorsan kimenti magát, hogy nincs az az isten, hogy ő mégegyszer felállítsa a kedvedért az admirálist, aztán, hogy csak jó legyen neked is, belédnyomta az öklét... Merthogy öt ujj édesem egy egész ököl...

Összességében véve? Egy fantáziátlan kis tizenéves szánalmas képzelgése a szexről...

Fel kéne először nőni édes, ráérsz még ezzel foglalkozni.
Tudom, persze előírás, hogy 16 éves korod előtt legalább ötven sráccal kell dugnod, mert csak az lehet überfaszakirály, de hidd el: ez megvár...
Érezd jól magad a kis babaszobádban, a felnőttkor úgyis hamarabb jön el, mint szeretnéd...

Üdv:
lynny

jah, nem pontozlak...

bota93 ·
5%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: