Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rekviem rólunk, neked

Egy olyan világban, ahol nincs több eltitkolt érzés. Egy olyan világ, ahol nem bújhatsz el egy kemény külső mögé, ahol nem védheted szívedet bevehetetlen falakkal, és nem véded elméd gyümölcseit vagy érzéseid valóját érdektelenség és nemtörődömség mögé. Ott nem lenne kétség, se bánat, se önmarcangolás, ahogy most. El kellene mondanod mindent. Egy idő után nem elég az, hogy érzel valamit és nekem tudnom kéne, hogy így van. Az idő teltével ez kevéssé válik. A kötél lassacskán elszakad, ami összetart minket. Hajdanán erős volt, erősebb mindennél, de sok dologgal gyengítetted te is, én is.
Rengeteg dolgot vágtunk egymás fejéhez, én mégis mindig csak a jót láttam benned. Talán az egyedüli vagyok,aki még ma is hisz benned, de nem tudom, hogy ez fordítva is így van-e. Most messze vagy tőlem, mégis minden éjjel veled álmodom.
Egyetlen könnycseppet sem vagyok hajlandó újra ejteni érted, remélem megérted. Nincs több esély, nincs több akarat, nincsen semmi új a nap alatt. Csak te meg én. A szerelem és a gyűlölet igen közeli rokonok, ezért gyűlöllek annyira, hogy megkockáztatom: elfelejtelek!
Hasonló történetek
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4640
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Szia!

Hansonló dolgokat írsz le, mint amiket én is érzek mostanság, azzal a különbséggel, hogy ez Nálunk egyoldalú. A megfogalmazás is tetszik. Jó lett!

Tűzmadár ·
Szép szerelmes búcsú. Olyan, amiből sokat ír az ember, mert mindre vár választ, és ha kölcsönös az érzelem, akkor érkezik is. Aztán egy újabb búcsú. :-)
Szerelmi előjáték egy szenvedélyes béküléshez.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: