Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Reward - 3. Rész - Összetörve

Danny visszahozott a koleszba, mikor kinyitottam a szobám ajtaját, meglepő módon, de ott ült az ágyamon Rian. Remek, hát ezért volt nyugis a srác, házhoz jött agyonverni. Gondoltam magamban, miközben Rian felkelt az ágyról, és lassú léptekkel, elindult felém. figyelmeztettem, ha hozzám ér, hívom a rendőrséget, és már nyúltam is a zsebembe a telefonomért. Ekkor Rian a falnak szorított, kiabálni akartam, de befogta a számat.
Teljesen megvoltam rémülve, de az ijedségem hamar elszállt, és hirtelen minden érthetetlenné vált, amikor Rian, elmondta, hogy csak azért jött, hogy bocsánatot kérjen. "Nem foglak bántani! Csak kérlek, ne kiabálj, üljünk le, és hallgass végig!" Mondta, meglepően kedves hangon, eleresztett, én meg nem értettem, hogy most miről is van szó...
Ez volt az első alkalom, hogy Rian-t kedvesnek láttam. Meghallgattam, és bár elég szépen helyben hagytak, de gondoltam megbocsájtok, és magunk mögött hagyjuk a múltbéli sérelmeket.
Este a közeli kávézóban, Danny-vel és Shane-el épp a turmixunkat iszogattuk, és a Kíráékról beszélgettünk, amikor úgy éreztem, hogy el kell mondanom nekik azt, hogy Rian fent volt a szobámban. 
Már épp elkezdtem volna mesélni a sztorit, amikor a kávézó ajtaján belépet Rian, a haverjaival.
Danny és Shane csupa negatívumot mondtak a srácról, ezért inkább mégsem mondtam el nekik. 
Danny, kapott egy sms-t a szüleitől, ezért haza kellett mennie, Shane ott maradt, Rian-ék leléptek, gondoltam el mondom Shane-nek mi történt a koleszban.
Shane, nagyon ideges volt, szerinte nem bízhatok Rian-ben, és sokkal jobban járnék ha lecserélném még a zárat is az ajtómon. Mérges volt, majd lelépet. 
elindultam haza, kellemes volt az idő, gondoltam szép lassan haza sétálok.
Nem messze a kávézótól, mintha már várt volna rám, ott volt Rian. A lassú séta elméletem tovatűnt, és reméltem, hogy észrevétlenül elmehetek mellette, de nem. "Hová sietsz, ilyen gyorsan?" kérdezte barátságos vigyorral. Mondtam neki, hogy csak haza. Ő pedig felajánlotta, hogy elkísér. Mondtam neki, hogy köszönöm, de most tényleg sietek, de ő akkor is elkísért.
Útközben beszélgettünk, tényleg nagyon úgy tűnt, hogy megbánta, hogy gyökér volt. Én pedig tényleg, őszintén megbocsájtottam neki. Sőt, megbeszéltük, hogy másnap suli után elmegyünk gokart-ozni.
Danny-ékkel nem beszéltem, még a telefont sem vettem fel, mert féltem, hogy elköpöm azt, hogy Rian-nel haverkodok, és ismervén őket, tuti kiakadtak volna.
Másnap délután lementem a kolesz elé, és vártam Rian-t, amikor a semmiből megjelent Kira. Danny-t kereste. Azt hitte, hogy nálam van. Kira szemei vörösek voltak, a sminkje elvolt kenődve, nyilvánvaló volt, hogy sírt. Kérdeztem is, hogy mi a baj. Kira elkezdte mesélni, hogy összejöttek Danny-vel, de megcsalta, és ezt Danny is megtudta. Kira, békülne Danny-vel, de Danny, nem áll szóba Kira-val. Folytatta volna még Kíra, de megjelent Rian. Kira, egyből támadásba lendült, hogy zaklat-e engem Rian, de megnyugtattuk, hogy csak beszélgetünk, semmi más. Megértően bólintott rám, egy nagyon szúrós tekintettel Rian-re nézett, és tovább ment. Mi Rian-el, sétálva elindultunk a gokartpályára, közben beszélgettünk, erről is, arról is. Ami épp eszünkbe jutott. Tök jó fejnek tűnt, és tényleg, még csak egy morzsányi utálat sem volt bennem, amiatt, hogy elgyepáltak a haverjaival. De minden jóban van valami rossz, és hát...
Már közel voltunk a gokartpályához, amikor Rian, egy lakótelep felé vezetett. Kérdeztem is, hogy miért erre megyünk, amikor a gokartpálya a másik irányban van. A válasza az volt, hogy tud egy rövidebb utat.
Én naivan követtem őt. A lakótelep előtt volt egy kisebb, szeméttel teli sikátor, elvileg arra kellett volna mennünk. Itt Rian teljesen kifordult önmagából, rosszabb volt, mint amikor elvertek a haverjaival. 
A falnak szorított, fogdosni kezdet, hiába löktem el magamtól, nagyon erős volt, egyszerűen nem bírtam vele. A nyakamat csókolgatta, én meg csak sírtam, és kértem, hogy engedjen el. De hiába. Azt mondta, hogy szerelmes belém, ezért volt bunkó velem, de meg bánta, és inkább meghódít.
Könyörögtem neki, hogy engedjen el, mert én nem vagyok meleg, és nem szeretnék tőle semmit. De ő erősebb volt nálam, szóval esélyem sem volt, elmenekülni. Megerőszakolt, majd elrohant. 
Egy világ dőlt össze bennem. Megaláztak, fajtalankodtak velem, gyűlöltem Rian-t, gyűlöltem magamat. Meg akartam halni, öngyilkos akartam lenni, de akkor... Eszembe jutott, hogy nem vagyok egyedül.
Összeszedtem a maradék erőmet, és bár fájt mindenem, elindultam. Nehezen, és nagyon lassan, de estére elértem Danny-ék házához. Bekopogtam, Danny ajtót nyitott. Az arca elsápadt a rémülettől, nem tudott megszólalni, csak nézet, semmit sem értve, majd észre vette, hogy a nadrágom tiszta vér, és meg kérdezte, hogy mi történt. Én sem tudtam megszólalni, de akkor hangosabban, és remegő hanggal ismét megkérdezte:  " TOMI! MI TÖRTÉNT?!"
Ordítani tudtam volna a fájdalomtól, de csak annyit mondtam: "Segíts!"
Folytatások
3509
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák programnak köszönhetően, Amerikában folytathatja. Én is egyike vagyok ennek a három szerencsés győztesnek, de vajon megérte? Hát íme...
Előző részek
2895
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák programnak köszönhetően, Amerikában folytathatja. Én is egyike vagyok ennek a három szerencsés győztesnek, de vajon megérte? Hát íme...
3450
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák programnak köszönhetően, Amerikában folytathatja. Én is egyike vagyok ennek a három szerencsés győztesnek, de vajon megérte? Hát íme...
Hasonló történetek
4640
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
5262
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
kamilla10 ·
Tomi végbélnyílását Rian talán egy kis udvarlással is megkaphatta volna, de a mai fiatalok képtelenek kifejezni érzelmeiket és mindent azonnal akarnak. Szerintem a sok erőszakos akciófilm miatt. Komoly társadalmi problémát boncolgató történetnek ígérkezik, nagyon várom a folytatását. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy a böngésző előzményeinek törlésével annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.
Az a srác ·
Tomi, még az erőszak előtt, amikor még csak fogdosta Rian, már akkor mondta, hogy nem meleg, és nem szeretne Rian-től semmit. Azaz, az udvarlás valószínűleg nem jött volna be...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: