Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ribancok perverz gyilkosa - véres végzet

Éjjel 11 órára köd ereszkedett a falura, majd halk eső kezdett szemerkélni az égből. A faluban még zajlott az élet. A csávók a kocsmában csajokat fűztek félrészegen. A művelődési házban egy zenekar próbát tartott. A hajóállomáson egy fiatal lány szopott egy fiút. A főutcai járdán egy részeg hányt, s vadul káromkodott közben.
Egyszóval, egy átlagos este volt a faluban, ahol a fény még azután is világolt, hogy leszállt az éjszaka.
A bányában azonban nem volt fény.
A Csódi-hegy cipó alakú andezitkúpja baljós, sötét tömeg volt az éjszakában. Ha valaki nappal, felülről szemlélte, a hegy úgy nézett ki, mint egy zsemle, amelyet minden oldalról megrágcsált egy apró fogakkal teli száj. Vagy hat különböző bányát nyitottak meg a hegyen az utóbbi mintegy 150 évben. Némelyikben tavacskák keletkeztek, amelyeknek egy részét már betemették. Ma már csak egy bánya üzemelt egy hatalmas katlanban, amelyben a homályban idegen, gyilkos gépezetként tornyosultak a rakodók, a daruk, a kőzúzó szerkezetek. A hegyet kiépített utak, és titokzatos ösvények hálózták körül, mint legyet a pók fonalai.
Tizenegy óra után pár perccel egy autó gurult lassan a helyiek által csak Régi-bányának nevezett bányakatlan elé. A vezetője, egy copfos férfi, leállította a motort, aztán az anyósülésen helyet foglaló csitri felé fordult.
Az utcán szedte fel a kiscsajt, aki állítása szerint jövő hónapban lesz tizenhat éves. Tizenöt éves, és már kúrni akar. Az egész világon ez folyik. Lányok, tiszta, hamvas kislányok, alig nőttek ki a babázásból, és már…
A copfos férfi érezte, elönti a régi indulat. Szeme sötét, gyilkos réssé szűkült, nadrágjában kőkemény volt a duzzanat. Látta, hogy a kislány farmer miniszoknyája fel van csúszva. A kurva a sliccét sasolta.
- Szűz vagy még? – kérdezte a copfos férfi, miközben a lány kis fehér kezét az ölébe vonta. A kéz rögvest matatni kezdett.
- Nem… - pihegte a lány.
- Sok fiúval voltál már? – A férfi arra gondolt, milyen könnyen el tudná roppantani ennek a kis gecitartálynak a nyakát.
- Hát… néhánnyal – mosolygott félénken a lány, és lehúzta a férfi sliccét. Vastag bájdorong pattant ki a bokszer hasítékán.
- Leszopsz? – kérdezte a copfos férfi. – Szoptál már?
A lány már dőlt is az ölébe. – igen… szeretek örömet okozni.
Azt meghiszem, te ribanc, gondolta a férfi, és lejjebb csúszott az ülésen. A lány megkezdte a munkát, és mi tagadás, elég ügyes volt. Bizonyára több fasz volt már a szájában, mint nyalóka. Mennyi lehet az a néhány? Öt? Tíz? Száz? Lehet. Lehet hogy száz. Ezek úgy basznak, mint a nyulak. Száz fasz egy hónap alatt. Ezer fasz egy év alatt. És…
A kislány nyelve körözött a makkján, néha benyelte egészen, cuppogtatott is. A férfi a haját simogatta hatalmas önuralommal. Legszívesebben ráhúzta volna a kurva száját a sebváltóra, és addig verte volna a fejét az öklével, amíg a fogaiból csak zúzalék marad, a nyelve pedig lecsúszik a torkába, és megfojtja.
- Jól van elég volt – mondta a lánynak, és eltolta a fejét. A csaj felnézett rá nagy szemekkel, ajkán előnedv gyöngyözött.
- Meg akarlak baszni - magyarázta a férfi. – A motorháztetőn.
A lány megtörölte a száját. – Jó. De… lécci, ne beszélj így. Jó? Ez… nem szép.
- Oké – felelte gúnyosan a copfos férfi. – Szeretnék veled szeretkezni a csomagtartón.
A lány elmosolyodott. Gyönyörű arca volt, és kedves hangja ahogy megszólalt: - Na ugye, hogy így más.
Kiszállt a kocsiból, közben megvillant karcsú lába. A férfi is kiszállt, a farkát el sem pakolva. Megszeretgetlek én, gondolta gonosz vigyorral. Úgy megszeretgetlek, hogy belezöldülsz.
Mire megkerülte a kocsit, a ribanc már lerángatott szoknyával és bugyival terpesztett a csomagtartón. Hihetetlen, gondolta. Milyen lányok élnek ebben a fertőben?
- Gyere már, felizgattál, hatolj belém – duruzsolta a lány, és kis kezeivel hátranyúlva széthúzta a szeméremajkait. A copfos férfi megfogta a puncit. Tényleg nedves volt, a csaj már tolta is hátra a seggét, ficánkolt, mint ebihal a kávéscsészében.
- Dugj meg… - suttogta.
- Egy pillanat – felelte a férfi, és felrántotta a lányt a kocsiról. Felhajtotta a csomagtartó tetejét, és kiemelt belőle egy jókora baltát. Közben a másik kezével a lányka csiklóját masszírozta.
- Hát ez meg mire kell? – kérdezte a lány csodálkozva. Semmi ijedtség nem volt benne.
- Mielőtt visszamegyünk, ki kell vágnom néhány fát, amivel befűthetek az éjjel – magyarázta a férfi. – Hideg lesz.
- Ó - a lány, akinek a puncija közben ujjak csusszantak, lihegve emésztette a hallottakat. A férfi közben visszacsukta a csomagtartó tetejét, és visszadöntötte rá a lányt. Egyből beleverte a kitárulkozó lyukba méretes farkát, fél kézzel a seggét gyömöszölte, másik kezével meg a baltát szorongatta a háta mögött.
- Igen, ez az, majd én felmelegítelek – nyögte a kiscsaj. A férfi enyhén csodálkozva tömte a kis hamvas nunit, és arra gondolt, mekkora lehet a csaj intelligenciaszintje. Lehet, hogy ez nem is ribanc, hanem fogyatékos? Talán mégsem kéne kinyírnia.
Ezen rágódott néhány percig, ám aztán a lány teste rángatózni kezdett alatta, és sikított a kurva, icmájlájf.
- Ah… ah… igen… basszál… még… jajistenem élvezek… igeeeen!
És a coffos férfi érezte, hogy tényleg összerándulnak a hüvelyizmok, és az izmok ugrálni kezdenek a karcsú, selymesbőrű háton, és erre az ő farka is bevastagodott, és lövellni készült, és….
Villámgyors mozdulattal magasba lódította a baltát, majd egy kiáltással – ÓTEBÜDÖSRIBANCMÁRNEMBASZNAKMEGTÖBBET – lesújtott.
A következő pillanatban egy finoman formált, vértől pirosló, szőke hajú fej gurult végig a földön, be a kocsi alá. A copfos férfi mosolygott.
Egy mozdulattal kirántotta a faszát az immár élettelen testből, ami a földre rogyott. A férfi belerúgott párat, majd elpakolta ondótól nedves farkát.
- Így jár minden kurva – motyogta, inkább csak magának. Felnyitotta a csomagtartót, felemelte a könnyű testű hullát, és belódította. Tompa puffanás hallatszott. Fröcskölt a vér.
Leguggolt a kocsi mellé, és benézett az alváz alá. Nem látta sehol a fejet. Düh öntötte el.
- Hovajapicsábagurulhatott?
Aztán m
egtalálta az első kerék mögött. Jól elbújt. Odakúszott, a hajánál fogva megmarkolta, és a hulla után hajította a csomagtartóba. Elégedetten vágta le a tetőt, és beült a volán mögé. Egy darabig némán bámult a sötétségbe, majd mormolt néhány szót, amelynek emberi nyelven nem volt értelme. Aztán beindította a motort, és elhajtott az egyik mellékúton. Száz méterrel később egy szederindákkal benőtt kerékvágásra kanyarodott, amely a legkevésbé ismert, réges-régen bezárt bányába, a Mayer-bányába vezetett.
Az autót, benne a Copfos Férfival, elnyelte a sötétség. A bánya egyedül maradt a sápadt hold fényében. Egy idő után már csak egy bagoly huhogása, és denevérek szárnycsapkodása hallatszott.

Hogy mi történhetett a Mayer-bányában, senki sem tudja. Valószínűleg áldozatot mutatott be az ördögnek, Marduknak, Ibhamélnek vagy Yog-sothotnak, utána pedig elkaparta a lány holttestét. A copfos férfit sosem kapták el, a fejetlen hulla sosem került elő. A szülők sokáig gyászolták halott kislányukat, de mivel tudták, hogy ribanc volt, nem oly mélyen.
Időről-időre előfordultak még hasonló esetek a kőbányában.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lire ·
Erre csak azt tudom mondani érdekes. Azért tetszett. Bár a copfos férfi jól kivégezte a lányt. Minden ilyen lány ezt érdemelné. Már bocsánat. :no_mouth: :grinning:
BURGONYA ·
:angry: NANÁ!

kukulkán ·
Én ezt egy szexuálisan abberált lélek írásának tartom.Kezdesz paranoiás esetté válni . Ilyet csak beteg elme szülhet.
No0oB ·
Hát végülis hívhatunk lektornak is baszki, amennyiben mások faszságait pontosítom, mielőtt kiadják.

Na ez az első kijelentésed, amivel egyetértek! A tieiddel együtt persze.
kukulkán ·
Hát,ha lektor vagy,akkor valamilyen könyvkiadónál kellene dolgoznod,de ha a lapon admin vagy moderátor vagy,akkor nem kommentezhetsz ilyen alpári hangon,hogy a Sátán tépkedje ki a tököd szőrit.
No0oB ·
Akkor nem vagyok lektor bazdmeg, csak szövegeket javítok, stb. egyébként leszarom, moderátor meg nem vagyok itt, inkább egy mértékadó baszomisten. úgyhogy ehhez tartsd magad!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: