Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rettegés

Fél nap telt el - legalábbis én úgy éreztem - azóta, mióta felébredtem. Már legalább százféleképp próbáltam kiszabadulni fogságomból, de semmi eredmény. Jobban szemügyre vettem a börtönöm, és rájöttem, hogy közel sem olyan barátságos, mint amilyennek elsőre látszott. Az egyik fele szoba, míg a másik fele valamiféle kínzókamraként üzemelhetett, mert mikor megláttam azokat az eszközöket, a torkomban dobogott a szívem a rémülettől. A legtöbb eszköz középkori kínzófegyver, de volt az asztalon még egy pár fűrészfogú kés, és egy balta is. A tulajdonos nem fáradt a fegyverek letakarításával, minden csupa vér volt. Beigazolódott a félelmem: nem én vagyok itt az első "látogató". Már épp belekezdtem volna egy újabb szabadulási kísérletbe, amikor motoszkálást hallottam az ajtó felől. Kattant a zár. Ledermedtem, és csak figyeltem a nyitódó ajtót. A félhomályban jól kivehető volt az alak, magas volt, vékony, egészen kellemes arcú férfi lehetett volna, ha nem torzította volna el az arcát azzal a hátborzongató vigyorával. Megfogta a szobában lévő egyetlen széket, és leült velem szemben. Nem mertem felnézni rá, csak meredtem magam elé, és vártam, hogy ítéletet mondjon felettem.
- Két választásod van: Vagy itt, és most meghalsz, iszonyatos kínok közt, vagy elfutsz.- mondta az alak természetellenesen magas hangon. Először fel sem fogtam mit mondott, aztán szép lassan összeálltak a szavak a fejemben. Nem hittem a fülemnek.
- E...Elengedne? Csak úgy, egy szó nélkül kisétálhatok innen...ÉLVE?? Ezt maga sem gondolta komolyan...- mondtam neki, és kínomban felkacagtam. Hogyan is lehetne igaz? Mi a fenének hozott volna ebbe a földi pokolba, ha utána egyszerűen csak kisétálhatok innen. "Mindegy" - gondoltam. Felnéztem rá, és így szóltam:
- Rendben, ha van választásom, a futást választom.- csak néztem, ahogy a vigyor az arcán egyre alattomosabbá, gonoszabbá válik, a szeméből pedig azt olvastam ki, hogy roppantmód örül a választásomnak. Odajött hozzám, és egy kulccsal kiszabadított fogságomból. Félreállt a sarokba, és csak nézte, ahogy elhátrálok az ajtóig, majd mielőtt futásnak eredtem volna, megszólalt:
- Tudod, én a helyedben inkább választottam volna a halált... A játék megkezdődött, bánni fogod még, hogy nem választottad az azonnali megváltást.- mire hátrafordultam, eltűnt. Egy ablak sem volt a szobában. Míg pánikszerűen futottam végig a folyosón, végig éreztem, hogy figyel. Már én is kezdtem bánni a választásom.
Folyt. Köv.
Folytatások
2475
A Rettegés című történetem folytatása. Sajnos nem sok időm van írni, de igyekszem folytatni a történetet, és köszönöm annak, aki elolvasta, remélem tetszik. =)
Hasonló történetek
5823
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
6526
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
alexandra83 ·
Vàrom a folytatàst :wink:

Silverfoxgirl ·
Köszönöm, hogy elolvastad/elolvastátok, sajnos idő híján csak most tudtam összehozni egy kis szösszenetet, hamarosan elérhető lesz az oldalon is. =)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: