Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rendhagyó születésnap

Közeledett a születésnapom. Már szinte hagyomány volt, hogy a nagybátyámmal ezen a napon moziba megyünk. Így hát megnéztem a moziműsort az interneten. Hosszasan böngésztem a filmek között, de egyik sem volt olyan, ami nagyon érdekelt volna. Elérkezett a várva várt nap és a nagybátyám délelőtt jött, hogy elvigyen a szokásos filmezős napra. Már készen voltam, gondosan bepakoltam a táskámba mindent, amire szükségem lehet, és felöltözve vártam, hogy induljunk. Szépen elköszöntem a szüleimtől majd beültem a kocsiba és elindultunk. Alig hagytuk el a házunkat, a nagybátyám megkérdezte, hogy mit nézzünk ma. Mire én elmondtam, hogy bár nagyon sokat néztem a moziműsort, egyik film sem fogott meg. Erre ő, csak hümmögőt egyet és csöndben haladtunk tovább. Ezután a szokásos sablonkérdések és válaszok következtek, mint a „Hogy megy a suli ?” vagy a „Mit kaptam a szülinapomra ?” Mindeközben, lassan beértünk a városba. De nem mentünk el a moziig, megálltunk egy külvárosi hotel parkolójában. Arra a kérdésemre, hogy miért vagyunk itt, nem felelt, csak mosolygott. Kiszálltunk és bementünk a hotelbe. A recepciós nagyra nyílt szemmel nézett ránk, mikor besétáltunk, mivel nem volt nálunk semmilyen csomag.
-Miben segíthetek? – kérdezte a recepciós.
-Egy szobát szeretnénk, úgy két órára.
Nagyon elcsodálkoztam. Vajon ez mit jelenthet ?  A recepció adott egy kulcsot, mi pedig beszálltunk a liftbe. Szótlanok voltunk, amíg a lift becsukódott, de tovább nem bírtam.
-Miért vagyunk itt?
-Nézd, a múltkor mikor ott aludtál nálunk láttam, mikor meglestél miközben fürödtem.
Nagyon elpirultam.
-De ne aggódj, semmi gond. Mára valami különleges tervezetem.
Sejtelmesen mosolygott. Nem tudtam, mire véljem azt a mosolyt. De csengetett a lift és mi kiszálltunk. A szoba nem messze volt a lifttől, gyorsan odaértünk. Benyitott a szobába, de nem ment be, hanem előreengedett. Majd ő is bejött és bezárta az ajtót. A szoba nem volt túl nagy, de nagyon szép modern berendezésű, közepén egy hatalmas franciaággyal. Nagyon izgultam, nem is sejtettem, hogy mire készül. Ezt ő is látta. Megkért, hogy ne izguljak, és hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon. Majd közölte, hogy mindjárt jön és azzal eltűnt a fürdőszobában. Kicsivel később visszatért, de nem akárhogyan. Nem volt rajta más csak egy szál alsógatya. Szép izmos karjai és combjait, férfiasan, szőr borította, de nem túl sok. Remek teste volt. Már a puszta látványától éreztem, hogy keményedik a farkam. Formás csípőjén, vonzón feszült a szexi fekete bokszer.
-Csukd be a szemed és lazulj el! – mondta.
Én félősen becsuktam a szemem és vártam, hogy mi fog történni. Hirtelen a számon éreztem az ő ajkait, majd lassan becsusszant a nyelve az számba. Visszacsókoltam. Majd hosszú percekig csókolóztunk. Nagyon jó volt. Közben a hajamba túrt. Egészen elfeledkeztem mindenről. Arról hogy ő a nagybátyám, hogy ma van a szülinapom és arról, hogy nekünk most épp a moziban kéne ülnünk. Az idő lassan telt, és én azt akartam, hogy még hosszú-hosszú percekig csókolhassam. De ő hirtelen elkezdte a nyakamat csókolgatni, és haladt lefelé. Majd megkért, hogy vegyem le a pólómat. Gyorsan lekaptam, nem akartam az időt húzni. Mikor sikerült végre levenni, a földre dobtam, ő pedig rám dőlt és tovább csókolgatta a nyakamat. Éreztem a szőrös, kigyúrt mellkasát az enyémen. Egyre lentebb csókolgatott, míg végül elért, a mellbimbómig. Hirtelen beszívta és nyalogatni kezdete. Nagyon finom volt. majd lassan áttért a másikra. Imádom ezt az érzést! Egyszer csak abbahagyta, majd odanyomott egy csókot a számra és azt mondta:
-Most te jössz. Kóstolj meg!
Szép lassan megfordultunk, így én kerültem felülre. Végig csókolgattam a mellkasát, majd a mellbimbóit. Egyre gyorsabban haladtam lefelé izmos testén. Majd mikor elértem az alsónadrágot, szép lassan lehúztam róla, és számba vettem hatalmas, égnek meredező gyönyörű farkát. Felnyögött. Lassan kezdtem szopni, majd egyre gyorsabban. Nagyon finom volt. Majd éreztem, hogy megfeszül, felnyög és már fojt is a számban az édes, forró spermája. Isteni íze volt. Egy kicsit játszottam vele a számban, hogy minél tovább érezhessem csodás ízét. Majd lenyeltem. Éreztem, ahogy legördül a torkomon. Szép lassan felálltunk, és ő levette a gatyámat. Majd visszafeküdt az ágyra és széttette a lábait. Ott nyílt előttem, csodálatos, szőrös feneke. Szép, szűk segglyuka látványától éreztem, ahogy az előváladékom lecsordul a makkom tetejéről. Rám nézett és azt mondta:
-Csak az elején óvatosan!
Bólintottam, hogy jelezem, majd figyelek és mohón bedugtam a farkam a seggébe. Isteni volt. Ő újra felnyögött. Először nem mozdultam, csak élveztem a szűk szorítását. Majd szép lassan elkezdtem ki-behúzogatni mostanra már szétpukkadni vágyó péniszemet. Elkezdett ellazulni, és pedig gyorsítottam a tempón. Ismét felnyögött. Imádtam. Olyan jó volt, ahogy a farkam és az ő segge egyesült. Imádtam azt az érzést, hogy én ő benne vagyok. Majd egyre jobban és gyorsabban dugtam. A testem remegett az élvezettől. Majd megfeszültek az izmaim, és hatalmas nyögések közepette elélveztem. A spermám a végbelében kilövellt. Ezután rárogytam izmos testére, úgy hogy a farkam benne maradt. És csak feküdtünk egymáson és hallgatunk egymás lihegését. A testem a lélegzetvételeivel együtt mozgott fel-le. Minden elhomályosult, szép lassan elaludtam. Így aludtunk el mindketten, rajta feküdtem, a farkam a spermámmal teli seggében. Nagyon jót aludtam. Mikor felébredtem, ő a fotelben ült, felöltözve. Úgy egy órát aludhattam. Mosolygott. Én meztelenül feküdtem az ágyon. Rám nézett és így szólt:
-Siess, lassan indulnunk kell, mert vége a filmnek.
Gyorsan megtörölköztem és felöltöztem. Majd odajött hozzám és megigazította az ingem gallérját. Ezután kifelé indultunk. Most is kinyitotta az ajtót, és előreengedett. Mikor épp mellette mentem el, rám nézett és széles mosollyal azt mondta:
-Boldog Szülinapot.
Azóta sem emlékszem olyan jó szülinapra.
Hozzászólások
jacobharper95 ·
Jobban tetszett volna ha nagybáty dugja meg a srácot.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: