Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Semmi sem lehetetlen...I.


Reggel Elena arra ébred, hogy a szemébe sütnek a hajnal sugarai. Maga mellé néz, de a hatalmas francia ágyon egyedül volt. Nem tudta elképzelni sem, hogy hol lehet Erik. Minden szombatot egy meghitt beszélgetéssel kezdik, de ő most nem volt sehol. Elena morcosan, de felkel az ágyból, nincs rajta más csak egy bugyi és egy trikó. Odaállt a fésülködőasztala elé, és alaposan végignézett magán, mindenki hangoztatta, hogy gyönyörű, de nem hitt senkinek. Magának nem tetszett. Pedig meleg, mogyibarna szemeivel, barna hajával, íves derekával, és szép melleivel mindenkit elvarázsolt! Épp azon tűnődött, hogy mit vegyen fel, amikor meglátott egy levelet az asztalán. Erik küldte a levelet. A levélben ez állt:


Drága Elenám,
Ne haragudj, de én már nem bírom ki, annyira nehéz eltitkolnom előled valamit! Te minden nap kedvesen, étellel az asztalon vársz itthon, gyönyörű vagy, mosolygós, az ágyban is egyszerűen tökéletes vagy, de már be kell vallanom valamit! ... Az a helyzet, hogy egy ideje viszonyt folytatok az egyik munkatársammal, és őt valamiért jobban szeretem, mint téged. Nem akartalak összetörve látni, ezért írtam levelet, és nem szemtől-szembe mondtam el. Kérlek szépen, tényleg ne haragudj rám, meg kell értened, hogy nem ment így tovább. . most egy időre leköltözöm az egyik kis faluba, hogy kitisztítsam a fejem. Az összes holmimat és ruhámat már összepakoltam, és elhoztam tőled, lassan, folyamatosan.
Kérlek, ne gondolj rám haraggal a szívedben, mert egy tuskó vagyok és amúgy is olyan hirtelen jött ez az egész... Csak még annyit kívánok neked, hogy az életedben minden egyenesen, akadályok nélkül menjen tovább, és remélem, hogy megtalálod majd azt az embert, aki igazán megérdemel téged.
Szeretlek, Erik.


Elena a padlóra esett meggyötörten, könnyes szemekkel, és egyszerűen nem értette, hogy történhetett ez! Azonnal felöltözött, megfésülködött, a levéllel a kezébe az autójához rohant. Nem tudta, hová mehetne, ezért csak úgy hajtott az autópályán Budapest felé. Eszébe jutott, hogy kiben bízhat meg igazán:A gimis legjobb barátnőjében, Aliceban. Szerencsére épp otthon volt. Nagyot sikított, mikor az ajtóban látta Elenát, de mikor meglátta, hogy sírt, azonnal elszomorodott. Behívta a lányt a lakásba, leültek és végigbeszélték töviről-hegyire a dolgot. Nem nagyon tudott Alice hozzá szólni a dologhoz, mert ő leszbikus, de senkinek sem mondta el, még Elenának sem. Alice szőke hajú, kék szemű lány volt, aki után mindig megfordultak a fiúk, de ez őt nem érdekelte. De most nem tudta elterelni semmivel Elena figyelmét a fiúról, ezért hirtelen ránézett és kinyögte:Be kell vallanom valamit:Nekem a lányok tetszenek és nem a fiúk. a barna hajú lány, felkapta a fejét a térdéről, kikerekedett könnyes szemekkel nézett rá. Sose hitte volna ezt Aliceról. A csöndet megtörte a telefon. este feküdtek egymás mellett az ágyon és váltogatták az adókat. Közben Elena megszólal:


- Nah, és milyen?
- Mi milyen? - kérdezte barátnője.
- Hát a lányokkal való szex.
Alice megrökönyödve a kérdés hallatán, kicsit zavarban, de válaszolt:
- Hát ezt nem lehet szavakkal leírni.
- Értem. öhm. Alice, kipróbálhatnám veled, hogy milyen? Nagyon kíváncsi vagyok rá és amúgy is már az egész napom rossz volt, akkor mért nem lehetne az esténk egy kicsivel jobb? Egyszer élünk. - fújta ki hadarva.
- Úristeeeeeeeen, tényleg? - sikította Alice.
- Igen, persze. Mit kell csinálnom? - kérdezte Ell.
- Csak csukd be a szemed és élvezd!


Majd Alice a mondta végén finoman megcsókolta barátnőjét. A nyelvük vad táncba kezdtek, és közben szorosan ölelték egymást. Nem akarták elengedni egymást soha többé. Alice lehúzta a felsőt Elenáról, aki persze nem viselt alatta melltartót, így szabad lett az egész felsőteste. Alice levette puha ajkát a másikéról, és rátért a lány nyakára majd lefelé, mikor melléhez ért nem állt meg, hanem további apró puszit nyomott a hasára. Simogatta a lányt, majd bekapta egyik mellbimbóját, mire egy halk sóhaj jött válaszul. Szívogatta, játszadozott a lány melleivel, de már látszott Elenán, hogy teljesen felizgult. Alice lassan haladt lefelé a kis háromszöghöz. A falatnyi tanga alig bírta elnyelni azt a rengeteg nedvet, mit viselője adott. Lehúzta a bugyit, majd megcsókolta a tiltott gyümölcsöt, melynek édes illata bejárta az egész szobát. Egyszer csak hirtelen belenyalt, mire Elena felsikkantott. Nyalta tovább, szívogatta, és közben bedugta két ujját, mire egy újabb sikítás hangzott el. Nem kellett sok, Elena hamar elélvezett. Alice lenyalta a lányról a maradék nedvet, majd a lány felé hajolt és punci illatú szájával egy apró csókot adott.


Mindketten kifújták magukat, most Elena akarta elkényeztetni barátnőjét, de Alice nem engedte.
- Ne, nem akarom... most... még nem.
- De miért? - kérdezte Elena.
- Mert én neked akartam örömet szerezni és ez épp elég!
Vad csókolózásba kezdtek, és így aludtak el egymás karjaiban.


Hozzászólások
További hozzászólások »
Rumci ·
Jó, mert annyira nem rossz!

emobaby ·
Jó is, meg nem is. Rossz is, meg nem is.
Fogadd meg az előttem felsorolt tanácsokat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: