Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sensual Rooms - A kéj eladó.

Mindennek előtt hadd szögezzem le, hogy ez egy teljesen igaz történet. 2009 késő tavaszán esett meg velem. A helyszín és a nevek módosultak egyedül.



Minden egy kora nyári délutánon történt, Amikor fáradtan libbentem be a Sensual room`s-ba. Élveztem az itt lévő emberek társaságát, hiszen ugyan olyan viccesek, és lököttek voltak, mint én. Ezen a napfényes délutánon hét ágra sütött a nap, ezért úgy döntöttem, egy Blue Hawaiian koktélra beugrok a fiúkhoz. Egy egyszerű aranyszínű spagetti pántos mini ruha fedte csak testem minden szegletét.
- Szia, Mancsi üdvözölt a bár tulaja, BJ.
- Hello, BJ, Gombócék itt vannak? érdeklődtem.
- Persze, menj le felelte BJ és egy könnyed mozdulattal a lépcső felé mutatott.
Odalent kellemes volt a hőmérséklet lefelé menetben kezdtem érezni, hogy a szívem a torkomban dobog. Nagyon rég óta tetszettek a testvérek. Gombóc és Bongóc (A történet kedvéért hívjuk őket így). Lementem, és puszilkodtam minden ismerős arccal, Jane-nel, Mókussal, Kittivel, és hát végül, de nem utolsó sorban Bongóc is kijött egy puszit adni nekem. Pár perc múlva leültem a bárpult elé, és rendeltem Gombóc barátomtól egy Blue Hawaiian koktélt.
- És hogy s mint vagy Mancsi? érdeklődött Gombóc miközben a koktélomat csinálta.
- Hát magánéleti gondokból kiadódott mostanában feleltem Gombócnak, szemeibe nézve.
- Na, mi történt, hisz olyan jól megvoltatok kérdezte Gombóc.
Ekkor ült le mellém Bongóc is, és átölelt. Ez hihetetlenül jól esett.
- Baj van Mancsi? kérdezte ő is végül.
- Baj az mindig van feleltem. Hát a válás sem kizárt. mondtam a testvéreknek.
Ekkor jött oda mellém Jane is.
- Mi mindenben támogatunk, ne feledd tette vállamra a kezét.
Közben Gombóc elém tette az italomat. Felemeltem és beleittam. Nem ez volt az első eset, hogy a Bárban kötöttem ki a barátaimnál, ha válságba került az életem.
Vendég nem volt. Az idő telt és az alkalmazottak kezdtek hazamenni. BJ és Jane Bongócra hagyta a kulcsot, hogy feltétlen zárjon be, amikor már mindenki elment. Kitti távozása után Gombóc összedobott nekem még egy Blue Hawaiiant, kifizettem neki, majd elindult hazafelé. Mivel már kicsit be voltam csípve, nem igen voltam tudatában annak, hogy hol vagyok, ezért Bongóc zárás előtt bevitt a Bár belső részébe alám terített egy pokrócot, majd a bőrkanapéra fektetett. Felment zárni, de nem úgy, ahogy azt én valójában gondoltam. Bezárta az üzletet, de nem kívülről, hanem épp ellenkezőleg belülről. Bongóc szemezett velem mióta csak idejártam, a középiskola vége óta. Nagyon jó barátok lettünk, és mindenben támaszkodhattunk egymásra. Ezek szerint én is tetszettem neki amióta ő nekem. A barátságunk nem szakadt meg az elmúlt 3 évben sem, amikor férjhez mentem. Bongóc volt az a férfi, akit mindig is magaménak akartam tudni. Nem sokkal ezután, én az ajtóban állva vártam Bongit, hogy magamhoz ölelhessem. Ekkor egy nem várt pillanatban hátulról támadott. Majdnem kiugrott a szívem a helyéről, amikor hátulról átkarolt. Maga felé fordított és egy forró és tüzes csókban forrtunk össze. Szorításán éreztem, hogy pénisze egyre inkább ágaskodik. Nem bírt a vágyainak határt szabni. Megfogta és egy laza mozdulattal tépte le rólam a drága Ed Hardy-s mini ruhámat. Szorította testemet. Eközben az én kezeim sem voltak tétlenek, kigomboltam a farmerjét, és igyekeztem megszabadítani férfiasságát a szorító boxerből. Átkarolt és lassan maga felé kezdett húzni. Mentem vele, már nem volt határa a boldogságot övező vágyaknak. Eldöntött az ágyon, ekkor vette csak észre a fekete csipke bugyimat, melynek alsó kivágása révén könnyen hozzáférhetett a puncimhoz. A legérdekesebbnek mégis a kis szívecske hatott számára, amely a kivágás tetejétől az aljáig tartott, és azt felhajtva egyből a csiklómnál találja magát. Szerencsére mindenre felkészülve megborotválkoztam mielőtt eljöttem volna otthonról. Nem volt szíve letépni rólam azt a jópofa kis bugyit, ezért a szívecskét a bugyi tetejére hajtva nekikezdett csiklóm kényeztetésének. Nyalta, szívta, pöckölgette nyelvével, ahol csak érte, én csak nyögni tudtam, és a csípőmet dobáltam az élvezetek hatására. Már nem fájt, hogy a férjem egy fiatalabb nővel hált.
`Most pedig visszakapja örökre, mert én meg egy idősebb férfival vagyok` gondoltam magamban. Eközben Bongóc mélyen belenyalt a hüvelyembe, és mozgatta nyelvét a hüvelyemben, mondhatni, az élvezetek csúcspontja felé közeledtem. De nem akartam még elmenni, ezért fejét gyengéden eltoltam egy kicsit magamtól. Közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam. Éreztem hüvelyem ízét forró csókjában. Visszafektetett a kanapéra, én derekam kicsit megemelve lehúzta rólam a fekete csipkés tangámat. Azt hittem, hogy tudom, hogy mi jön, de tévedtem. Mutatóujját és középsőujját összeszorítva felmérte a helyzetet. Tudtam, hogy nem fogom bírni, hogyha most még megujjazni is szeretne. Ezért, hogy a kedélyek csillapodjanak felálltam, vele szembe. Már csinálta volna, amikor kezemet vállára téve elkezdtem felfelé húzni. Lágyan, de feltüzelten csókoltam meg, és eldöntöttem a kanapén. Letéptem róla az alsóját, és kezelésbe vettem péniszét. Először csak néhányat húztam teljes hosszán, Bongóc felnyögött a kéjtől. Sejtettem, hogy már jó ideje nem látott nőt a pénisze. Néhány sor után lassan a számba engedtem, nagyjából 2 perc sem kellett, hogy elmenjen. Egy hatalmas adagot lövellt a számba, és meglepődésének tárgya leginkább az volt, hogy mindent le is nyeltem. Pár percre odabújtam hozzá. Légzése és szívverése kezdett lassulni ekkor kezei puncimhoz tévedtek. Háttal feküdtem neki, így bal keze két combom között a hüvelyembe hatolt jobb kezével pedig a csiklómat izgatta a combom fölött átnyúlva. Kéjes nyögéseimet hallva éreztem, hogy kezd újra harcképessé válni. Belecsókolt a nyakamba. Nem kellett sok, és én is egy óriásit élveztem. Évek óta nem volt ekkora orgazmusom. Ekkor felé fordultam a kanapén és megcsókoltam köszönetképpen, de nem hagytam ennyiben a dolgot, mert úgy mozogtam, hogy alám kerüljön. Hosszas csókolózás után péniszéért nyúltam, hogy végre bevezethessem kéjbarlangomba. De nem hagyta.
- Kérlek - suttogtam.
- Nincs nálam gumi. felelte.
- Szedek gyógyszert feleltem mélyen a szemébe nézve.

Egy forró csókban forrtunk össze, és végre megadta, amire mindketten vágytunk mióta csak ismertük egymást. Magamba fogadtam, vastag és cseppet sem átlagos hossznak számító kéjlécét. Fantasztikus volt vele szeretkezni. Éreztük, hogy egy életre szól a mi kapcsolatunk, habár majdnem 20 év korkülönbség volt kettőnk között. Néhány perc múlva pózt váltottunk, a lovagló pózt váltotta fel a klasszikus misszionárius, majd pár perccel később jött a tehén. Érezte, hogy nem fogja sokáig bírni, ezért kihúzta kéjlécét barlangomból. Már szinte megijedtem, hogy ennyi volt a nagy szeretkezés, amire annyira vágytam, de ez az állapot csak addig tartott, amíg az ölébe kapott és átvitt a külső szobába és az asztalra fektetett. Elém állt és ismét beengedte lécét barlangomba. Minden egyes lökésnél felnyögtem, ahogy pénisze csattogott nedveimtől lucskos puncimban. Egyik kezével hol a csiklómat izgatta, hol a melleimet markolászta. Jól esett és végül, egy bő félórás szeretkezés után együtt köszöntött be a csúcs mindkettőnknél. Bágyadtan bujt hozzám, az éjjeli holdfényben s visszamászva a kanapénkra, összebújva aludtunk el.

** Másnap reggel **

Arra ébredtünk, hogy BJ és Jane kopogtat az ajtón. Sejtettem, hogy tudják mit csináltunk az éjszaka. Kinyitottam a szememet és arra lettem figyelmes, hogy sajog a puncim. Végig simítottam Bongóc hasát, hogy felébredjen. Kinyitotta a szemét, és rám nézett.
- Ébredj, mert Jane és BJ már kicsit idegesek szóltam.
- Igen, azt hallom felelte egy mosollyal az arcán. menj, és szedd rendbe magad mondta, majd felvette a nadrágját.
Elindultam a WC felé, de kár is volt, ugyanis, mire Bongóc visszaért, már Jane, BJ és Gombóc is velük volt.
- Bongi, van egy kis baj szóltam ki a WC-ből.
- Azonnal jövök felelte majd letette a seprűt és elindult befelé hozzám.
Bezárta magunk mögött az ajtót.
- Mi baj kedves? kérdezte. Ekkor mutattam neki a ruhámat.
- Ajjaj, ez én voltam? kérdezte mosolyogva.
- Azt hiszem igen. feleltem, és odabújtam hozzá.
Éreztem, hogy lángol bennünk újra az érzés, hogy megtennénk, ha Jane, BJ és Gombóc nem lennének itt. Ekkor kopogtatott Jane az ajtón, és Bongi kinyitotta Jane-nek résnyire az ajtót.
- Ne félj Mancsi, csak én vagyok, ismerem Bongóc barátomat, ezért hoztam egy tartalék ruhát neked, ha szükséged lesz rá. felelte Jane, majd benyújtotta a résen a ruhát.
- Köszönöm rebegtem.
- Igazán nincs mit felelte Jane, majd leült kint az asztalhoz.
Bongóc szorosan magához ölelt, és belecsókolt a nyakamba. Tudtam mit akar.
- Máskor feleltem neki és alig tudtam megállni, hogy ne sírjam el magamat.
Nem szólt semmit csak kiment. Felvettem a ruhámat, és elindultam volna kifelé, amikor az ajtót résnyire nyitva hallom, hogy Gombóc és Bongóc veszekedtek. Visszacsuktam az ajtót és fülemet az a kulcslyukhoz tettem, így minden szót hallottam.
- Bongóc, testvérem, te csak kihasználod, van egy feleséged, és egy fiad, velük foglalkozz, és bízd rám Mancsit, én szeretem, amióta ismerem, életvidám, kedves csaj. Nekem nincs senkim. kiabált Gombóc bátyjával, Bongóccal.
- Nem használom ki. Van valakim, de te nem tudod milyen jó nő. Az ágyban meg még jobb tette vita tárgyává az előbb elhangzottakat.
- Hagyd, hogy én is érvényesüljek mondta Gombóc.
A vitát félbeszakítva kiléptem az ajtón egy fekete selyemruhában, amit Jane-től kaptam az imént.
- Nehogy már rajtam veszekedjetek feleltem. Bírlak mindkettőtöket. Rendezünk versenyt. javasoltam.
- Mégis milyen versenyt? érdeklődött Bongóc.
- Hát mondjuk, lehetne olyan, hogy aki előbb visz el a csúcsra este, azé az éjszaka. És majd attól függően, hogy ki lesz az, attól függően döntök. De egy darabig osztozkodhattok is rajtam, amíg valaki komoly érzéseket nem táplál irántam, és fordítva függ ez attól, hogy melyikőtök bolondít előbb magába. ecseteltem.
A fiúk benne voltak az ötletben. Nekem is nagyon tetszett, mivel az én ötletem volt. Ekkor kopogtattak, BJ gyorsan felsietett. Egy vele nagyjából egy magas férfi állt vele szemben.
- Miben segíthetek? kérdezte BJ.
- Adjátok vissza a feleségem - felelte a férfi.
- Kit keres? - kérdezte BJ határozottan.
- Mancsit akarom üvöltötte.

Na, erre már én is felnéztem a lépcsőn. Amikor meglátott eszeveszetten rohant le a lépcsőn, annyira, hogy a saját lábában megbotlott, és legurult a lépcsőn. Átöleltem Gombócot mivel ő volt hozzám közelebb. Bongóc pedig fedezett minket elölről.
- Ne félj, vigyázok rád felelte Gombóc
- Mellettetek hogyan is félhetnék feleltem Gombócnak, majd egy forró mesébe illő csókban forrt össze az ajkunk.
- Mit akar? kérdezte Bongóc fedezve minket.
- Mancsi, gyere vissza hozzám könyörgött.
- Azok után, amit velem tettél te szemét? Soha, soha nem megyek vissza hozzád üvöltöttem már a könnyeimmel küszködve.
- Hallotta a hölgyet és most kérem, távozzon lépett oda mellénk Jane is, mivel hivatalosan övé, és BJ-é volt a bár. Induljon parancsolta Jane.
A férfi elindult felfelé a lépcsőn. Még visszanézett.
- Nem hallotta mit mondtam? kiabált Jane. - A szemét is vegye le Mancsiról. tette hozzá.
A férfi felért a lépcsőn. BJ pedig becsukta mögötte az ajtót, majd kiszólt utána.
- Ha még egyszer meglátlak itt, hogy Mancsiért esedezel, letépem a golyóidat és feldugom a seggedbe kiabált BJ úgy, hogy ezt, lent is hallottuk. Gombóchoz bújva mosolyogtam azon, hogy a barátaim kiálltak mellettem.

Mialatt Bongóc a konyhán dolgozott, addig Gombóccal beszélgettem a pultnál egy széken ülve. És néztem, ahogy issza szavaimat, mint a vizet. Boldognak tűnt, ezt a csillogást láttam tegnap is a szemeiben, de nem tudtam még, hogy mire véljem, most már tudom, hogy az irántam érzett szerelme tarja fogságban a szívét.
- Mióta? kérdeztem spontán.
- Mi mióta? értetlenkedett.
- Mióta van benned ez az érzés? fejeztem ki magam pontosabban.
- Mióta Kármennel szakítottunk, és te nap, mint nap idejártál, hogy engem vigasztalj, szóval hadd számoljak nagyjából 5 éve már. felelte Gombóc.
- Örülök, hogy így érzel. Én, mióta ismerlek, titeket azóta fantáziálok rólatok. Ennek már lassan van 8 éve is meséltem. Aztán jött a finnországi utazás melynek során megismertem Victort, hazajöttem, megismerkedtem evvel a féleszű Tiborral, és hozzámentem feleségül ennek kb. már 3-4 éve. És hogy bírod... érted, nő nélkül? kérdeztem Gombóctól kicsit esetlenül.
- Úgy, ahogy minden férfi, akinek nincs barátnője. Kénytelen vagyok maszturbálni felelte őszintén.
- Mi az, ami segít ebben? kérdeztem Gombócot.
- Folyton csak rád gondolok, elképzelem, ahogy nekem adod magad felelte most már kicsit elpirulva.
- Valakinek micsoda fantáziája van. jegyeztem meg. Meséld el, hogy milyen, amikor elképzeled kértem.
- Azt nem volna jó ötlet felelte. Nem szeretném, ha izgalomba hoznál tette hozzá elpirulva. Majd este elmesélem, jó úgy? kérdezte.
Bólintottam, és átmentem a konyhára ahol Bongóc éppen az ebédet készítette mindenkinek. Nagy meglepetésemre a kedvencemet, krumplis tésztát. Az idő telt múlt, visszaültem Gombóchoz, és kértem tőle egy tollat és egy papírt miután megkaptam, fogtam a tollat és a papírra írtam egy üzenetet Bongócnak. `MA GOMBÓC ZÁR, KÉRDD EL A KULCSOT BJ-TŐL ÉS MONDD, HOGY MA GOMBÓC ZÁR, DE MARADSZ TE IS MERT EGYEDÜL NEHÉZ BEZÁRNI. EGY ÓRA MULVA TALÁLKOZZUNK `A` BOLT ELŐTT MANCSI` Majd odamentem a konyhába és a fecnit Bongóc zsebébe csúsztattam, adtam egy puszit Gombóc arcára, majd elindultam, hogy megszervezzem remek esténket Gombóccal.

*1 óra múlva az `A` bolt előtt.*

Bongóc megérkezett, és hozta a kulcsot is beszaladtam, és lemásoltattam a kulcsot.
- Na meg is van jelentettem ki Ezt add oda Gombócnak a másolat nálad marad. Megcsináljuk a mai remekbe szabott esténket, ezután kívülről a másolattal becsukod az ajtót. Így mi Gombóccal hivatkozhatunk arra, hogy a kulcsot elvitted és bezártál minket, cserébe falazok neked a nejed előtt feleltem
Bongóc bólintott, majd elindultunk vissza a büfébe.
*A büfében éjfél után*

Már 3-ed 12 felé járhatott az idő. BJ és Jane már egy órája elmentek. Mindenki más már szálingózott haza. Nem aggódtunk ugyanis tudtuk, hogy ez egy remekbe szabott terv. Úgy döntöttem hát, hogy nem én sorsolom ki, hanem döntsék el maguk között, hogy ki szeretné kezdeni. Ami végül veszekedésbe torkollott.
- Bongi menj fel belülről zárni szóltam, s már rohant is. Na, most pedig Gombóc úr elmeséli, a fantáziálását velem. feleltem.
- Hát hol is kezdjem, minden úgy kezdődik, hogy a nyakamat átkarolod én pedig a csípődet szorítom magamhoz. kezdte.
Ekkor felállítottam, és a nyakát átkaroltam, kezeit pedig a derekamra kulcsoltam. Bongóc a lépcsőn ülve figyelt minket.
- Folytasd kértem.
- Ezután belecsókolok a nyakadba majd ajkaink egyetlen, mindent elsöprő csókban egyesülnek.
Ekkor belecsókolt a nyakamba, én pedig számat szájára tapasztva próbáltam egy mindent elsöprő csókot adni neki. Nyelveink összegabalyodtak.
- Innentől csak akkor mondd, ha az én szerepem jön. Egyébként meg mutasd az utat. kérleltem Gombócot, de nem kellett kétszer kérnem.
Testét testemre, száját számra tapasztva csókolóztunk percekig, ekkor belemarkolt a fenekembe, amitől felnyögtem, mert éreztem, hogy férfiassága puncimnak feszül. Már várta, hogy mikor szabadulhat ki börtönéből. Ekkor elszakadtunk egy pillanatra.
- Most jön az a rész, amikor kigombolod a nadrágom, és...
Nem kellett folytatnia, és ideje se lett volna, mert elé térdeltem, és végignyaltam teljes hosszán. Felnyögött. Tudtam, hogy ennél még többet akarna.
- Na, most az a rész jön, hogy játszunk. feleltem, majd levettem a ruhámat és felültem a pult tetejére széttárt lábakkal. és ha már elkezdtük, akkor Gombóc, tiéd az elsőbbség. tettem hozzá.
Gombóc felült a székre, és felnyitotta mögöttem a pult hátsó részét.
- Helyezd magad kényelembe szép hölgy mondta biztatóan.
Akkor elnyúltam a pult hátsó részén. Megfogta a combjaimat és kicsit maga felé húzott. Leszállt a székről, és letépte rólam a bugyimat. Mélyen belenyalt a puncimba. Úgy éreztem rögtön elélvezek.
- Bongi, drága stopper az asztalon, ülj le, és mérheted az időt.
Bongóc leült az asztal mellé, és megnyomta a stopper gombját. Közben Gombóc nekilátott újra, és újra belenyalt már elég nedves puncimba. Ekkor elérkezettnek látta az időt, hogy neki lássunk a munka keményebbik részének. Összeszorította két ujját, és tenyerével felfele bedugta őket barlangomba. Ujjazás közben szívta, nyalta harapdálta a csiklómat. Valahogyan azt hiszem, jobban élvezte, mint én. Néha kihúzta ujjait hüvelyemből, és masszírozta kezével a melleimet. Majd újra és újra visszatért barlangomhoz. Ám az áttörést mégis az hozta meg, hogy a már mellemre felkent nedűimet úgy nyalta le bimbóimról, hogy közben egy percre se hagyta veszni az eddigi hüvelyi munkálatait. Hatalmasat nyögve élveztem el Gombóc kezei által. Feküdtem még pár percig mozdulatlanul, szuszogva. Még Gombóc csókot nyomott még egyszer a csiklómra, amitől ismét felnyögtem. Felültem, és annyit láttam, hogy Bongóc kezei péniszén nyugszanak. Elpirult, amikor észrevettem.

- Na, hány perc volt? érdeklődtem.
- 5 és fél nyögte ki végül Bongóc. Képtelen leszek megdönteni tette hozzá.
- Azért megpróbálod? kérdeztem akadékoskodva.
- Meg, persze felelte.
Leszálltam a pultról, és félrehívtam Gombócot.
- Nehogy elmenj nekem közben, mert terveim vannak veled ma éjjelre súgtam a fülébe.
Bólintott, hogy majd igyekezni fog.

Visszamentünk, és Gombóc leült az asztal mellé, bátyja helyére, kezében a stopperral. Felmásztam ismét a pultra, és szét szettem a lábaimat. Bongóc elém állt, ahogy pár perccel előtte Gombóc tette. Ő nem várt semmi féle jelzésre. Egyből benyomta ujjait a hüvelyembe. Szinte égető nyelvcsapásokat mért a csiklómra, óráknak tűnt, amíg csinálta, de élveztem. Míg végül hörögve, nyögve élveztem el. Felültem, majd szuszogva dőltem vissza a pultra.
- Hány perc? érdeklődtem Gombóctól.
- Nagyjából 8 perc majdnem 9 felelte.
- Ugye még egyben vagy? kérdeztem.
- Megígértem, hogy egyben maradok. felelte mosollyal az arcán, majd felállt és lesegített a pultról.
Bongóc összeszedte magát és az eredeti kulcsot magával vitte fel, az emeletre, nyitott, majd be is zárta a helyet, és elindult hazafelé. Gombóc és én összeölelkeztünk meztelen bőrünk kívánta az érintést a másiktól. Átkaroltam a nyakát, és kezét csípőmre helyezve, feltettem a kérdést.
- Hol is tartottunk?
- Hát itt felelte, majd nyakamba csókolva egy tüzes csókban fonódtunk össze.
Az ölébe kapott és elvitt a másik szobába és a falnak támasztva végre belém hatolhatott. És csak évekig fantáziát rólam, de szólni nem mert, pedig a szívem mélyén én is benne lettem volna vele egy menetben. Járt bennem a férfiassága ki és be, és hogy vágyaimat fokozza, nyakamat és melleimet harapta szívta, amíg végül néhány erőteljes lökést követően élvezett el bennem. Nyakába kapaszkodtam, míg leengedett a földre, és csókban fonódtak össze ajkaink. Leültünk a kanapéra megnyugodni egy kicsit.
- Így képzelted? kérdeztem, szuszogva.
- Pontosan így felelte, majd újból megcsókolt.

Kimentünk az előtéri helyiségbe, hogy összeszedjük magunkat és végül, szépen lassan elindultunk kifelé. Kiléptünk a bár ajtaján és bezártuk a helyet ma éjjelre. Hát éjjelre negyed 4 volt, szóval ma hajnalra. Kézen fogva indultunk el hozzá, mert felajánlotta, hogy költözzek hozzá, ha szeretnék. Lelkendeztem az ötlettől mert éreztem, hogy az évek folyamán rájöttem, hogy nem is szerettem azt a semmirekellő férjemet, hanem Gombócot szeretem.
Csakis Gombócot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gandalf76 ·
Kedves Leila!

Engem a nevek eleinte zavartak, mert mesejátékszerűvé tették számomra a történeted, annak ellenére, hogy azt mondod igaz történet. A közepe felé már megszoktam, a végére pedig azt kell mondjam, egész helyénvaló, csupán furcsa. Maga a sztori érdekes, de sokkal érthetőbben és szebben, logikusabban felépítve kell megírnod!
Én azt mondom írj még, mert ráérzel!
Leila von Mozart ·
Kedves Gandalf!

nagyon szépen köszönöm, hát még amatőr vagyok ilyen történetek terén, de igyekszem leirni tökéletessé, ugy ahogy volt valóban. A nevekről pedig csak annyit, h a nevekkel azt akartam éreztetni, h ők testvérek, és kinézetre is és belső tulajdonságra is mennyire hasonlítanak egymásra.

Köszi még 1x :blush:

EALM ·
Undorító!Ezt én mondom, pedig én aztán értek ám a témához!!!!!!!
OCSMÁNY!!!!! :angry: :angry:
hörcsög00 ·
Elég ocsmány egy fejed van. :angry:
AELM. ·
Mindenki tudja, hogy kakasos pedofil gayt írtál.Undorító vagy.
Tegnap bebuktál csicsoka és muhahaha néven is, a többi régóta használt nicked mellett.
AZ ÚTI LEÍRÁSAID, SABLONOS EGYKAPTAFÁRA KÉSZÜLT, A WIKIPEDIÁBÓL KIMÁSOLT TARTALMÛ GÁNYOLMÁNYOK FÉRCMÛVEK.
MINDEGYIKBEN MAJDNEM VAK ZENÉSZEK ROPTÁK NEKTEK A TALPALÁVALÓT.MINDEGY MELYIK ORSZÁGRÓL ÍRTÁL, MINDEGYIK UGYANAZ.
Nagyban rontják az oldal színvonalát a naponta feltett valóságtól nagyon messze álló gányolmányaid.Ráadásul ugyanezek a fércművek már két évvel ezelőtt is megjelentek itt.
Én a mellesleg helyében nem jelentetném meg őket, hiszen fércmunkák, félrevezetik azokat az embereket, akik nem jártak ezekben az országokban.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: