Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Road Movie

Az autó lendületesen fordult fel a sztrádára, s pillanatok alatt felvéve a forgalom sebességét száznegyvenes tempóban hajtott a középső sávban. A férfi lazán, egy kézzel fogta a kormányt, másik kezével a mellette ülő lány barna combját simogatta finoman. Ragyogóan sütött a nap, s a lány enyhén hullámos, szőke, hosszú haja lágyan fodrozódott a lehúzott ablakon beáramló fuvallattól. Nem beszéltek, már egy órája nem szólalt meg egyikőjük sem, a jellegtelen, sík tájat nézték, melynek egyhangúságát csak néha törte meg egy-egy út menti épület, benzinkút, pihenőhely. Nemrégen indultak, még hosszú út volt előttük. A lány elálmosodott, lassan a férfi vállára dőlt, s álomba merült. Órák teltek el, s mikor a lány felébredt, körülnézett, ugyanazt az egyhangú, sík tájat látta, mint amikor elnyomta az álom.
- Hol vagyunk? - kérdezte még álommal a hangjában.
- Még messze, nagyon messze - felelte a férfi, s tovább simogatta a lány combját, melyen egyre feljebb csúszott amúgy is rövid szoknyája, s már kivillant fehér bugyija.
- Pisilnem kell - mondta a lány.
- Gondoltam, mindig pisilned kell - mosolyodott el a férfi - ha lesz egy pihenő, megállunk.
- De nagyon kell, nem bírom ki addig - nyafogott a lány.
A férfi hirtelen félrerántva a kormányt kivágott a szélső sávban mellette haladó autó elé, melynek vezetője dudálással és sűrű villogással reagálta le a váratlan manővert. A férfi ugyanazzal a lendülettel a leállósávba hajtott, s belelépett a fékbe.
- Köszi - mondta a lány s kiugrott a kocsiból. Az autó orra elé szaladt, felhúzta szoknyáját, gyors mozdulattal letolta bugyiját, leguggolt, s pisilni kezdett. Mikor befejezte felállt, nyújtózkodott egyet, majd lassan, csípőjét lágyan mozgatva felhúzta bugyiját, megigazította szoknyáját, s visszaült a kocsiba.
- Ez jólesett - mondta, s hozzábújt a férfihoz. Elindultak. A lány valami buta kis dallamot dúdolgatott halkan, a férfi az utat nézte egykedvűen, s a lány combját simogatta. A forgalom nem enyhűlt, a sztrádát megtöltötte a hétvégi hömpölygő, véget érni nem akaró autóáradat.
- Mikor érünk oda? - kérdezte a lány.
- Nem tudom - felelte a férfi - de még messze vagyunk, nagyon messze.
A gondolattól ösztönösen a gázra lépett, gyorsított, s bevágott a legbelső sávba. A táj kezdett színesedni, a síkságot lankák váltották fel, s egyre több ház tűnt fel az út közelében. A férfi meglátott egy éttermet.
- Nem vagy éhes? - kérdezte.
- Tudod, hogy mindig éhes vagyok, álljunk meg és együnk valamit - élénkült fel a lány. Megálltak, a lány kipattant a kocsiból, s rohant az étterem felé.
- Szuper, svédasztalos! - kiáltott az utána siető férfinak, s már be is lépett az ajtón. Az étterem tele volt kamionsofőrökkel, nyaralni tartó fiatal párokkal, családokkal. A lány fogott egy hatalmas tányért, telepakolta csirkecombokkal, s meg sem várva a férfit, keresett egy üres asztalt és elkezdett enni. A férfi is szedett magának néhány szelet húst, pár szem krumplit, s leült a lánnyal szemben. Lassan evett, a lányt nézte, aki teljesen átadta magát az evés önfeledt élvezetének, s gyors egymásutánban tüntette el a csirkecombokat. Ahogy befejezte felállt, s hamarosan újabb adaggal tért vissza, pörkölt, resztelt máj és fasírtgolyók vegyesen töltötték meg a tányért. Most már kicsit lassabban evett, s közben félénken nézett a férfira.
- Nem baj, hogy ilyen sokat eszem? - kérdezte.
- Miért lenne baj, annyit eszel, amennyi jólesik. Bár nem értem, hol fér el benned ennyi kaja. A biológia törvényei szerint már régen szét kellett volna robbannia a gyomrodnak. De ha mégsem, akkor legalább száz kilónak kellene lenned - mondta nevetve a férfi, s megsimogatta a lány kezét.
- Én soha nem hízok meg, most is csak 46 kiló vagyok - kuncogott a lány, s miután szép sorban eltüntette a pörköltet, a májat és a fasírtgolyókat is, elindult felfedezni a desszertpultot. A hat szelet sütemény elfogyasztása után elégedetten hátradőlt.
- Na végre jól érzem magam, köszönöm drágám - mondta.
A kocsihoz sétáltak. A lány megállt, nekidőlt az autó oldalának, becsukta szemét, s arcát a forrón tűző nap felé fordította.
- Imádom a napsütést, a meleget, a nyarat, olyan csodálatos érzés, amikor átjárja testemet a forróság. Olyan jó nézni a ragyogóan kék eget.És szeretem az éjszakákat is, a csillagokat. Néha órákig nézem őket, s ilyenkor magával ragad a végtelen. - elgondolkodott - Tudod, csak azt sajnálom, hogy nappal nem láthatom a csillagokat. Pedig ott vannak, tudom, és mégsem láthatom őket.
- Hát ez már csak ilyen - mondta a férfi, s kinyitotta a lánynak az ajtót. Elindultak, gyorsan besoroltak a legbelső sávba, s tartva a százötvenes tempót mentek tovább. Néhány óra múlva lehajtottak a sztrádáról, s már lassabban, időnként előzgetve a sűrű forgalomban mentek tovább. A lány unatkozott. Aludni már nem tudott, beszélgetni nem volt kedve, a táj változatos volt, falvakon keresztül haladtak, erdős tájak váltakoztak termőföldekkel, de egy idő után ez is egyformának tünt.
- Sokat megyünk még? - kérdezte
- Igen, még elég messze vagyunk - felelte a férfi.
- Álljunk meg egy kicsit, pisilnem kell - mondta.
- Gondolom sürgős - jegyezte meg a férfi.
- Aha, mindjárt bepisilek - kuncogott a lány.
A férfi lassan az út szélére kormányozta a kocsit, s megállt. A lány felrántotta térdeit, lehúzta bugyiját, derekára türte szoknyáját, s hirtelen mozdulattal a férfi ölébe ült.
- Nem is kell pisilnem - mondta nevetve, s lehúzta a férfi sliccét, megfogta a férfi már ágaskodó nemi szervét, beleült, s nyakát átölelve lassan, ütemesen elkezdett mozogni rajta. A férfi felnyögött, s ernyedten engedte át magát a gyönyörű női test egyre gyorsuló hullámzásának.
- Élvezz belém, most, most, most - lihegte, s amikor megtörtént, hátravetette fejét, s felnevetett.
- Isteni volt, remélem mások is látták - a férfiban csak ekkor tudatosult, hogy az út mellett, a padkán állnak, a forgalom kellős közepén.
- Most már mehetünk - mondta a lány, s elégedetten visszahuppant a helyére. A férfi rendbe szedte magát, s besorolt a már enyhülő forgalomba. Szótlanul vezetett, keze a lány barna combján pihent, s különösen könnyűnek érezte magát. A gyors gyönyör kivette belőle a feszültséget, melyet indulás óta érzett, s melyet nem tudott megmagyarázni. Tudta, hogy hosszú lesz az út, tudta, hogy nehéz és fárasztó lesz, de azt is tudta, hogy végig tudnak menni rajta. A lány törte meg a közéjük telepedett csendet.
- Még soha nem voltam a tengernél, olyan jó volna látni. Tudod mit szeretnék? A lenyugvó nap fényénél ruhástól belevetni magamat a vízbe, beúszni, s aztán kijönni, lassan, mögöttem a vöröslő, tengerbe nyugvó Nappal, a blúzom hozzátapadna testemhez, s a hullámok fodroznák hosszú, vizes szoknyámat. Lassan jönnék, nagyon lassan, s amikor kiérnék az aranyló fövenyre, ledobnám ruhámat, s a még forró homokban szeretkeznék veled. De nem úgy mint az előbb, gyorsan, kapkodva, hanem gyengéden, hosszasan és szenvedélyesen, kiélvezve a testünktől kapható öröm összes lehetőségét. S mikor befejeznénk, már ránk borulna a közelgő éj sötétje, s feküdnénk a homokban, egymás kezét fogva, a csillagokat nézve, elmerülve a világegyetem végtelenségében. - Felsóhajtott - Istenem, de jó lenne.
- Nem giccses ez egy kicsit? - kérdezte a férfi, bár benne lett volna a dologban.
- De, biztos giccses, de én akkor is ezt szeretném - mondta dacosan a lány, s hozzábújt a férfihoz.
- Ok - nevetett fel a férfi - akkor egyszer elviszlek a tengerhez.És ígérem, minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.
- Tényleg, megígéred? Úgy szeretném - mondta, s közelebb húzódott a férfihoz.
Lassan haladtak, a forgalom ugyan enyhült, már nem volt folyamatos a kocsisor, de az út egyre rosszabb lett, kisebb nagyobb úthibák, s rosszul sikerült foldozások dobták meg időnként a kocsit. A táj is átalakult, mindkét oldalt erdő övezte az utat, csak itt-ott tűnt fel egy-egy kisebb tisztás. A lányt elfogta valami megmagyarázhatatlan nyugtalanság, a gyomrában jelent meg, enyhe nyomásként, s lassan terjedt szét benne. Nyomasztotta a táj, a sötéten föléjük boruló fák árnyéka, a zötykölődés a már kátyúkkal is tarkított úton.
- Jó felé megyünk, nem tévedtünk el? - kérdezte aggódva a férfit - olyan furcsa ez a táj, van benne valami félelmetes.
- Jó úton vagyunk, ne aggódj, erre kell mennünk - nyugtatgatta a férfi a lányt, de érezte, benne is újra ébred a feszültség, mely az út kezdete ott volt vele, s csak a lány heves ölelése űzte ki belőle egy rövid időre. Az erdő közben egyre sűrűbb lett körülöttük, s az égen felbukkanó felhők mind gyakrabban takarták el a napot rövidebb-hosszabb időre. Az úton már szinte teljesen egyedül voltak, csak néha tűnt fel egy-egy szembejövő, lassan haladó autó. A lány nyugtalanul mozgolódni kezdett.
- Nem tudom mi van velem, olyan hányingerem van - szólalt meg.
- Nem csodálkozom, amit az étteremben befaltál az a legedzettebb gyomornak is sok - mondta a férfi.
- Nem, ez valami más, szédülök is, émelygek, olyan megmagyarázhatatlan az egész. Nagyon rossz. - a hangja fáradtan csengett.
- Megálljunk egy kicsit? - kérdezte a férfi.
- Ne, menjünk, ha hánynom kell, majd szólok - felelte a lány, s mentek tovább a már teljesen kihalt úton, mely közben észrevétlenül egy sávosra szűkült, s ha netán szembejött volna valami, akkor csak úgy tudtak volna elmenni egymás mellett, hogy félig letérnek az útról, a gazos, köves, gödrökkel tarkított padkára.. De nem jött szembe semmi. És előttük sem, mögöttük sem volt semmi és senki, Órákon keresztül mentek, csak mentek, a táj mit sem változott, talán csak az utat övező erdő lett még fenyegetőbb, s az ég egyre szürkébb. A levegő is elkezdett hűlni, a lány megborzongott, karjait összekulcsolva próbálta melegíteni magát. A férfi észrevette, s a hátsó ülésről egy plédet terített a lányra.
- Köszönöm - mondta a lány.
- Jobban vagy? - kérdezte a férfi.
- Nem, szédülök, hányingerem van - kicsit elhallgatott, aztán ismét megszólalt - és félek is. Tudod hol vagyunk?
- Nem tudom pontosan, de biztos erre kell mennünk - felelte a férfi.
- Forduljunk vissza - kérte a lány.
- Nem, most már nem lehet, már majdnem üres a tank. Ha visszafordulunk, nem jutunk el a legközelebbi benzinkútig - felelte a férfi - s egyébként is, biztos erre kell mennünk. - hangja nem volt túl meggyőző, de igyekezett megnyugtatni a lányt.
- Álljunk meg, rosszul vagyok, azt hiszem hánynom kell - szólalt meg a lány. Megálltak és kiszálltak a kocsiból. A lány egy fához ment, előredőlt és öklendezve hányni kezdett. A férfi odament hozzá, hátulról átkarolta, s a gyomrát nyomta gyengéden. A lány hosszasan erőlködött, s végül minden kijött belőle, a csirkecombok, a pörkölt, a resztelt máj, a fasírtgolyók s a hat szelet desszert. Nem érzett megkönnyebbülést. Az émelygés csak erősödött, szédült és bizonytalan léptekkel ment vissza a kocsihoz. A férfi a karját fogta, s besegítette az ülésre. Elindultak, már csak lépésben tudtak haladni a földúton, amely felváltotta az eddigi aszfaltutat. A kétoldalt magasodó fák teteje sötét árnyékot vetve szinte összeért. A lány sápadt arccal nézte az utat. Az autó hirtelen rángatni kezdett, a motor leállt, csak a lendület vitte tovább, majd szép lassan megállt.
- Elfogyott a benzin, ettől féltem - szólalt meg a férfi.
- Most mi lesz? - kérdezte ijedten a lány.
- Gyalog megyünk tovább, már nem vagyunk messze. Van egy benzineskanna a csomagtartóban, azt azért elvisszük, hátha találunk egy benzinkutat a közelben - felelte a férfi.
- Itt, a semmi közepén? Itt biztos nincs benzinkút - mondta a lány.
- Nem tudhatjuk, biztos ami biztos - felelte a férfi.
Kivette a kannát a csomagtartóból, bezárta a kocsit s elindultak tovább a földúton. Lassan haladtak, a lány továbbra sem érezte jól magát, s a férfin is eluralkodott a nyugtalanság, bár ezt nem mutatta, nem szerette volna, ha a lány megérzi tanácstalanságát és növekvő kétségbeesettségét. Féltette a lányt, segíteni szeretett volna, de nem tudta mit tegyen. Fogták egymás kezét, s a férfi érezte a lány tenyerének forróságát. A lány hirtelen megállt, a férfihoz fordult.
- Csókolj meg! - mondta, s átölelte a férfit. Hosszasan, lágyan csókolóztak, de a vágy nem ébredt fel bennük. A férfi érezte, ez a csók nem a testiségről szól, hanem sokkal inkább a biztonságkeresésről. A lány lassan elhúzódott.
- Menjünk - mondta, és elindult. Az út közben teljesen beszűkült, s már nem is fértek el egymás mellett. A lány ment elől, a férfi követte az ösvényen, amelybe be-benyúltak a kétoldalt húzódó bokrok, cserjék ágai. Hirtelen besötétedett, semmit nem lehetett látni. Helyet cseréltek, most a férfi ment elől, a lány bizonytalanul követte. Nem tudták, mennyi ideig botorkáltak ebben a sötétségben, nem érezték sem az időt, sem pedig a távolságot. Hirtelen egy tisztáson találták magukat, melyet bevilágított a telihold fénye, s a tiszta égbolton ragyogó csillagok fénye. Nem volt nagy a tisztás, mindössze húsz-harminc méter lehetett az átmérője, s teljesen szabályos, kör alakja volt. Megálltak. A lány felnézett az égre.
- Milyen szép - mondta csendesen.
A férfi körbejárta a tisztást, ösvényt keresett, amelyen tovább tudnak menni, de nem talált egy kicsi rést sem a sűrű bozótoson. Nem tudta mit tegyen, visszament oda, ahol beértek a tisztásra. Megdöbbenve fedezte fel, hogy az ösvény eltünt, mintha egy pillanat alatt magához ragadta volna az erdő, benövesztve buja növényzettel.
- Feküdjünk le egy kicsit - szólalt meg a lány - nagyon fáradt vagyok.
A tisztás közepére mentek, s hanyatt feküdtek a puha, még meleg pázsiton. Fogták egymás kezét és a mindent betöltő csillagmilliárddal teli eget nézték. Magukon érezték a világmindenség sulyát, s magukba szívták a végtelent. Hirtelen megszólalt a lány.
- Eltűnt a Saturnus, igen, az előbb még ott volt, most pedig nem látom, és figyeld, hogy tűnnek el mellette a Rák csillagai. És a Szűz, már azt sem látom. Nézd a Tejút hosszú ívét ott lent, balra, te is látod, hogy veszít fényéből? - a férfi szótlanul, becsukott szemmel hallgatta a lányt, aki kétségbeesett hangon folytatta.
- Látod az Androméda ködöt, már csak a körvonalai látszódnak, s egyre halványulnak. Látod, hogy fogynak el a csillagok, mind-mind egymás után? És a Hold, az előbb még ragyogó Hold is csupán bizonytalan folt a mindent eluraló sötétségben. Csak a Vénusz ragyog még mindig lüktetve, mintha szívverésem ritmusát követné. - Elhallgatott, a férfi sem szólt semmit. A lány látta, ahogy a Vénusz egy utolsót villan, s elnyeli a végtelen éj sötétsége. Feküdt a rezzenéstelen csendben, a ráboruló sötétségben. A férfi érezte, ahogy a lány keze lassan, szinte észrevétlenül veszít szorításából, s kicsúszik ujjai közül. Kinyitotta szemét. Felette ragyogott a csillagokkal teli ég. A lány nem volt sehol. Egyedül volt, végtelenül egyedül.
Hasonló történetek
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
pirosho ·
:grinning:

Hopkins ·
Nekem nagyon tetszett, főleg a stílusa, de a történetben is van valami titokzatosság. Nekem a vége is olyan. Vajon hová tűnt a lány?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: