Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Shelly

1.
 
-Rohannak az évek. Olyan hihetetlen, hogy már végzős vagy.- mondta Kate.
-Jövőre már te is itt fogsz tartani. -felelte Shelly.
A két lány már régóta barátnő volt. Kate újságírást tanult, Shelly pedig egy kevés nő által kedvelt szakot választott: a szórakoztatóipari erotikus hóhér képzést. Shelly projektbemutatójára tartottak. Ez volt az első alkalom hogy valakit ténylegesen kivégez. Kate izgult a barátnője miatt és alig várta hogy láthassa az előadását.
-Tudod hogy a többiek mivel készülnek?- érdeklődött Kate.
-Mindenki akasztással. Ez a leglátványosabb és tetszőleges ideig elnyújtható.
A projekteket a campus kis színházában mutatták be. Öt végzős öt önkéntes partnerrel, akik többnyire barátnők voltak. Shelly egy Dana nevű elsőévessel készült. A lány oda volt a projektért, Shelly pedig megkönnyebbülve fogadta hogy viszonylag könnyen talált valakit.
Az épületbe érve Shelly kicsit aggódni kezdett, mert Dana nem volt ott. Kate sok sikert kívánt neki és a nézőtérre ment.
A program Dan-nel kezdődött, aki Becky-t, a barátnőjét akasztotta fel. A lány meztelenül lépett a színpadra. Dan hátrabilincselte a kezeit és felléptette egy kis székre. Dan gyengéden simogatni kezdte Becky punciját és hamarosan mindenki láthatta hogy a lány benedvesedett. A fiú ezután lehúzta a zipzárját és Becky elé állva szeretkezni kezdett vele. Kate felizgult a páros vad szexelésétől. Abban a pillanatban amikor Becky elélvezett, Dan kilökte alóla az alacsony ülőkét és hátralépett. A lány alig pár centimétert zuhant mielőtt a kötél megállította volna. Előre-hátra lengett és elkezdte szexi táncát a levegőben. Néhány perc múlva az arca kezdett elsötétedni a levegőhiánytól. Dan elé térdelt és lábait megfogva megállította. Azután megemelte Becky-t, hogy az egy kis levegőhöz jusson. A lány zihálva kapkodta pár másodpercig a levegőt majd Dan lassan újra leeresztette és nyalni kezdte. Becky arcán kéj és fájdalom keveréke látszott.
A nézőtéren Kate keze a nadrágjába csúszott és simogatni kezdte magát. Nem volt egyedül. A közönség nagy része hozzá hasonlóan tett. Dan még egyszer-kétszer megemelte Becky-t, majd abbahagyta a nyalást. Felállt, alaposan megcsókolta a lányt és hátralépett. Becky tánca az utolsó fázisba lépett. Vadul rugdosott és tátogott. Mivel már majdnem húsz perce kínozták és kényeztették felváltva, az utolsó szakasz nem tartott sokáig. A közönség tapssal fogadta Becky elernyedését. Felgyúltak a fények, mivel az előadások közt rövid szünetek voltak. Kate hátradőlt és ellazult. Elélvezett Becky akasztása alatt és várta a többit.
Pár perccel később elkezdődött a második projekt bemutatása. Mike a padlóról húzta fel Marie-t úgy, hogy a lány a lábujjaira álljon. Marie felnyögött amikor Mike hátulról belehatolt és dugni kezdte. Pár perccel később a hurok egy kicsit feljebb emelkedett és szorosabb lett. A lány lábujjai alig érintették a padlót. Amikor az új helyzetéhez hozzászokott, a hurok újra emelkedett és elszakította a padlótól. Zihálni kezdett miközben Mike keményen dugta.
Pár perccel később már több hüvelyknyire volt a padlótól és alig élt. Kate-et annyira magával ragadta Marie akasztása, hogy a harmadikra nem is tudott igazán odafigyelni. Az utána következő szünetben úgy döntött hogy megkeresi Shelly-t. A barátnőjét a színpad mögött találta telefonálva. Amikor bontotta a vonalat, Shelly meglátta Kate-et.
-Helló Kate! Hogy tetszik az előadás?
-Nagyszerű. Nem is gondoltam hogy ilyen izgató lesz. Dana hol van?
-Nem tudom. Még nem került elő.
-Talán még búcsúzkodik.
-Remélem. Ha nem jelenik meg, lőttek a projektmunkámnak.
-Ne aggódj! Jönni fog! -mondta Kate azután elhalványultak a fények és elkezdődött a negyedik akasztás.
Kate visszament a székéhez. A negyedik hallgató Vicky volt, a végzősök közt az egyetlen nő Shelly-n kívül. Az ikertestvére, Joyce akasztásával készült. Izgató kettős rúdtáncot adtak elő, majd Vicky a semmiből egy bilincset varázsolt elő és Joyce kezére kattintotta. A hurok a rúdhoz volt erősítve. A rúd lesüllyedt, hogy Vicky a testvére nyakára tudja tenni a kötelet. Azután emelkedni kezdett és magával vitte Joyce-ot. Vicky fel-le mozogva hozzádörzsölte magát Joyce rúdon lógó kapálózó-táncoló testéhez.
Kate elbűvölve nézte Joyce utolsó táncát és azon kezdett gondolkodni hogy milyen érzés lehet. És vajon mit csinál Shelly, ha Dana nem bukkan fel? Átvehetné a helyét hogy segítsen a barátnőjén? Egyre inkább remélni kezdte hogy Dana nem jön. És akkor...Shelly őt vihetné a színpadra.
Az utolsó szünetben Kate újra a színpad mögé ment, ahol Shelly letörten üldögélt.
-Mi a helyzet?- érdeklődött Kate.
-Dana úton van, de nem fog ideérni. A projektem értékelhetetlen lesz.
-És ha velem csinálnád?
-Micsoda?
-A helyébe lépek. Szeretném ha megtennéd.
-Tényleg? De erre igazán nem kérhetlek...
-Dehogynem.
-Köszönöm! Nagy segítség lenne!
-Biztos vagyok benne hogy szép karriert fogsz befutni és boldoggá tesz hogy segíthetek az elején. -mondta Kate.
-Dana-t fel akartam húzni a lábujjaira majd a lehető leghosszabb ideig kínozni vesszőzéssel.
-Jól hangzik. Csináld amíg csak akarod.
-Le kellene vetkőznöd!
Kate gyorsan ledobta a ruháit. Shelly egy kötelet hurkolt a derekára, majd egy másik kötéldarabbal a kezeit kötötte össze. Ennek a darabnak a végét átvezette Kate lábai közt és a derékon levőhöz erősítette. Kate meghúzta a kötelet, ami a puncijának vágatába süllyedt.
A nézőtéri fények kialudtak és Shelly a ragyogó megvilágításban úszó színpadra kísérte Kate-et, aki meglátta az utolsó hurkot. Ami most már rá várt. Remegni kezdett az izgalomtól. Shelly a barátnője nyakára tette a kötelet és szorosra húzta. Kate bátran mosolygott.
-Köszönöm! Tökéletes barátnő vagy! -mondta Shelly.
-Nincs mit! De azután tényleg te legyél a legjobb!
-Készen állsz?
Kate bólintott, Shelly pedig a kötelet meghúzva a lábujjaira emelte. Kate kicsit fuldoklott mielőtt újra viszonylag stabilan nem tudott állni. A puncijába nyomuló kötéllel játszadozott, Shelly pedig elővette a pálcát. Rácsapott Kate melleire, aki felsikoltott a fájdalomtól. Shelly ezután egy kicsit Kate punciját simogatta, majd újra kézbe vette a pálcát és újra meg újra lecsapott Kate kebleire, hasára és hátára. A lány tovább játszadozott a kötéllel és élvezte a fájdalom és gyönyör keverékét. Az egyik erősebb ütés kibillentette egyensúlyából. Kate egy darabig hagyta magát hogy fuldokoljon, majd visszaállt a lábujjaira. Shelly újra ütött. A fájdalom kegyetlen volt, de a kéj erősebbnek bizonyult.
Hosszú percek után, kétszer is elélvezve Kate fáradni kezdett. Shelly teljesen felemelte a padlóról. Kate levegő után kapott volna, de semmi nem jött. Shelly mögé lépett és korbácsolni kezdte. Amikor minden kezdett elsötétedni előtte, Shelly átfogta a lábait és megemelte egy utolsó lélegzetvételre.
-Viszlát Katie! -mondta Shelly.
Kate csak mosolyogva kacsintani tudott egyet. Rettenetesen felizgult. Shelly visszaengedte és Kate lábai mozgásba lendültek. Megkezdte a végső táncát. A közönség vad tapsban tört ki amikor néhány perccel később mozdulatlanná vált.



----oooooo---------ooooo---------------oooooo---------ooooo-----------


2.



Miközben Shelly a színpadra lépett, a plafon felől egy nagy kivetítő kezdett leereszkedni.
-Jöjjön az egyik kedvenc műsorszámunk, a Meggyőző. Ez az amikor kimegyek a városba és megpróbálok valakit rávenni hogy jöjjön el a show-ba. Az esemény 100%-ban valós és nem előre megírt. Egyszerűen szerencsét próbálok. Mint tudják, a mai nap esős volt. Kevesebb ember volt az utcán és ez kicsit megnehezítette a dolgot, de lássuk mi történt! -mondta a lány.
Shelly és Vicky lement a színpadról, a kivetítőn pedig elindult a felvétel lejátszása. A videón Shelly ült egy autó kormányánál és a zuhogó eső áztatta New York-ot nézte.
-Hova menjünk ma? -kérdezte Vicky a kamera mögül.
-Pocsék az idő. Koffeinlöketre van szükségem úgyhogy arra gondoltam kezdhetnénk egy kávéval.
Vágás következett majd a közönség láthatta ahogy a lányok belépnek egy kávézóba. Vicky körbefordult a kamerával és megmutatott minden vendéget. Néhány ember rájuk nézett majd sugdolózni kezdett a partnerével. Láthatóan jó néhányan felismerték Shelly-t.
A kávézó viszonylag kicsi volt: egy pincérnő szolgálta ki a betérőket. Éppen egy pár rendelését vette fel és nem tűnt még fel neki Vicky és Shelly érkezése. Vicky rázoomolt. A lány vállig érő fekete hajába kék tincs volt festve. A gödröcskékkel az arcán, a természetes kebleivel és kerek popsijával kifejezetten csinos volt. Vicky és Shelly leült és várták hogy kiszolgálják őket. A pincérlány végzett és körbenézve észrevette az újonnan érkezőket.
-Szent Isten! -kiáltotta izgatottan és rögtön a szája elé kapta a kezét.
Néhány kávézóbeli vendég felkuncogott de a lány csak Shelly-re figyelt. Az asztalukhoz lépett, Vicky pedig ráközelített a névtáblájára. Malena-nak hívták.
-Helló! Üdvözöllek benneteket a Café Verona-ban! Mit hozhatok? -kérdezte Malena ahogy visszatért profizmusa.
Shelly vette a lapot és kávét rendelt mintha normál vendégek lennének. Malena távozott, Shelly pedig a kamera felé fordulva azt suttogta:
-Úgy tűnik van itt egy rajongónk. Láttad a pillantását? Mellesleg csinos is.
-Talán ő vállalja? -kérdezte Vicky.
-Biztos vagyok benne. Azt hiszem a mai nap könnyen fog menni.
Malena visszatért a kávékkal.
-Tehetek még valamit? -érdeklődött kacér tónussal a hangjában.
-Felismertél minket ugye?
-Természetesen! Te vagy a leghíresebb! -felelte lelkesen Malena.
Shelly megfogta a lány névkártyáját és tekintetével könnyedén végsöpörve a kebleken lassan, nyugodtan azt mondta:
-Malena! Szeretném ha fellépnél a műsoromban!
-Nagyon szeretnék! -közölte a pincérlány felragyogva, majd lelkesedése lelohadt és folytatta:
-De nem tehetem. A barátnőmnek megígértem hogy semmi ilyesmit nem teszek. Tényleg szeretjük egymást, úgyhogy nem lehet...sajnálom.
Shelly egy kicsit hallgatott majd megkérdezte:
-És mi lenne ha ketten jönnétek? Két szerelmes utolsó tánca?
-Nem hiszem hogy belemenne. Nem ilyen típus.
-A lelke mélyén majdnem mindenki ilyen típus, csak megfelelően kell tálalni. Ha elviszel hozzá, megpróbálhatom meggyőzni.
-Nem fog sikerülni.
-Bízz bennem!
Újabb vágás következett és a kivetítőn Malena máris a lakása ajtaját nyitotta.
-Julie? Itthon vagy? -kérdezte.
Vékony, barna hajú szemüveges lány jelent meg a szobában. Meglepve nézte Vicky-t és Shelly-t.
-Mi...mi ez? -kérdezte.
-Kicsim ne legyél rám dühös, de Shelly szeretné ha szerepelnék a műsorban. Mielőtt bármit mondanál...nem fogok. Hacsak...
-Hacsak meg nem tudlak győzni hogy te is gyere. -csatlakozott Shelly a társalgáshoz.
-A műsorban? … Mindketten? -kérdezte Julie gyenge és remegő hangon.
-Pontosan. Mi lehetne két barátnő közös végső táncánál romanitkusabb és erotikusabb?
Julie nem szólt semmit csak leült a kanapéra. Shelly és Malena mellé ültek a két oldalára. Shelly Julie füléhez hajolva azt suttogta:
-A tánc csodálatos dolog. Már lányok tucatjait akasztottam fel és mindannyian élvezték.
Eközben Malena finoman harapdálni kezdte barátnője fülcimpáját.
-Szenvedtek persze, de a szenvedés része az élménynek. A legnagyobb behódolás szenvedni és elélvezni a kötél végén a közönség előtt.
Julie eddig ijedtnek tűnt de most becsukta a szemét és az ajkába harapott. Malena is suttogni kezdett neki:
-Te és én... Szeretlek és te is szeretsz. Együtt csináljuk. A lelked mélyén te is akarod. Igaz hogy én vagyok aki Shelly show-ját akarom mindig nézni, de nem nagyon szoktál tiltakozni amikor együtt leülünk a TV elé. Neked is tetszeni szokott. Tudom hogy félelmetes. Én is rettegek, de ketten bármire képesek vagyunk.
Julie továbbra sem szólt csak halkan felnyögött. Malena maga felé fordította a társnője fejét és gyengéden megcsókolta. Azután becsúsztatta a kezét Julie nadrágjába. Csak a kéz körvonalai látszottak az anyagon keresztül de nyilvánvaló volt hogy mi történik. Julie nyögései hangosabbá váltak.
-Szoktad nézni a műsoromat? Láttad ahogy azokat a boldog és önkéntes lányokat felakasztom. Tudom hogy te is gondoltál már rá. Ne is próbáld tagadni! Azt is le merném fogadni, hogy a show után a szeretkezésetek sokkal intenzívebb mint egyébként. -mondta Shelly miközben Julie mellét simogatta a lány pólóján keresztül.
-Ez így van. A szex utána csodálatos. -erősítette meg Malena.
-Csak igent kell mondanod. Te és Malena nagyszerűek lesztek együtt a színpadon.-folytatta Shelly.
-Én..én..nem...-nyöszörögte Julie.
-Mondj igent és a világon a legboldogabbá teszel. Gyere velem! -mondta Malena és nem hagyta abba a simogatást.
Shelly maga felé fordította Julie-t és ő is megcsókolta. A lány szeme felpattant és az orgazmusában elveszve felkiáltott:
-Igen...igen...ohhh ...jézusom!
Remegett és néhányszor megvonaglott mielőtt arcán boldog mosollyal össze nem roskadt.
-Ez az “igen” a kezem munkájának szólt vagy a fellépésnek? -kérdezte Malena.
Julie nagyot nyelt és azt mondta:
-Mindkettőnek.
 
*****
 
A kivetítő elsötétült és Shelly bejelentette:
-Most pedig jöjjön... Malena és Julie!
A két barátnő a színpadra sétált. Egyforma, rövid, fekete selyemköpeny volt rajtuk, más nem.
-A délután folyamán és és ezek a bájos lányok megvitattuk a részleteket. Kezdésként szeretnének még egyszer egymás karjaiban gyönyört találni. -mondta Shelly.
Vicky egy nagy ágyat tolt a színpadra. Malena és Julie láthatóan fel volt izgulva. Egymást átölelve azonnal az ágyra omlottak. A vékony köpenyek gyorsan lekerültek és a két lány máris meztelenül, egymást vadul csókolva hempergett az ágyon. Úgy tűnt nem érdekli őket hogy a stúdióban százak, a képernyők előtt pedig valószínűleg milliók nézik őket.
-Malena 26 éves és pincérnőként dolgozik. A Café Verona-ban találkoztak ahova a 22 éves, szociális munkásnak készülő Julie kávéra és nyugodt tanulási helyre vágyva tért be, de egy bizonyos picérnő elcsábította. -magyarázta Shelly.
Tudta ugyan hogy az emberek többsége a két gyönyörű meztelen lányra figyel az ágyban és csöppet sem érdekli őket amit elmond, de ennek ellenére szerette ha a közönség tud valamit a lányokról akik a kedvükért vállalják a fellépést.
-Olyan szépek...- mondta Vicky és hátulról átkarolta Shelly-t.
A közönséggel együtt nézték a barátnőket, akik egy kis intenzív csókolózás és simogatás után 69-es pózba fordultak. Teljes fordulaton működtek. Energiáikat nem kímélve nyalták és ujjazták egymást.
-Úgy látom lassan közelednek a csúcshoz...azt hiszem ideje leengedni a hurkokat. -mondta kis idő múlva Shelly.
Úgy tűnt hogy a szavak lökték át a két szeretkező lányt a határon. Szinte egyszerre élveztek el. Amikor a két egymáshoz közeli hurok teljesen leereszkedett, Julie legördült barátnőjéről és felnézett a végzetére.
-Ma valami olyat csinálunk amit még sohasem. A lányokkal minden részletet megbeszéltünk és azt hiszem mindenki élvezni fogja az előadást. -mondta Shelly, majd felsegítette Malena-t és Julie-t az ágyból.
Vicky egy ezüst dobozzal a kezében közelebb lépett.
-Készen álltok?- kérdezte Shelly és a válasz egyöntetű igen volt.
Vicky dobozából először egy hajlított dildo került elő. Vicky Malena-nak nyújtotta, aki becsúsztatta az egyik végét a saját hüvelyébe. Ezután Julie közelebb lépett hozzá és magába vezette a műhímtag másik végét. Másodjára hosszú selyemszalagok kerültek elő és Vicky nekilátott a két barátnő egymáshoz kötözésének.
-Mint látható a két szerelmesünk közel akar maradni a végig. Vicky egymáshoz köti őket a térdüknél, a derekuknál és a mellkasuknál.-mondta Shelly.
Vicky gyakorlott volt és gyorsan végzett. A lányok nem tudtak mozogni, de nem érdekelte őket. Csókolóztak és a csípőjüket egymáshoz dörzsölték. Láthatóan egymást dugták a kettős végű játékszerrel. Gyönyörű pár voltak.
-Jöhetnek a hurkok? -kérdezte Shelly.
Malena és Julie nem akarta abbahagyni a csókolózást, úgyhogy Shelly csak egy elfojtott, tompa igent kapott válaszként. Shelly Malena kötelét ragadta meg, Vicky pedig Julie-ét. A lányok engedelmesen abbahagyták a csókolózást, hogy a két hóhér a nyakukra tudja csúsztatni a hurkot. Önkéntelenül levegőért kaptak amikor a két műsorvezető szorosra húzta a csomókat.
-Itt az idő hogy felhúzzunk benneteket. Van valami utolsó szavatok? -érdeklődött Shelly.
-Szeretlek! -mondta Malena Julie-nak.
-Én is téged! -jött a válasz és folytatódott a nyelveik önfeledt játéka.
Shelly megnyomta a gombot a távirányítón. A két barátnő először lábujjhegyre volt kénytelen emelkedni. Nem volt gond, mert egyforma magasak voltak. Ziháltak, de még tudtak lélegezni. Shelly átölelte őket majd megcirógatta a meztelen testeket és azt mondta:
-Most már a tietek a színpad!
Újra megnyomta a gombot és a lányok lassan a levegőbe emelkedtek. Abbahagyták a csókolózást és kétségbeesetten kezdtek levegőért küzdeni. Nehéz lett volna megmondani hogy szándékosan tették vagy sem, mindenesetre egymáshoz kezdték magukat lökni és egymást dugták a dildo segítségével. A két együtt mozgó test látványa leírhatatlanul erotikus volt. A fuldokló hangok között tisztán hallatszottak a kéj nyögései. A közönség néma csendben figyelt. A két lány a korábbi együttes elélvezésükhöz hasonlóan szinte egyszerre siklott az örök sötétségbe. Miután a testek önkéntelen rángásai megszűntek, a nézők felálltak és fülsiketítő tapssal fejezték ki tetszésüket.
 
----oooooo---------ooooo---------------oooooo---------ooooo-----------


3.
 
-Most pedig ideje továbblépnünk a következő eseményre. Levelek tucatjait szoktam kapni jelentkezőktől, de az egyik különösen megragadta az érdeklődésemet. -mondta Shelly.
 
Eközben Vicky egy fotelt gurított a színpadra, majd Shelly kezébe adott egy levelet. A fények elhalványultak, Shelly pedig leült és olvasni kezdett.
“Kedves Shelly! A nevem Sofia. Tizennyolc éves vagyok és nagyon szeretnék a műsorodban szerepelni.”
Shelly mögött az egyik kivetítőn megjelent egy pisze orrú, zavartan de aranyosan mosolygó lány képe.
“Az őseim olasz származásúak, de én nem vagyok hangos és társaságkedvelő. Kifejezetten szeretem a magányt. Csak téged akarlak. Beléd szerettem már az első alkalommal, amikor láttalak. Egy fiatal quebec-i lányt akasztottál fel. A legszebb dolog volt, amit valaha is láttam. Neked köszönhetően olyan kellemesen érezte magát előtte és közben, hogy szinte hihetetlen volt. Akkor egész este újra és újra visszajátszottam a felvételt és maszturbáltam. Amikor elaludtam, rólad álmodtam. Ettől kezdve folyamatosan néztem a műsorodat és tudtam hogy egyszer sor kerül majd erre a levélre. Szűz vagyok és ennek csak egy oka van: te. Annyiszor láttam hogy mit tudsz tenni egy felcsatolható dildo-val, hogy arra gondoltam: ez legyen az egyetlen mód ahogy megtörténik velem. A lelkem mélyén tudtam, hogy az érintetlenségem és az életem a tied. Szeretném ha mindkettőt elvennéd! Kérlek mondj igent! Sofia.”
Shelly letette a levelet és azt mondta a közönségnek:
-Ez a levél meghatott és nem volt nehéz döntést hoznom. Nagy tapsot Sofia-nak!
A lány ugyanolyan fekete köntösben lépett a színpadra mint a két korábbi lány. Idegesnek tűnt, de mosolyogva integetett az őt lelkesen üdvözlő közönségnek. Shelly öleléssel és puszival fogadta majd rosszlányos mosollyal azt mondta:
-Be kell vallanom, hogy a show előtt egy kicsit segítettem “relaxálni” Sofia-nak, de technikailag még érintetlen.
-Kész vagy nekem adnod a két dolgot, amit a leveledben írtál? -kérdezte ezután a vendégéhez fordulva.
Sofia élénken bólogatott.
-Akkor Vicky segít neked egy kicsit ellazulni amíg felkészülök. Rendben?
Sofia újra bólintott. Shelly elhagyta a színpadot, Vicky pedig megjelent. Kézenfogta Sofia-t és ahhoz az ágyhoz vezette, amelyiken korábban Malena és Julie szeretkezett.
-Mutassuk meg a világnak hogy milyen gyönyörű a tested! -mondta Vicky.
Megoldotta Sofia köntösének övét, majd lecsúsztatta a lány karcsú testéről a ruhadarabot. Ezután újra megfogta a lány kezét és az ágyra segítette.
-Csak feküdj hanyatt és élvezd! -mondta neki megnyugtató hangon.
A kamera mindent vett és a hátsó kivetítőn minden látszott. Vicky egy kis csókolózással kezdett, majd elindult lefelé Sofia remegő testén. Nem volt meglepő, hogy Vicky extra figyelmet szentelt a mellbimbóknak és a lány szexi sóhajaiból az jött át hogy ezt Sofia méltányolja. Vicky folytatta útját lefelé és gyakorlottan kezdte nyalni a puncit. Sofia hamarosan kéjesen nyögött és vonaglott.
Shelly újra megjelent a színpadon. Egy kebleit szabadon hagyó fűző és egy fényes, fekete felcstolható műpénisz volt rajta. A látványától Sofia szeme nagyra nyílt és a lány önkéntelenül megnyalta ajkait. Vicky abbahagyta a lány nyalását és Shelly elé térdelve a műhímtag nedves szopásába kezdett. Sofia eközben vadul ujjazta magát.
-Kellemes lesz, majd meglátod! -ígérte neki Shelly.
-Alig várom! -zihálta Sofia.
Shelly legalább annyira fel volt izgulva, mint vendége. Mellé mászott az ágyra. Először megcsókolta, majd a dildo-t a benedvesedett szeméremajkakhoz illesztette és gyengéden elkezdte benyomni. A kamera Sofia arcára közelítve mutatta a lány első behatolásának élvezetét. Sofia kicsit felnyögött és az ajkába harapott ahogy Shelly egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt. A lány annyira bendvesedett, hogy a behatolás simán ment. A Sofia arcán egy pillanatra megjelenő fájdalmat gyorsan elmosta a kéj kifejeződése. Shelly hamarosan ütemes ki-be mozgásba kezdett, Vicky pedig szopogatni kezdte a mellbimbóit. Shelly sok nőt jutattott már így orgazmushoz és pontosan tudta hogy mit kell tennie. Sofia annyira felizgult hogy nem kellett sok idő ahhoz hogy elélvezésének kiáltása töltse be a termet. Shelly kihúzta magát és az elégedett rajongója mellé feküdt.
-Jobb volt mint képzeltem.- suttogta Sofia.
Bátorságot mutatva magára húzta Shelly-t egy csókra és a műsorvezető engedelmeskedett. Azután megkérdezte:
-Készen állsz?
-Mindig is készen álltam.
A korábban eltűnő Vicky újra megjelent a kezében kötelekkel. Nyilvánvalóan valami különleges dolog készült, mert Sofia azonnal a hasára fordult és kezeit hátra tette. Shelly összekötötte a csuklóit.
-Ki tudsz szabadulni? -kérdezte.
Sofia mindent megpróbált, majd elégedett mosollyal azt felelte:
-Nem. Tehetetlen vagyok.
Shelly összekötötte a lány bokáit, de ezúttal nem kérdezte meg Sofia-t hogy ki tud-e szabadulni. Nyilvánvaló volt hogy nem. Végül Sofia behajlította a térdeit, hogy Shelly össze tudja kötni a bokáit és a csuklóit.
-Ezúttal alacsony akasztást fogunk végezni. Sofia olyan alacsonyan lesz, hogy fel tudna állni, ha a lábai nem lennének így hátrakötve. Jöhet a hurok?
-Igen!
A mennyezet felől ekkorra már leereszkedett a hurok, amit Shelly gyengéden az ifjú nyakra helyezett.
-Van valami utolsó mondandód? -kérdezte ezután Sofia-tól.
-Igen. Minden lánynak üzenem, hogy bízzák magukat Shelly-re! Ennél semmi sem jobb!
-Ez nagyon kedves! -mondta őszinte meghatottsággal Shelly.
Ezután a műsorvezető intett és a kötél emelkedni kezdett. Mivel fel kellett emelnie Sofia-t az ágyról, azonnal fojtani kezdte a lányt. Sofia először néhány gurgulázó, pánikoló hangot hallatott, de gyorsan elengedte magár és hagyta hogy a kötél felemelje. Ahogy elég magasra emelkedett, Shelly felállt az ágyon és a műpéniszt a lógó lány kitárulkozott puncijába nyomta. A dildo-ra tűzés egy leheletnyi támaszt jelentett és Sofia képes volt néhány nagyon felszínes lélegzetet venni.
Az előző gyengéd és szenvedélyes dugással szemben ez nyers és vad volt. Shelly keményen és gyorsan lökte be és húzta ki a műhímtagot. Épp csak annyira nyomott felfelé, hogy meghosszabbítsa Sofia életét. Shelly ezt a módot élvezte a legjobban és elismerését Sofia levegőért kapkodó szájára nyomott csókokkal fejezte ki. Részben az oxigénhiánynak és részben az izgató körülményeknek volt köszönhető, hogy a lány teste hamarosan újabb orgazmustól kezdett remegni. Shelly kihúzta magát és hagyta Sofia-t szabadon lógni. Az apró keblek izgatóan ugráltak miközben a lány az elmúláshoz közeledett. Viszonylag gyorsan vége lett, de ennek csak örült, mert még érezte az utolsó elélvezésének hullámait.
 
Hasonló történetek
7289
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
6538
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

feri1231 ·
Nem annyira rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: