Történetek
a a
2011.03.07 | tibste | Történetek | Megtekintések száma: 6137
Randi
A nő már nagyon készülődött, a barátja minden percben betoppanhat. Két hónpaja voltak együtt, legutóbb a szex hiányát az esti gyors önkielégtések nem pótolták teljes mértékben. Fantáziájában visszagondolt legutóbbi szeretkezésükre, amikor barátjának dagadó makkját csókolgatta, és a spontán ejakuláció összspriccelte nyakát, mellét. A férfi utána lenyalta testéről kanteje maradékait, nyelvével édes csiklandozta csiklóját, ami kiváltotta benne az orgazmus csodás görcsét.

Ezek a gondolatok jártak fejében, ahogy haját igazgatta a tükör előtt. Érezte, hogy nedvesednek szeméremajkai. Megütötte a gondolat, hogy talán leveszi bugyiját, hogy így fogadja szerelmét, könnyü kis szoknyában, bugyi nélkül. Már a gondolat erre izgalomba hozta, benyúlt bugyijába és könnyedén megdörzsölte duzzadó kéjszervecskéjét. Megborzongott.
Akkor csöngettek, a szíve a torkában dobogott, érezte, hogy a szerelme állí be.
- Mit fog szólni? Csinos vagyok-e? Akar-e engem?
Mellbimbói megmerevedtek az várás izgalmától.

Kinyitotta az ajtót. Ott állt a férfi elötte, virágcsokorral a kezébe. Elöször nem is vette észre a virágot, csak egymás szemét keresték és akkor már tudta, hogy nagyon jó estének nézhetnek majd elébe. A férfi belépett, belecsókolt a a nyakába, aztán a száját kereste, könnyü kis harapdálásokkal. A nő teste hozzáfeszült, mellei odadörgölöztek a férfi mellkasához. Csípőjét odaszorította a férfi testéhez, érezte a férfiosság dudorodását a nadrágban. Hevesen csókolóztak. Egy darabig. A férfi keze mindenhol ott volt, elöször a nő melleit simogatta, benyúlt a pólója alá, játszadozott a merev bimbókkal. Ferántotta a nö felsörészét és vadul szopni, csókoloni kezdte melleit.

Egyik kezével felemelte a nő szoknyáját, és hevesen belemarkolt a nő szemérmébe. A bugyi más csatakos volt. Könnyen félrehúzta és ujjával belenyúlt nőjének barlangjába, ami már úszott a szerelmi váladéktól és lassú kis patakban csurgott le a combján.
Végre a nő is magához tért az elsö pillanat varázsától, kinyitotta barátja nadrágját és érezte végre azt a jó keménységet, amit már annyira hiányolt. Az alsónadrágból kihalászta szerelme farkát, ami vörösen, csillogó makkal pattant ki fogságából. A feje már sikamlós volt, dőlt belőle az a ragacsos, sikamlós, átlátszó váladék, aminek az íze felejthetetlen manna volt a nö számára. Lehajolt, nyelvével lenyalogatta a kéjcseppeket szerelme feszes farkáról.

A férfi felnyögött a kéjtől. Valami módon beszédültek a konyhába. A nő egész idő alatt fogta pasija farkát, meg-meghúzogatta a bőrt rajta, hogy izgalomba tartsa. A férfi erőteljesen megfogta nőjét, felsőtestét lehajtotta a konyhaasztalra és mögéje térdelt. Felhúzta nőjének szoknyájat, letépte róla minimális kis tangáját, és előtte volt nedves álmainak csodás rózsája, szőrösen, csatakosan. Nyelvével erőszakos behatolt barátnője kelyhébe, szívogatta, nyalogatta, nyelvével a gátat is és a kis összehúzodott fenekének lyukát is csiklandozta. A nő nem bírta már tovább a megpróbáltatásokat, punciját hevesen a férfi szájába nyomta, és amikor szereleme nyelve a csiklójához ért, vad rángások közben élvezett barátja szájába. A férfi farka, keményen állt a lába között, a kéjcseppek jégcsapként lógtak makkjáról. Mint a pióca rátapadt barátnöje csiklójára, beszívta… elengedte, miközben nöje nyögve adta át magát a kéjnek. Lábai megronggyantak az orgazmus erejétől, ami átmosta testét. Még egy hullám jött és még egy.

Utána lecsendesedett kicsit, amikor szerelme hátulról tövig nyomta be farkát egy lökéssel. Könnyen becsúszott, és nem sok mozgás kellett ahhoz, amikor az a finom visszvonhatatlan érzés beidult az altestében. Kemény sugárban spriccelte szerelmébe forró ondóját, vadul hullámzott a teste minden lökésnél. Arca eltorzult a gyönyörtöl, lihegve pumpálta magját nője testébe. Ahol összeértek, a nő szeméremajkai mentén szívárgott már ki szerelmük koktélja.

Kezdtek magukhoz térni, az elsö pillanat varázsa kezdett homályososdni. Közösülésük illata betöltötte a konyhát. Leültek egymással szembe, a nő simogatta szerelme makkját továbbra is apró kis útóorgazmusokat okozva barátjának. Szerelmes, gyöngéd szavakat váltottak egymással, csókolózással kísérve. A pasi gyöngéden símogatta nője csodás melleit, arcát, belecsókolt a fülébe. A férfi farka még mindig mereven nyújtózkodott feléje.
– Bele akarok ülni – mondta.

Szerelme hátradőlt, ő pedig rácsúszott nedves puncijával a farkára. Így egymásba bújva mozogtak lassan egy darabig. Aztán a nő érzte, hogy milyen jó is az, a csiklóját a farka tövéhez dörgölni. Hevesebben kezdtek mozogni, pillanatok alatt elérte a következö intenzív gyönyört, mint egy szikrapattanás, jött a a csodás orgazmus. Magábaszívta puncijával szerelme farkát, ráborult, és nyögdécselve adta ki magát barátjának, hüvelyével megszorítva a makk peremét, ami egy újabb gyönyört váltott ki párjában. Így hullámoztak egy darabig, egymásba olvadva, szerelemesen.
Hasonló írások
Hozzászólások
(7) Pavlov
2011-03-07 16:45:12
Kicsit olyan, mintha két pálcikaemberke kuffantana egymással, és kész.
(6) Marokfegyver
2011-03-07 15:27:31
Kissé el lett kapkodva. Kár érte, mert minden elütés és felületesség ellenére jól látszik a tehetség!
(5) Boszica
2011-03-07 11:33:13

No látszik, hogy ez a mű sem a női lelkek megérintésére készült, ami persze egyáltalán nem baj...

Kreisen, már csak a te hozzászólásod miatt is érdemes volt végigolvasni a történetet. Könnyesre vihogtam magam.

Nem pontozok, de egy életre megjegyeztem, ha a lány már a második mondatban kap a párjától egy méretes "nyakláncot", nem olvasom tovább.

Szép napot Nektek!
[hivatkozás: (2) kreisen 2011-03-07 01:04:52 ]
(4) Andreas
2011-03-07 07:32:09
Hát igen. Én is hülyére röhögtem magam.
Az írónak: Ha legalább egyszer átolvastad volna, nem hagysz benne ennyi marhaságot. Persze, akkor meg mi a fenének olvastuk volna el?
[hivatkozás: (2) kreisen 2011-03-07 01:04:52 ]
(3) bogumil
2011-03-07 02:44:02
Mi ebben a történet? Egy állatias szeretkezés,mely állati ösztönökre alapuló vad kúrásba torkollik.Jól lehet rá maszturbálni,azt ennyi. Tehát ez nem történet,hanem egy 3 perces pornó klip forgatókönyve.
(2) kreisen
2011-03-07 01:04:52
'Két hónpaja voltak együtt' - Hmm az hosszú idő lehet...

'a szex hiányát az esti gyors önkielégtések nem pótolták' - El is hiszem...

'A férfi utána lenyalta testéről kanteje maradékait' - a SAJÁTJÁRÓL...?
'nyelvével édes csiklandozta csiklóját' - a FÉRFIÉT??
'ami kiváltotta benne az orgazmus csodás görcsét.' - a férfiben...?

'Megütötte a gondolat' - Kellemetlen lehet...

'hogy a szerelme állí be.' - Tetszik a korabeli megfogalmazás, csak azt külön írjuk.

'az várás izgalmától.' - Ittis tetszik...

'nagyon jó estének nézhetnek majd elébe.' - Holnap? Azután? Netán 1 hét múlva?

'A férfi belépett, belecsókolt a a nyakába,' - A.. a.. a.. a SAJÁT nyakába??

'A férfi keze mindenhol ott volt' - Komolyan érdekes férfi lehet.

'és hevesen belemarkolt a nő szemérmébe.' - Az jó lehetett...

'A bugyi más csatakos volt.' - Mennyire más?

'és lassú kis patakban csurgott le a combján.' - A nő nedve az oké, de kinek a combján?

'kinyitotta barátja nadrágját' - Azt hittem nonstop... kulcsa volt hozzá?

'A feje már sikamlós volt, dőlt belőle az a ragacsos, sikamlós, átlátszó váladék, aminek az íze felejthetetlen manna volt a nö számára.' - Én nem tudom ez milyen férfi lehet, de én biztos orvoshoz vinném.

'Valami módon beszédültek a konyhába.' - Végülis, elég gyorsan forog a föld.

'punciját hevesen a férfi szájába nyomta,' - Most ezt inkább meg sem próbálom így, ahogy mondod elképzelni, mert furcsa egy punci lenne.

'A férfi farka, keményen állt a lába között, a kéjcseppek jégcsapként lógtak makkjáról.' - A nő lába között? Új kifejezés? "Te haver, kéjcseppfagyasztó hideg van..."

'Még egy hullám jött és még egy.' - Extrém helyszín lehet.

'Végre a nő is magához tért az elsö pillanat varázsától,' - 1x
'az elsö pillanat varázsa kezdett homályososdni.' - Akkor ez már nem a 2. pillanat? Közben mit csináltak?

'A férfi farka még mindig mereven nyújtózkodott feléje.' - Ki felé? Ha pedig a férfi felé, akkor a nő farka? Ejnye...

'és nyögdécselve adta ki magát barátjának,' - Mármint a nő kiadta magát a férfi egyik barátjának? Vagy a férfinek? Vagy kinek adta ki magát ez a nő? Nem is nő volt? Az is lehet...

'szerelemesen.' - Hibátlanososan.

Egy élmény volt.

[válasz erre: 4 5 ]
(1) Mellesleg
2011-03-07 00:00:00
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak