Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Segitő kezek

Nem voltam nős, éltem a szabad emberek életét.Volt időm mindenre.Megalapoztam az életemet. Lakás, autó,és minden ami kell.




Minden olyan egyszerü volt, amig  bele nem szerelmesedtem egy, a kórházban dolgozó fiatal fruskába.




Anikó ekkor 24 éves volt. Sokaknak szemet szurt a nagy korkülönbség, de hát kit érdekelt valaki? Letudtam annyival, hogy addig amig lehet kefélgetem, mindenki más kinyalhatja. Anikó szülei nemsokkal voltak idősebbek nálam. Anyja Hédi 45, apja Bálint 46 éves. Voltak viták amikor lányukkal egybe költöztünk, de pár hónap mulva belátták, jó helyre került kislányuk. Természetesen a kislányuk egy perverz, szexben határokat nem ismerő, bevállalós csaj volt!




A gondok egy vad reggeli szeretkezés után kezdődtek. Hétvégi ügyeletben, kedvenc ujságomat olvastam, amikor sürgős esethez riasztottak.A helyszinre érkezve azonnal felismertem Anikó szüleinek teljesen ronccsá tört autójukat. A tüzoltók épp a mentést végezték, Hédit próbálták kivágni a roncsból. Bálint az út melletti árokban ült, egy tüzoltó próbálta megnyugtatni. Szerencsére ő kissebb karcolásokkal  megúszta a balesetet.




A mentőautóban már tudtam nagy a baj. Bálint büzlött az italtól. Szinte azt sem tudta mi történik körülötte.




Hédi jobb lábát nem lehetett megmenteni, térd felett amputálni kellett.




 




Több mint egy hónap után hagyta el a kórházunkat.Természetesen a kollégák Anikóra és rám való tekintettel, különleges ellátásban részesitették.




Tudtuk, hogy a vesszüfutásnak nincs vége azzal, hogy haza vihettük Hédit. Hátra volt még a kettejük csatája. Bálint egyszer sem ment be Hédihez a kórházba, nem volt bátorsága a szemébe nézni. Próbáltunk segiteni minden módon, de mind ketten hajthatatlanok voltak, ez az ő dolguk, majd ők elintézik egymás közt cimszóval bucsuztak el tőlünk. Anikó mindent elmagyarázott az apjának, hogy s mint kell ellátni az anyját.  Bármi van, bármikor segitség kell azonnal telefonáljon.Természetesen napi szinten jártunk Bálintékhoz,segitettük Hédit mindenben.




Két hónap elteltével, amig Anikó Hédit masszirozta a szobában Bálint félre hivott. Megkért, hogy kezeljem bizalmasan amit mondani fog. Gondoljam át és ugy döntsek. Nagyjából annyi volt a sztori ,hogy Ő és Hédi elváltak.Titokban a lányuk tudta nélkül.Régóta viszonya van egy nővel,és elakarják hagyni az országot.A baleset is abból adódott, hogy utközben ezeket elmondta Hédinek aki dühében félrerántotta a kormányt.A ház miatt nem ment még el, de amit eladják azonnal lépni fog.Az oka hogy velem akart beszélni  annyi,ha akarom eladja nekem a ház ráeső részét.Nem akar pereskedni,ha ugy gondolom adjam a lakásomat, és a különbözetet részletekben.Természetesen minden ügyvédek álltal papirra vetve.




 




Mit ne mondjak , teljesen lesokkolt a rengeteg uj infó, de az ajánlaton nagyon elgondolkodtam.Anikó teljesen kiborult a válás hirére, minden gazember rohadt trógernek elmondta az apját.Miután megnyugodott, elmondtam neki  Bálint ajánlatát.Mindent átbeszélve ugy döntöttünk Hédi ha áldását adja a dolgokra bele vágunk.Végtére is,  hamarosan ugyis egy család leszünk.




Nem ragozom tovább, sok hercehurca után lett egy gyönyörü, ugymond fél házam, egy majdnem feleséggel és majdnem anyóssal.Ezek után Hédi anyuka ként lett szólitva.Durcásan össze huzta a szemőldökét ha igy szólitottam de hát kit érdekelt?Örültem az életnek, imádtam a nőmet.




Amire nem számitottam ,beintett sors keze!.A menyországból hirtelen a pokolba kerültem.




Az igények nagyok voltak, velük együtt a kiadások is.Kezdtünk anyagilag lecsörömpölni.Nem volt más választás, valamit tennünk kellett hogy egyenesbe jöjjünk.Ismerősök révén kaptunk egy remek lehetőséget.Egy egészségügyi csoport mehetett hollandiába dolgozni,hatalmas összegért.Havi másfél milla!A hátulütője a dolognak, hogy itthon megszünik a munka viszony, és csak három havonta lehet hazajárni.Én a magam részéről azonnal viszakoztam,de Anikó teljesen bezsongott.Ő menni akar neki elege van az itthoni filléres munkákból stb..stb.




Végtére is?Miért ne mehetne?Három hónap és teljesen a helyén lesz minden.




Már csak annyi maradt hárta hogy Hédit meggyözzük arról, hogy ez a helyes döntés.




-Velem akkor mi lesz?-Ki fog segiteni fürdéskor és a többi dologban?




-Ugyan már anya!Most mit hisztizel?Itt van a vejed jobban tudja mit kell csinálni mint én!




-Először is, még nem a vejem,másodszor meg, hogy gondolod hogy ő fog segiteni ha wc-re kell mennem?




-Nyugodj már meg az isten szerelmére anya! Látott már puncit milliót nem a tiédet fogja először kukkolni!




Nem tudom hogy minden anyós  ilyen hülye- e a hétköznapokban, de Hédi szerintem mindenkin tultett.Mióta a szakmában vagyok, számát sem tudom mennyi eszméletlen meztelen nőt hoztam vissza az életbe.Semmi kedvem nem volt hogy gyözködjem ,magasról tojok az ő pinájára,én csak egy segitségre szoruló embert látok benne akinek kötelességem segiteni.




Ez a vő- anyós dolog kezdett az idegeimre menni.Vágül annyiban maradtunk, ha Anikó elutazik, ráérek az ügyeletes  segitő szerepet átvenni.




Esténként sokat beszélgettünk Hédiről.Képes lesz e elfogadni engem mint leendő vejét  olyan helyzetekben mint pl a fürdőkádba segités , a wc-re helyezés, az öltöztetés.




 




Nem sok idő maradt tökölni a dolgokon,elérkezett az indulás napja.Hosszas ölelkezés, csókok és puszik után, Anikó három hónapra kilépett az életünkből.




 




Furcsa volt belépni a házba.Még el sem ment már hiányzott .Hédi az ablaknál ült a kerekesszékében.felém sem nézett ugy kérdezte.




-Elment?




-El sajnos.




-Itt hagyott ő is!Nem számitok már senkinek sem.Mindenki éli az életét csak én maradok itt, ehhez a nyomorult tolószékhez kötve.




-Ne mondjon már ilyet anyuka !-Itt vagyok magának én!-próbáltam humorosra venni a dolgokat, de nem nagyon sikerült.




-Hogy én mennyire rühellem ezt!El sem vetted a lányomat de már anyuka, anyuka!




A hangját elmélyitve mondta ezt az anyuka ,anyuka dolgot olyan gunnyal ,hogy szinte nyakon vertem volna legszivesebben.




Lehet hogy egy elkeseredett nő volt aki rengeteg dolgon ment keresztül rövid idő alatt, de nem voltam abban a hangulatban hogy ezt tolerálni tudjam.Ha harc legyen harc alapon válaszoltam neki.




-Nézze anyuka! Nem érdekel a problémája mert nekem is van.Ha segitségre van szüksége szóljon, szivesen segitek!De szeretném meg kérni, tarsuk tiszteletben egymást mert ha nem, felőlem a hugy kieheti a fenekét az sem érdekel.Nem a csicskása vagyok hanem a leendő veje.Ha szüksége van valamire csak szóljon,és nem sértődöm meg ha hozzá teszi- légyszives!Viszlát anyuka.--választ nem várva otthagytam!




Természetesen az utolsó szó az övé volt




-Rohadj meg!-orditotta utánam




Éreztem hogy nem lesz zökkenő mentes három hónap!




 
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: