Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sivatagi kaland

Mindent annak az átkozott videokamerázásnak köszönhetek. A Marokkói sivatag, sziklás, Atlasz hegységében időzve turistacsoportunkkal, elmaradtam útitársaimtól. Gondoltam, hogy leereszkedem az alant lévő forráshoz és a hegy másik oldalán, visszakapaszkodom hozzájuk. Egyszerre megmozdult lábaim alatt a sziklaomladék és egy szakadékba zuhantam. Útitársaim felhagyva keresésemmel visszaindultak terepjárónkhoz és folytatták útjukat a hegyormon lévő sziklaszállodánkba. Gondolták, majd utánuk megyek. Nem így történt.

Két napja dekkoltam a kietlen sivatagban, amikor úgy éreztem, hogy már végleg feladom. Nem fogom elérni célomat, hogy visszataláljak társaim közé. A kimerültségtől mély, kómaszerű, didergő álomba merültem. Hajnalban a felkelő nap sugara ébresztett. És, ahogy kuporgok homokba vájt gödrömben, egyszercsak kecskemekegést hallok a távolból. A zajok közeledtek, és egy puhaszőrű fehér kecske bújt hozzám, élőre melegítve kihűlt testemet. Rózsaszín nyelvével végignyalta kicserzett arcomat, majd arcom fölé állva felkínálta duzzadó tőgyét. Én pedig feketére cserzett, repedezett ajkaim közé véve mohón szívtam belőle az életet. Úgy csüngtem csecsebimbaján, mint csecsemő anyja kebelén.

Hírtelen elsötétedett az ég, a homok recsegett a lépések alatt, s megjelent előttem egy göndör hajú, Cupidószerű angyal: egy beduin kecskepásztor fiúcska, Uji. Tizenöt évesnek saccoltam, de később kiderült, hogy túl van már a 19 évén is. Ő volt a kecskenyáj gazdija. A közeli togloida család egyik fiútagja. Csak állt és nézte az idilli jelenetet. Miután elteltem a kecsketejjel vállára támaszkodva elsántikáltam vele a domboldalba vájt togloida házba. Végtelennek tűntek a percek, amíg odaértünk. Mentünk, de inkább csak vánszorogtunk a szürkésbarna homokkő dombok között, majd egy kis nyíláson átbújva egy függőaknára leltünk. Itt ereszkedtünk le a belső udvarra. Igencsak meglepődtem, amikor egy jó 8-10 négyzetméternyi udvarra leltünk, szép takaros virágokkal teli előkertre.

Ott a csacsi fogadott bennünket hangos iázással, mivel a nyitott istállóból érzékelte jöttünket, felriasztva a pávát, aki rikácsolva adta tudtára a háziaknak megérkezésünket. Utána a kakasok kezdtek el kukorékolni, majd kijött az alsó lakrészből Mamma Duci, a ház asszonya. Ő fogadott bennünket kenyérrel és sóval. Kis zsámolyt hozott ki, s egy bögre friss szamártejjel, szelet foszlós kenyérrel kínált bennünket. Uji elmondta anyjának, hogy elszakadtam a csoportomtól és a hasadékban, a forrás mellett talált rám. Az asszony azonnal védőszárnyai alá fogadott.

– A ház népe még alszik. Addig egyetek, rátok fér! Utána majd megmutatom a fürdőt, megtisztálkodhattok! – mondta, majd leült a kőből csiszolt gabonaőrlő kézmalomhoz. Pár szem gabonát szórt a malom félgömb alakú, recés vájatába, s elkezdte a malomkövet körbe hajtani. Valami monoton gabonaőrlő dalfélét énekelve, vígan őrölte a magvakat. Az udvarra kimerészkedő csirkék pedig szemtelenül csaptak le az időközben kipottyanó gabonaszemekre. Először a ház ura, Umma ébredt. Kijőve hálókamrájából kérdőn felém fordult. Uji kész volt a gyors válasszal, s ezzel meg is szerezte a tartózkodási engedélyemet.

– A sivatagban találtam rá – magyarázkodott ügyesen kis barátom. – Elszakadt a turistacsoporttól. Két napja bolyongott a sivatagban.
– Jól van, maradjon itt! Majd beszamaragolok az őrsre és telefonálunk a turistaközpontba, hogy megtaláltuk az elveszett embert. Jöhetnek érte. Beletelik pár napba amig odaérek, és intézkednek. Jó, egy hétig még a vendégszeretetünket fogja élvezni a barátunk. Megfelel ez önnek, uram?
– Hálás köszönetem Önöknek, amit értem tesznek! Meg fogom hálni, amint rám találnak – rebegtem megilletődötten. Umma feltarisznyázott és ezzel útnak is indult a határőrsre. Ugyanis a hegy túloldaláról Tuniszból tévedtem át Marokkóba. Ez tette kissé bonyolulttá a helyzetet.

Mivel a többiek még aludtak, így bementünk a fürdőházba. Ez egy hosszabb barlang volt az emeleten. Középen egy kerek, cserépből kirakott medence, melybe kellemes, hűs víz csordogált, majd a túlfolyón át a ciszternában folyt tovább. Ide mentünk be, és levetve gönceinket, a hűs vízbe ereszkedtünk. Meglátva Uji izmos, karcsú fiútestét gerjedelmem az egekig hatolt. Bíborfurulyám követelte a részt.

Fürdés közben játszadozni kezdtem kis barátommal, többször is megölelve végigsimítottam párductestét. Ő zokszó nélkül tűrte az inzultust. Ezen felbátorodva szájon csókoltam, amit ő viszonozott. Ezután már simán ment a dolog. Hamarosan bíborlándzsámra tűztem drága, tűzforró kéjbarlangját. Javában szeretkeztünk a fürdőmedence szélén lévő cédrusfa fekpadon amikor, belépett Mamma Duci. Megrémültem a termetes asszony látványától. Gondoltam, most aztán itt a vég: lecsap, mint olasz a fügét, amiért megbecstelenítettem a fiacskáját. De nem ez történt.

Megállt és egy pillanatig tekintete elidőzött rajtunk, majd kacagva megszólalt.
– Ő a legidősebb kisfiam. 19 évesen már éppen itt az ideje, hogy legyen egy férfibarátod, aki bevezet a szerelem rejtelmeibe. Egy szobában foglak tenni becses vendégünkkel – mondta, és kisietett.

A fürdés után tiszta ruhát öltve, kimentünk az előtérbe. Egymás után kerültek elő a családtagok. Jött a másik nagylegény, a 17 éves Umm-Umm, a 13 éves Umbi, a 12 éves Sambec , majd a három fiú után a négy csodálatos lányka: Emma, Imma, Szoma és Goma. Mind-mind egy kis gyöngyszem. Körbeülték a kecskelábú asztalt, s mint a csiripelő verebek csipegettek.

A fiúk, miután végeztek az evéssel, mentek a dolguk után: befogták az öszvért, és vitték az égetett cserepeket a vásárba. Ugyanis a család a hátsó udvarban kialakított cserepes műhelyben cserépégetéssel foglalkozott. Itt is láthatjuk a praktikumot: ahogy vájták ki az agyagos talajt, azon mód ki is égették cserépedényekké. Így a kitermelt földet is felhasználták, s a megtermelt és eladott cserepek arányában nőtt az udvar. Kellett is, mert Umm-Umm nősülés előtt állt. S ide fogja hozni az asszonyt. Miután a fiúk elmentek, mi a lányok munkálkodását figyeltük.

A nagyobbak az agyagot gyúrták, a kisebbek a meggyúrt agyagot szabták, s rudacskákat sodortak belőle, míg a mama formázta a köcsögöket. Mi pedig beálltunk segíteni a szárítópolcokra, hordani a készterméket. Így telt el a délelőtt. Aztán Mamma Duci főzéshez fogott. Levágott két, kopaszseggű szaharai túzokot. Állítólag, a vadon élő, hurokkal fogott túzokban rendkívül sok az életerő. Nagyobb ünnepeken, ha vendég jön, akkor feláldoznak egy-egy befogott és ketrecben hizlalt túzokot. Meg kell adni, a mama kitűnő ebédet kanyarított.

Míg ő főzött, mi széjjelnéztünk. Az istálló mellett volt a konyha. Kék ajtófélfával, kék tüllfüggönnyel ellátva, belül fehérre festve. Agyagból épített tűzhely, kecskelábú asztal, polcok. Az egész úgy festett, mint egy alföldi tanya nyári konyhája. És a tarka cirmos macska sem hiányzott a házból. A konyha mellett egy hatalmas, hűs terem volt a magtár. A magtárban a földre állítva több száz literes agyag amforákban ivóvíz, bor, árpaser, gabona, kukorica, cirok. A polcokon fűszerek, szalonna, szárított hús, sonkák, ecet, olíva olaj. Minden, ami egy háztartásban szükséges. Mindez csereáruként került ide a cserepekért.

A magtár mellett volt a nappali. Ez a család állandó tartózkodási helye. Világos, szellős, 4x5 méteres helység. A falak hímzett terítőkkel, szőnyegekkel lefedve. A padozat sárral kitapasztva, s barnára mázolva. Körben kerevetek, állatbőrökkel letakarva, középen két kecskelábú asztal. A sarokban szövőszék. Miután körbejártuk a házat feltekintettünk a domb közepébe vájt katlan nyílásán az égre. A hatalmasra hízott nap éppen lebukni készült. Vérvörös sugarai beragyogva, bíborszínbe vonták a gödör alján lévő togloida barlanglakást.

Fenn az emeleten helyezkednek el a hálókamrák. Elől a szülőké, mellette a lányok kótere, majd a fiúké, és végül a vendégszoba. A vendégszoba egyszerű, 2x3 méteres odú. Falai szőnyeggel lefedve, egy asztalka, két sámli és egy hatalmas állatbőrökkel letakart priccs. A vakablakban olajmécses. Ezt a szobát kaptuk mi, Ujivbbal. Merthogy, az természetes dolog volt, hogy egy szobába raktak minket, barátokat. Ez a pár nap volt nekem a mennyország. Hat csodálatos nappalt és éjszakát szeretkeztem át drága kis barátommal.

Ahogy leszállt az este, a levegő hirtelen lehűlt. Lágyan fújdogáló, kellemesen hűs szellő frissítette fel a fülledt levegőt. A család frissen fejt kecsketejet vacsorázott, foszlós kaláccsal. Vacsora után a kicsik elvackolódtak fekhelyeiken, hálókamráikban. Duci Mamma végezte az esti munkáját. Elmosogatott, majd megetette az állatokat és ő is nyugovóra tért. A fiatal férfiak úgyszintén hálókamráikba vonultak vissza. Kettesben maradva Ujival élvezve a hűs légfuvallatot elnézegettük az egymásután feljövő csillagokat.

Uji ölembe fészkelve magát átadta testét simogatásaimnak. Szinte beleremegett a szeretet eme sejtelmesen, kellemes borzongató érzésébe. Férfiasságom igencsak ágaskodni kezdett, de a nászt az éjszakára halasztottam. Selymes bőrű hattyúnyakát apró csókocskákkal illettem, majd fülcimpáját puszilgattam. Hímvesszeje ettől megmerevedett. Nem állhattam meg, hogy számba véve szépséges lilás színű makkját, mint egy savanyú cukorkát meg ne szopogassam. A fiú teste kéjesen megrázkódott. Mivel nem volt előbőre, így a makk alatt lévő érzékeny hímvesszejét vettem munkába. Mikor már kitörni készült magja, hirtelen elszorítottam hímvesszeje tövét, hogy késleltessem az ejakulációt.

Így játszogattunk egymással, amíg teljesen be nem sötétedett. Ekkor bementünk a hálófülkénkbe. Meggyújtotta a vakablakban lévő mécsest. Ledobáltuk magunkról galabiáinkat és egymással szembeállva magamhoz öleltem a nyakamba csimpaszkodó fiúcskát. Egymás szemeibe nézve tekinteteink egybeolvadtak. Csillagszeme elvarázsolt. Számolatlanul váltottunk ajakcsókokat. Nyelveinkkel szinte kiszívtuk a másik lelkét is. Miután így jóllaktunk egymással, óvatosan a fekpadra fektettem és széttárt lábai közé térdeltem. Szemeinkkel a másik tekintetét kutattuk.

Duci Mamma gondoskodásának hála egy kis csészében, olajban passzírozott kecskeháj volt a vakablakba készítve síkosítóul. Ujjaimat a kecskeháj síkosítóba mártogatva bekentem ánusát, és saját durungként feszülő makkomat is. Finoman végigsimogattam vékonyka lábaszárait, megpuszilgattam lábujjacskáit, majd hagytam, hogy ösztönösen a vállaimra helyezze őket. Én pedig egy kicsit eljátssza a kéjbarlang kapujával, izgattam annak nyílását, és óvatosan milliméterről, milliméterre haladtam előre. Amint kinyílt a zárógyűrű, egy hirtelen mozdulattal behatoltam.

A kis legény megremegett az attaktól és a kéjes fájdalomtól egy pillanatra teste összerándult. Szemeit hirtelen lehunyta és csak ennyit suttogott: benn van. Én pedig a tűzforró végbélben elkezdtem a munkát. Óvatos, lassú mozdulatokkal haladtam előre, majd tövig nyomtam végbelébe a hímtagomat. Ekkor talpikáit a mellemnek feszítve tiltakozott teste a behatolás fájdalmától. Lábacskáit visszahelyeztem a vállaimra, és megkérdeztem tőle.
– fáj kicsikém?

Kéjes mosoly volt a válasz. Halk kuncogással válaszolta.
– Már nem annyira, inkább izgi a dolog.
– Szeretlek – suttogtam, és felajzottan lihegtem a vágytól.
– Azt hittem, hogy elégek a tűzforró katlanban a kéjtől. Miután már tövig behatoltam, előredőlve ráhajoltam és ajkaira tapadtam, mint egy pióca. Ki akartam szívni a lelkét ennek a kis Cupidónak. Lassú, kéjes mozdulatokkal mozogtam testében, majd amikor a csúcspontra értem, egy hatalmas, vulkánszerű kilövelléssel beleélveztem végbelébe.

Az aktus után zihálva kapkodtam a levegőt. Majd kijőve belőle a prosztata sikálásától megjelenő harmatcseppeket lenyalogatva szopni kezdtem mértes bíborfurulyáját. Teste megvonaglott a kéjtől és mohó ajkaim közé lövellte kesernyés, mandulaillatú és ízű ondóját. Szemeink tekintetei egymásba fonódtak a kisfiú élvezése közben. Miután végeztem letérdeltem lábacskái közé és tisztára nyaltam ondómtól síkos végbélnyílását. Nyelvem hegyével prosztatáit izgatva tekintetét kutattam. Felfedeztem bennük a kéjvágy csillogását.

Miután elteltünk egymással végighevertünk a priccsen. Úgy bújt belém, mint kismadár a fészkébe. Én pedig nem tudván parancsolni ágaskodó hímvesszőmnek behatoltam a forró szexkemencéjébe, és addig mozogtam benne, igen lassú mozdulatokkal, míg bele nem élveztem. Így szenderedtünk el. Jóleső fáradsággal aludtuk át az éjszakát. Szemeinkre ráterítette Hímen angyalszárnyait, és a mennyországban járva, álmunkban angyalkákkal szeretkeztünk a mennyei selyemréten.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: