Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sexy fiúk együtt

A két szereplő: Dávid (mesélő) és J. Ádám

Az első kalandom fiúval 16 éves koromban történt. Volt egy srác, aki nagyon bejött és mindennap őt bámultam az órák alatt, már koncentrálni se tudtam az anyagra. Nem sokat beszéltünk, de mikor igen, akkor jókat röhögtünk. Egyszer észrevette, hogy őt bámulom és visszakacsintott, de csak hülyeségből.
Történt egyszer hogy pár embernek felelnie kellett órák után és névsorban ketten maradtunk utoljára, aki lefelelt az mind elment. Én előtte mentem be a vizsgaterembe, de mondta, hogy majd várjam meg. Mondtam neki, hogy oké megvárom. Mikor kiértünk a suliból azt mondta magyarázzak el neki valamit angolból, mondtam jól van, jöjjön át, senki sincs otthon. örültem, hogy vele megyek valahova mert elég nagy internet celeb volt, jó stílussal jó humorérzékkel, a ruhái is nagyon menők voltak. 4-re értünk haza. Megkínáltam egy pohár üdítővel, megkérdeztem nem éhes-e, de csak egy pohár Colát ivott. Mondtam, hogy na akkor kezdjük. Elkezdtem neki magyarázni, de amint fél méterre ült előttem nem tudtam magam türtőztetni. néha-néha mikor nem figyelt a gatyáját néztem és fel is izgultam. Tanulás közben sokat dumáltunk és jól összebarátkoztunk. Nagy spanok lettünk és a délután további részét azzal töltöttük, hogy megtanított hogyan legyek nagy arc. Közben sörözgettünk is, de véletlenül leöntöttem, de mondta, hogy nem baj. Kérdeztem rárakjam-e a szárítóra, azt mondta jól van. Kérdeztem adjak-e neki addig másik nadrágot, de azt mondta nem kell, mert nagyon melege van, mert nagyon fűtöttek a lakásba. Miközben levette nadrágját végig a seggét bámultam és nagyon tetszett. Majd mikor megfordult láttam, hogy pénisze még lankadt állapotban is átlátszik bokszer alsóján. Észre is vette, hogy az övét nézem és mikor újra egymásra néztünk elpirultam ő meg csak nevetett.
- Zarvarba vagy mások előtt? Hiszen mindketten fiúk vagyunk, nincs mit szégyellned tesó.
- Nem nem csak…
- Csak mi?
- Semmi.
- Na vedd le te is, aztán majd meglátod, hogy nincs mit szégyellned.
- Gondoltam magamban hátha akar valamit tőlem, de láttam a szemében, hogy csak azt akarja hogy legyőzzem szégyenkezésemet, de végül levettem én is.
- Na látod, nincs ebben semmi.
Mindketten vékony srácok voltunk, de ő izmos, erős és emellett sportos volt, hiszen focizott. A kocka hasról nem is beszélve. Én sem voltam ronda se gyenge, de azért még volt hova fejlődnöm, mert még csak 2 kockám volt.
- Láttam tesin az öltözőbe, hogy nem vagy valami kigyúrt. Mutatok pár gyakorlatot, amitől 1 hónap alatt meglesz az összes kockád
- Rendben, az jó lesz.
Elkezdte a gyakorlatot, ami fekvőtámasszal kezdődött és én hátúról nézem, láttam kerek fenekét ahogy feszül és elkezdett keményedni a farkam és mikor felém fordult ő is látta. Úgy csinált mintha észre sem vette volna.
- Nem baj, ha leveszem a pólóm mert így torna közben elég melegem van.
- Persze vegyed nyugodtan mondtam neki.
Majd áttért a súlyzózásra. Csak 3 kilós súlyzóm volt, de az is elég volt. Feszült az izma és az izzadság cseppek, mint az igazgyöngyök úgy folytak le arcáról mellkasára és teljesen felizgultam, a farkam is felállt, de erre már rákérdezett?
- Te meleg vagy?
- Ö..ö…ö…
- Nem baj, nekem semmi bajom velük.
- Akkor jó, igen az vagyok és igazság szerint nagyon bejössz.
Közelebb hajolt, már éreztem izzadságát és…
- Elférünk ketten az ágyadon?
Nagyon meglepődtem és persze igent mondtam.
Az ágy mellett állva forrón megcsókolt és habár nem ez volt az első csókom ez esett a legjobban. Puha ajkai olyan édesek voltak, mint a méz. Amíg 5 percen keresztül nyelvével simogatta az én nyelvemet lenyúltam a gatyájához és először kívülről majd belülről simogattam az akkor már kőkemény faszát. lehetett vagy 20 cm. Nagyon tetszett mondjuk, én sem panaszkodhatok a 19 cm-emmel. lassan lehúzta a pólómat és ledöntött az ágyra. finoman csókolta a hasamat és egyre lejjebb csúszott szája a farkam irányába majd végül, amikor odaért egy csókot nyomott a farkamra. majd lehúzta gatyáját és az enyémet is. Aztán újra csókolóztunk és azt mondta vegyem a számba a falloszát. É először féltem, hogy most mi is fog történni, de aztán belementem és először csak nyalogattam majd végül bevettem. Először csak a makkját nyaltam majd egyre beljebb toltam a számba a szerszámát. egyre csak szoptam és szoptam majd végül már az ő csípője is mozogni kezdett. Nagyon élveztem és a nyögésekből ítélve ő is majd hirtelen kihúzta és azt mondta nem tud tovább várni és kutyapózba állított. Először hatalmasat nyalt a lyukamba majd szépen kinyalt és végül megfogtam álló faszát és a nyílásomhoz helyezte. Szépen lassan belém hatolt és meg csak nyögtem és jajongtam, hogy fáj, de ő csak ki-be húzgálta a farkát, de egy idő után teljesen kitágultam és nagyon élveztem. Csak úgy csattogott a segggem. Olyan gyorsan kúrta a seggem, hogy már el sem akartam hinni, hogy ez tényleg megtörténik. Szétbaszta a seggem, majd mielőtt elment kirántotta szerszámát és a számba dugta és belém lőtte minden gecijét. Próbáltam lenyelni az összeset, mert olyan finom volt, de a végén kicsordult a szám szélén. Ezután megcsókolt és meg elkezdem verni a faszomat. Várta, hogy én is ráélvezzek és pár másodperc után már lőttem is a forró ondómat a szájába. Ezután egymás spermás arcát nyalogattuk és csókolóztunk, ahogy csak a nyelvünk bírta. Ez után elmondta, hogy nagyon tetszek neki csak nem akarta elmondani, mert ha kiderül, akkor lőttek a népszerűségének. Aztán közösen lefürödtünk ahol még mindig forrón csókolóztunk. Ezután felöltöztünk és pont időben, mert halottam a zár kattanását a szüleim hazaértek. Elköszöntünk és még egy utolsó puszit nyomott az arcomra.
Másnap az iskolában úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna, de egyik szünetben odajött és azt mondta, hogy ez többet nem történhet meg. Nagyon szomorú lettem, de beletörődtem.
Teltek múltak a hetek, hónapok, majd egyik nap az ebéd miatt mindketten késtünk tesi óráról, ezért csak később tudtunk átöltözni, de a tanár nem fogadta el, hogy ebédeltünk, ezért kizárt a tornateremből, de az ötlőzőből meg nem tudtunk kimenni, mert az meg a másik irányból kulcsra volt zárva, nem volt mit tenni meg kellett várni az óra végét. Az öltözőben jól elbeszélgettünk, hiszen attól, hogy nem szexelünk többé, attól még a baráti kapcsolatunk ugyanúgy megmaradt. Azonban egyszer csak fel állt és odalépett hozzám, majd a fülembe suttogott.
- Akarlak. Szeretném megint érezni a tested, nem bírom magam türtőztetni, de most fordítva akarom, hogy te baszd meg az én picsám.
Elcsodálkoztam, de nagyon szerettem és még mindig kívántam őt. megbeszéltük, hogy most náluk találkozunk és így is volt, de most ő szopott le engem és én kúrtam meg keményen a seggét és nagyon jól esett megint hatalmasat élveztünk egymás szájába. De mostantól mindig, mikor egyikünk szülei nem voltak otthon, összejártunk és csókolóztunk, szoptuk egymást, basztunk egymás seggét és együtt fürödtünk. Már 22 évesek vagyunk és még mindig ez a helyzet és össze is költöztünk, mint lakótársak, ezért senki nem fog gyanakodni.
Hozzászólások
laci78 ·
hát, az az igazság, hogy nem jó - cserébe olyan semmilyen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: