Történetek
a a
2012.07.17 | Minocska | Hetero | Megtekintések száma: 28839
Ring a Balaton (anál történet)
Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb. Pár percig ringott csak, mikor lágy ajkak finom puhatolódzását érezte a nyakán.

- Ejnye, jó uram! Hát mit képzel, én nem olyan lány vagyok! - csipogta kényesen, majd megfordult, s lecsusszant a matracról, egyenesen férje karjai közé. - Nekem ennél jóval több kell! - súgta, s keze becsúszott a férfi úszónadrágja alá. Péter idegesen nézett körül, vajon felfigyelt-e valaki felesége mozdulatára. Kata felnevetett:

- Ugyan, szép fiú! Mellkasig ér a víz, senki sem látja mit csinálunk. Csak hogy tudd, mindjárt meg fogok sértődni. Sőt, már meg is történt!

A lány lendületet vett, és vissza huppant a matracra. Derékig még mindig vízben volt, így pislogott hátra a férfire. Péter lustán elmosolyodott. Pontosan tudta, milyen hatással van feleségére a ringatózó víz.

- Mégis mi bánt?

- Felháborító! Simogatlak, és nem áll fel a farkad! - mordult fel Kata. Péter szorosan a hátához simult.

- Biztos vagy ebben? - A lány elégedetten megficánkoltatta popsiját. A férfi elkapta a derekát és keményen magához szorította az izgatóan mocorgó popót.

- Mit szándékozol tenni? - kérdezte.

- Mit is, mit is? Itt van egy kemény dákó, és egy várakozó popsi. Mit lehetne kezdeni?

A férfi izgatottan megremegett.

- Ne butáskodj! Nem dughatom meg a fenekedet.

- Miért is nem? - kérdezte Kata, s újra a férfi ölelésébe csusszant. Fogai közé kapta férje egyik fülcinpácát, és finoman megrágcsálta. Keze újra becsúszott a nadrágba, s ujjai ráfonódtak a lüktető hímtagra.

- Nem... nem tudjuk bekenni. Fájna neked - nyöszörögte Péter. Kata kis mosollyal megfordult, s popsiját a férfi forró öléhez nyomta.

- Hiszen tudod, hogy én élvezem, ha fáj!

- Meglátják - lihegte Péter.

- Lehet, de nem érdekel - szólt a lány, s a következő pillanatban magához ölelte a matracot. Két karjára fektette fejét, popsiját engedelmesen hátranyomta a víz alatt. Ennek már Péter nem bírt ellenállni. Félrehúzta felesége fürdőruháját, s kemény farkát a szűk kis lyukhoz nyomta. Megfogta a lány derekát, s lassan húzni kezdte maga felé. Kata nagyot szusszantott, lassan, nagyon lassan tágult. Tompa fájdalmat érzett.

- Nyomd erősebben! - súgta hátra, s Péter keményen rárántotta kőkemény dákójára. A lány visszafojtotta fájdalmas nyögését. Popsija izzott, fájdalmasan lüktetett. De miközben szűk kis nyílása tiltakozott a kíméletlen behatolás ellen, puncija majd szétrobbant a vágytól. Keze megindult lefelé, de Péter megragadta, s visszakényszerítette a matracra.

- Nem, kicsikém. Itt az ideje a bosszúnak - mondta, s minden egyes szó után keményet lökött csípőjével, miközben lassan sétált a mellkasa közepéig érő vízben.

- Miről beszélsz? - nyöszörögte a lány.

- Emlékszel, mikor a kerti partira voltunk hivatalosak, 5 nappal ezelőtt? Egész nap izgattál, majd szétrobbantam, s mikor hazaértünk, kiderült, hogy ott várnak anyádék, hogy megünnepeljék a szülinapomat, és csak akkor mentek el, mikor mi már indultunk a bálba. És ott is egész végig izgattál.

- És te emlékszel, mekkorát élveztél, mikor hazaértünk? - vágott vissza Kata.

- Igen, és most rád is ez vár. Egész nap dugni fogom a fenekedet, mert tudom, hogy mennyire felizgat, de nagyon fogok figyelni, nehogy elélvezz. Mert csak este foglak kielégíteni.

- Aljas gazember! - hördült fel a lány, s megpróbált elhúzódni, amit Péter hagyott is egy bizonyos fokig, majd mikor már csak a farka hegye volt a lányban, visszarántotta a feleségét. Egyre keményebben tömte a szűk nyílást, ráhajolva Kata hátára, akit hullámokban öntött el fájdalom, s az egyre erősödő kéj. Krém nélkül izmos kis rése nem tudott eléggé ellazulni, így végig erős feszítést érzett, amit nagyon szeretett. Péter megremegett, s a lány tarkójába harapva elélvezett az izmos popsiban. Gyorsan magához tért, s körülnézett, vajon hányan figyelik őket, de nagyon úgy tűnt, mindenki el van foglalva magával. Kata belesiklott a vízbe, s visszaigazította a fürdőruháját. A férfi azonban újra elhúzta a halmokról a ruhát, s két ujját belenyomta a lyukba.

- Nehogy azt hidd, hogy végeztünk. Van ám egy kis meglepetésem. Nyomd csak ki a popódat! - súgta lágyan a pihegő lánynak, aki egész testében megborzongott az izgatott várakozásban.
Folytatni szeretném a történetet
Hasonló írások
Hozzászólások
Első Előző 12 Következő Utolsó
(17) djsoti
2015-02-16 22:41:28
Szia Minocska!Olvastam írásodat(történetedet) és nagyon tetszett.Én nagyon várom a folytatást.Sőt ha valóban te vagy a főszereplő akkor örülök neki,mert szeretem az olyan lányokat aki szereti a popsiszexet.Ha gondolod akkor írj és beszélgessünk ha másképp nem akkor legalább levelezgessünk privátban.
[hivatkozás: (2) Minocska 2012-07-18 08:34:32 ]
(16) Andreas6
2013-10-03 14:43:19
Én csak most találtam meg. Az érdekelne, hol találhatók a spanking történeteid?
(15) szerenella
2012-07-23 08:26:37
Borzalmas, gyenge,
(14) emobaby
2012-07-22 12:23:57
Nekem se fikcióként, se élménybeszámolóként nem tetszett. Olyan volt, mint egy '70-es évekbeli pornó szépirodalmi forgatókönyve, de abból is egy silányabb változat.
(13) sargaborz
2012-07-22 02:27:01
Mintha a közepén ért volna véget a történet.
(12) whitezola
2012-07-19 14:28:54
Ez nem egy történet, hanem egy élménybeszámoló. Annak is lett szánva, így kell olvasni. Történetnek nem is jó, de élménybeszámolónak megfelelő. Valóban hiba lenne feladni az írást. De én nem ez alapján mondom, amit itt olvastam. Én felismertem a 2. hozzászólásából a hölgyet. Ő az egyik legjobb spanking szerző, akitől valaha olvastam. A három kedvenc íróm közé tartozik. A másik kettő angol. Az összes írása kiadási minőségű. A vadnyugati pedig a legjobbak közé tartozik ebben a műfajban. Ez a szex novellák felé való kitekintése nem volt igazán sikeres, de nem is kell annak lennie. Így legalább visszatér ahhoz, amiben igazán jó.
És igen, nyár ide, vagy nyár oda, de folytatni kellene már azokat a történeteket!
(11) stevler
2012-07-18 22:10:00
Hiba lenne feladni az írást, csak mert nem olyan fogadtatásra talált ez a novellád, mint vártad.
Kaptál bíztatást is, elismerést is és amint látom írni is szeretsz. Érdemes lenne beküldened valamit a kész munkáid közül. Itt minden műfajra akad érdeklődő.
(10) D.S.
2012-07-18 20:18:37
Nekem nem tetszett.
(9) Ószeress
2012-07-18 15:54:48
Elakartam olvasni, de gagyi.
(8) antoanett
2012-07-18 15:51:00
Elolvastam és kissé nyersnek találtam. Utána elolvastam a hsz.-eket is. Ja, hogy ez megtörtént. Újra olvastam, és most hogy tudtam, ez így történt, ahogy le van írva, nagyon izgatónak találtam. Talán az előszóban nem kellett volna olyan homályosan utalni arra, hogy ez egy igaz történet. Nagybetűkkel oda kellett volna írni: EZ ÍGY MEGTÖRTÉNT, AHOGY LE VAN ÍRVA.
Első Előző 12 Következő Utolsó
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
2016.04.29
2015.01.11
2014.10.22
2014.09.19
2013.07.15
2012.06.03
2007.02.05
2006.04.14
Ajánlott oldalak