Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Reggel

Reggel arra ébredtem, hogy nedves a bugyim. Rólad álmodtam. Már egy hete nem nyúltam magamhoz, pedig vágytam rá, ahányszor rád gondoltam. De megérte, mert ma veled lehetek. Milyen ruhát válasszak? Olyat, ami szexi, és könnyű levenni. A szoknya kiesett, mert azt nem veszem föl harisnya nélkül. Egy vékony rövidnadrág megteszi, feszülős, mélyen kivágott pólóval. Úgysem lesznek rajtam sokáig.

Meglátlak. Azonnal elindulok feléd, és a nyakadba ugrok. Ölellek, ahogy csak tudlak. Vágyom minden érintésre. Behúzlak a szobámba, és bezárom az ajtót. Azonnal tudod, mire vágyom, mögém lépsz és elkezded a nyakamat becézgetni, miközben kezed feltérképezi a melleimet. Jól ismerem már ezt a bizsergést. Nem akarok tétlenkedni, de szorosan mögöttem állsz, nem érlek el. Le akarom venni a pólóm, de nem hagyod. Kezed lassan a nadrágomba csúszik, és megsimogatod kincsemet. Már nagyon nedves vagyok. Mikor kihúzod a kezed, és újra melleimet veszed kezelésbe, nem tűröm tovább. Megfordulok, csókollak ahol érlek Nem akarod engedni, próbálsz megint úgy helyezkedni, hogy én ne tudjalak kényeztetni. Rálöklek az ágyra, és leveszem a pólód. Feladod, már nem ellenkezel. Hasadat becézem, és a mellbimbóddal játszom.

A hátam simogatod, kikapcsolod a melltartóm. Rád nézek, huncut mosoly van az arcodon. Leveszed a pólóm a melltartómmal együtt. Felülsz, és kemény bimbóimat kezdet puszilgatni. Néha beléjük harapsz. Nem bírom, lenyúlok és kigombolom a nadrágod. Te hátradőlsz, megemeled a csípőd, hogy könnyebben lehúzhassam. Vissza akarok mászni rád, de te vagy a gyorsabb.

A hátamra fektetsz, és melleimet becézgeted. Kezed nadrágomon matat. Végre leveszed rólam, és a bugyimat is. De nem nyúlsz hozzám, visszatérsz melleimhez. Legszívesebben könyörögnék, hogy érints meg. De nem teszem. Imádom amikor így kínzol. Egyre lejjebb és lejjebb haladsz a hasamon, de elkerülöd kincsem, a combom puszilgatod. Megőrülök. Egy ujjaddal finoman végigsimítasz csiklómon. Felnyögök a vágytól. Te felnézel, majd elkezdem puszilgatni barackomat. Végre. Minden kis érintés közelebb visz a csúcshoz. Látod, hogy már nem kell sok, megszívod a csiklóm. Én azonnal elélvezek. Mellém fekszel, simogatsz, meg se várod, hogy visszatérjen az erőm.

Ott lent simogatsz, és nekem még nincs erőm, hogy megmozduljak. Most nagyon érzékeny vagyok, szinte fáj az érintésed. Lassan belém csúsztatod egy ujjad, elkezded mozgatni, közben megint a bimbóimmal játszol. Érzem, közeledik a következő orgazmus, de elveszem onnan a kezed. Egy pillanatig zavarodottságot, látok rajtad, de szinte azonnal rájössz, mit akarok, amikor puszilgatni kezdem férfiasságod. Lejjebb megyek, a golyóiddal játszom, tudom, hogy szereted. Tested megrándul. Még kényeztetlek pár percig, majd melléd fekszem és magamra húzlak. Gyengéden megcsókolsz, miközben lassan belém hatolsz. Farkad minden centiméterét érzem, ahogy kitölt. Csak arra tudok gondolni, hogy végre teljesen a tied vagyok. Egyre gyorsabban mozogsz, repítesz engem a csúcs felé. Nem tudok mit tenni, újra elélvezek. Kihúzod belőlem férfiasságod, és mellém fekszel.

Igyekszek erőt gyűjteni. Nem érdekel a fáradtság. Te még nem jártál a gyönyörök kertjében, és egyetlen célom hogy eljuttassalak végre oda. Rád ülök, és mozogni kezdek. Egyre jobban belejövök. Látom, hogy élvezed. Engem is elönt a forróság, de nem törődök vele. Kezemmel mellbimbódat finoman csavargatom, majd megfeszül a tested. A hüvelyem megtelik nedveddel. Rádfekszek, és gyengéd csókot lehelek az ajkaidra, majd lejjebb csúszok és letisztogatlak. Miután végeztem mellédbújok, hogy pár óra múlva a karjaidban ébredhessek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
De nagyon siettél befejezni! Mármint az írást. Amúgy nem rossz, és azt hiszem kisebbségben maradok azokkal, akiket rajtam kívül még zavar az ikes igék helytelen ragozása.

Indyán ·
Nem tudom mi a bajotok ezzel a történettel ! Ha nem afogalmazás pontosságára és a ragozásra fekteted a hangsulyt akkor észre fogod venni , hogy nagyon jo kis történet és megéri elolvasni még néhányszor ! :stuck_out_tongue: 10/10/10

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: