Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ring a Balaton (anál történet)

Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb. Pár percig ringott csak, mikor lágy ajkak finom puhatolódzását érezte a nyakán.

- Ejnye, jó uram! Hát mit képzel, én nem olyan lány vagyok! - csipogta kényesen, majd megfordult, s lecsusszant a matracról, egyenesen férje karjai közé. - Nekem ennél jóval több kell! - súgta, s keze becsúszott a férfi úszónadrágja alá. Péter idegesen nézett körül, vajon felfigyelt-e valaki felesége mozdulatára. Kata felnevetett:

- Ugyan, szép fiú! Mellkasig ér a víz, senki sem látja mit csinálunk. Csak hogy tudd, mindjárt meg fogok sértődni. Sőt, már meg is történt!

A lány lendületet vett, és vissza huppant a matracra. Derékig még mindig vízben volt, így pislogott hátra a férfire. Péter lustán elmosolyodott. Pontosan tudta, milyen hatással van feleségére a ringatózó víz.

- Mégis mi bánt?

- Felháborító! Simogatlak, és nem áll fel a farkad! - mordult fel Kata. Péter szorosan a hátához simult.

- Biztos vagy ebben? - A lány elégedetten megficánkoltatta popsiját. A férfi elkapta a derekát és keményen magához szorította az izgatóan mocorgó popót.

- Mit szándékozol tenni? - kérdezte.

- Mit is, mit is? Itt van egy kemény dákó, és egy várakozó popsi. Mit lehetne kezdeni?

A férfi izgatottan megremegett.

- Ne butáskodj! Nem dughatom meg a fenekedet.

- Miért is nem? - kérdezte Kata, s újra a férfi ölelésébe csusszant. Fogai közé kapta férje egyik fülcinpácát, és finoman megrágcsálta. Keze újra becsúszott a nadrágba, s ujjai ráfonódtak a lüktető hímtagra.

- Nem... nem tudjuk bekenni. Fájna neked - nyöszörögte Péter. Kata kis mosollyal megfordult, s popsiját a férfi forró öléhez nyomta.

- Hiszen tudod, hogy én élvezem, ha fáj!

- Meglátják - lihegte Péter.

- Lehet, de nem érdekel - szólt a lány, s a következő pillanatban magához ölelte a matracot. Két karjára fektette fejét, popsiját engedelmesen hátranyomta a víz alatt. Ennek már Péter nem bírt ellenállni. Félrehúzta felesége fürdőruháját, s kemény farkát a szűk kis lyukhoz nyomta. Megfogta a lány derekát, s lassan húzni kezdte maga felé. Kata nagyot szusszantott, lassan, nagyon lassan tágult. Tompa fájdalmat érzett.

- Nyomd erősebben! - súgta hátra, s Péter keményen rárántotta kőkemény dákójára. A lány visszafojtotta fájdalmas nyögését. Popsija izzott, fájdalmasan lüktetett. De miközben szűk kis nyílása tiltakozott a kíméletlen behatolás ellen, puncija majd szétrobbant a vágytól. Keze megindult lefelé, de Péter megragadta, s visszakényszerítette a matracra.

- Nem, kicsikém. Itt az ideje a bosszúnak - mondta, s minden egyes szó után keményet lökött csípőjével, miközben lassan sétált a mellkasa közepéig érő vízben.

- Miről beszélsz? - nyöszörögte a lány.

- Emlékszel, mikor a kerti partira voltunk hivatalosak, 5 nappal ezelőtt? Egész nap izgattál, majd szétrobbantam, s mikor hazaértünk, kiderült, hogy ott várnak anyádék, hogy megünnepeljék a szülinapomat, és csak akkor mentek el, mikor mi már indultunk a bálba. És ott is egész végig izgattál.

- És te emlékszel, mekkorát élveztél, mikor hazaértünk? - vágott vissza Kata.

- Igen, és most rád is ez vár. Egész nap dugni fogom a fenekedet, mert tudom, hogy mennyire felizgat, de nagyon fogok figyelni, nehogy elélvezz. Mert csak este foglak kielégíteni.

- Aljas gazember! - hördült fel a lány, s megpróbált elhúzódni, amit Péter hagyott is egy bizonyos fokig, majd mikor már csak a farka hegye volt a lányban, visszarántotta a feleségét. Egyre keményebben tömte a szűk nyílást, ráhajolva Kata hátára, akit hullámokban öntött el fájdalom, s az egyre erősödő kéj. Krém nélkül izmos kis rése nem tudott eléggé ellazulni, így végig erős feszítést érzett, amit nagyon szeretett. Péter megremegett, s a lány tarkójába harapva elélvezett az izmos popsiban. Gyorsan magához tért, s körülnézett, vajon hányan figyelik őket, de nagyon úgy tűnt, mindenki el van foglalva magával. Kata belesiklott a vízbe, s visszaigazította a fürdőruháját. A férfi azonban újra elhúzta a halmokról a ruhát, s két ujját belenyomta a lyukba.

- Nehogy azt hidd, hogy végeztünk. Van ám egy kis meglepetésem. Nyomd csak ki a popódat! - súgta lágyan a pihegő lánynak, aki egész testében megborzongott az izgatott várakozásban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Borzalmas, gyenge, :innocent:

Andreas6 ·
Én csak most találtam meg. Az érdekelne, hol találhatók a spanking történeteid?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: