Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sátorozás

Két éve nyáron történt. Nevem legyen Márti, a barátokkal sátorozni készültünk, s gondoltam szólok Fannynak is, barátnőmnek.
Titkos kapcsolat volt köztünk, ami nemcsak egyszerű barátságról, hanem szerelemről szólt, ezért a többiek semmiről sem tudhattak, ami köztünk történt. Szerencsémre nem volt a hétvégére programja, szívesen eljött. Azt tudni kell, hogy a barátaimnak volt az osztálytársa. Én 3 évvel fiatalabb voltam tőluk. Lehettünk kb. 12-15-en. 3 kocsival mentünk, s célba vettük a legközelebbi tavat. Letáboroztunk. Fannyval, egy 3személyes sátor volt a miénk, amit ő hozott. De persze csak ketten "aludtunk" benne. Érkezésünk után kb. félórával már fogyott a pia rendesen. Éreztem, hogy a fejem kezd zsongani. Nagyon vágytam már arra, hogy Fanny megöleljen, közelebb kerüljön hozzám.

Kiterítettem egy pokrócot a fűre, picivel távolabb a csapattól, gondoltam pihenek egy kicsit. Fanny 5 perc múlva odajött, s feltűnés nélkül mellémfeküdt, s átölelt. A többiek közben elkezdték főzni a gulyást, s jól elszórakoztak… de mi is!
Simogatni kezdtem az arcát, majd a teste többi részét. Apró csókokkal kényeztettük egymást, s így feküdtünk ott nagyon sokáig. Majd egy hosszú csókban forrtak össze ajkaink. Ennek akkor lett vége, amikor az egyik barátnőnk elkiáltottam magát, hogy :“Kész a gulyás! Lehet jönni enni!“
Nagyon éhesek voltunk, nem vártuk meg, míg elfogy az egész, így a többiekhez csatlakoztunk. Helyet foglaltunk az asztalnál, Fanny mellé ültem. Evés közben gyakran végigsimította kezét arcomon, és puszit nyomott arra. Senki ügyet sem vett rólunk.
Ebéd után kérdeztem Fannyt, nem megyünk-e el úszni egyet a tóba. Tetszett neki az ötlet. Rajtam egy farmer volt és egy trikó, rajta pedig egy szoknya, trikóval. Mivel fürödni általában fürdőruhában szokás, bementünk a sátorba átöltözni.

Megcsókolt. Már alig vártam hogy egy picit elkerüljünk a többiektől. Majd megkérdezte:
- Na? Segítsek átöltözni?
Válaszom erre mindössze ennyi volt:
- Ha csak együtt öltözködünk…
Újabb hosszú, forró csók következett. Ledöntött a földre, s lehúzta rólam a felsőt, majd simogatni kezdte melleimet, de nem sokáig foglalkozott velük. Kigombolta nadrágom, majd lefelé kezdte húzni, amikor picit lassítottam a tempón... ne csak én vetkőzzek. Szoknyájától megszabadítottam, majd simogatni kezdtem nuniját. Nagyon élvezhette. Egyre szenvedélyesebben, egyre vadabban csókolt. Ez nagyon tetszett nekem, s harapdálni kezdtem nyelvét. Kezeivel bekalandozott a nadrágomba, s izgatni kezdte csiklómat. Nem bírtam magammal, feldugtam neki egy, majd két ujjamat, s elkezdtem húzogatni benne.
Apró nyögések hagyták el a száját, éreztem, hogy nálam és nála is nem sok kell már. Teljesen lehúzta rólam nadrágomat, bugyimmal együtt, én is megszabadítottam a felsőjétől, és a többi felesleges dologtól, majd elkezdett testemen mozogni, s ujjait tövig nyomta belém, s pár perc múlva elvezetett a csúcsra.
Megpihentem karjaiban, majd hátradöntöttem, s nekiestem lucskos punciját nyalni. Nagyon hevesen lélegzett, nem kellett már sok neki. Két ujjammal beléhatoltam amennyire csak lehetett. Elélvezett. Majd így feküdtünk még egymás karjaiba egy jó ideig.

Aztán eszünkbe jutott a tó, meg a bikini, összekaptuk magunkat, s elindultunk a tó felé.
Óvatosan besegítettük egymást a vízbe, s úszkálni kezdtünk. Nem volt mély, nyakig ért azon a részen. Már egy jó ideje úszkálhattunk, amikor megfogott, s lenyomott a víz alá. Nem hagytam magam, visszakapta, amit tett duplán. Sokat nevettünk, nagyon élveztem. Nyakam köré fonta kezeit, s szájon csókolt, és azt mondta:
- Örülök, hogy vagy nekem! Szeretlek! – s én megcsókoltam.

Kimentünk a vízből, s a parton napoztattuk magunkat. Sötétedni kezdett. Ideje volt már visszamenni a többiekhez. Már szinte mindenki részeg volt. Gondoltuk mi se maradjunk le, hát inni kezdtünk. Talán sikerült is a többieket - ha utolérni nem is -, megközelíteni.
Egy körbe leültünk, s pörgött az üres üveg. Eljött az idő, amikor nálam állt meg.
- Válassz ki valakit, s adj neki egy nyelvest!
- Lányt is lehet? – kérdeztem.
- Persze - jött a válasz.
Fannyval egymásra néztünk. Nem vártam tovább, megcsókoltam, s nem érdekelt mit szólnak a többiek. Hosszú csók volt az, nagyon finoman csókolt.
S így követték egymást az egyre durvább dolgok, de nem tartott sokáig ez a játék, mindenki kiütötte magát. Talán jobb is volt... Sőt! Biztos, hogy jobb volt.
Világosodni kezdett, amikor mondtam Fannynak, hogy jöjjön a sátorba. Nagyon vágytunk egymásra, s ez később a sátorban be is bizonyult…

A többi legyen egy másik történet! :-)
Hozzászólások
További hozzászólások »
wanilya ·
Szerintem ,nagyon jó a story ugyan is nem a sex és a hogyan csinálom egy nővel érzőik rajta ,hanem a szerelem . Az, hogy két ember bátran és tisztán felválalva élvezi az élet mámoros ajándékát..... folytasd kérlek :heart_eyes:

szazolgab ·
nuni ??? ovisok használják , de egész jó volt :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: