Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Renáta és Zoé, Üveg, Emlék

Renáta és Zoé

Renáta festéstől elfáradva reggel hatkor abbahagyta a munkát, hogy elkezdje szokásos hajnali rituáléját. Először ledobta ruháit és belépett a zuhanyzóba, hogy megszabaduljon a fojtogató tömény festékszagtól. Élvezte a zuhanyzó kellemes hideg permetét, majd hosszas fürdés után átlibbent a hálószobába, ahol Zoé, a szeretője meghitten aludt. Felhúzott magára egy fehér tangát és egy azonos színű inget, majd átsétált a jéghideg konyhába, ahol ösztönösen megborzongott, érezte, ahogy végigfut valami csodálatos érzés, amit festészetével próbál már régóta megfogalmazni. Izgatottan hozzálátott a kávé főzéséhez, mert ez volt mindennek az alapja. Amikor elkészült, a még forró kávét fölemelte magasba, mint egy pap a misén átváltoztatáskor, majd szépen lassan a vakítóan hófehér ingére csurgatta a forró nedűt és felszabadultan élvezkedett, ahogy végigfolyt a két melle között egészen a két combja közé.


Üveg

Egy esős nap felmegy a város legmagasabb házának a tetejére egy átlátszó férfi, aki feltehetőleg üvegből van. Nekirugaszkodik az ugrásnak, mintha ötven méter gyors döntőjében lenne, kisvártatva ugrik, átadva magát a gravitáció csodájának. Az üvegember sok össze-vissza álló molekulái a földetérés tizedmásodperc pillanatának varázsában szemkápráztatóan szép szimmetrikus rendbe állnak, hogy utána milliónyi darabra hulljanak szét. Az emberek, akik hétköznapok igájában taposnak, észre sem veszik. Kivéve egy kisfiút, aki megfog egyet a sok kis üvegdarab közül, hogy azon keresztül lássa világot, de a gondoskodó anyukája azonnal közbe lép, kiveszi a férfi maradványát a gyerek kezéből és messzire elhajítja. Ad neki egy pofont és szigorúan megdorgálja, hiszen meg is vághatta volna magát.


Emlék

Nem szeretem az angol órákat. Tudom, hogy fontos meg hasznos, de a tanár idegesítően idióta. Aztán hirtelen feltesz egy kérdést, nem is tudom mi okból, méghozzá magyarul:
- Mit dolgozik az apád?
- Semmit.
- Nyugdíjas?
- Nem, halott. - majd erőtlenül elmosolyodok. Ő meg felháborodik, hogy ilyen dolgon nem illik mosolyogni. Erre elkezdek nevetni és ő olyan mérges lesz, hogy nekem akar jönni, de az osztálytársaim lefogják. A szájából már folyik nyál. Az apám szájából is így folyt, amikor agyoncsapta az áram. Rátapasztom a kezemet a mellkasára, és pontosan azt bizsergést érzem, mint az apámnál, amikor végigfutott rajta az áram. Sőt, mintha az arcvonásaik is megegyeznének.
Hasonló történetek
3871
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
5354
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Azta.

:flushed:

KicCica ·
Hmm az Emlék kicsit fájt. Talán mert az én apukámat nem rég ölték meg. Átgondolhattad volna kicsit. Fura a lelki világod.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: