Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Roggelfing – erotika Germániában 2.

Klaudiával való kalandom másnapján egészen fenomenális koncertet adtunk a Roggelfinger Kulturhalle pódiumán. Úgy táncolt a sok germán, mintha az oroszok lövöldöznének a talpuk köré Kalasnyikovval. A Ludwig igazán jól szólt, és mindannyian fasza formában voltunk, még Fecó is, aki már reggel bebaszott, hogy előző esti részegségét kikúrálja.

Amikor vége volt a koncertnek, a többiek elmentek inni a német csajokkal, akik addig végig a színpad alatt tipegtek, és rázták a fejüket, hogy beleizzadjanak a bugyijukba. Engem viszont egyikük sem érdekelt, csak Klaudia, akiről amúgy egész játékom alatt alig vettem le a szemem. Most, hogy nem a családi házban üldögélt macipapucsban, nem is festett olyan ártatlanul – annyi festék volt a pofáján, mint Alice Coopernek fénykorában, és mindenféle szegecselt faszságot aggatott magára. Ennek ellenére is vonzónak találtam, feszes farmernadrágja tűrhető alakot sejtetett. Ha bőrnadrág van rajta, biztos nem törődtem volna vele – volt már pár kellemetlen kalandom bőrcuccokba izzadt pinákkal.

Megráztam hosszú hajam, kinyújtóztattam nyirkos, meztelen, izmos karjaim, és odasétáltam a lányhoz. Kivettem kezéből a sörét, felhajtottam, és elküldtem még háromért – kettőt nekem, egyet neki. Mikor visszatért a kiváló csapolt Franziskaner weizenbierrel, inni és beszélgetni kezdtünk. Azt magyarázta ízes bajor tájszólásával, hogy a fater meg a mutter már hazamentek, és meghagyták neki, hogy lehetőleg ő is húzza haza a bélit éjjel egy óra előtt. Kicsit vonakodva azt is beismerte, megígértették vele, hogy nem nagyon közösködik a bandánk tagjaival, merthogy előző este leszerepeltünk náluk, főleg miután ma reggel porszívózáskor felfedezték a szőnyegen a spermafoltot. Még az a szerencse, hogy a szülei arra gondoltak, valamelyikünk csak szimplán odaverte mert perverz, és nem feltételezték hogy a lányuk „keze” is benne volt a dologban. Klaudia azért hozzátette, hogy ő maga részéről magasról tesz a szülői instrukciókra. Képzelhetik, hogy én nemkülönben.

Órámra pillantottam: már éjfél volt. Körbenéztem a teremben, és láttam, hogy szivárog el a nép. A bandatagok közül csak Bundit és Tenyeret láttam, ahogyan nagyon hevesen, tökrészegen magyaráznak valamit néhány kopasz fritznek. Kicsit aggasztott a dolog, ismerve őket, de gondoltam, majd ráunnak, és elmennek dugni ők is, ahogyan azt Fecó és Tomika már valószínűleg megtette. Meg ahogyan mindjárt én is, ha minden jól megy.
Halkan megkérdeztem a lányt, aki addigra már nagyon nyomogatta hozzám a mellét, hogy nem tud e nyugis helyet, ahol kicsit ketten lehetnénk. Azt felelte, a Kulturhalle padlása alighanem megfelelne. Felcsillant a szemem. Azt már mondania sem kellett, hol kell felmásznunk, emlékeztem a létrára a színpad mögötti folyosón.
Odaosontunk, és magam elé tessékeltem Klaudiát, hogy bámulhassam a seggét, amíg felérünk. Tényleg jó picsája volt. Odafönn sötét volt, és azonnal meghallottuk a félreérthetetlen hangokat.
- Schneller… schneller… - nyögte egy nő hang, aztán apró sikkantás hallatszott.
Kihalásztam a zsebemből az öngyújtómat, és szikrát pattintottam. Nem nagy meglepetésemre Fecót láttam, amint éppen elszántam gyömöszöl egy igazi békebeli alkatú Brünhildát.
- Kapcsold már le a vakut bazmeg – mondta dühösen, de bizonytalanul.
- Anyád – feleltem, és az apró fénynél Klaudiára pillantottam. Igazán szép szeme volt, és úgy tűnt, szórakoztatja a helyzet. Ez így volt jól, de engem személy szerint zavar az, hogy sötétben kellene kefélnünk. Mindig szeretem látni valamennyire a zsákmányt, miközben magamévá teszem.
Megfogtam a kezét és tovább araszoltunk. Nem volt vészes a por – hiába, német alaposság. Ezt a padlást olyan gyakran pucolták, mint a magyar padlásokat Rákosi idejében a terménybehajtók.
Azt találtam ki, hogy kibontom a tetőtéri cserepet, és akkor az épület mellett álló utcai lámpa fényénél látni fogom Klaudiát. Miközben gratuláltam magamnak a kurva jó ötletért, tökéletesen megvalósítottam azt: kirugdostam a helyéről vagy húsz cserepet, amik odalent a járdán nagy csörömpöléssel összetörtek. Reméltem, egy darabig senkinek nem fog feltűnni a dolog.

Míg én ezzel foglalatoskodtam, Klaudia levetkőzött. Mikor odafordultam hozzá, épp a farmerjából próbált kibújni, keblei már meztelenül ringtak. Kezemet a hátára csúsztattam, és megcsókoltam a bimbókat. Jó ízük volt, így szívtam őket tovább, miközben kezem a félig lehúzott farmert rángatta le még tovább, a lány bokájáig. Aztán nem tétováztam, és tenyerem a fekete tanga fedte puncira tapasztottam, és finoman simogatni kezdtem. A lány sóhajtozott, hajamat túrta és egyre jobban nedvesedett. Az utcai lámpa beszűrődő fénye megfestette a bőrét és szám hamarosan a hasát puszilgatta, nyelvem köldökébe kúszott, ujjaim pedig a tangát félregyűrve már szirmain kalandoztak.

Klaudia sziszegett az élvezettől, és bár egy tetőgerendának támaszkodott, lábai hamarosan rogyadozni kezdtek. Én guggoltam előtte, markoltam a fenekét, és ajkam ölére tapasztottam. Legöngyöltem a tangát, hogy teljesen hozzáférjek. Szeméremdombja teljesen csupasz volt, élvezettel nyalogattam, el-el kalandozva a csiklójáig. Kezemmel közben a seggét gyúrtam, és bal kezem középső ujjával hátulról ujjaztam a lyukát. Klaudia szinte hörgött már a gyönyörtől, amikor a padlás másik végéből hangos sikkantások hallatszottak – Fecó nőja épp a csúcsra ért. Ez Klaudiára is megtette a hatását, számba ontotta édes nedveit, ágyékát görcsösen a számhoz préselve.

Vártam egy kicsit, majd lassan leeresztettem a lányt a földre. Klaudia lihegve négykézlábra állt, hátranyúlt a kezével, és simogatni kezdte a bejáratát. Világos volt, mit szeretne. Gyorsan ledobtam a nadrágomat, és remegő, türelmetlen mozdulatokkal odanyomtam neki nedves, peckesen álló a makkomat. Klaudiából zokogásszerű sóhaj tört fel, a vágy ösztönös hangja. Nem hatoltam bele azonnal, kínoztam kicsit – éreztem, ahogyan nyomja hátra a fenekét, izmai össze-össze rándulnak, s hallottam, ahogyan elfúlt hangon motyog valamit. Végül én sem bírtam tovább, és egy hirtelen mozdulattal tövig vágtam magam a hüvelyébe – megkockáztathattam, annyira nedves volt már. Aprót sikkantottam, aztán rángatni kezdte a csípőjét – én azonban szorosan tartottam, és rákényszerítettem a magam ritmusát. Lassú, kimért tempóban kezdtük, majd egyre hevesebbé váló mozdulatokkal rohantunk a csúcs felé.

A külvilág megszűnt számomra. Az alattam vonagló forró, nedves test barlangja úgy nyelt el, mint Jónást a cethal – s mikor a csúcsra értem, Klaudia is sikoltozni kezdett, és hüvelyizmai ritmikusan szorongatták a farkam. Ájulásig merültünk a gyönyörbe… s többre nem is emlékszem, csak még arra, hogy a hátára borulva lihegek, mellét simogatom, és ajkát keresem a végső csókokért.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
TŰZMADÁR TE EGY OKOSKODÓ SZÓSZÁTYÁR KIS FASZSZOPÓ VAGY RÁD MAXIMUM A TETVEK TAPADNAK!!! :rage: :angry:
Tűzmadár ·
Mi van Csíra? Ennyi ideig tartott feldolgozni a szürkeállományodnak, hogy itt vagyok?...
BURGONYA ·
:angry: IGYEKEZTEM NEM TUDOMÁST VENNI A KIBASZOTT HÜLYE FEJEDRŐL DE MÁR KÉNYTELEN VAGYOK!! :angry:


MIKOR TAKARODSZ MÁR EL AZ ANYÁDBA ERRŐL AZ OLDALRÓL TE VÉN FASZSZOPÓ?? :rage: :angry:
Tűzmadár ·
:smile: :smile: :smile: :smile: :grinning: :smile:

BURGONYA ·
NYUGI GYERMEKEIM!!!!


HAMAROSAN ÚJ BURGONYA MŰVEK NYERNEK PUBLICITÁST!!



AZ EGYIK EGY IMPRESSZIÓ, DECEMBER CÍMMEL,


AZTÁN ÚJ, TÖRTÉNELMI SOROZATOM DARABJAI:


ODÜSSZEUSZ ÉS NAUSZIKA :smile: Á IGAZ TÖRTÉNETE, :flushed:


VALAMINT A MÉG BARKÁCSOLÓDÓ


PAOLO ÉS FRANCESKA IGAZ TÖRTÉNETE!! :angry:


KALAND, IZGALOM ÉS SEX!! :angry:



"BURGONYA, A 2000-ES ÉVEK EGYIK LEGNAGYSZERŰBB TEHETSÉGE MEGINT ELKÁPRÁZTAT MINKET. EZ A SÜVÖLVÉNY ÁTALAKÍTJA AZ IRODALOMRÓL ALKOTOTT KÉPÜNKET, MINDEN SZABÁLYT FELRÚGVA ÚGY TÜNDÖKÖL, MINT THOR AZ ISTENEK KOVÁCSA - CSAK Ő A NYELVET HASZNÁLJA KEMENCÉBEN, MELYBEN MEGSÜTÖGETI ICIPICI CIPÓIT!" :rage: :angry:

THE BOOK REWIEW

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: