Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Segítség

Egyszerűen nézek ki a fejemből és gondolkodom, hogy most írjak e vagy ne, foglalkoznak-e velem vagy nem? Tudom ezermillió levél érkezik, és lehet, hogy az én problémám semmiség, de valahol úgy érzem, nincs tovább, és lépnem kell, mert nekem ez már gond számomra.
Gondolom, ha már valaki az öngyilkosságon gondolkodik, akkor az már nem!?
El is kezdeném: 5 hónappal ezelőtt megismerkedtem a barátommal, taliztunk, beszélgettünk, jó fejnek tartottam, és helyesnek is úgy fogtam fel, hogy bármi is lesz, bárhogy alakul, próbálom pozitívan felfogni a dolgokat! Két évig szingli voltam, sok rosszat kaptam, de újult erővel álltam hozzá…
Nekem nagyon tetszett Robi, de éreztem valami fura dolgot esetleg visszahúzódást-félést, ami felém irányul, azt hittem, hogy beképzelem magamba, mert félek én is, vagy az elején van ilyen érzés! De nem....
Teltek-múltak a hetek eldöntöttük, hogy megpróbáljunk komolyabban a dolgokat.
Persze jó érzés volt, boldog voltam, ismerkedtünk stb… és idővel én elsőként kimondtam, hogy SZERETLEK, mivel ezt éreztem, erre ő is ezt mondta, ÉN IS TÉGED! Próbáltam elfogadni hibáival együtt, vagyis most is ezt teszem, hiszen mindenkinek van hibája nekem is! De úgy érzem, betelt a pohár, nem bírom tovább, nem érzem a kölcsönös szerelmet, törődést!
Pedig szeretem, és rájöttem, ő egy tipikus családcentrikus férfi, akire mindig is vágytam, és ezt el is mondtam neki, DE NEM kellett volna, főleg 5 hónap után, de én ilyen vagyok, ami a szívemen, az a számon! 40 km-re lakunk egymástól, és felhoztam neki, hogy ez hosszú távon nem lesz így jó, utazgatás, stb.. Heti 1-2 szer találkozás, valamit jó lenne csinálni, mert hiányzol!
Neki erre az volt a vicces reakciója, ha van 20 milliód, akkor összeköltözhetünk.
Persze bocsánatot kért, és nem is firtattuk tovább, minek?
Elvileg viccelt, de én elég érettnek tartom magam, hogy én nem szoktam ebből viccet csinálni.
Szeretnék már tényleg valaki mellett megállapodni, ez nem azt jelenti, hogy nekünk pár hónap ismeretség után össze kell házasodni, hanem ez az érzés kavargott bennem, ilyet még nem éreztem. Valahogy a párom nem így gondolja, vagy nem tudom? Vagy nem akar engem? Vagy nem tudok mire gondolni. Nem lehet kiigazodni rajta.
Mindenki azt mondja róla, hogy ő a hűség mintaképe, és milyen jó ember, szerencsés lehetek, de miért van ez, hogy én ezt nem érzem, mert nekem mást mutat?
Elfelejt sok mindent, tudom sokat melózik, 2 munkahelye van, 25 éves.
Nem tilt meg semmit, nem kérdezi ki keresett, vagy ki írt sms-t, minden felett elsiklik, ez is furcsa számomra.
Aztán jön a volt barátnő, aki elég mutatós csaj, szöszi+piercinges+tetkos+szolis+30 éves anyuka, akiről eleinte gyűlölettel beszélt, utána meg tök jó kedvű volt, ha meglátta az utcán, és köszönt neki a csajszi, huuuuu... egyik percbe ezt mondja, a másikba meg mást! Szóval ellentétje.
Ha próbálok vele leülni beszélgetni, akkor hümmög, hogy mi van már megint, fogja a fejét mert hogy én túl KOMBINÁLOM a dolgokat, lehet, de nem véletlenül!
Múltkor egy kicsit jókedvűen tudtunk beszélgetni általános dolgokról, viccelődtünk, és megkérdeztem tőle:
- Szívem a 10-es skálán mennyire szeretsz?
Erre ő: - 9.
De örüljek neki, hogy nem 2-est mondott! Hoppááá!! Szeretlek, de nem úgy igazán! Na ez úgy rátette az I-re a pontot! Most erre mit mondjon egy szerelmes nő? Másnap azt mondta, nem emlékszik rá, amit mondott, meg beképzelem magamnak, nem úgy gondolta! ERRE VARJÁL GOMBOT!

Ezek után próbálok úgy felkelni és lefeküdni, hogy nem mutatom ki nagyon az érzelmeket, ami nagyon nehéz, és tart ameddig tart! Heti 1-2 alkalom az elég neki, ha talizunk ugye... hát jó.
Szexuális életünkkel is kezd gond lenni, már kétszer megemlítettem neki, hogy próbálj meg egy picit erre-arra odafigyelni, legalább a szexbe ne legyen gondunk! Hát ez sem sikerült eddig.
Esküszöm, próbálom elfogadni a helyzetet, de nem igazán megy! Tegnap állok a szobámban, és elgondolkodtam, hogy milyen lenne, ha kiugornék a hetedikről, minek élnem, ha nem ért meg az az ember, akit szeretek, édesanyámmal jó a kapcsolatom, de már ő is feladta, nem tud mit mondani, ő szerinte velem van a baj, mert én nem tudok elfogadni senkit.
Minden este sírok, és ez tényleg így van, nem tudom, mit csináljak, nem szeretnék ismét orvoshoz menni.
Nem akartam soha nagy dolgokat csak olyat, aki elfogad, szeret és ŐSZINTE!
Nem vagyok kiabálós, hisztis picsa, aki minden percről beszámolót kér, csak néha elgondolkodok ezek után, biztos ott van ahol van? Ilyenkor gondolkodom, miért nincs bizalom, és sírok egy sort, és lefekszem, magamba tartom, és megy tovább az élet. Mert mást nem tudok csinálni!
Ha szeretne, akkor nem lenne ilyen velem, olyan mintha két éne lenne, egyszer tök jó vele, és mondja is, hogy jól érzi magát, máskor meg mintha csak haverok lennék! MI TÖRTÉNIK?

Ha valaki tudna tanácsot adni, megköszönném!
szemi23@citromail.hu
Hasonló történetek
4163
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3914
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Szia!

Magamból indulok ki. Amikor szakítottam az exemmel 4 év után, Ő még több hónapig próbálkozott, de mivel engem már nem érdekelt a személye így nem volt lényeges, amit csinál. Hogyha valaki nem figyel a másikra, akkor nem érdekli igazán. Amennyiben Robi csak felszínes, úgy nem érdemes bele energiát fektetni.

AniMatriX ·
Figy, nem mintha ez egy lelkisegély-szolgálat lenne, de hallgass ide: pasi miatt nem érdemes meghalni. Másért se nagyon. Ha neki inkább egy műanyag szőke kétgyerekes anyuka kell, hát vigye, bassza meg, legyen boldog vele (úgyse lesz az). Egy ilyen srácot akármennyire szeretnék, én vágnék ki, de úgy, mint macskát szarni. Ne hagyd, hogy szórakozzon veled, hát ki ez?! Bocs, ha kicsit indulatos voltam, de nehezen viselem el a hülyeségeket. Sok sikert!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: