Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Soha ne mondd hogy soha

Nagyon gyorsan és könnyedén elintézett egy nyugis és biztonságos helyet ahol nem ismernek minket és nem is zavar senki.
Amikor a szobába léptünk zavarba kellett volna lennem de nem így volt. Nem érdekelt semmi csak az hogy minél hamarabb érezzem Őt.Elkapott, magához megölelt megcsókolt és csókolózva baromi türelmetlenül vetkőztettük egymást.Rég nem voltak az erogén zónáim bekapcsolva így most a simogatásától és a forró szájától úgy éreztem elolvadok.A melleimről sokáig annyit észleltem hogy zavarnak a szabad kilátásba ha lefele nézek :) de az izmos mégis finom keze masszírozásától rádöbbentem hogy eddig elhanyagolt erogén zónáim vannak ott is.Ahogy a mellbimbóm harapdálta, nyalogatta édesen kínzó villámok cikáztak le az ölembe.Úgy gondoltam ideje az édes kínzást visszaadni.
Leültem az ágy szélére és az orrom előtt ágaskodó gyönyörű szép farkát kezdtem el a ruháktól megszabadulva,végre szabadon nyalogatni, szopogatni, még jobb volt így látni és érezni mint a kocsiba.Hallgattam ahogy kéjesen sóhajtozik és éreztem hogy ha ez egyáltalán lehetséges még tovább duzzad és vastagszik a farka.Átsuhant az agyamon hogy hogy fog Ő beférni a régen üzemen kívül helyezett,szűk puncimba? De nem érdekelt mert tudtam hogy bízhatok benne és nem fog fájdalmat okozni,akartam őt és
nem bírtam tovább, én húztam le az ágyra, úgy éreztem megőrülök,felrobbanok ha nem lesz végre bennem nanoszekundumok alatt.Egy olcsó ponyvában olvastam a sürgető vágy nevetségesnek tűnő kifejezését nah abban a pillanatban rájöttem hogy bizony van ilyen.
Mikor fölém könyökölt láttam hogy méregzöldé sötétült az egyébként aranybarna szeme,ebből és a márványszoborrá merevedett farkából még rutin híján is kitaláltam hogy piszkosul visszafogja magát.
Rémlik hogy a vágytól hogy érezzem már szinte magamon kívül suttogtam hogy gyere, gyere...
De Ő még kínzott picit.
A makkal simogatta a csiklóm ami ekkor már olyan sikamlós volt hogy kori pályának is jó lett volna,picit,finoman paskolgatta is a farkával a puncim amitől úgy éreztem hogy megveszek.Kiszáradt a szám és szerintem biológiai csodaként minden vérem a puncimba lüktetett.
Végül megkegyelmezett és nagyon óvatosan betolta a farkát.
Tövig. (Legott el is neveztem a puncim magamban szűk de rugalmas feneketlen űrnek:))
De félre a tréfával, amit éreztem az egyszerre volt elégedettség érzés hogy uhhh végre, és türelmetlenség hogy ohhh még és még...
Ahogy elkezdett bennem finoman lassan mozogni egy pillanatra belém villámlott a gondolat hogy mi van ha túl szűk vagyok? ha neki nem jó?
(Nőből vagyok,nem tudok én se hülye kérdések nélkül ellébecolni,lássuk be.)
A gondolatot egy pillanat alatt el is hessegettem amikor ránéztem az arcára,hála az égnek nem egy pókerarcú pasi, így láttam a színtiszta élvezetet rajta.
Ezt leírva azon mosolygok hogy még a visszaemlékezéstől is nedves lesz a puncim :).
Akkor ott, valami hihetetlen öröm töltött el hogy nem csak én élvezem hogy bennem van hanem Ő is.
Ahogy egyre gyorsabban mozgott fura feszültség kezdett a puncimba,az ölemben gerjedni,minden lökéssel halmozódott ez a feszültség és nem tudtam mi lesz a vége de akartam,azonnal.Felnéztem rá és rádöbbentem hogy hatalmas önuralommal tartja vissza magát attól hogy elélvezzen,felnyúltam a vállát és a nyakát simogatva, suttogva kértem hogy ne tartsd vissza magad,kérlek, gyere élvezz belém.
Ahogy ezt kimondtam én el is élveztem de ez a szó nem fedi a valóságot,felrobbantam lengő bordától-combtőig,csillagszóró-t játszott minden idegszálam,porcikám.Nem emlékszem hogy mennyire kiabáltam, sikítoztam, de hogy nem voltam csendben az tuti.(Mikor később megkérdeztem tőle csak mosolygott,úgyhogy valószínűleg fülsiketítő lehettem :))
Az atomszintig megrázó orgazmusom után jött a meglepetés,Ő nem élvezett el,(piros pont az emberfeletti önuralmának) hanem azt mondta hogy térdeljek fel elé mert szeretne hátulról is jól megdugni.
Örömmel tettem eleget mert ez volt addig az egyetlen kedvenc pózom.
Ahogy elé térdeltem Ő azonnal betolta az orgazmus után még szinte tocsogó puncimba a farkát,úgy éreztem felnyársal de nem fájt hanem iszonyatosan, mocskosul élveztem ahogy markolja a csípőm és újra és újra szinte belém löki magát, nem hittem az érzékszerveimnek amikor pár mozdulat után a már ismerős feszültség kezdett gyűlni az ölemben,és ahogy végigfutott az agyamon hogy:Úristennemhiszemelhogymegintelélvezek!
már el is élvezetem, nem kicsit, nagyon,nyöszörögve,kiabálva, szinte magamon kívül. Szinte a következő pillanatban Ő kihúzta belőlem a farkát és a hátamra meg a fenekemre élvezett. Megnyugodtam hogy Ő is emberből van és nem egy T3000 modellel szexelek épp :)
Minden zavar vagy bénázás nélkül segített letörölni a hátam, fenekem,és elmentünk zuhanyozni,előszór én álltam a tus alá és Ő úriember lévén segített megmosni itt ott:) még piszkosul kielégülve is izgatott és jól esett a cirógatása. Aztán Ő zuhanyzott le én az ágy szélén ülve vártam.
Ahogy belépett a szobába, meglepődve láttam hogy megint áll a farka nem is akármennyire.
Eddig a második menet számomra ismeretlen fogalom volt de örömmel vettem tudomásul hogy Ö ennyire bírja a gyűrődést. Ahogy ott állt megfogtam a farkát és finoman közelebb húztam magamhoz hogy egyértelművé tegyem hogy bizony tökéletesíteni akarom az orál tudásom. Élvezettel és finoman szívogatni kezdtem a makkját miközben az ujjaimmal az oldalát cirógattam.
Kíváncsi voltam mit reagál rá ha elkezdem erősebben szívni, szopni a makkot ezért megmarkoltam a tövénél és bekaptam a tetejét ami nem kis feladat volt,a méreteit tekintve.
Élvezettel nyögött fel és sóhajtozott meg úristenezett úgyhogy teljesen egyedül kitaláltam: élvezi amit csinálok.
Ahogy ott állt előttem a karjait maga mellett lógatva,a testtartása azt súgta azt csinálok vele amit akarok.
Rá döbbentem hogy olyan gyönyört akarok neki adni amilyenben nekem volt részem,kényeztetni akarom és azt hogy Ő is ugyanúgy szinte magánkívül élvezzen el ahogy én, ezért bedobtam minden fogást amit pornófilmekből lestem el és egyre gyorsuló tempóban mozgattam a bőrt a farkán miközben a makkot szoptam,nyalogattam,szívogattam és az ajkaimmal játszottam vele.
Éreztem hogy nem sokára elfog menni ezért felnéztem rá és mondtam hogy szeretném ha számba az arcomra élvezne.Az elsötétülő tekintetéből kitaláltam hogy tetszik neki az ötlet és pár másodperc múlva már-már ösztönszerű hangot kiadva fojtott hangon felnyögött: ezt akartad! és teleélvezte a szám az arcom forró spermával.
Folyt még következik :)



Előző részek
Hozzászólások
Papa1942 ·
Jóóóó! :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: