Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Scarlett kihívása 7. fejezet – A díj

Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. április 14.
Beküldve: 2012. május 19.
********************************************************
– Édesem! Hazaértem! – kiáltotta Kegan két nappal később, amikor belépett a földszinti ajtón, és felsietett a lépcsőn a lakásba. A konyhában ültem, és rá várva kávéztam. Tudtam, hogy aznap reggel jön haza, és a gyomrom is összerándult a gondolatra, mi vár ránk.
– Kegan! – kiáltottam fel, és felálltam. Ledobta a csomagjait a padlóra, és a karjaimba ugrott. Megcsókoltam, ő pedig visszacsókolt.
– Milyen volt a heted? – kérdezte, amikor leült az asztalhoz, én pedig töltöttem neki egy csésze kávét.
– Nem rossz – válaszoltam. Nem akartam túl gyorsan haladni. – Hogy vannak a szüleid?
– Remekül – mondta, de én kiéreztem a hangjából, hogy titkol valamit. Egy percig csendben ültünk, aztán viszont vettem egy mély levegőt, és elmondtam neki mindent a hetemről és a kalandomról Miss Tapperrel. Némán hallgatott, és utána sem reagált semmit. Nagyon ideges voltam. Talán valami rosszat tettem? Talán csak le akart rázni ezzel, arra gondolva, úgysem tudom teljesíteni a feladatot. Vagy csak a saját bizarr vágyait akarta kielégíteni, én pedig egyáltalán nem érdeklem. Ez egyáltalán nem vallott volna Keganre, de a hallgatása már az őrületbe kergetett.
– Scarlett! Beszélnünk kell – jelentette ki ideges hangon. A kávéjára szegezte a tekintetét, és nem nézett fel. A vér megfagyott az ereimben, a szívem pedig a torkomban dobogott.
– Oké – krákogtam.
– Nem azért mentem haza a hétvégén, hogy a szüleimmel lehessek… Nos, ez is egy ok volt, de mást is el kellett intéznem – kezdte, majd elhallgatott.
– Oké.
– El kellett mondanom nekik valamit – folytatta és végre felnézett. – Scarlett. Elmondtam a szüleimnek a hétvégén, hogy leszbikus vagyok. Nehéz volt, de végül biztosítottak, hogy támogatnak engem. El kellett mondanom nekik, szóval nem lesznek meglepve, amikor… tudod… – nézett rám, de én nem értettem semmit.
– Mit?
– Sajnálom… Figyelj! Szeretnélek megkérni valamire. Szeretném, ha a barátnőm lennél.
Egy percig hallgattam. Madarat lehetett volna fogatni velem. Annyira boldog voltam, hogy azt se tudtam, hogy fejezzem ki magam. Tudtam, hogy már az őrületbe kergetem őt a hallgatásommal, de nem tehettem róla.
– Igen. A fenébe is, igen! – nyögtem ki végül. Ahogy a szemembe nézett, úgy éreztem, enyém a világ. Áthajoltam az asztal felett és megcsókoltam. Az arcomra tette a kezét és visszacsókolt. Hosszú ideig ültünk az asztalnál, és csak csókolóztunk.
– Szeretnél visszavonulni a hálószobába? – kérdezte, én pedig csak némán bólintottam. Kézen fogott, és bevezetett a hálószobába. Még pizsamában voltam, ő pedig gyorsan áthúzta a felsőmet a fejemen. A melleim szabadon remegtek előtte, ő pedig gyöngéden megcsókolta őket, majd közelebb jött, és beszívta az egyik mellbimbómat.
– Szeretlek – mondtam, mire ő megállt egy pillanatra, és a szemembe nézett.
– Én is szeretlek – mondta, majd ismét lehajolt. Nagy kék szemei lecsukódtak, ahogy ismét a szájába vette a mellbimbómat. Átölelte a derekamat, és letolta a pizsamanadrágomat. A ruhadarab néma suhogással hullott a padlóra, én pedig félre rúgtam, miközben élveztem ajkai érintését a melleimen.


Lassan lenyomott az ágyra, és szétfeszítette a lábaimat, hogy közéjük hajolhasson. Figyeltem, ahogy lassan levetkőzött. Már az első alkalomtól kezdve, amikor megláttam, erről álmodtam. Fölém hajolt és megcsókolta a köldökömet. Aztán ismét felemelkedett, és áthúzta a pólóját a fején, hogy aztán a padlóra hajítsa. Táncolva vonaglott előttem, izgatóan rángatva testét. Közben pedig kikapcsolta melltartóját, és azt is levetette magáról. Az övéi voltak a legédesebb apró mellek, amiket valaha láttam. Gyorsan lerúgta a papucsát, majd felnevetett, amikor az egyikkel véletlenül eltalálta a karomat. Én némán figyeltem, ahogy kizipzárazza a farmerját, és lassan letolja hosszú lábain. Óvatosan arrébb lökte a ruhadarabot, és folytatta táncát. Csipkés tangát viselt, amiből kilátszott édes feneke. Kerek és feszes. Végül pedig a tangáját is letolta. A puncija apró volt és hihetetlenül szűknek nézett ki. Pihés szőrzet keretezte, ami annyira felizgatott, hogy már alig vártam, hogy megcsókolhassam.
Először állt előttem meztelenül, engem pedig lenyűgözött a látványa. Még legvadabb álmaimban sem képzeltem magam elé olyan gyönyörű lányt, mint Kegan. Akár egy színésznő. Vagy egy szupermodell. Gondtalanul és csábosan kúszott felém. A lábaim még mindig terpeszben hevertek az ágyon, ő pedig közéjük csusszant. Melleink összeértek, én pedig köré fontam lábaimat. Megcsókolt, én pedig visszacsókoltam. Hosszú ideig csak feküdtünk ott csókolózva és átkarolva egymást.
Aztán ő elhúzódott és a számba dugta a mellbimbóját. Széttártam ajkaimat és beszívtam csodás melleit. Lágyan szívogattam, mellemmel körözve a kemény bimbók körül. A háta megfeszült, ajkait pedig izgató hangok hagyták el.
– Még sosem csináltam ilyet azelőtt – lihegte.
– Hazug – suttogtam, alig csak egy pillanatra engedve el bimbóját.
– Nem. Komolyan – válaszolta. Kihúzta a mellét a számból és rám meresztette babakék szemeit. – Még sosem kívántam meg senkit életemben. Te vagy az első – vallotta be. Átöleltem őt, és olyan közel húztam, ahogy csak bírtam.
– Van egy ötletem – mondtam, ő pedig felvonta a szemöldökét. Magam mellé rántottam, és a lábai köré fontam a sajátjaimat. Testünk teljesen egymásnak feszült, és életem legcsodálatosabb pillanatában puncijaink összeértek. Lassan dörzsöltük őket össze, közben pedig figyeltem, ahogy a saját melleit markolássza. Én is ezt tettem. Hangos szerető volt, ami teljesen felizgatott. Folyamatosan nyögött és lihegett.
Lassan kicsusszantam lábai öleléséből, majd lejjebb csúsztam, és lábai közé fúrtam az arcomat. Beletúrt a hajamba, én pedig közelebb hajoltam ágyékához. Az illata teljesen megbabonázott. Amikor pedig végre megkóstolhattam csodás nyílását, a mennyekben éreztem magam ízétől. Hosszú ideig izgattam nyelvemmel apró rózsaszín csiklóját és játszadoztam szeméremajkaival. Aztán lassan a puncijához érintettem egy ujjamat. Hihetetlenül szűk volt, ő pedig nyögött és sikoltozott, de könyörgött, hogy folytassam. Én pedig még intenzívebben nyaltam a csiklóját.
Hirtelen előre hajolt, és miközben én tovább nyaltam őt, éreztem, hogy benyúl alám, és ujjazni kezdi a puncimat. Felnyögtem, és még jobban begyorsítottam. Gyengéden izgatta puncimat, de nem hatolt be. Benyálazta ujjait és érzékien simogatott. Aztán áttért az ánuszomra is. Meglepett, de az élvezettől lágyan ringatni kezdtem a fenekemet. Továbbra is nyaltam őt, miközben a mutatóujja behatolt a fenekembe. Gyorsabban dugtam a punciját a nyelvemmel, és hevesen nyaltam. Erre válaszul ő is hevesen mozogni kezdett a fenekemben. Alig néhány pillanat múlva sikoltva élvezett el. Járata ráfeszült a nyelvemre, én pedig próbáltam az utolsó cseppig lenyelni a számba ömlő nedveit, de túl sok volt. Hátra hanyatlott az ágyra, és csípőjét az arcomba pumpálta, míg végül teljesen el nem ernyedt. Egy ideig csak feküdtünk és lihegtünk.
Oda hajoltam hozzá és szájon csókoltam, hogy érezze saját nedveit az ajkaimon. Aztán pedig a mutatóujját tettem a szájába, hogy érezze a fenekem ízét.
– Egy mocskos kis ribanc vagy, ugye tudod? – korholtam, ő pedig felkacagott.
– Ülj az arcomra, bébi! – nézett rám, engem pedig nem kellett kétszer kérni. Feltérdeltem és fölé hajoltam. Lenéztem csukott szemeire és angyali arcára, aztán éreztem, ahogy nyelve a puncimba hatol. Úgy nyalt, ahogy én őt korábban. Egyértelmű volt, hogy tapasztalatlan, de ettől talán csak még jobb volt. A kezei a csípőmre siklottak, és még mélyebbre nyomta a nyelvét a puncimba. Aztán feljebb mozdult, és megnyalta a fenekemet is. Ez már túl sok volt. Hangosan élveztem el, telefröcskölve arcát nedveimmel. Hangosan felnevetett.
Lecsúsztam az arcáról, és megcsókoltam. Most rajtam volt a sor, hogy megízleljem saját puncimat az ajkain. Hosszú ideig csak feküdtünk egymás mellett, és a jövőnkről beszélgettünk. Nem tudtam megállni, hogy folyamatosan bókoljak angyali szépségének. Ő is ugyanezt tette, és gyakran megcsókolt. Egy idő után ismét akcióba lendültem, és a lábai közé csúsztam. Hamar hatvankilences pózba helyezkedtünk, és hosszú ideig csak nyaltuk egymást. Aztán pedig egyszerre ért el minket a gyönyör, lábaink pedig a másik fejére kulcsolódtak. Végül elhevertünk egymás mellett, fejünket a párnánkon nyugtatva, karjainkban tartva egymást. Nem kellett sietnünk. Előttünk állt az egész élet. Előttem és jövendő feleségem előtt. Más nem is kellett.
Vége
Ui.: A képen Kegan Kelly. A modell neve ismeretlen. Ha valakinek lenne róla információja, nagyon hálás lennék, ha megosztaná velem.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
FeketeTornádó ·
Nagyon tetszett az egész sorozat.
Sinara ·
Ennek örülök. :smirk:

Redneutron ·
Nagyon tetszett!Az egész sorozat.Ennek a résznek is van mondani valója,van benne finomkodás,durvaság és mocskos szex!Olyan mint az élet!Főként ezt emelném ki ebből a részből:
Oda hajoltam hozzá és
szájon csókoltam, hogy
érezze saját nedveit az
ajkaimon. Aztán pedig a
mutatóujját tettem a szájába,
hogy érezze a fenekem ízét.
Ez nagyon vad és szexis!Tetszett!
Sinara ·
Igen. Én is úgy éreztem, hogy a szerző az ilyen mocskos, kicsit perverz elemekre akarja kihegyezni a történetet, de szerencsére ezek csak a csúcspontok maradnak. Egyébként meg egy kellemes hangvételű történet, akkor is, ha kissé kiszámítható.
Örülök, hogy tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: