Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rövid párbeszéd egy nyári éjjelen

Csak ültem ott a folyó parton, a rakparton a szőke Tisza lomhán folyt tovább és árját messzire vitte, ahogyan a műanyag palackokat, meg valahonnan távolról az üres bádogdobozokat. A cigaretta parazsa még egyszer fellobbant, hogy aztán kihunyva ő is az ár rabjává válva tovább hömpölyöghessen.
- Le kéne szoknod róla. Tudod, hogy nincs rá szükséged. Eddig nem is volt. Nem kellett volna újra kezdened - mondta Ő szinte megfedve
- Ne mondd meg nekem, hogy mit csináljak! Semmi közöd hozzá! Különben is, kértem, hogy hagyj békén, hogy menj el!- mondtam én, hangom éreztem zordabb a kelleténél
- Miért akarsz elzavarni? Nem veszed észre, hogy ezzel csak fájdalmat okozol nekem?- kérdezte Ő csendesen, és éreztem, maradni akar. Fene tudja, miért.
- Én okozok neked fájdalmat? - kérdeztem csodálkozva - Hiszen Te okozol nekem folyamatosan kínszenvedést azzal, hogy vagy, hogy érzel, hogy folyton akkor jössz, amikor nem kellene! Most úgy érzem, végleg száműznöm kell Téged az életemből, mert csak bajt hozol rám.
- Ha elmegyek, jól tudod hiányozni fogok! És azt is tudod, hogy nélkülem nem tudsz majd élni. - mondta Ő és hangja beletörődő volt, mint aki tudja nem fogok változtatni a döntésemen. Sosem szoktam.
- Hiányozni fogsz? Talán, de nem akarok több fájdalmat! Elég volt. - mondtam, majd intettem a kezemmel- Menj, menj, kérlek és soha többé ne gyere vissza!
- Jól van, ahogy szeretnéd! De ha kellenék tudod, hogy hol találsz meg. Én mindig is a tiéd voltam és az is maradok!- ezek voltak az utolsó szavai, aztán elhallgatott. Én pedig már nyúltam a következő szálért. Láng lobbant a szélben aztán egy sercegő parázs, végül csend.

Ezen az éjszakán Ő, a Lelkem, távozott a testemből. Számomra meghalt.
Hasonló történetek
20873
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
liliána ·
Nekem tetszik. Nagyon jól megfogalmaztad az érzést.

Ágica__ ·
Nagyon tetszett nekem is, talán mert bele tudtam élni magam. Biztos volt sok ember hasonló helyzetben, mint a lány, vagy a srác. Nem hiányzik belőle semmi sztem, hisz ami benne van, pont elég, elmond mindent. :)

Tűzmadár ·
Így is jó, de nem bántam volna, ha hosszabb. :wink:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: