Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Requiem Helyett

Kegyetlenül éreztem magam, kegyetlennek tartottam magamat és a világot egyaránt. Nézni sem tudtam, hogy ne fájjon, milyen hamar elment...
Milyen hamar elment, én pedig ilyen egyedül maradtam. Nem volt többé senkim, nem várt rám senki, és én sem vártam többé senkit. Szabadság ez, de valahol lehúzott, hogy többé nincs kihez, mihez húzzak... Talán nem is arra volt szükségem, hogy irányítsanak, csupán arra, hogy ne érezzem magam elveszettnek, egyedülinek, ebben a rohadt nagy viharban, amelyet életnek csúfolnak!
Nem tudtam, mihez fogok kezdeni, nem tudtam, miért kell egyáltalán nekikezdjek valaminek is.

Elvesztettem egy számomra nagyon kedves embert. Fájt, nagyon fájt. Nem menekültem a fájdalom elöl, bárki bármit mondjon, akkor azt hittem, jobb magamat átadni neki. Amúgy sem tudtam volna magammal mihez kezdeni... Ő volt az az ember, aki irányt adott az életemnek, az első ember, aki úgy gondoltam rám, mint aki egyszer olyan erős lehet, mint ő, s mint minden generáció, az előzőnél okosabb.
Bízott bennem, akár önmagában, soha nem kellett megkérdőjeleznem tudását, tapasztalatait, nem próbált olyasmit adni nekem, amit ő maga ne tapasztalt volna, olyan egyszerű volt belül, mint a gyémánt, számomra pedig éppoly értékes is.

Kegyetlen volt, mert én túléltem őt, nekem meg nem vonták vissza a fentiek a jogomat, én ugyanúgy kellett fenntartanom továbbra is magam, mert éreztem az élet jegyét, az éhséget, a szomjúságot, fáradtságot...
Azon kívül, hogy csillapíthatatlan vágyódást és hiányt éreztem, tapogattam az űrt a lelkemben, nézegettem a sebem, amelyet rajtam hagyott a halál, az ő halála, én nem ápoltam semmivel az emléket. Nem jártam ki hozza talán meg hónaponta sem. Nem tartottam fel órás elmélkedést minden cselekedetem előtt, vajon ő is így tenne-e? Nem gondolkoztam lassacskán a tanításain, sőt... Lassacskán eszembe sem jutottak szavai, amelyekkel formált, nevelt...

Mostmár ott tartok, hogy csak bizonyos helyzetekben jut eszemben, vagy csak egy Deja Vu érzés fog el: "Ezt már hallottam, nekem ezt már mondta valaki...De ki is?"
Pedig nem vagyok szenilis, a második X is meg csak kacsingat felém, az is vajon mennyi gondot, bajt állít elém, s ő már nincs velem! Azt hiszem, az a büdös nagy helyzet, hogy a szívem úgy érezte, van elég terhe. Levette az emlékezés nyűgét, a hiánya fájdalmát és elindult. Ha egyedül is kell ezután járnia, de egy helyben nem maradhat. Hiszen azért jöttünk erre a földre, hogy tanuljunk, ismerjünk, megismerjünk. Egy fiatal szívvel nem állhatok sokáig a fejfájánál sem, fáj, hogy nem nyelem le, én élek, és meg van képen a sírjánál élvezkedni, élvezni akár csak ha a napsütést is!

Az a helyzet mostmár, hogy ő megtette, amit az esélyei engedtek, és amit tehetett, de elment, most nekem kell megállnom a saját lábamon, mert nekem kellett túlélnem őt. Az élet anyja a halál. Minden valami más pusztuláséval születik.
Hat éve ment el ebből az árnyékvilágból, ha valakire hagyott valamit is a lelkéből, rémélem, amikor nekem is meglesz a magam tanítványa(i), legalább olyan jó tanár leszek, mint ő.
Addig meg csak abban reménykedem, megállok a helyemen, és nem hozzák rá szégyent. Támaszom legyen ő mindig!
Millió csók neked, Nevelőanyukám!
Hasonló történetek
3841
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3798
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hát, igen. Nem egy ilyen virág hervad el, miután átadja gondolatainak szépségét. Kérdés, tudjuk-e kellően értékelni. Úgy látom, Te igen.
Tetszett amit írtál.
ordogXL ·
Köszönöm a dicséreted, de aminek leginkább tudok örülni az az, hogy tetszett :heart_eyes:
Remélem, a többi irásom is pozitiv visszajelzést hoz, de nem vagyok, lennék, az, aki, ha elkeserednék a javitások buzditása miatt!!!
Úgyhogy, bátran lehet fikázni, ha jó az ok, bevállalom azt is :smile:
Köszi még egyszer neked is!!!
Jujj, jó napom lesz igy a végére? :smile:
:innocent:

Gall Ilona ·
Te tényleg jól irsz, még ha nem is mondják ki az emberek, mit gondolnak , mikor olvasnak téged. Lehet, ez hiba, ki kell mondani, mert a hallgatás esetleg rossz kritikának vélhető
Az őszinteség az. amit én különösen nagyra értékelek, és ezt tudod, hogy mire is értem még. Persze csak az igazán bátrak merik vállalni tetteiket , gondolataikat.
Feladni pedig a gödörben sem szabad, ki kell mászni belőle, egyetlen gödör sem lehet olyan mély, hogy egy kis segitséggel ki ne jöjj belőle. Csak kell tudni kérni és elfogadni a segitséget. Nem az az igazi ember aki sohasem esik el (vagy bele agy gödörbe), hanem aki feláll utána.
ordogXL ·
Nagyon köszönöm neked ezeket a szavakat, azt hiszem, én is az öszinteséget tartom a legfontosabbnak... bár nem mondom meg, hogz napjában hazudok-e, és hányszor... :smile: De attól még cseppet sem érzem, hogy szégyenkeznem kellene valamiért is!
Nem tudnám feladni... sem most sem később, az vagyok, aki, és aki elfogad, az elfogadhat igy, avagy sehogy... Nem a legimponálóbb hitvallás ez a mai: "Az vagyok, akinek hisztek, csak belül vagyok egészen más...! "-életmódnál. Vannak, akiknek ez jön be, és vannak a renegátok, ahogyan érzetem szerint te is!
Segitseg... Ma semmi sincs ingyen!
Az ember egyik nagy szépsége előttem, hogy képes hibákat elkövetni, de ugyanakkor ez a tanulásának az útja is!
Köszönöm minden kedves és bátoritó szavad, nem volt hiába!
További sok sikert neked, és várom még nagyobb örömmel az ujabb hozzászólásaid!!!
:innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: