Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Reggeli tűz

Szól a kakas. Halkan, tompán hallom jellegzetes hangját, de a hajnal csak békésen támad. Alig pirkad még, szívem azonban erősen, türelmetlenül dobban, mert tudom, mi fog következni.
- Szeretkezzünk reggel – mondtad édesen, éjfél után, mikor ágyba bújtunk. Én néztem álmosan lecsukódó pilláidat, és nem ellenkeztem, összebújva veled, vártam az álom hatalmát. De vártam csókjaidat, tested izgalmát, puha érintésedet is, és sokáig nem csukódott le a szemem.
A Nap még álmos. Lágyan sugározza melegét, nem is érzem a szobában, helyette kellemesen borzongató hűs száll a levegőben, még te is a takaró alá bújtál előle. Egyhangú szuszogásod remegteti ébredő érzékeim, és én nem zavarlak. Korán van még. Pedig alig aludtam, nem keltelek még fel. Szorosan hozzád simulok, csak éppen érintve pizsamádon keresztül.
Alszol békésen, mikor a fénybe nézve becsukom a szemem. Gyere már, időfaló álom! Fogj össze a Nappal, és égess el egy-két órát, hogy belemerülhessek a tüzes szerelembe! Foszlasd el egy pillanat alatt a hosszú perceket, amelyek elválasztanak a gyönyörtől!
A kakas is elhallgat, de az álom nem jön. Csak forgolódok melletted, amikor kezed a hasamra csusszan. Véletlen talán? Igen. Szuszogásod egyenletes, az álom jótékonyan takar, rettentő szerencsés vagy, mert neked rövid a várakozás. Domborodó fenekedet keresem, de nem szántanak bele éhes ujjaim, megint csak érintelek. Lágyan simítok rajtad, hátha becsempészhetek valamit álmod fátyla mögé és tested nemsokára megfeszül, majd hirtelen megrándul. Hol jársz vajon? Velem, vagy mással? Nem tudom, de kezed ágyékomon pihenteted, feneked tenyerembe simul. Így fekszünk sokáig. Te álmodsz, én próbálok elszenderedni, aztán észrevétlenül jön az, akire várok: az álom belopózik pilláim mögé.
Arra eszmélek, hogy a farkam ágaskodik. Feszít a vér, robog benne. Nem emlékszem, mit álmodtam, de te talán igen. Lucskosat, forrót vagy simogatót. Talán már érzed a szerelem illatát.
Mikor a Nap erősebben támad, szuszogásod abbamarad. Melegen simogat a fény, itt az idő, hogy vágyam széttörje az álmosság utolsó falát. Látom, hogy szemed csukva, mégis tudom, hogy arra a forróságra vársz, amire én.
Izgatottan mászok ki mellőled, pisilnem kell. Alig bírom a WC-kagyló fölé erőltetni reggeli tűztől meredező farkamat, majd megmosom. Mire visszaérek, te már a franciaágy közepére helyezkedtél, lábaid szétnyitva, térdeid kényelmesen felhúzva várnak. Egyedül a mindent eltakaró pizsama, az burkolja vágytól forró testedet, mivel nem húztad le, azt szeretnéd, hogy én szabadítsalak meg tőle. A farkam már csak félkeményen meredezik, amikor megállok az ágy mellett. Szemed rátapad kidudorodó pizsamanadrágomra, de én nem csigázlak tovább, lehúzom magamról.
Pillantásodban neked is türelmetlenség lobban, mégsem kezdeményezel, hagyod, hogy türelmetlen ujjaim lerántsák rólad az alsót. Pillantásom végre befoghatja széles csípődet, vékony derekadat, rövidre nyírt szemérmedet, az ágyon kissé szétterülő combodat. Várakozva figyelsz, nem érintesz, csak nézed emelkedő szerszámomat, nem nyúlsz a felsődhöz, mintha szégyenlős lennél. De nekem teljesen meztelenül kellesz, ezért felültetve lehúzom rólad az utolsó ruhadarabot is, hogy feltárulhasson tested minden izgató részlete.
Rettentő izgalommal töltesz el, még ennyi év után is. Vágyam ugyanúgy felkorbácsolódik, mint hajdanán, mikor hamvas testedet először láttam meg.
Tenyérbe illő melleid duzzadtak, ágaskodó bimbóid éhesen néznek felém. Hát ezt takargattad! Huncut vágyad neked is az egekben jár.
Én is csak figyellek, hevesen dobogó szívvel fürkészem várakozástól égő testedet, makkomat lágyan a combodhoz dörzsölöm, és máris gyorsabban száguld bennem a vér.
A szemeidbe nézek. Legszívesebben nedves ajkaid közé raknám megkeményedett fegyverem, de te alig észrevehető mozdulattal szélesebbre tárod buja combjaid, és nekem nincs más vágyam, mint hogy tested mélyébe hatoljak. A te szemed is ezt mondja, kérleli, így nem váratlak, lábaid közé helyezkedek, közel rózsaszín résedhez. Mégis meglepődök, mikor ujjaid finoman húzzák combjaimat magadhoz. Nem akarod a szokásos kényeztetést? Nem akarod, hogy nyelvem csúszósra izgasson? Nem. Azt akarod, amit én: hogy azonnal beléd hatoljak, hogy bőrömmel takarjalak, hogy duzzadt szerszámom olyan mélyre nyomódjon, amíg ágyékom csiklódnak nem feszül.
Mély sóhajjal merülök el benned, és csupán lágyan kinyíló akadályba ütközök. Puhán, nedvesen fog körbe titkos alagutad, a szád is kinyílik, sóhajod is türelmetlen, míg kiélvezed a behatolás minden milliméterét.
A reggeli tűz még égetőbben lángol bennem. Nem értem, mitől lettél ilyen nedves? Talán álombeli szeretőd már járt benned előttem, vagy én döfködtelek képzeletedben, amikor megremegtél érintésemre? Költői kérdések. Nincs jelentősége, mert a reggeli tűz benned is ott lángol, ujjaid az én vállamat szorítják, az én bőröm érintésére szomjazol.
Ez a reggeli tűz! Forró vagy bent, sokkal forróbb, mint a Naptól felmelegített bőröd. Édes, lángoló katlan a barlangod, ami mohón, falánkul szív magába, és míg ujjaim a válladba vájnak, légzésed szaporára gyorsul.
Szám keresi a szádat, nyelvem sóváran nyúlik feléd, kemény bimbóid mellkasomhoz tapadnak, ágyékunk szorosan simul, és amilyen mélyen csak lehet, olyan mélyen érintelek hímtagommal.
Megállok benned, mozdulatlanul megmerevedve. Remegve élvezzük a pillanatot, mikor tested rezdüléseiből megérzem, hogy neked is ugyanolyan jó ez a teljesség, olyan mintha egymás testében lebegnénk. Fegyverem állva is mozdul benned, ahogy megfeszítem és elernyesztem, szinte látni vélem, mikor makkom picit megemeli hüvelyed falát.
Csípőd rebben. Tudom, érzed te is csintalan mozdulataimat, még ajkaid is kéjes mosolyra húzódnak. De nem állhatunk itt az örökkévalóságig, bármennyire is jó, vágyunk tovább hajt. Kezünk szorít, testünk szétválik, majd egymásnak csapódik. Lassan, kéjes komótossággal mozgok finom és forró nedvességedben, élvezem bőröd érintését, hajad illatát, de hamarosan új vágy ébred bennem. Látnom kell! Figyelnem kell, ahogy benned csúszkálok.
Felemelem lábaidat, bokád a nyakamban, combjaidat erősen szorítom. Szemérmed izgalmas dombjai kikandikálnak közülük, rejtekükben pedig ágaskodó keménységem siklik a tocsogó és cuppogó hangokat hallató bíbor nyílásban. Gyönyörű, vérforraló látvány! Kihúzom lilásra izgult makkomat, aztán rögtön visszanyomom az édes résbe. Beléd markolok, türelmetlenül emelem fenekedet, hogy még mélyebbre érhessek, és más szögben is mozoghassak benned. Ujjaid a combjaimba ragadnak, szád kinyílik, nyakad ívben hajlik, és az én bőröm is a tested szoros közelségére vár. Szétnyitom lábaidat, szorosan közéjük fekszem, ölelve, összefonódva újra és újra veled. Közben szenvedéllyel dörzsölöm titkos résed falát, minden oldalról bejárva, néha makkommal kipillantva, kívülről is csúszkálva bejáratán. De nem bírom ki, hogy ajkaim ne tapadjanak rá, hiszen még egy csókot sem kapott! Kihúzom lüktető keménységemet, nézem egy pillanatig az éhesen tátongó bejáratot, aztán nyelvemmel végigszántom.
Az íze semmihez sem hasonlíthatóan izgalmas, nem is sós, nem is édes, mégis mintha különleges édesség lenne, úgy nyalom. De nem vagyok falánk, két nyalás között megállok, hallgatom mély sóhajaid, várom ujjaid türelmetlen szorítását, de a játékot én sem sokáig bírom. Agyamra köd borul, megint összefonódok testeddel, hogy rád nehezedve bőrünk egymásnak nyomuljon.
Remegős sóhaj hagyja el nedvesen csillogó ajkad. Tudom, ezt vártad, hogy tövig benned álljak, hogy csípőm körkörös mozgásba kezdjen, hogy csiklód végre tüzes bőrünk között őrlődhessen, kellemesen kínzó szorításban.
Nyakadba fújom forró lélegzetem páráját, finoman húzom hajadat a tarkódon, míg a másik kezem alulról markol. A kezeim között vagy, nem menekülhetsz. De hát nem is akarsz, jólesik a tudat, hogy a mámorító szorítás bilincsben tart. Medencéd körkörös táncba kezd, az ágy rugói meghajlanak. Vad dörzsölés, rugalmasan feszülő fal morzsol a mélyben, de én többet akarok. Combjaidat egymás mellé fektetve lehúzom, miközben mélyen benned maradok. A lábaim két oldalról fognak bilincsbe, vértől duzzadó férfiasságomat már buja combjaid puha bőre is őrli, én pedig csiklódnak feszülve csúszkálok benned.
Kósza gondolat közelít: milyen izgalmas lenne látni kívülről, fel és le ugráló fenekünket, csattanva összetapadó testünket, eltorzult arcunkat, de én már nem látok, mert a reggeli tűz teljesen elborít.
Zihálva állunk meg, amikor puha combjaidat újra szétnyitom.
- Fincsizz csak – suttogod fülembe, én azonban nem hagyhatlak az út szélén. Magammal kell, hogy vigyelek a kéjbe, ezért lábaid közé hajlok, ajkam újra csiklódra tapad. Édes odaadás! Azt hitted, hogy hagylak lemaradni? Nem. Együtt akarok veled célba érni, és nem is kell sok nyelvcsapás, szívás, finom harapás, érzem, hogy velem tartasz, ha újra táncba kezdünk.
Izgatottan döfök beléd, keményen és kíméletlenül. Már nincs kegyelem, a mámor nemsokára elragad. Ágyékunk forró, olyan érzés, mintha egybeolvadtunk volna, de aztán csípőd körtánca beindul. Zsibbasztón, bizsergőn jönnek is a kéj hullámai, először ritkábban, majd egyre csapkodóbb hévvel ostromolják érzékeink nagyra tárult kapuját. Nincs más dolgunk, csak be kell engedni a fülünkben dörömbölő gyönyört, nagyra kell tárnunk görcsösen szorító karunkat. Csípőnk kergetőzve jár az ősi ritmusra, ajkaidat szívom, harapózó hévvel tapadok mellbimbóidra, ujjaim már szinte fájdalmasan szorítanak, mikor hatalmas sóhajjal megremegsz, tested ívbe feszül.
Élvezem gyönyöröd hullámait én is, mikor a csúcsra érsz, hagyom csendesülni kéjedet, de aztán gyorsítok. Nincs visszaút, felhevült testem nemsokára lüktetőn remegő kocsonyává válik, ahogy szétolvad az élvezetben.
A szemeid előttem. Velem remegsz, szaggatottan ringatózunk.
Elragadtatás és gyönyörűség, megnyugvás és megelégedés cirógatja testünk, mikor aztán a reggeli tűz valahova ágyékunk mélyébe száll, és parázsként izzón vár, akkor már érzem, tisztán és élesen, hogy bármikor fellobbanthatjuk perzselő lángjait.
Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Általában nagyon ügyesen játszol a szavakkal, de most eléggé túlbonyolítottad a játékot. Mintha csak valamilyen rekordot akarnál megdönteni, úgy cifrázod az egyszerűt. Túl sok!
A történet pedig annyira egyszerű, hogy már olyan érzésem támadt a végén, hogy csak azért kellett, hogy csak a cifrázást gyakorolgasd.
Ez nem több, mint egy szép stílusgyakorlat.
Darlan ·
Egyszerű. Fura, hogy ezt váltotta ki belőled. Nem értem, miért kerestek mást egy írásban, mint ami benne van. Egyszerű, mert ez nem egy történet, hanem egy szeretkezés, egy múló pillanat, minden közben felmerült gondolattal.
Egyébként köszönöm a véleményedet. Egy véleménynek egyéninek kell lennie, és örülök neki, hogy téged nem befolyásolnak az előző kommentek. Szánalmas nézni, ahogy egymást utánozzák a hozzászólók, ráadásul ugyanazokkal a szavakkal; másrészről
tanulságos és szórakoztató is, hogy valaki még a magyar szavakat sem ismeri, úgy kritizál.
A te véleményeid azonban érnek is valamit, mert nem akarnak átformálni, hanem meg akarnak érteni.
Ezt hiányolom ennek az oldalnak a legtöbb hozzászólójától. Elképzelik, hogy mit szeretnének olvasni, és ha nem azt kapják, átmennek támadóba.
Ide nem írok többet. Neked még ajánlom a "Kegyetlen nász"-című írásomat, azt hiszem, érdekelne. Viszlát!

Venus28 ·
Kedves Darlan,
Szerintem gyönyörű írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: