Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Romantika.

  Kutyák természetesen ugattak. A kutyák okos állatok erre gondolt. A szolgálati kutyák nagyon sokat segítenek az embereknek. Ilyen gondolatok jártak a fejében és közben az épületben volt egészen pontosan a férfi öltözőben. Kiment az öltözőből , sétált egy hosszú folyosón. Sétált a folyosón várta, hogy fütyüljön egy madár. A madár biztos, hogy jelezni fog valamit. Ez totálisan biztos. Mint ahogy szintén biztos, hogy néha jól esik pihenni, csak feküdni. Csak semmit sem csinálni. Talán ezért is fizetnek, hogy semmit sem csinálunk. És még mindig az épületben volt. Még mindig
Feküdt a padon az épületben. Valakik csókolóztak. Ő csókolt egy férjes asszonyt csókolt gyengéden és később felcsinálta. Ölelte a gondolatait, később visszatért a padra amin feküdt. Felállt a padról sétált az épület folyosóin és álmodott, álmodott a tudatos álmában. Látta Elvirát, látta a nőt akit abnormálisan imád, akinek csókolná a lábait egész nap. Csókolni akarja a cuki lábujjait majd kérni a nőt, hogy vegyen fel fekete átlátszó harisnyát. Csókolni akarja a harisnyás lábait. Majd ez elmúlt és egy másik helyen volt.Az épületben sétált a folyosón ebben biztos volt. Jöttek a nők szembe vele, várta Susant Várta, hogy a nőt majd átviszi a valóságba. Fekete tüsi haja volt, nagy formás cicik és mosolygott és volt férje. Valóságosnak tűnt minden. Valóságos volt az épület és Susan is. Nagyon is valóságos és ettől megrémült. Félt úgymint gyermekkorában
 
 
 
Álmodott. Tudta, hogy csak álmodik. Persze, hogy tudta. Megfogta Elvíra kezét. Béla odalépett Elvírához és megfogta a nő bársonyosan puha kezét. Majd a nő lábait nyalta. És eszébe jutott a terv. Át kell menni. Az épületben sötét lett, Béla és Elvíra karonfogva futottak a folyosón, ablakot kerestek amin ki lehet ugrani. Kiugrottak egy autóra estek. Béla vezette az autót, Elvíra odaadó volt. Mentek Béla házához a gps mondta, hogy jobbra, balra fordulj. A férfi félt saját magától. Elvíra részeg volt és elaludt. A rádió bekapcsolt, az autó ment előre, az országút nem fogyott el
Az autó robogott az úton. Béla a volán mögött ült, Susan néha eltűnt néha megjelent. A kocsi hátsó ülésén  szintén feltűnt majd eltűnt egy nő . Valkoci volt a neve aki Béla szexpartnere.. Béla mindent megkapott Valkocitól de a férfinak mégis Susan kellet aki szadista volt és Bélát szerette kínozni.
- Felébredünk - mondta Valkoci.
- Anyád! - válaszolt Béla. Kit érdekel, hogy te felébredsz Susan cicust átviszem a valóságba mert ehhez van kedvem. És? Nem tetszik? És?
Béla koncentrált.
 
 
Béla vezette az autót mellette ült Elvira. Mentek és nem tudták, hogy hova. Béla nyomta a gázpedált teljes erőből, nyomta ahogy csak bírta. És megjelent Valkoci, ott ült a kocsi hátsó ülésén és üvöltött.
- Meg akarsz ölni te szemét! Ha átmész a valóságba megdöglünk,
Béla nevetett és elképzelte, hogy ő egy gyilkos, majd Susan lábikóit látta, nyalni akarta, újra csak nyalni.
- Miért baj ha meghalunk? - kérdezte Béla.
- Gyűlöllek. - válaszolt Valkoci és továbbra is a kocsi hátsó ülésén ült.
És mentek, nem tudták, hogy hova. Béla gondolkodott miközben vezetett. Itt van a nő mellette aki szeret. Most itt van és át fogja vinni ezt a nőt a valóságba, nem ébredhet fel, nem érhet véget a tudatos álom. A nyelved akarom, a nyelved akarom és a lábaid és , hogy légy kedves hozzám.  Susan nem beszélt csak nézte az országutat, Béla bekapcsolta a rádiót és gondolkodott, hogy vajon bekapcsolta már előbb is? 
- Kikapcsolom a rádiót. Béla kikapcsolta és rátaposott a fékre majd kiszállt az autóból és befutotta fák közé és őrjöngött. Őrjöngött mert nem sikerült átvinni valóságba a kurváját. Kijött az erdőből és az autó sehol sem volt.
Hasonló történetek
7449
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
2277
Olyan könnyű volt Téged megszeretni.
Hozzászólások
Monica69 ·
Egy bájos és izgatott lány ingyenesen megjelenik a webkamerán. 26 éves vagyok, magassága 171, súlya 51 kg. Szeretnéd, ha átcsapnék a nedves lyukat? Regisztráljon nekem - http://insex69.com

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: