Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Segítség..

Munkás hétköznap, csütörtök délután, forrtak bennem az indulatok. A munkahelyi zűrök lelomboztak, a sok irodai dolgozó között nehéz volt túlélni egy napot, főleg mikor kérdéseimre nem kaptam választ csak széttárt karral mondogatták :
"Én ezt nem tudom... nem hozzám tartozik...".
Nehéz így elrendezni a dolgokat, hogy senki nem tud semmit, de a rendeléseket a nyakamba varrják és így "tudatlanul" én kerülök rossz helyzetbe főnökeim előtt.

Egy ilyen eset volt most is. Főnököm kiosztott rendesen, persze a "kifogásokra" nem volt kíváncsi, hogy az általa beprotezsált emberek "a nagyfőnök unokaöccse vagyok" felkiáltással nem végzik jól a munkájukat. Egyszóval pocsék napom volt. Kora délután elindultam haza, közben morogtam az orrom alatt a sérelmeim miatt. Semmihez sem volt kedvem és mintha az idő is megérezte volna ezt félúton esni kezdett az eső. Mivel munkahelyem 20 perc járásra van most is, gyalog mentem, így a maradék 10 percben jól eláztam.
Hazaérve úgy éreztem semmi sem teheti már jobbá ezt a napomat. Mivel feleségem egy pár napra elutazott továbbképzésre úgy döntöttem lazítok egy kicsit és elmegyek úszni. Gyorsan megebédeltem, majd beálltam a zuhany alá és épp neki kezdtem betusfürdőzni magam, mikor megszólalt a telefonom. Mérgesen felmordultam félhangosan:
- Kinek ártottam én, hogy ilyen napom kell legyen? - és mivel a céges telefonom szólalt meg nem tehettem meg, hogy nem veszem fel. Vizesen és habosan kiléptem a fülkéből, felvettem a telefonomat mivel ismeretlen szám volt (kissé ingerülten ugyan) beleszóltam:
- H.A vagyok, milyen ügyben segíthetek? - meglepetésemre egy nagyon is ismerős hang volt a túlvégen.
- Szia, Petra vagyok! Zavarlak? - kérdezte megszeppenve a lány.
- Nem, dehogy! - mondtam már kissé megenyhülve - csak pocsék napom volt.
- Akkor inkább nem is zavarlak - mondta Petra és éreztem hangján hogy le akarja rakni a telefont.
- Mondd csak nyugodtan, csak megtörölközöm gyorsan.
- Fürödtél? Jaj bocsánat! - mentegetőzött rögtön - Csak zuhanyoztam - feleltem és mosolyogtam Petra megszeppent hangján. Úgy látszik nem csak magamban mosolyogtam, mert rögtön rákérdezett:
- Te mit nevetsz Rajtam? - most én voltam a soros a mentegetőzésben
- Semmit, csak aranyos volt hogy megszeppentél.
- Akkor jó, kérni szeretnék egy szívességet - tért a tárgyra - lerobbantam és el kéne vontatni a szervízbe. Eljönnél értem? A kicsi anyuéknál van, de ha az autómentőket kell megvárnom este nyolc előtt nem érek oda érte
- Persze, indulok - vágtam rá - Merre vagy? - gyorsan elmondta hol robbant le, én pedig öltözés közben azon morgolódtam, miért nem megy ilyenkor a férje érte, persze később kiderült hogy délutános műszakot vitt azon a héten, meg azon hogy miért nem cseréli le azt a régi autót valami újabbra, megtehetné, hiszen nagy gondot nem jelentene egy újabb autó beszerzése számára de ragaszkodik a régi és szeretett járművéhez.

Amíg ezen gondolkodtam el is készültem és autóba ültem. Megtaláltam Őt a város határán kívül egy mellékutcában, ott ücsörgött kétségbeesett arccal az autójában, miközben a motortérből vékonyan csurdogált valami. Ahogy meglátott kipattant az autóból és szemmel láthatóan megkönnyebbülve jött oda hozzám. Ahogy mindig most is szinte a föld felett lebegett, mozgása és termete is olyan légies. Bár az eső még mindig csöpörgött a nyakamba ugrott nyomott egy puszit az arcomra és hálásan megszólalt:
- Annyira édi vagy, hogy eljöttél értem! Nem tudtam mást hívni, mert Z (Petra férje) dolgozik, az autómentők meg azt mondták nincs szabad trélerük, és várnom kell legalább egy órát. - közben elengedte a nyakam és a szemembe nézett, amitől persze zavarba jöttem és kissé feszülten mondtam neki : - Nézzük meg mi ment tönkre.
Igaz volt már egy afférünk egymással és én sem vagyok egy izgulós típus, mégis zavarba tudott hozni egyetlen pillantásával. Az autóhoz léptünk, felnyitottam a motorháztetőt és megcsapott a hűtőfolyadék szaga: lyukas a hűtő.
- Hát ezt tényleg vontatni kell, szállj be és rakd üresbe- utasítottam és Ő engedelmesen tette, amit mondtam neki. Odalibegett az autóhoz, bemászott valamiért a hátsóülésre, és ahogy térdelt kivillant kabátja alól formás feneke. Egyből az a kép jutott eszembe, ahogyan az asztalnál állt és én simogattam. Erekcióm támadt, a szemem le sem tudtam venni róla. Amikor kimászott az ülésről tértem magamhoz és fordultam az autóm felé, előhalásztam a vontatókötelet és felkapcsoltam az autókra. Addigra Petra már az autóban ült és pislogott át a kormány felett szép szemeivel. Odaszóltam neki, hogy indulunk, tartsa feszesen a kötelet. Bólogatott én beszálltam az autóba és elindultunk. Útközben újra az járt a fejemben ahogy a fenekét markolászom, simogatom.

Elképzeltem, ahogy lehunyt szemekkel élvezi kezeim játékát. Arra eszméltem, hogy egy biciklista - valószínű némi túlnyomással- kacsázik előttem az úton. Szerencsére ki tudtam kerülni és gyorsan bekapcsoltam a ventillátort, hogy lehűtsem magam. Gond nélkül érkeztünk meg a szervizig, ott betoltuk az autót egy parkolóba és Petra leadta a kulcsait. Már ismerték itt, jó párszor volt már itt az autója. Alig negyed óra múlva már jött is Petra és beült az autóba. Láttam rajta hogy feszült az autó miatt.
Hamar megcsinálják, nyugi! Szerintem 2 nap és jöhetsz is érte, addig megoldjuk a szállításodat! - Petra csendbe bólintott. Átpakoltuk a táskáit és elindultunk haza. Hazaérve segítettem becipelni a táskákat. Némi élelmiszer, egy-két ruha... valószínű vásárolgatott munka után. Kedvenc időtöltései között szerepelt ez a tevékenység és a ruháit rendkívül jól ki tudta választani. Mindig szexi tudott lenni, bármilyen helyzetben.
- Köszi a segítséget! Kérsz valamit enni vagy inni? - invitált és egy halvány mosolyt is megeresztett
- Talán egy kávét… köszönöm! - és már mentem is be a lakásba. Kellemes idő volt odabent és a világos falak feldobták a lakást. Még ilyen esős időben is jó kedve lett az embernek. Leültem a konyhában, Petra a kávéval foglalatoskodott aztán leült velem szemben.
- Köszi hogy eljöttél értem, nagyon édes vagy!
- Nincs mit, ha kellek csak szólj! - feleltem
- Hétre megyek anyuékhoz a gyerekért, legalább tudok pihenni egy keveset… - folytatta a beszélgetést
- Hétig még két és fél órád van, még aludhatsz is!
- Nincs kedvem aludni - felelte - nem vagyok álmos! De elmegyek átöltözni mert vizes lett a nacim.

Azzal kilibegett a konyhából, és pár perc elteltével egy hosszú ingben jött vissza, ami kicsit pizsamára emlékeztetett. Combközépig leért, így nem láttam alatta mi lehet, de gyanítottam hogy semmi. Közben már éreztem a kávé illatot is Ő pedig egyből töltött is. Elővett két kis porcelán csészét, vékony arany csíkkal a szélén, kis kék virágokkal. Szép kis készlet.. ebből is légiesség sugárzott, illett Petrához.

Leült mellém és kortyolgatni kezdtük kávénkat. Ahogy leült, feljebb csúszott az ing és az alja kissé szétnyílt valószínű egy gomb hiánya miatt, kivillantak szexi, formás combjai és mintha...igen, valami mást is láttam. Az ing alatt teljesen meztelen volt. Észrevette, ahogy nézem és pajkos fény gyúlt szemében. Hamar megitta kávéját, elmosta a csészét majd leült velem szemben úgy hogy tökéletesen belássak az amúgy is keveset takaró ingje alá.
- Finom a kávé? - kérdezte s közben huncut mosoly bújkált szája sarkában, egyértelmű volt hogy mit szeretne.
- Finom volt- hörpintettem fel az utolsó kortyot és már simogattam is volna Petra combjait, de felugrott, megfogta a kezem és felhúzott a székről:
- Játsszunk egy kicsit! Gyere utánam! - azzal már húzott is a szoba felé. A hálóba vitt az ágyra lökött és lerángatta rólam a ruhát.
- Most kicsit kikötözlek jó? - mosolygott rám és ellentmondást nem tűrően előhúzott egy pár plüss övet, és kezeimet összekötve kötött az ágy támlájához lábaimat meg az ágy két lábához. Nem szorosan kötözött meg, csak játék volt az egész. Kiment a szobából és egy pillanat múlva egy kivágott cicaruhában tért vissza én pedig ott feküdtem számára kiszolgáltatottan. Egy pillanatra megijedtem, hogy valami ostorral jön be, de nem ez történt. A teljesen átlátszó testhez simuló ruhában mászott az ágyra, meredező szerszámomhoz úgy dörgölőzve, mint egy macska. Még nyávogott is és dorombolt hozzá. Odabújt hozzám és a fülembe harapott gyengéden, és nagyon izgatóan. Én már ennyitől is úgy beindultam, hogy fel akartam robbanni, de csak annyit súgott a fülembe:
- Türelem! Egy kicsit játszani akarok Veled... - türtőztettem hát magam ő pedig nekifogott a "kínzásnak"

Elővett az éjjeli szekrényből egy kis tégelyt és bekente vele nemi szervemet, majd el is rakta. Pár pillanat múlva forróságot és bizsergést éreztem, szerszámom még jobban megduzzadt, kőkemény lett és én csak arra vágytam, hogy fogja meg és fogadja magába, de ő kínzott.. fülemet harapdálta, belenyalt majd arcomra számra adott puszikat és csókokat. Nyelve hegyével végigsiklott államon és nyakamon át a mellkasomig, beleharapott kulcscsontomba és újabb puszik következtek. Vállamat puszilgatta, harapdálta, közben láttam, hogy magát is simogatja. Nyalogatni kezdte nyakamat, majd a számat, nem engedte, hogy megcsókoljam, majd újra a nyakamat és vállamat vette célba és őrjítő lassúsággal haladt lefelé.

Én minden egyes centiméternél jobban izgultam, már remegtem. A hasam tájékán járt, belenyalt köldökömbe majd a hasamba harapott és nem engedte ki fogai közül bőrömet. Ezzel egy időben láttam rajta, hogy hevesebben veszi a levegőt, erősebben simogatja magát és hamarosan elélvezett, nyögve egy kicsit. Engedett a harapás és ő abbahagyta önmaga kényeztetését majd a kéjnedveitől illatos ujjait számba nyomta. Közben tovább puszilgatott és én a puszik és a nedvek ízétől teljesen begerjedtem, szinte hörögtem. Már nem bírtam tovább a gyötrést kértem hogy üljön rám, de ő rám nézett és mosolyogva annyit mondott : - Türelem!
- Abbahagyta a puszilgatást és a szemembe nézett
- Látom, ízlek Neked... - közben simogatta hasam, ujjaival a számban matatott és én csak bólogatni tudtam. Adott egy puszit köldökömre majd megszólalt :
- Akkor kóstolgass - azzal "ráült" arcomra, kis terpeszben és elém tárult illatozó, nedves szilvácskája, ami kikandikált a cicaruhán kialakított résen. Örömmel mélyesztettem bele nyelvem közben Ő mellkasomat, combomat és ágyékomat simogatta ügyelve arra, hogy ne érjen meredező szervemhez, pedig már nagyon vágytam rá. Én mindent beleadtam a nyalakodásba néhány perc után éreztem, hogy enyhe sós íz árasztja el szám, alsó ajkai egyre jobban szétnyíltak, tudtam hogy közel van az élvezéshez. Egyre jobban a számhoz szorította puncusát és pár pillanat múlva sikítva élvezett el, s közben megmarkolta golyóimat. Legalább 15 másodpercig élvezett a számon, majd lemászott rólam és az ágy mellé állt. Tekintete fátyolos volt az élvezettől, remegett és simogatta mellét és mellkasomat.

- Még nem fejeztem be a kínzásodat! - szólalt meg és letérdelt az ágy mellé. Újra csókolgatni kezdett, én pedig a puncija ízétől és a krémtől, amit rámkent már teljesen kész voltam. Szinte már fájt az izgalom de ő csak húzott. Elővette újra a krémet újra bekent vele, de most a golyóimat is. Isteni volt, ahogy végigfutott keze a dákómon, de csak egy pillanat volt ez. Azután morzsolgatta a golyócskákat és puszilgatott mindenhol. A hasamat, az oldalamat, ágyékomat, combom belső felét és én egyre jobban izzottam, úgy éreztem elájulok. Ekkor a lábam közé telepedett és lehúzta a cicaruháját a derekáig, gyönyörű mellei szabadon voltak és táncoltak szemeim előtt, ahogy masszírozta zacskómat.
Simogatni szerettem volna, de kezem le volt kötözve, látta rajtam a kéjes szenvedést és tetszett neki.

Hirtelen lehajolta és mellei közé fogta farkamat, és lassan mozogni kezdett.
- Tetszik? – kérdezte, én csak hörögtem az izgalomtól. Szervem kőkemény volt és csúszós saját előnedveimtől és a krémtől, amit rámkent. Nem mozgott gyorsan de isteni érzés volt. Pár percig csinálta, majd felült és punciját széthúzva ült rá falloszomra.
- Nézd, ahogy mozog bennem! Nézd! Élvezd a látványomat! - mondta. Begőzölt teljesen Ő is . Fejét hátrahajtotta és sóhajtozva lovagolt meg. Nagyon lassan kezdte, azthittem rögtön elélvezek, ahogy rámül, de nem ez történt, valószínű a krém megakadályozta. Ahogy mozgott rajtam egy pillanatra megállt a mellkasomra dőlve kivett valamit az éjjeliszekrényből. Egy kis vibrátor volt. Vékonyka, talán ha 2-3 cm átmérőjű volt.. egy kis rózsaszín kb. 15 cm-es vékony vibri. Újra lovagolni kezdett közben popsiba dugta magát a vibrivel. Éreztem puncijában is a vibrálást, rettentő izgalmas volt. Egyre gyorsított a tempón, majd egy pillanatra megállt és megfordult. Háttal nekem ült rajtam fenekébe teljesen eltünt a rúd, puncijában pedig tövig volt a farkam.

- Nézd, hogy dugom magam seggbe!!- mondta teljesen begőzölve, s kicsit meglepett a közönséges fogalmazás, de még jobban beindított a tudat hogy ennyire be van pörögve. Egyre gyorsabban lovagolt, néha nagyobbat ugrott a kelleténél, ekkor halk cuppanással ugrott ki belőle farkam, de mindig hamar visszaigazította magába. 15-20 percig lovagolt egyszer csak megállt, zihált és csak a vibrit mozgatta magában nagyon gyorsan. Egy másodpercre rá hangosan felnyögött.. Leszállt még mindig kőkemény dákómról és felém fordult. Szinte nem is látott a gyönyörtől.
- Ennyit még sosem élveztem - mondta, közben letette a vibrit és húzogatni kezdte a bőrt péniszemen.
- Nagyon jó veled dugni! Most eloldozlak, és azt akarom, hogy dugd meg a számat. Úgy mintha a pinámat basznád! - már nem lepődtem meg szavain, láttam, mennyire be van indulva. Először lábaimat, majd kezeimet oldozta el és hanyatt feküdt mellettem az ágyon úgy, hogy a fejét az ágy szélénél hátrahajtotta.
- Dugd a számba - parancsolt és én rögtön megtettem amit kért. Cuppogva tapadt farkamra és magát símogatta miközben én száját dugtam. Legalább 20 percen át csináltuk így, szája már teljesen megduzzadt de csak cuppogott, szája szélén lecsorgott saját kéjnedvének és nyálának és az én előváladékomnak a keveréke.

Nagyon jó érzés volt és éreztem, hogy közel a vég.. gyorsítottam kicsit a tempón, ebből érezhette meg Ő is, hogy nem kell sok nekem, megfordult és letérdelt elém, úgy csináltuk tovább. Most is a szemembe nézett és fenekemet markolva húzta szájába farkamat egyre gyorsabban. Pár másodperc múlva nyöszörögve mentem el telespriccelve száját. Ötször vagy hatszor spricceltem ekkor ő megállt és nyelte a sugárban kilövellő spermámat. Rendes adag volt bennem így nem tudott megbirkózni vele, szájából kicsorgott egy kevés, de mikor már ernyedni kezdtem lassan szopni kezdett, kiszívva minden egyes cseppemet, körülnyalogatta farkamat, majd az arcáról is letörölte a lecsurgó spermát ujjával és a szájába vette.
- Fincsi íze van még mindig - mosolygott majd újra a szájába vett engem. Nem hagyta abba a szopást és pár perc után újra készen álltam.
- Jól bírod! - kacsintott rám.
- Tiéd az érdem – mondtam.
- Megteszel nekem valamit? Dugd meg a popómat! - meglepődtem kicsit, de valahogy számítottam rá.
- Szopok még egy kicsit, hogy jó kemény és csúszós legyél- nézett a szemembe majd rábukott szerszámomra, még mindig az ágy mellett térdelve. Majd felállt és az ágyra támaszkodott.
- Kérlek! - és széthúzta formás popsiját. Bejáratához illesztettem dákómat, és könnyedén csúszott be popsijába. Belül szűk volt, szinte szorította farkamat, ahogy mozogni kezdtem. Ő is mozgott amennyire tudott, közben hátra-hátra nézett, megfogta farkam tövét, hogy érezze, hogyan csúszik be-ki fenekében.
- Mielőtt elmész, szólj! - kérte és gyorsított a tempón. Tövig merültem benne itt is, mint a puncijában, és minden egyes elmerülést hangos csattanás kísérte. Nem bírtam sokáig a tempót és a szorítást. 10 perc telhetett el és éreztem, hogy kitörni készül egy újabb adag belőlem.
- Mindjárt.. el…megyek- lihegtem és ő ebben a pillanatban leugrott rólam, megfordult és újra szájába vett. Ahogy a szájához értem egyből robbant is a töltet és újra telespricceltem, amit ismét szorgosan nyelt. Sose találkoztam még ilyen lánnyal, aki ennyire szereti az orális szexet. Ahogy újra ernyedni kezdtem és már mindent kiszívott belőlem kiengedett szájából és én kimerülve rogytam mellé az ágyra. Simogattuk egymást és elmentünk zuhanyozni, közben beszélgettünk.

Elmondta, hogy még sosem dugták popsiba, és hogy nagy élvezet volt neki. Azt is elmondta, hogy imádja érezni a szájában a péniszt és főleg azt, ha beleélveznek. Igazi kis vadmacska. Örültem, hogy ennyire jól érezte magát Velem. Azután felöltöztem, Ő is utcai ruhát húzott és megkért vigyem még el a szüleihez. Szülei autóval 20 percre laktak, ahogy beültünk az autóba ő nem tudott nyugodni. Rám nézett és kigombolta nadrágomat, kihalászta dákómat, és masszírozni kezdte. Hamar megmerevedett és én csak néztem rá:
-Te csak vezess! - azzal az ölembe hajolt és szopni kezdett nagyon hevesen. Szerencsére csak mellék utcákon kellett menni, így nem féltem hogy balesetet szenvedünk. Nem volt könnyű az útra figyelni. Ahogy szopott lassan odaértünk szülei házához és megálltam az út túloldalán egy üres telek mellett. Észrevette, hogy megérkeztünk de nem hagyta abba. Még jobban szopni kezdett és meg is hozta a várt eredményt. Harmadszor is a szájába élveztem. Visszacsomagolt a nadrágomba és megcsókolt.
- Én is háromszor élveztem, megérdemelted hogy Te is háromszor élvezz a számba.- mondta mosolyogva, majd kiszállt az autóból és behajolva az ablakon szólt :
- Minden segítséget köszönök... remélem legközelebb is segítesz - mosolygott és kacsintott.
- Apuék majd hazavisznek, menj pihenni! - azzal felállt és átment az úton. Még integetett mosolyogva és tudtam, hogy számít rám, minden téren.

Hazamentem teljesen kimerülve bezuhantam az ágyba és nagyon szépet álmodtam... egy csütörtöki napról álmodtam, ami nagyon-nagyon jól sikerült :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
ransmayr ·
Nekem is teccett, bár az én ízlésemnek túl gyors volt a bevezetés.

- Finom volt- hörpintettem fel az utolsó kortyot és már simogattam is volna Petra combjait, de felugrott, megfogta a kezem és felhúzott a székről:
- Játsszunk egy kicsit! Gyere utánam! - azzal már húzott is a szoba felé. A hálóba vitt az ágyra lökött és lerángatta rólam a ruhát.

Ez egy kicsit irreális nekem!

ayala ·
Ez jó volt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: