Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sára

Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.
Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mintha az, amit átadok nekik, Neked szólna. Izgalmamban-szerelmemben osztoznak, mintha közvetítenék hozzád vágyam:

Ajándék Neked, mert már annyiszor mondtad, beszéltél a titkos vágyadról, fantáziáltunk, szövögettünk álmot együtt.
A fantáziád határtalan, ez az igazán jó benned. Nem tudom, minek nevezzem: okosságnak, intelligenciának vagy egyszerűen csak fantáziának.
Nem is érdekes, Te vagy, aki izgat. A gondolataid, a lényed. Megfog és nem ereszt, nem is akarok szabadulni.

Lassan lépdelünk az ódon bérkaszárnya lépcsőházában, a mállott vakolat szaga keveredik az aznapi ebédek illatával, régvolt kacajokkal, savanyú nyomor bűzével.
Hová is megyünk? - látom a riadalmat a szemedben. Szereted a meglepetéseim, de most tanácstalan vagy, meg-megszorítod kezem.
Aztán egyszer csak felérünk a padlástérbe. Éles kontraszt, rendezett környezet. Friss festés, szép ajtó, s valahonnan árad a fény és vele együtt a tiszta levegő. Oldódik a szorongásod, hullámai nem rezgetik már bensőm. Én annál inkább feszült vagyok, mert várom, nagyon várom a találkozást.

Sára nyit ajtót, alig van rajta valami ruha. Magas, sudár, fényes hosszú haja a vállára omlik, mosolyog. A barátnőm - mondom - szeretném bemutatni. Nyújtja feléd kezét. Látom, tetszik. Tudtam, hogy tetszeni fog, ennyire már ismerlek. Jól nevelt fiú vagy, szépen bemutatkozol, olyan megnyerő tudsz lenni, ha van kedved hozzá.

Sára beinvitál. A lakás elegáns, extrém, olyan, mint a tulajdonosa. Senki nem hinné, hogy itt lel bármelyikre.
Kávét készít nekünk. Míg a konyhában bajlódik - amit jól látunk a kanapéról - a segítségem kéri. Felpattanok és sietek hozzá, hát kezdődjön a móka!
Ahogy kiérek, félreérthetetlen mozdulattal megfogja a fenekem, majd elkezdi simogatni. Fészkelődés hátulról (nem látsz talán jól, Édes?).
Félrehajtja fejét, és a nyakamba csókol, hosszan érzékien. A bőröm szúrni kezdi a finom pulóverem, a mellem át is böki lassan. Két ilyen szép ember van velem, és nemsokára szeretkezünk. A gondolat hatalmas mennyiségű adrenalint lök a vérembe, furcsa kábulat lesz rajtam úrrá.

Már vetkőztet, ott a konyhában. A pulthoz nyomja csípőm, nyelvét vadul a számba dugja, keze a mellem markolássza. Nem bírom tovább, felhúzom a szoknyáját, és a bugyijába nyúlok, veszettül nedves rajta a cucc. Kívánsz, Te kis ribanc? - lihegem a fülébe, mire egy hatalmasat nyal a nyakamon és beleharap a fülembe.
Ott gyömöszköljük egymást a konyhapult előtt, mikor oldalról meglátlak. Bűvölten nézed a két nő táncát. Úgy kívánlak benneteket! Megfogom Sára kezét és a szoba felé húzom.

Leülök szembe veled a fotelba, ő mögém áll, és felülről a melltartómba nyúl, lassú, puha mozdulatokkal simogat, majd lehajol, és szájon csókol. Olyan, mint egy hatalmas, prédát elejtő macska. Másik kezével a combjaimat tárja szét. Elhúzza a bugyim, hosszú újjai a csiklóm kényeztetik. Nedveim folynak, ágyékom megdagadt, kinyílt a virág, édes illatot árasztva. Vagy fél méterre szeretjük egymást tőled, a nadrágod veszettül dudorodik.
Kiszabadulok és eléd térdelek, vetkőztetlek... Megoldom övedet, kigombolom a nadrágod, és lassan kiszabadítom kőkeményen álló farkad. Imádom a szagod, a bőröd ízét.
Sára már melletted áll, s a pólód húzza át a fejeden. Ahogy a mellét nyalogatod, lassan én is végignyalom a kincsem. Benedvesítelek, a makkodon hosszan körözök a nyelvemmel, míg a tiéd Sára testét kutatja. Hosszan kényeztetlek, de érzem, mennyire feszült vagy már. Mélyen a számba eresztelek, s a nyelvemmel masszírozlak odabent. Mikor lassan elengedlek, nagyot sóhajtasz.

Mindhárman az ágyba vágyunk. Valami eszméletlen összevisszaságba kerülünk oda, s ahogy szájon csókolsz, abban a percben ér Sára erős nyelve a combomhoz. Amíg simogatsz, ő a combom csókolja, nyalja és harapja, egyre közeledik a puncimhoz. Most a nagyajkaim nyalja, majd a pillangó szárnyait veszi a szájába. A farkad áll, és nem csak attól, hogy ütemesen verem, hanem attól is, ahogy nézed, engem Sára elkezd nyalni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
anetly ·
talán valaki érdekli. Itt keresem a szexet - www.act-sex.com

bota93 ·
20 %

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: