Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Simona és a masszőr

Simona és a masszőr
Meleg tavaszi délután volt, mikor Simona belépett a szalonba. Kissé félve, mégis kecses léptekkel közelítette meg a recepciós pultot. Nem volt túl magas, talán kicsivel több, mint 160 cm, de hosszú combjait, melyen kedvenc szűk farmerja feszült minden nő ismerőse titkon irigyelte. Vékony alkata ellenére feneke feszes, kifejezetten kerek, mellei tenyérbe illőek, formásak, ruganyosak voltak. Alkata közelített a tökéleteshez, bár ő ezt messze nem így gondolta.
Bátortalanságát a pult túloldalán álló recepciós hölgy határozott, de kedves köszönése oldotta. Miután tisztázták, hogy melyik masszőrhöz jött a recepciós udvariasan a megfelelő helyiségbe kísérte, és elmagyarázta, mi hogyan működik, majd magára hagyta.
Simona gyorsan megszabadult ruháitól, majd egy falatnyi kis tangában, a törölközőt a fenekére terítve végigfeküdt a masszázsasztalon. Feszélyezve érezte magát, nem szeretett mások előtt levetkőzni, de az elmúlt hetek, hónapok alatt felgyülemlett stresszt valahogyan már oldania kellett. Pár hete férje lepte meg a masszázsutalvánnyal, melynek kifejezetten örült. Párja csupán azt kérte tőle, hogy a masszőrök közül lehetőleg ne férfit válasszon, ami nem volt Simona ellenére, hiszen ő is feszélyezettebbnek érezte volna magát, ha egy idegen férfi előtt kell levetkőznie.
Alig gondolta végig, hogy vajon mi fog most következni, elsötétült a szoba, és csupán egy halvány hangulatfény világította meg már a szobát. Lágy zene szólt, és kellemes illat keringett a levegőben, melyet nemsokára felismert: ez bizony ilang-ilang! Jól ismerte az illatot, kedvese kedvenc otthoni masszázsolajának is ez az illata.
Pár pillanat telt csak el, és a meleg, selymes masszázsolaj puha kezek által végigterült hátán. Kezdeti aggodalma percek alatt elszállt, némán, lehunyt szemmel adta át magát a finom érintéseknek. A kényeztetésből nem maradhatott ki háta, nyaka, combja és a talpa sem. A tökéletest csupán zavarta meg, hogy még valaki bejött a szobába. Épp kezdett volna felháborodni, mikor ismerős lett az új szereplő parfümjének illata. Valahol már érezte ezt. Megvan! Gondolta magában. Ezt a parfümöt használja a férjem is! De ő nem lehet itt, üzleti úton van az ország másik felében.
Kíváncsiságát alig bírta türtőztetni, így mikor a masszőrhölgy elhagyta a szobát, fejét kicsit megemelve a neki háttal álló férfire nézett. Valóban férje volt, és így már összeállt a kép: az igazi meglepetés még csak most következik. Szemét behunyva várta, hogy mi fog következni.  A férfi, akire most szándékosan nem férjeként gondolt folytatta a masszázst. Keze érintése sokkal határozottabb, erősebb volt, de még mindig lágy és kellemes. A talpától indulva masszírozta végig Simona vádliját, majd a combjait, különös figyelemmel a belső felükre. Meglepődve tapasztalta, hogy partnere alsóneműjén megjelennek az első örömcseppek foltjai. Nem tudta, hogy Simona előtt már lebukott titkával, így azt gondolta, hogy felesége egy idegen férfi érintésétől jött ennyire izgalomba. Először furcsa érzés öntötte el, amit nem tudott hova tenni, azonban ebben határozottan irányt mutatott nadrágja. Illetve ami benne van: férfiassága előre meredt a tudattól, hogy kedvesét úgy kényeztetheti, mintha idegenek lennének egymásnak. Áthelyezkedett Simona fejéhez, és lágyan masszírozni kezdte hátát. A nyakától indult, lassan végig az egész hátán, majd a törölközőt félrenyomva, a bugyi alatt megmarkolta feszes, kerek fenekét, és keze elindult vissza. Pár ilyen kör után egyik kezével kioldotta nadrágját, és hagyta földre esni. Simona tudta, hogy most kell lépnie: amint masszőre előrehajolt, hogy kezét a fenekére csúsztassa, ő előrenyúlt, és a merev szerszámot becsúsztatta a szájába. Halk szisszenést követően egymás szemébe néztek egy pillanatra, de gyorsan elkapták tekintetüket, mert nem akarták elrontani eme remek játékot.
Innentől kezdve minden mozdulatsor így zajlott. A kéz elindult a nyaktól, végig le a háton, majd mikor a csípőhöz ért Simona bekapta a merev péniszt, a kezek megmarkolták fenekét, aztán pedig szépen lassan vissza. Mindketten élvezték, de Simona többre vágyott: a következő mozdulatnál tövig bekapta kedvese férfiasságát, aki erre a mozdulatra válaszul ujjait a már tocsogó hüvelybe dugta. Simona imádta ezt, mikor kedvese ujjai kéjbarlangját fedezik fel, a szája pedig tele van. A masszőr nem akarta kihúzni farkát, tudta, ha megfelelően ujjazza kedvesét, akkor nem is kell. Így elkezdte ütemesen ki-be húzogatni ujjait a punciban. Simona meglehetősen gyorsan a gyönyör kapujába került, megmarkolta masszőre fenekét és még mélyebben magába húzta farkát, jelezve ezzel, hogy ujjait is mélyebbre kívánja. Közepes tempóban, ütemesen dugta a masszőr az ujjaival Simona punciját, farkával pedig száját. Simona megfeszült, kihúzta szájából a merev péniszt és zihálva, hörögve, sóhajtva élvezett el az ujjak érzéki, kéjes játékától.
Aztán pihenés nélkül folytatni akarta, ezért péniszét visszacsúsztatta meleg, nedves szájába. Nyelvével próbálta egyre beljebb húzni, ösztönözve ezzel partnerét, hogy folytassa azt az ütemes mozgást, amit imént a szájában is tett. Masszőre nem volt rest, először finoman, majd egyre határozottabban dugni kezdte Simona száját, már-már torkát. Simona imádta ezt. Még saját magának is félt bevallani, de imádta, ha keményen, határozottan dugták a száját, puniját, popsiját. Határozott, talpraesett nő volt, de szerette ha a hálószobában egy kicsit kiszolgáltatottnak, alárendelt érezhette magát.
A masszőrnek minden izma megfeszült, nehogy elélvezzen. Sokkal többet szeretett volna a lány testéből. Kikapta merev szerszámát, feltérdelt Simona mögé a masszázságyra, a lány egyik combját feltolta, és már a látványtól majdnem elélvezett. Ahogy a nedves, lüktető csikló megpihent a duzzadt szeméremajkak között, vadító volt. Egyetlen határozott mozdulattal becsúsztatta farkát a barlangba, amitől mindketten hangosan felnyögtek. Tudták, hogy egy mámorító, kéjes élmény kapujában állnak…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: