Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Raszputyin

Miközben Európa, egy elszabadult gőzmozdony sebességével rohant a végzetébe a Sátán gondoskodott a nagy színjáték másik szereplőjének, Oroszországnak a háborúba való beugratásáról is. Közép Európában a Habsburg birodalom Boszniában hadgyakorlatozott.
Keleten pedig az Orosz agyaglábú óriás félkontinensnyi birodalmában hamarosan felgyorsultak az események. Belzebub mesterien keverte a kártyát és egymásután osztotta ki a lapokat.

Hála Lenin, Trockij, Sztálin és társainak szorgalmas propaganda, szervező és aknamunkájának a cári birodalom kezdett belülről bomlani. A nép azonban vakon bízott a cár atyuskában és megrendíthetetlen volt a cárba vetet hite. Kellett találni egy személyt, aki egyrészt dehonesztálja, kompromittálja a cári családot, másrészt felpiszkálja a cár nagyravágyását és beletaszítja egy háborúba. Lucifer hamar megtalálta a megoldást. Megismerteti a cári családdal, és nélkülözhetetlenné teszi számukra Raszputyint.

Raszputyin egy magnetikus erővel rendelkező, szuggesztív egyéniség volt. Hatalmas, öles termete behemót kanmedvére emlékeztette az embert. Torzonborz alakja, rőt szakálla, szőrcsuhája félelmetes benyomást keltett a rá nézőkben. Hanem a tekintete: igéző volt. Mindenkit magbabonázott, lebénított, hipnotizált. Szibériában élte a muzsikok egyhangú életét. Valahogyan kapcsolatba került a száműzött Sztálinnal és csoportjával. Megtalálták benne az ő emberüket. Meg hányták, vetették a dolgokat és csak az alkalomra vártak, hogy rászabadítsák Raszputyint a cárékra.

Lucifer erről is gondoskodott. A cári család Petrodvoreci nyári rezidenciája melletti hatalmas birtok ura Kuzmics Baktarinov tábornok szibériai birtokáról Lucifer sugallatára felhozatta Raszputyint. Kimosdatták, tiszta ruhát adtak rá és várták az alkalmat, amikor a kis cárevics rosszul lesz. A kis Nyikolaj, hemofiliában, vérzékenységben szenvedett. A legkisebb sérülés is elálíthatatlan vérzést tokozott neki. Egyik délután, amikor Baktarinovéknál teázott a cári család megtörtént a baj. A kis cárevics elesett és beütötte az orrát. Úgy ömlött belőle a vér, mint disznóöléskor a leszúrt disznóból. Lett nagy siránkozás, lótás futás. Lucifer csak erre várt. Előhúzta a mellényzsebből Raszputyint és a cseléddel, beküldte a szalonba, ahol orvosok hada igyekezett a vérzést elállítani.

Raszputyin belépett. Öles termete betöltötte a szalont. Ránézett a kis cárevicsre és mély, dörmögő hangján megszólalt.– Isten, meggyógyított! Elállt a vérzésed! – Megtörtént a csoda. Az orvosoknak nagy kő esett le a szívéről. A cárné, és a cárleányok, ölelték, csókolták Raszputyint. A cár pedig örökáron megvásárolta és felszabadította a jobbágysorból. A tábornokot pedig azonnal vezénylő tábornokká léptette elő. Ettől a pillanattól kezdve felfelé ívelt Raszputyin szerencse csillaga. Erre vártak a pokol urai. Lucifer mozgatta a szálakat, és ördögi erejével megsokszorozta Raszputyin erejét.

Raszputyin nélkülözhetetlenné vált a cári család számára. Ő volt a sugallat! Az isteni kinyilatkozás. Minden szavát imába foglalták, és a szerint cselekedtek. Hamarosan fényes palotát kapott a cári palota mellett. Szolgahad figyelte minden szavát. Akit megkívánt férfit, nőt, szüzeket azonnal a karjaiba omlottak és igyekeztek kielégíteni véghetetlen nemi vágyát. A szeretkezésnél csak az italt szerette jobban. A cár is belehabarodott és koronatanács, haditanács előtt mindig vele beszélte meg a stratégiát. Míg Raszputyin Moszkvában időzött, a kis cárevics virult, mint a rózsa. Hanem a bojárok megelégelték, hogy egy részeges illuzionista uralkodik a cári család helyett a nagy Oroszországon és felettük. Fellázadtak, és követelésükre a cár kénytelen volt falujába visszaküldetni Raszputyint. A kapcsolat nem szakadt meg, hiszen állandó telefonérintkezésben voltak egymással. Ha a kis cárevics megütötte magát és vérzett elég volt Raszputyint felhívni, annak a hangját meghallva azonnal elállt a vérzés. Lucifer nem elégedett meg ezzel a fordulattal. Nem volt innyére, hogy a bojárok keresztül húzták a számítását. Egyik éjjel bucskázott egyet a fején és máris a cárné hálószobájában termett. Raszputyin alteregójaként ölelte, csókolta a cárnét miközben többször is magáévá tette. A cárné az aktusok végén aléltan hanyatlott párnáira. Könyörgött, hogy ne hagyja magára, maradjon vele örökké. Lucifer azonban kérlelhetetlen volt. Így szólt hozzá.

–Látod anyuskám, én bármikor nálad termek, ha akarok. De, nem szeretem a bujkálást. Intézzed el a cárnál, hogy visszajöhessek hozzátok!– Másnap a cárné kikönyörögte a cártól, hogy visszajöhessen Raszputyin. Innen kezdve egyenesen vezetett az út a cári család és Oroszország romlásáig. Egy este Lucifer, Raszputyin alteregójaként komoly beszédre invitálta a cárt.

– Nézd atyuskám. Látom, hogy a népek is és a bojárok is elégedetlenek veletek. Megcsappant a cári család népszerűsége. Ezen egyféleképpen tudnál segíteni: egy győztes háborúval. Tudod, hogy Oroszország hódító, katonaállam volt mindig. Minden cár tett valamit az ország területének gyarapítása érdekében, csak te nem. Ebbe a tespedésbe az emberek esze kereke elkezd forogni, eleresztik a fantáziájukat. Nem elég csak az anarchistákra le-lecsapni, néhány forradalmárt lecsukatni, kivégezni. Nekik hódítás kell. Vér, halál, harc, szerzés, és megdicsőülés! A mennyei atya megsúgta nekem, hamarosan háború tör ki Európában. Azonnal be kell lépned, ez Oroszország érdeke! Eszerint cselekedjél atyuskám!– mondta és végtelen szájcsókban forrt össze Miklóssal. Miklós megbabonázva roskadt trónszéke bársonyába miután Raszputyin eltávozott.

Minden úgy történt, ahogy Raszputyin a cárnak beszuggerálta. A cár hadat üzent a Monarchiának. Az ultimátummal együtt aláírta a cári Oroszország bukását. Mentorát is elvesztette, mert az angol titkosszolgálat Juszupov herceggel palotájába csalatta és megölette Raszputyint.
Hasonló történetek
3906
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
4452
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Marokfegyver ·
Örülök, hogy olvashattam!
bogumil ·
Örülök,hogy örömet okozhattam. Folyt.köv. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: