Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rosszul sikerült nap

Különös dolog ez az élet. Mikor már azt hiszed, elfelejtettél valakit, és már nem érzel iránta semmit, se gyűlöletet, se szeretetet. Egyszerűen közömbös neked, felbukkan, és csak ekkor döbbensz rá, ez nem így van! Még mindig érzed, azt, amit fél éve éreztél. Az érzés ugyanaz. Meleg, és belülről, a lehető legmélyebbről jön. Már másnál vígasztalod magad, mással képzeled el az életet. Még sem hagyhatod hidegen ezt az érzést. Főleg, meg akkor nem, ha felajánlja a találka lehetőségét. Töprengsz, gondolkozol. Húzod egy kicsit az időt, hogy alaposan átgondolhasd mitévő is akarsz lenni. Beszélgetésbe torkollik töprengésed, hogy megbizonyosodhass róla, ez a személy még mindig az, kit egykor szerettél. Bizony az. Ám még is feltűnik valami. Mintha kedvesebb lenne, és többet beszél, mint azelőtt.

Mi történt? Lassan kiderül a személy ideges, valaki nagyon felhúzhatta előtted. A beszélgetés vége iszonyúra sikerül, olyanokat mond, amelyeket szerinted máskor nem mondana. Nem bántana meg ilyenekkel, de a barátnőid szerint a srác meg van zakkanva! Nem érted miért vannak ilyen rossz véleménnyel róla, hiszen ők nem ismerik, őt. Igaz te sem ismered eléggé. Közben megbeszéltetek egy találkát és most nem tudod mi tévő légy, elmenj, ne menj el. Végül a barátnőid tökéletes érvelései mellett úgy döntesz nem mész el, de megbánod.

Mert ahányszor végigjátszódik a fejedben, hogy mi történt, annyiszor többször gondolsz arra, hogy nem a te hibád volt, és nem te idegesítetted fel őt. Csak annyit mondok, hogy ezen rágódsz, és már nem tudod, hogyan javítsd ki. Tönkretettél egy nagyszerű lehetőséget. Emellett a találkán megmagyarázhatta volna az egész szituációt, és még ihattál volna egy remek teát is. Elszalasztottad azt a lehetőséget, amelyre már régóta vártál. Elrontottál vele mindent. Lehet többet nem lesz ilyen. Ráadásul írtál neki egy levelet, amelyben te tűnsz zakkantnak, hiszen mindenre magyarázatot kérsz.

Ugyan kérem, nem jártok! Na akkor most ki is őrült meg? Mindenkinek van rossz napja, lehet, hogy neki az volt az. Mégis hogy érzed most magad? Boldog vagy? Büszke vagy magadra, hogy egy levélben te sértetted agyon az illetőt? Én nem lennék. Az arcomat mélyen a párnámba nyomnám, és addig sírnék, amíg nem csöpög a párnából a könny. Még sem teheted ezt! Nem lehetsz szívtelen! Aggódsz, hogy átvert volna… Megeshet, de tudod mit? Könnyebb azt elviselni, mint azt, hogy kihagytál egy nagyszerű lehetőséget, és egyben lehet az utolsót is. Talán el kellett volna menned, hogy esélyt adj neki a dolog megmagyarázására. Nem tudja a címed, a telefonszámod…

Még is hogy érjen így utol? Mit vársz? Majd futni fog? Lehet, azt kellene tennie, de nem fogja. Hiszen 100 + 100 másik lány van rajtad kívül, akit elhívhat randira. Melyik fájt volna jobban? Ha elmész és felültet? Magadra maradsz egy időre, legalább gondolkozhatsz a dolgon, vagy ha te ülteted fel?? Többet nem szól hozzád, legalábbis nem fogja keresni a társaságodat, és te is menekülőre fogod. Kínos helyzet. Te szereted, csak nem akarod bevallani. Egyet tudok javasolni: Hallgass a szívedre, figyeld, mit mondd! Majd irányítani fog lépésről lépésre. Súgni fogja a szavakat, mit mondj neki! Hogyan hozd helyre! Csak hallgass rá!
Hasonló történetek
2670
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3863
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Hallgass a szívedre meg a többi... jaj. Hallgass rá, esetleg még szarabb lesz. Elmentél volna teázni, jól megmagyarázta voln, jól megdugott volna két héttel később, aztán eldobott volna mint egy papírzsepit. Akkor azon sírnál, hogy az összes srác mekkora szemét, mennyire kihasználnak, satöbbi. Nem okvetlen történt volna ez, de sanszos. Főleg, ha nem fut utánad.

Egyébként jól látod: minek fusson utánad? Ezt elkórtad, nem kicsit, nagyon. Kész passz, lapozz. Mindenkinek el kell érnie egyfajta érzelmi függetlenséget, különben összeroppan a mindennapos megrázkódtatások alatt, vagy a szerelmi életben, vagy akárhol.

Számomra -ilyen téren- nincsen vadabb indulatokat gerjesztő nőtípus, mint aki csak velem együtt hajlandó elveszteni érzelmi függetlenségét. Na itt nem az emancipuncikra gondolok, hanem akiknek van mit vesztenie -és persze éppen emiatt nyernie is.





Tűzmadár ·
Ha egyszer megbeszélsz egy találkát el kell menni. Ha nem akarsz, úgy korrekt, ha nem ámítod. Ő is emberből van, s talán különb, mint az, aki átveri a másikat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: