Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rea az élet kapujában.

Szóval feltettem a vörös rúzsomat, felvettem a vörös blúzomat és egy halványbarna blézert, hozzáillő nadrággal. Magassarkúval óvatosan bántam, próbáltam kiválasztani amiben a legmagabiztosabban nézek ki. Egy szürke mellett döntöttem, ami pánttal tartja a lábamat a helyén. 
Elindultam. Betértem a sarki kávézóban, ott Michael automatikusan kezembe nyomta a reggeli kávémat, tudta, hogy sietek.
- Na mi van művésznő? - kezdte a szokásos reggeli rutinunkat.
- Semmi izgalmas. - válaszoltam - Elmegyek Dr. Ben-hez és addig lógok a nyakán, amíg észhez nem tér, hogy én vagyok a tökéletes ember számára és hogy egy főnyeremény vagyok. - hadartam. 
- Akkor csak a szokásos. Hanyadik is ő? - kérdezte pimasz mosollyal az arcán.
- 4.-edik a héten, de ne aggódj, nem adom fel. Kell a munka, el kell költöznöm otthonról, a sarkamra kell állnom. Úgy, mint neked. Itt vagy és vezető-helyettes vagy a sarki kávézóban - folytattam a hadarást. - A kedvenc kávézómban.
 - Imádlak. - mondta és csücsörített, majd újra rám nézett - Este próba lesz a bandával, eljössz? Lesz pizza meg ilyen tinédzseres dolgok, amik 17 évesen menők, de mostmár erőltetetten próbáljuk eldobni őket magunktól, mert 22 év az már túl van a felnőtten.
- Tetszel, benne vagyok. Hogy nézek ki? Tökéletesen sugározza azt, hogy " add nekem az állást? "  - kérdeztem és széttártam a karomat, körbefordultam. 
- Tökéletes, kicsi szemfestéket nem akarsz feltenni?
- Nem mert, ha nem jön össze, sírni fogok és el fog kenődni. És ha csak a szám van kiemelve akkor az egész arcom ragyog. - mondtam mosolyogva - Na, de mentem is, mert már most elkéstem és megy a buszom és nem tudok futni ebben a cipőben. Szia, akkor este találkozunk. - mondtam, integettem és már ott se voltam. 
Csodamód elértem a buszt, amit le kellet volna késnem. Helyet foglaltam és elkezdtem zenét hallgatni. Nem idegeskedtem. Telefonban azt mondta, hogy kiváló író vagyok és hogy rengeteg állást kaphatnék és ajánlani is fog, de most nálunk nincs szabad hely.
Taylor Swift, legújabb albumát hallgattam, arról is a '... Ready for it'.
Ablak mellett ültem és beült mellém egy öreg néni, pechemre leszállásom előtt egy megállóval. 
Szóval miután leült, újra fel kellett állnia, mert én leszálltam. Mivel továbbra is a fülemben volt a fülhallgató nem hallottam, ahogy elküld a picsába.
Bementem a hatalmas épületbe és felkészültem, hogy addig nem lépek ki, míg nem lesz egy állás a kezemben.
Hasonló történetek
3887
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5251
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nemrossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: