Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella, modern
-
Tartalom: 23 éves vagyok.és imádom a BTS-t.egy BTS találkozón egy tánc versenyt nyerek. A...
-
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
JuS: Szerintem a popsi szó inkább v...
2018-04-24 19:14
ronaldm4u: Eszméletlen jó fordításaid van...
2018-04-24 13:53
ronaldm4u: Sajnos "csak" fordítás, így ne...
2018-04-24 13:52
Mordred12: Szeretném érteni, mi a gond a...
2018-04-24 10:07
Mordred12: Köszönöm szépen a lájkot, de l...
2018-04-24 10:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ring a Balaton (anál történet)

Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb. Pár percig ringott csak, mikor lágy ajkak finom puhatolódzását érezte a nyakán.
- Ejnye, jó uram! Hát mit képzel, én nem olyan lány vagyok! - csipogta kényesen, majd megfordult, s lecsusszant a matracról, egyenesen férje karjai közé. - Nekem ennél jóval több kell! - súgta, s keze becsúszott a férfi úszónadrágja alá. Péter idegesen nézett körül, vajon felfigyelt-e valaki felesége mozdulatára. Kata felnevetett:
- Ugyan, szép fiú! Mellkasig ér a víz, senki sem látja mit csinálunk. Csak hogy tudd, mindjárt meg fogok sértődni. Sőt, már meg is történt!
A lány lendületet vett, és vissza huppant a matracra. Derékig még mindig vízben volt, így pislogott hátra a férfire. Péter lustán elmosolyodott. Pontosan tudta, milyen hatással van feleségére a ringatózó víz.
- Mégis mi bánt?
- Felháborító! Simogatlak, és nem áll fel a farkad! - mordult fel Kata. Péter szorosan a hátához simult.
- Biztos vagy ebben? - A lány elégedetten megficánkoltatta popsiját. A férfi elkapta a derekát és keményen magához szorította az izgatóan mocorgó popót.
- Mit szándékozol tenni? - kérdezte.
- Mit is, mit is? Itt van egy kemény dákó, és egy várakozó popsi. Mit lehetne kezdeni?
A férfi izgatottan megremegett.
- Ne butáskodj! Nem dughatom meg a fenekedet.
- Miért is nem? - kérdezte Kata, s újra a férfi ölelésébe csusszant. Fogai közé kapta férje egyik fülcinpácát, és finoman megrágcsálta. Keze újra becsúszott a nadrágba, s ujjai ráfonódtak a lüktető hímtagra.
- Nem... nem tudjuk bekenni. Fájna neked - nyöszörögte Péter. Kata kis mosollyal megfordult, s popsiját a férfi forró öléhez nyomta.
- Hiszen tudod, hogy én élvezem, ha fáj!
- Meglátják - lihegte Péter.
- Lehet, de nem érdekel - szólt a lány, s a következő pillanatban magához ölelte a matracot. Két karjára fektette fejét, popsiját engedelmesen hátranyomta a víz alatt. Ennek már Péter nem bírt ellenállni. Félrehúzta felesége fürdőruháját, s kemény farkát a szűk kis lyukhoz nyomta. Megfogta a lány derekát, s lassan húzni kezdte maga felé. Kata nagyot szusszantott, lassan, nagyon lassan tágult. Tompa fájdalmat érzett.
- Nyomd erősebben! - súgta hátra, s Péter keményen rárántotta kőkemény dákójára. A lány visszafojtotta fájdalmas nyögését. Popsija izzott, fájdalmasan lüktetett. De miközben szűk kis nyílása tiltakozott a kíméletlen behatolás ellen, puncija majd szétrobbant a vágytól. Keze megindult lefelé, de Péter megragadta, s visszakényszerítette a matracra.
- Nem, kicsikém. Itt az ideje a bosszúnak - mondta, s minden egyes szó után keményet lökött csípőjével, miközben lassan sétált a mellkasa közepéig érő vízben.
- Miről beszélsz? - nyöszörögte a lány.
- Emlékszel, mikor a kerti partira voltunk hivatalosak, 5 nappal ezelőtt? Egész nap izgattál, majd szétrobbantam, s mikor hazaértünk, kiderült, hogy ott várnak anyádék, hogy megünnepeljék a szülinapomat, és csak akkor mentek el, mikor mi már indultunk a bálba. És ott is egész végig izgattál.
- És te emlékszel, mekkorát élveztél, mikor hazaértünk? - vágott vissza Kata.
- Igen, és most rád is ez vár. Egész nap dugni fogom a fenekedet, mert tudom, hogy mennyire felizgat, de nagyon fogok figyelni, nehogy elélvezz. Mert csak este foglak kielégíteni.
- Aljas gazember! - hördült fel a lány, s megpróbált elhúzódni, amit Péter hagyott is egy bizonyos fokig, majd mikor már csak a farka hegye volt a lányban, visszarántotta a feleségét. Egyre keményebben tömte a szűk nyílást, ráhajolva Kata hátára, akit hullámokban öntött el fájdalom, s az egyre erősödő kéj. Krém nélkül izmos kis rése nem tudott eléggé ellazulni, így végig erős feszítést érzett, amit nagyon szeretett. Péter megremegett, s a lány tarkójába harapva elélvezett az izmos popsiban. Gyorsan magához tért, s körülnézett, vajon hányan figyelik őket, de nagyon úgy tűnt, mindenki el van foglalva magával. Kata belesiklott a vízbe, s visszaigazította a fürdőruháját. A férfi azonban újra elhúzta a halmokról a ruhát, s két ujját belenyomta a lyukba.
- Nehogy azt hidd, hogy végeztünk. Van ám egy kis meglepetésem. Nyomd csak ki a popódat! - súgta lágyan a pihegő lánynak, aki egész testében megborzongott az izgatott várakozásban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Nekem se fikcióként, se élménybeszámolóként nem tetszett. Olyan volt, mint egy '70-es évekbeli pornó szépirodalmi forgatókönyve, de abból is egy silányabb változat.

szerenella ·
Borzalmas, gyenge,

Andreas6 ·
Én csak most találtam meg. Az érdekelne, hol találhatók a spanking történeteid?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: