Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Randövú a kukorucásba

Hát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zokkni, oszt onnan kezdött el válogatni szép fej kukoricákat. Ahogy ottan szedegette, lihegést hallott a közelbű. ( No annak mondom, aki nöm tuggya, hogy ojanok a kertek hogy a házak végibe vannak, oszt a szomszédíval emmásba nyínak, hogy nincs kerítés. ) No, az emböröm kidugta a fejét két kukoricaszár köszt, azt lesett jobbra bara. Hát möglátta a szomszéd asszonyt. Éppen kapáta a krumpit, de kurva meleg vót, oszt meztelen vót, mer nöm látta a férgyem, aszt asszitte nem láttya senki. Vén öreg szatyor vót má a nénike. Tök meztelen vót.


Nagy lógó csöcsein lépkedett, miközbe kapát, csak úgy lafanntak neki minden egyes mozdulatkó. Picsája is alig látszott a mellejitő. De az láccott, hogy maradék pár szem nunaszőre őszen göndörödik vissza nekijje. Belehetett látni a végbelibe, ahogy hajlongott. Végbényílása körül is csüngtek a zsíros szőrcsomók. A hüvelye csupa sötétződes ragadós lucsok vót. Bugyogot még mindig a likán, annyira termelte a nedveket. Má a pókhálókat kölött vóna leszedni róla, ojj régen nem vót mosva a pisasugáron kívül. Hát a férgyem meg szörnyűködve leste, hogy ijjen ronda nőt még nem látott. De a ravasz nyanya észrevette szörnyűködő férgyemet a kukorica csövek közt. Megijjedt a vén boszorkány, de aztá jobb ötlete támadt:
- Há nem szíggyeled magad, te mocskos, fajtalan! Meglesni szegény öreg idős nőt! Aztán képzelem, hogy rámgondúva matyizol estínkínt a desznyóólba. Most rögtön kiáltok a fiamnak, aki majd úgy ever!!
- Jajj, csak aztat nö! – fogta könyörgőre a dógót a Pisti. –Megteszek bármit, csak ne kijáccson!
- Igen? Jóvanakko. Akkor most megdugsz, úgy hogy legalább háromszor elévezzek!
Hát a férgyemnek a pulzusa 300 lett. Ijen mocskos vínasszonyt dugnyi meg mint ez ittejn e. De nem tudot mit tenni. Csak ekkis csaláshoz fojamodott. Vitt magával egy kukoricacsőt. A banya letérdet elé, az meg elkezdte dugdosni a kukoricacsövet a valagába, mert a banyán nem vót szemüveg aztá usse láthatta. Igen élvezte a banya, meg má a pista is örüt, hogy megússza. De hoppá!! Az öregasszony picsanyílása igen csak felforrósodott, és a kukoricák elkezdtek kipatoggni. Csak úgy röpűtek a patogatott kukoricaszemek kifele a valagábó. Az öregasszony megfordút, aztány fő vút háborodva. Mögcsapkodta a férgyemet, és asztat monta:
- A faszoddal! A faszoddal basszá! És nézni fogom. Előszür a valagam.

Hát szegíny férgyem nem tudott mit tennye, belerakta a faszát a szaros seggelikába. Nyomott egyet kettőt, a gyomra is forgott má, hát még akko, miko az öregasszony benyögte: Basszad meg a picsámat!
Óáuáó, aztakurva, gondúta a Pista. Lassan, istenhö fohászkodva megfogta péniszét, és életébe most egyszer azt kívánta, bárcsak ne lenne fasza. Odatette a nyanya szétkúrt, barnalucskos, ragadós, bűzlő picsájához. Ott bugyogott a nedv kifelé belőle, mint a boszorkány kondérjába a méreg. Minden undorát legyőzve pisti, hirtelen belenyomta a farkát. A banya méjjet sóhajtott, és elégedett vigyor jelent meg sárga-fekete fogai köszt. Ahogy mozgutt a farka, csak úgy kenődött ralyta a lucsok, szinte magáho ragasztotta. Cupogott minden egyes tolásnál. A banyek meg nyögött mint a dögledező macskák. De hamar ráunt erre jis , és bejelentette: Nyallyá ki, nyallyá ki!!!

A férgyem elakart rohani, de a nyanya hosszi kapájával utánanyút és visszahúzta, majd a fejét a picsájáho nyomta, és kéjesen a képébe röhögött: Tessék, itt a desszert! Jó étvágyat hozzá. Na a picsáját úgy kölött elképzenyi, hogy csupacsupa ránc vót. A hüvelye nyílása tiszta kosz vót, meg lucsok. Barna nyúlós szardarabos lucsok. Okádék. Meg a picsaszőre fűszerezte még a látványt. A férgyem kidugta nyelvét. És ismét csak imádkozott. Az öregasszony meg, amikor nem figyelt, megfogta a fejét és belenyomta tárulkozó bugyra legmélyére. Olyan vót mint egy vulkán, aszonta, csak sokkal büdösebb meg szarízűbb. Mint egy a nyelvet magába szívó bermuda háromszög. Ahol eltűnik minden, mint egy csecsemőszály, ami szarral meg gecivel van tele. Egyszóval: OKÁDÉK!

A Pista tette szörnyű rabszolgamunkályát, az asszon meg élvezett. Egy jó vót az egészbe. Az asszony a végin leszopta. A fogai, mit?? Fogai egy frászt, foga közé vette a faszát és visszanyalta magába a sok gedvát meg lucskot. Így legalább a férgyemnek is vót ekkis öröme, de az eltörpül az előtte átílt borzalom mellett. De legalább megtanújja értékelni, amikor az én kéthetes picsámat nyahattya.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MeAndYou ·
Kedves Hulunulu! Az lehet hogy nekem nincs tehetségem az ilyenekhez, de akkor legalább nem reklámozom mint TEEE! :no_mouth: Ne haragudj, nem akartalak sértegetni, de tényleg naon rossz az írásod! :frowning: Ha talán kicsit már stílusban írnál, akkor lehetne belőle szerintem jobb is!
Hulunulu ·
Figyelj Babóka! Az a lényeg, hogy van, akinek tetszik. Az meg, hogy te leszólod, kurvára nem érdekel. Csak sajnálni tudlak, amiért nincs humorérzéked ( Jó, tudom ez a történet nem vicces, úgyis ezt mondod..) Ha meg nem tetszik, nem kell elolvasnod, megmondtam. Comprende?

Sweet Freedom ·
Nagyon jó :grinning: Eszméletlen jót nevettem, köszi! :innocent: :innocent: :laughing:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: