Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Betekintés az isteni önértékelésbe.
Itt a történetem folytatása, jó szórakozást :)
Ismét érkezem egy résszel, jó szórakozást :)
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett! Annyit megjegyeznék,...
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Randi

A nő már nagyon készülődött, a barátja minden percben betoppanhat. Két hónpaja voltak együtt, legutóbb a szex hiányát az esti gyors önkielégtések nem pótolták teljes mértékben. Fantáziájában visszagondolt legutóbbi szeretkezésükre, amikor barátjának dagadó makkját csókolgatta, és a spontán ejakuláció összspriccelte nyakát, mellét. A férfi utána lenyalta testéről kanteje maradékait, nyelvével édes csiklandozta csiklóját, ami kiváltotta benne az orgazmus csodás görcsét.

Ezek a gondolatok jártak fejében, ahogy haját igazgatta a tükör előtt. Érezte, hogy nedvesednek szeméremajkai. Megütötte a gondolat, hogy talán leveszi bugyiját, hogy így fogadja szerelmét, könnyü kis szoknyában, bugyi nélkül. Már a gondolat erre izgalomba hozta, benyúlt bugyijába és könnyedén megdörzsölte duzzadó kéjszervecskéjét. Megborzongott.
Akkor csöngettek, a szíve a torkában dobogott, érezte, hogy a szerelme állí be.
- Mit fog szólni? Csinos vagyok-e? Akar-e engem?
Mellbimbói megmerevedtek az várás izgalmától.

Kinyitotta az ajtót. Ott állt a férfi elötte, virágcsokorral a kezébe. Elöször nem is vette észre a virágot, csak egymás szemét keresték és akkor már tudta, hogy nagyon jó estének nézhetnek majd elébe. A férfi belépett, belecsókolt a a nyakába, aztán a száját kereste, könnyü kis harapdálásokkal. A nő teste hozzáfeszült, mellei odadörgölöztek a férfi mellkasához. Csípőjét odaszorította a férfi testéhez, érezte a férfiosság dudorodását a nadrágban. Hevesen csókolóztak. Egy darabig. A férfi keze mindenhol ott volt, elöször a nő melleit simogatta, benyúlt a pólója alá, játszadozott a merev bimbókkal. Ferántotta a nö felsörészét és vadul szopni, csókoloni kezdte melleit.

Egyik kezével felemelte a nő szoknyáját, és hevesen belemarkolt a nő szemérmébe. A bugyi más csatakos volt. Könnyen félrehúzta és ujjával belenyúlt nőjének barlangjába, ami már úszott a szerelmi váladéktól és lassú kis patakban csurgott le a combján.
Végre a nő is magához tért az elsö pillanat varázsától, kinyitotta barátja nadrágját és érezte végre azt a jó keménységet, amit már annyira hiányolt. Az alsónadrágból kihalászta szerelme farkát, ami vörösen, csillogó makkal pattant ki fogságából. A feje már sikamlós volt, dőlt belőle az a ragacsos, sikamlós, átlátszó váladék, aminek az íze felejthetetlen manna volt a nö számára. Lehajolt, nyelvével lenyalogatta a kéjcseppeket szerelme feszes farkáról.

A férfi felnyögött a kéjtől. Valami módon beszédültek a konyhába. A nő egész idő alatt fogta pasija farkát, meg-meghúzogatta a bőrt rajta, hogy izgalomba tartsa. A férfi erőteljesen megfogta nőjét, felsőtestét lehajtotta a konyhaasztalra és mögéje térdelt. Felhúzta nőjének szoknyájat, letépte róla minimális kis tangáját, és előtte volt nedves álmainak csodás rózsája, szőrösen, csatakosan. Nyelvével erőszakos behatolt barátnője kelyhébe, szívogatta, nyalogatta, nyelvével a gátat is és a kis összehúzodott fenekének lyukát is csiklandozta. A nő nem bírta már tovább a megpróbáltatásokat, punciját hevesen a férfi szájába nyomta, és amikor szereleme nyelve a csiklójához ért, vad rángások közben élvezett barátja szájába. A férfi farka, keményen állt a lába között, a kéjcseppek jégcsapként lógtak makkjáról. Mint a pióca rátapadt barátnöje csiklójára, beszívta… elengedte, miközben nöje nyögve adta át magát a kéjnek. Lábai megronggyantak az orgazmus erejétől, ami átmosta testét. Még egy hullám jött és még egy.

Utána lecsendesedett kicsit, amikor szerelme hátulról tövig nyomta be farkát egy lökéssel. Könnyen becsúszott, és nem sok mozgás kellett ahhoz, amikor az a finom visszvonhatatlan érzés beidult az altestében. Kemény sugárban spriccelte szerelmébe forró ondóját, vadul hullámzott a teste minden lökésnél. Arca eltorzult a gyönyörtöl, lihegve pumpálta magját nője testébe. Ahol összeértek, a nő szeméremajkai mentén szívárgott már ki szerelmük koktélja.

Kezdtek magukhoz térni, az elsö pillanat varázsa kezdett homályososdni. Közösülésük illata betöltötte a konyhát. Leültek egymással szembe, a nő simogatta szerelme makkját továbbra is apró kis útóorgazmusokat okozva barátjának. Szerelmes, gyöngéd szavakat váltottak egymással, csókolózással kísérve. A pasi gyöngéden símogatta nője csodás melleit, arcát, belecsókolt a fülébe. A férfi farka még mindig mereven nyújtózkodott feléje.
– Bele akarok ülni – mondta.

Szerelme hátradőlt, ő pedig rácsúszott nedves puncijával a farkára. Így egymásba bújva mozogtak lassan egy darabig. Aztán a nő érzte, hogy milyen jó is az, a csiklóját a farka tövéhez dörgölni. Hevesebben kezdtek mozogni, pillanatok alatt elérte a következö intenzív gyönyört, mint egy szikrapattanás, jött a a csodás orgazmus. Magábaszívta puncijával szerelme farkát, ráborult, és nyögdécselve adta ki magát barátjának, hüvelyével megszorítva a makk peremét, ami egy újabb gyönyört váltott ki párjában. Így hullámoztak egy darabig, egymásba olvadva, szerelemesen.
Hasonló történetek
13227
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
32713
Hamarosan az egyik punci ott guggolt a szám előtt és a másik két nő meg hol markolta a farkamat, hol felváltva nyalogatták a hasam, a golyóimat, a farkamat. Próbáltam összpontosítani a kinyalandó puncira. Volt is némi sikerem, de tudom, hogy ennél sokkal jobb is lehetett volna a nőnek. Utána megfordult a puncija maradt a szám előtt és rácsapott a farkamra. Megmarkolta, tövig húzta a bőrt és bevette a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Mi ebben a történet? Egy állatias szeretkezés,mely állati ösztönökre alapuló vad kúrásba torkollik.Jól lehet rá maszturbálni,azt ennyi. Tehát ez nem történet,hanem egy 3 perces pornó klip forgatókönyve.

Marokfegyver ·
Kissé el lett kapkodva. Kár érte, mert minden elütés és felületesség ellenére jól látszik a tehetség!

Pavlov ·
Kicsit olyan, mintha két pálcikaemberke kuffantana egymással, és kész.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: