Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Részegség 1

Ha az ember lányának szalagavatója van, azt bizony meg kell ünnepelni. Mi is így tettünk, az osztálytársaimmal.
Egy kisebb kocsmában kezdtük az alapozást, mivel én nem nagyon szoktam inni pár feles és sör után már igen bódult állapotba kerültem. Forgott velem a világ, és a hangulatom az egekbe szökött. A társaság többi tagja is igen illuminált állapotban volt. Így úgy döntöttünk ideje elindulni egy clubba. A társaság vegyes volt, négy lány és öt fiú.
Mi már lányok éreztük, hogy itt az ideje a táncolásnak. Így kéjesen riszálva magunkat a táncparkettra indultunk, a fiúknak kicsit nagyobb tömeg és több alkohol kellett, hogy odamerészkedjenek.
Egy óra táncikálás után újra szomjas lettem, így vettem egy sört. Miközben kortyolgattam, arra lettem figyelmes, hogy az egyik osztálytársam rajtam legelteti a tekintetét.
Soha nem tartottam magamat szép lánynak, és legkevésbé sem vonzónak. Az nap éjjel is hoztam a szokásos formámat, kényelmes cipő, farmer nadrág és egy mélyen dekoltált felső volt rajtam. Utóbbi, csak is azért mert egyetlen előnyös testrészem, amivel meg is voltam elégedve a cicim. Szó mi szó nagy cicim van, főleg a testalkatomhoz képest. Alacsony vagyok, vékony testalkatú, nagy cicikkel. Az a tipikus bögyös.
Szóval észrevettem, hogy rajtam legelteti a tekintetét. Meg is jegyeztem neki, hogy nehogy kiessenek a szemei inkább menjünk táncolni.
Furcsa párost alkottunk a táncparketten, mivel ő elég magas srác volt, én meg alacsony. Mindig is jól mozogtam a zenére, éreztem az ütemet. Ő viszont falábú volt. Inkább egymáshoz simulva ringatóztunk, mintsem táncoltunk volna. Egyre melegedett a helyzet, s mint várható is volt elcsattant egy csók.
Már kb. félórája matattunk egymás szájában amikor úgy döntöttünk mi lelépünk a buliból. Taxiba szálltunk és felmentünk a sráchoz.
Már az ajtóban elkezdtük letépni magunkról a felesleges göncöket, hogy meztelenül egymásnak eshessünk.
Szeretek az ágyban irányítani ezért felülkerekedtem rajta és rámásztam. Apró csókokat adtam a nyakára, mellhasára és körbepuszilgattam a pénisze körül. Láttam, hogy sajnos még nem ágaskodik százszázalékosan, így biztatásképen a kezembe vettem és elkezdtem verni a farkát. Kezdet keményedni de még mindig nem volt teljes harci díszben. Ezért taktikát váltva a számba vettem. Először csak apró puszikat adtam a makkjára, és körkörösen masszíroztam a nyelvemmel. Aztán vízszintesen is végig nyaltam, majd óvatosan az ajkaim közé eresztettem. A fejem fel le liftezett a farkán. Amit ő halk és mély nyögésekkel dicsért. Finom íze volt, tettszett. A méreteivel sem voltak gondok, közepes méretű pénisze volt.
Mivel ő úgy gondolta elég kényeztetést kapott, most engem akart kényeztetni. Egy hatalmas nyelves csókkal kezdte. Nem tudom miért, de engem a legjobban tényleg a csókolózás izgat fel.
Miután megcsókolt, a melleimet vette kezelésbe. Először a jobb mellbimbómat vette a szájába. Körkörös mozdulatokat tett a nyelvével, s közben a kezével simogatta a bal mellemet. Néha aprókat harapott rajta, és szívogatta. Aztán váltott és a bal mellbimbómat kényeztette a szájával míg a jobbat markolászta.
Aztán a hasamat puszilgatta, végül a puncim felé vette az irányt. DE én már teljesen készen voltam, a puncimból már patakban folyt az izgalmi váladék. csak arra vártam, hogy hatoljon belém a péniszével. Ezért szóltam neki, hogy elég a játékból csináljunk is valamit.
Nem tudom, hogy a pia hatására vagy mert fáradt volt de a pénisze még mindig nem volt százszázalékos. A fél merev farkát próbálta belém tuszkolni, ami ugyebár nem sikerült. Így hoppon maradtunk mind a ketten, és meztelenül álomra hajtottuk a fejünket.
Másnap arra lettem figyelmes, hogy valaki matat a puncimnál. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, de csak pármásodpercig tartott csak a filmszakadás.....
Folyt.köv.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: