Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rebeka 1.rész

Üveges szemekkel ébredt, arca zilált volt, haja kócos. Szemei sarkában, halványan felderengtek az éjszaka elhullajtott könnycseppek emlékei.
Miért? – tette fel a kérdést önmagának.  Miért mindig én? Miért nem lehetek boldog? Csak egy napra, csak egyetlen egy szomorú napra.
Mélyen gondolataiba merülve körbenézett a szobában. Majdnem üres volt, az ágytól nem messze egy fekete íróasztal állt, rajta vaskos könyvek melyeket vastagon belepett a por. Mellettük egy pár füzet hevert, majdhogynem elvesztek az asztalon a fekete borítójuk miatt. Jobban körülnézve minden sötét volt, a sarokban egy bőrkanapé, mely enyhén ki volt szakadva, az asztal mellett egy fekete borzasztóan kényelmetlen szék. Imádta a fekete színt, tükrözte a lelki világát, mely sötét volt, nemtörődömséggel tele, de mégis, mint szobája falán a halványzöld szín, az ő lelkében is volt egy kis jóság, egy kis vidámság, egy kis szeretet. A falon lévő egyetlen tárgyra pillantott. Egy portréra, amit saját kezűleg rajzolt egy lánynak, akit még mindig nem felejtett el, de sajnos nem volt alkalma átadni neki. Minden egyes alkalommal mikor ránéz, a szíve csordultig telik szomorúsággal és dühvel, minden egyes alkalommal megfogalmazódik benne ugyan az a három kérdés: „Miért kell távol legyünk egymástól?”; „Miért nem tudunk boldogok lenni együtt?”; „Miért kellett beleszeressek?”. Gyönyörű lány volt, hosszú sötét haja hullámosan esett vállaira, kis szemei akár két gomb, az arcáról határtalan boldogság tükröződött, Rebekának hívták. Percek teltek el a képet fürkészve, szemei sarkában ismét megjelentek a jól ismert könnycseppek.
Ebből elég! – ordítottak gondolatai, letépte a képet a falról és a kukába vetette, ami az asztal lábánál hevert. Letörölte könnyeit, közben megakadt a szeme az egyik füzeten, ez volt ráírva: „Verseim”. Remegő kézzel nyúlt utána majd kinyitotta. Talán véletlen egybeesés volt, talán nem, de a Rebekának címzett versnél nyílott a füzet. „A távolság pokla” volt a címe. Ismét könnyeivel küszködve olvasni kezdte a verset:
„Mindig mikor rád gondolok…
Feldereng az elmémben
Alakod gyönyörű képe,
És sok szép pillanat emléke.”
A verset tovább olvasva ismét zokogásban tört ki. Gondolatai közt cikázva Rebekára gondolt, majd egy határozott mozdulattal kirántotta a lapot a füzetből. Egy utolsó pillantást vetve rá, azt is a kukába dobta. Nem értette, hogy miért hiányzik még mindig ennyire, pedig már több hónapja nem tartották a kapcsolatot. Végleg ki akarta törülni az emlékezetéből. Bár ennyire egyszerű lenne minden.
Minden 2012 januárjában kezdődött, akkor látta életében először őt, de már akkor tudta, hogy nem egy átlagos lány. Már akkor tudta, hogy ő az igazi, hogy szükségük van egymásra. Félénken közeledtek egymáshoz, kis léptekkel haladtak egymás felé, közben mélyen egymás szemébe néztek. Egy idegen hang hirtelen tönkretette az idilli pillanatot: „Rebeka, gyere már, mi következünk!”. Átkozta önmagát, hogy ennyire félénken közeledett felé, legszívesebben visszament volna az időben, és rögtön odament volna hozzá, ahogy meglátta. Sajnos már késő volt, inkább csendben figyelte, ahogy Rebeka megfordul és a színpad felé veszi az irányt. Mint mindig akkor is gyönyörű volt, hosszú haja be volt fonva, öltözéke népviselet volt. Miközben Rebekát figyelte, teljesen el volt varázsolva, nem bírta levenni róla a szemét, mintha egy angyal szállt volna a földre csak azért, hogy vissza hozza az életbe, hogy kilépjen a mélabús, szomorú valóságból, hogy boldog legyen.  Perceket merengett, a táncot figyelve, majd egy ismerős hang kizökkentette az álomvilágból: „Ákos, hahó, mi következünk, el kell foglalnunk a helyünket!”. Nóra volt az, kézen ragadta és vonszolni kezdte a színpad felé. Hirtelen azt sem tudta hol van, majd Nórára pillantva, ahogy fehér menyasszonyi ruhában ott áll előtte rájött, hogy mi is történik körülötte. A saját nagykorúsítási ünnepségén volt, az ő tánca következett. A színpadra fellépve körbenézett a teremben, rengeteg büszke szülő volt ott, a szemük csillogott a boldogságtól, némelyiknek könnyes volt a büszkeségtől. Nem sok ideje maradt tovább nézelődni, elindult a zene. A próbákon tökéletesen ment minden, de most, élesben nem tudott koncentrálni, folyton csak Rebekán járt az esze. Egyszer csak éles fájdalom hasított a lábába, Nóra volt az, dühös tekintettel nézett rá, majd halkan odasuttogta: „Ha továbbra is így folytatod, én esküszöm, hogy megöllek”. Rémülettel teli arccal nézett Nórára, megpróbálta teljesen kizárni Rebekát a gondolataiból, több-kevesebb sikerrel.
Az ünnepség után lázasan keresni kezdte őt, de sehol sem találta. Határtalan szomorúság öntötte el a szívét, nem bírt megbocsátani magának, amiért elszalasztotta a lehetőséget, hogy végre boldog lehessen. Ezután hónapokig nem látta Rebekát, de folyton csak rá tudott gondolni.

Folytatása következik!
Hasonló történetek
7761
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
4288
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Érdekes történetnek indul. Nem fontos mindig megnevezni a hősnőt, hiszen ha az előző mondatban is róla volt szó - ellentétes jelzés hiányában - továbbra is róla olvasunk.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: