Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Silva so Varad - Élet és Halál, Egy elveszett világ legendái I

- Nagyapa, nagyapa! Ugye mesélsz nekünk ma is?

Az idős ember megtörölte homlokát és szeretet teli pillantással mérte végig a kis unokáit: a két ikret, akik alig múltak 5 évesek, s fiú létükre angyalosan göndörödött szőke hajuk; mellettük a 8 éves Diana, egy nyughatatlan teremtés, s 15 éves bátyja Peter. A nagy fotelben a lassan kamaszkorba érő Christian gubbasztott, mellette a kanapén két 16 éves unokanővére. A sort a 18 éves Sean zárta, arcán angyali mosollyal, és tündéri kíváncsisággal. És persze voltak még ott egy páran, hisz Diana születésnapját ünnepelték. Jean, Tanya, Matt, Bella, Amy, Aaron, mind-mind a család barátai.

- Na jó, legyen. Mit szeretnétek hallani?
- Valami izgalmasat!
- Valami olyan amiben csodák vannak…
- Egy történetet a kitartásról!
- A hitről!
- A szerelemről!
- Esetleg a háborúról…
- Legyenek benne tündérek!
- Inkább emberek…
- Varázslat!
- És valóság.
- Öröm és bánat, győzelem és kudarc…
- Az ég szerelmére, nagyapa, mesélj! – kiáltották végül egyszerre mindannyian.

- Hát jól van, gyerekek. Elmesélem nektek Silva ’s Varad történetét. – A gyerekek kérdő pillantásokkal bombázták nagyapát. – Tudjátok, ez a falu még ma is létezik. Nevét már eltorzították, mert nem tartották lényegesnek. Pedig igenis fontos volt, hisz az ősi nyelvek egyikén annyit tesz: Élet és Halál. A földet még ma is varázslatos lények uralják, igaz embereknek sosem mutatkoznak. Legendáik halkak, csöndesek, titkosak, s kik ismerik, azok sem hiszik el… Higgyétek el, egy nap még szemtanúi lehettek mindennek, csak nyitott szemmel kell járnotok a világban…

Azzal nagyapa nekifogott a legendáknak…




A sárkánybarlang

A falu a környék egyik legmagasabb hegye alatt keletkezett völgyben terült el. Az emberek nem mertek, s nem is akartak feljebb terjeszkedni, rendkívül babonásak voltak, habár még senki emberfia nem találkozott legendáik lakóival.
Rengeteg idő telt így, hogy a falusiak vakok voltak. Ám egy borongós éjszakán egy szegény család egyik báránya elbarangolt. Ők azonban nem engedhették meg maguknak ezt a veszteséget, ugyanis kilenc éhes szájvárt minden este vacsorát. Így hát keresésére küldték egyik fiukat, aki ügyesen tudott tájékozódni a leglehetetlenebb helyeken is.

A fiú pedig elindult, egyenes fel a hegyre.
Egész nap céltalanul bolyongott, s már kezdte is feladni, mikor apró báránynyomokra akadt, s ahogy követte, látta, egy rövid szakasz után hatalmas nyomok is párosodnak hozzájuk: négy hatalmas, karmos ujj állt előre, egy pedig hátra. Nem sokkal voltak nagyobbak egy medve nyománál, de akár még a falu főnökének alig négyéves lánya is meg tudta volna mondani: ezek nem medvenyomok.

A fiú pedig elindult, a nyomok mentén.
Ahogy egyre feljebb és feljebb és feljebb ér, hatalmas mészkőtarajokra lett figyelmes a hegy oldalában. Némelyek bordákhoz, mások csigolyákhoz, tüskékhez hasonlatosan csipkézték a terepet, sőt olyan is akadt, mely egyenesen vérvörös volt, akárha ez háború emlékeit őrizné.
A bárány nyomai egyre feljebb és feljebb húzódtak, mögötte pedig kitartóan sorakoztak a karmos láb hagyta hegek a talajon. A fiú kitartó volt, és követte. Hamarosan egy hatalmas sziklához érkezett. Ahogy tetején megállva kiegyenesedett, szeme elé tárult a világ: a völgy, a falu, a patakok, folyók, más hegyek, dombok, más országok, falvak. A fiú érezte, hogy valami mozgolódik benne – legalábbis előszörre úgy tűnt neki, mert a következő pillanatban hatalmas robaj rázta meg a vidéket, ő maga pedig lezuhant a sziklaperemről, s amit látott egészen hihetetlen volt: egy barlang, telis-tele sárkányokkal.

Amilyen gyorsan és óvatosan csak tudott, behúzódott egy repedésbe s onnan szemlélődött. Amennyire ismerte népe legendáit viszonylag hamar meg tudta állapítani, hogy mind-mind nőstény. Elegáns fej, viszonylag kevés tüske, kicsi szárnyak, vékony hártyák. Testük zömök, akár egy hidegvérű lóé. Volt jó néhány kölyök is.
A fiúban akkor aratott teles győzelmet a kíváncsiság, mikor meglátta bárányát egy sziklán aludni. Nem akart hinni a szemének. Valóban jól lát? Ott a bárány, egy egész barlangnyi sárkány közt, és épp békésen szunyókál.

Így hát vette a bátorságot, és beljebb merészkedett. Egy-két nőstény fenyegetően végigmérte ugyan, de több nem történt. Lassan haladt egyre beljebb a barlang gyomrába. Az alagút nem volt mély, de széles. Többször is el-elcsúszott a sárkánynyáltól sikamló köveken, ráadásul nem egy levedlett és megkövesedett pikkelytengerrel is meggyűlt a baja. Az egyik ifjú sárkány érdekesnek találta a csetlő-botló új szerzetet, és játékosan ugrálva a nyomába eredt. Mikor a fiú ezt észrevette, ijedtében ugrott eget. A kis sárkányfiók ezt bíztatásnak vélte, s ráugrott. Ahogy a sárkány apró karmai felhasították bőrét, két dolog zajlott le benne: először is az, hogy valami szivárog ki a testéből – rövid gondolkodás után szembesült vele, hogy ez a saját vére – másodszor pedig: valami szivárog be a testébe.

Az utolsó dolog, amit még látott a hím sárkány fenségesen kígyózó alakja volt – ezután már csak a nagy semmi.

Mikor legközelebb magához tért, furcsa érzés fogta el. Túl nehéznek, nagynak és keménynek érezte tagjait. Ahogy fektében oldalt fordította fejét, tucatnyi, összekuporodott őzgida nagyságú tojásra lett figyelmes. A fészek körül három anyasárkány igyekezett melegen tartani a sok-sok fiókát. Azonban másik oldalán már más dologra lett figyelmes: egy alig szarvas termetű, pikkelyes lényt fedezet fel, alig egy karnyi szárnyakkal, testét viszont apró, göndör fehér pihék borították. Akárha egy bárány szőre lenne.

Amint ez a gondolat alakot öltött benne, ő maga is félni kezdett: belőle is szörnyeteg vált volna?

Hatalmas erőfeszítések keretében felemelte kezét, szemével egy vonalba. Karján lévő ezüst pikkelyekben tükröződött aranysárga írisze, s benne vágásnyi, fekete szembogara, majd egy pillanat alatt lefutott benne a fészek eddigi élete: a fősárkány és a tündekirálynő románca, az ebből kirobbant háború, a sárkánytetemek, amikre azt hitte, hogy mészkövek, a barlang és a sárkányok, akiket az emberek csupán köveknek látnak – mert nem hisznek létezésükben. Legvégül pedig vért kívánó küldetése: a tünde királynő elpusztítása…
Hasonló történetek
20872
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22482
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Lois17 ·
Szia! :)
Nagggyon jó a történet!Ugye akarod folytatni? xP

vyvian ·
Szia! :)

Köszönöm szépen, és igen, még szeretném folytatni, ameddig csak jön az ihlet :innocent: :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: