Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sokadik Szonja

Szonja hinni akart a szerelemben!
Hinni akarta, hogy létezése örök-érvényű nyomot éget a lét fonatába, nem csak egy véletlen ejtett foltot a világegyetem tengerébe hullajtott emberiség csöppnyi vásznán.
Átlagosnak, középkorúnak látta magát a tükörben. Lelkében szárnyalt, képzelt boldogsága sugaraiban fürdött, NŐ volt, fajunk létezésének Alfája és Omegája. Felöltözött hát, gondosan megválasztva kiegészítői összhangját.
Lehunyt szemmel végigsimította ruhája aláhulló lágy anyagát, s újra elhitte, hogy ma megtörténhet a csoda, hogy Ő bizton többre hivatott.
Mobil csörren, a várt hívás. Igen, vagyok, indulhatunk, máris megyek, két perc...
Az asztalnál, lábát keresztbe vetve Szonja emelte poharát, de Tina kortyolt nagyot kedvenc rosejából. Érzéki pillantást vetett Peterre, s hajába túrt, azzal a félre nem érthető mozdulattal, amivel évszázadok óta jelzik az emberi nőstények, hogy párzásra készek!
Étterem, hangulat, gyertyafény… egész jó hely...  kötelező romantika, ráragadt bájmosoly, begyakorlott mozdulatok, begyakorlott hit, elhitt gyakorlat, gyakorlott csábítás, csábító ámítás… megalkuvó behódolás, meghódított, reménybe tört női tartás…
Apró érintések, kacajok, és fények… Dohányfüstbe veszett NŐ… önámítón biztonságot adó ködében, a vágyával már mohón faló, temérdek feltörni vágyó férfierőt rejtő, már behatolni kész, trójai faló.
Tina élvezett el többször ezen az estén, rúgott be csúnyán, érzett a nyelvén minden férfi-ízt, s szorította görcsösen a fajanszot, míg kiokádta mit teste nem kívánt magában hordozni másnapig, majd bukdácsolt hazafelé, fel a lépcsőn a taxitól.
Reggel Szonja ismét Anyuka volt, jó munkaerő, aki szörnyű fejfájásánál többet nem tudott volna feldolgozni. Érzékeny lelke hitt a csodákban, verseket írt, és hosszan fésülgette haját az ágy szélén, kislányként merengve… jövőként álmodva meg múltja nagy szerelmeit.
Néhanapján, elpilledve, az ébrenlét mezsgyéjén, az értelem és érzelem határán, Tina vette át az irányítást! Ő inkább rendező volt a színdarabban, semmint castingolt naiva. Nem volt megalkuvó, nem volt önámító, boldogságát kereső, magát egy gazdás állatnak tituláló, de könnyen új legelőre terelhető. Kiélvezte a kiélvezhetőt, és kiitta a velejáró fájdalommal teli méregpoharát.
Életben Szonja tartotta őket! Nem hagyván Shakespeare nyomdokán fejezni be Tina művét. Poharukba gondosan válogatott, napfény érlelte gyümölcslevet töltött. Szolid sminkjével állt be a sorba, tetszőleges helyen és okból. S csipetnyit sem kevert főztjébe a miértekből, s az okokból. Egyikük sem volt ép, vagy egész, ahogy külön test sem voltak. A két pólus skizofrén főzete lettek ők, a túlélés menzán, bátran kapirgálva a lelki-hajléktalan-férfiak szemétdombján, miként az őrültség kútjától eszét vesztett királyság uralkodója is, mikor egyedül maradt épeszű, bölcs döntésével lett boldoggá. Kortyolt ő is a méregből, s így őrültként, ismét elégedetten tekinthetett körül birodalmán.
Hasonló történetek
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
4070
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Annyira egyéni a stílus,annyira szokatlan, hogy nem is a cselekményt figyeltem. Gratula!
Aurora Irrealis ·
Remélem más írásom után is hasonló érzések lesznek úrrá Kegyeden! ;-)

kabare ·
Tetszett! Csak azért írom meg, hogy felhozzam és mások is elolvassák.
Aurora Irrealis ·
Hálám az együttműködésért! ;-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: