Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rajztanfolyam

A múlt nyáron egy hirdetésre jelentkeztem, amiben az állt, hogy rajz csoport modellt keres, és hogy fiatal férfiak és nők jelentkezését várják. Hát gondoltam ennél jobb pénzkeresési lehetőség nincs is egyhelyben állni 1 órán keresztül, és még pénzt is adnak érte. Felhívtam a megadott telefonszámot, és a rajztanárnő mondta, hogy a műv. házba van a rajz tanfolyam, és következő szombaton már mehetek is 17 órára.
Fél ötre meg is érkeztem a helyszínre. Megkerestem az tanárnőt, aki egy 30-as éveiben járó csinos nő volt szőke hajjal, formás fenénkkel és elég jó mellekkel. Bevezetett egy kis szobába, ahol volt egy kis szekrény, egy asztal, egy székkel és egy fogas. Mondta, hogy itt nyugodtan levetkőzhetek, amit én elsőre nem értettem, mire ő felvilágosított, hogy aktmodellt kell állnom, amitől elsőre megriadtam, de meggyőzött, hogy nincs semmi szégyellni való a testemen. Végtére is 21 éves vagyok, sportos testalkatú, és a cerkámra se lehet panasz a maga lankadt állapotban is 10 centijével.

Szóval levetkőztem, felvettem a köntöst, és átmentem a rajzterembe, ahol már ott volt mindenki. A rajzcsoport úgy 8-10 tagból állt, többségében fiatal nőkből. Amikor beléptem a terembe, páran a hölgyek közül összenéztek, és valamit susmorogtak. A terem közepén egy kisemelvény állt egy háttámla nélküli székkel, körülötte ültek a csoport tagjai rajzbakokon rajztáblájukkal, ceruzákkal és egyéb rajzeszközökkel. A tanárnő szólt, hogy vegyem le a köntöst, és üljek le a székre. Elmondta, hogy milyen pozitúrát vegyek fel, lehetőleg szűk terpeszbe üljek, egyik kezemet pihentesem a combomon, a másikat pedig lógassam le a testem mellett. A tanárnő az elején tartott egy kis előadást az emberi testábrázolásáról, majd neki álltak a munkának, miközben ő körbejárt, és tanácsokkal látta el tanítványait.

Egy idő után elmúlott a szorongásom, és kezdtem helyzetemben feloldódni, talán egy kicsit túlságosan is. A látómezőmben 4 csinos úgy 25-27 év körüli nők ültek. Közvetlenül velem szemben egy szőke hajú bombázó ült, bár a rajztáblától csak az arcát és a mélyen dekoltált ruhájának a számomra kedves részét láttam. Elkezdtem figyelni őt, amit ő is észrevett, mikor összenéztünk, az elején még ilyenkor mindig megpróbáltam valahova máshova nézni, de egy idő után már ez sem érdekelt... Rajzolás közben párszor ráharapott a szája szélére, és mikor gondolkodott és szeme a papír és a testem között vándorolt többször ráharapott ceruzája. Ez az ártatlan mozdulat is elég volt arra, hogy elkalandozott a fantáziám, és arra gondoltam, bárcsak az én cerkám lenne a szájában.

És még egyéb dolgok is eszembe jutottak, ami nem hagyta érintetlenül a rudamat sem. Amit persze ő is és a csoport többi tagja is észrevett. Hirtelen zavaromban nem tudtam mit csináljak, de szerencsére a tanárnő megmentett és szólt, hogy 15 perc szünet, majd odaadta a köntöst, és én elrohantam a szobámba. Kis idő elteltével utánam jött, akkor már köntösben álltam az öltözőmben, de a cerkám még mindig látszóan erektált volt. Mondta, hogy ha visszamegyek, akkor most segít a bajomon, és válaszra se várva kioldotta a köntösöm, és letérdelt elém. Elkezdte egyik kezével ütemesen verni a farkamat, másikkar pedig a golyóimat masszírozni. Majd bekapta a szájába a zacsimat, és el kezdte szívni, aztán végig nyalta a farkamat a tövétől a hegyéig.

Elkezdte a makkom hegyét nyalogatni, miközben az egyik kezével még mindig a faloszom húzogatta. Ezután teljesen bekapta mind a 18 centit, és ütemesen kezdett elszopni, látszott rajta, hogy nem először csinál ilyet. Már éreztem, hogy mindjárt végem, ezt ő is észre vehette, mert bődületes sebességre kapcsolt, mígnem nyögések közepette a szájába élveztem, minden cseppjét lenyelte a drága. Alaposan letisztogatta, majd amikor már elkezdett lankadni a faszom, akkor mondta, hogy 5 perc múlva próbáljak meg visszamenni, mert folytatni szeretné a rajzórát, de utalt rá, hogy óra után még revansot szeretne ezért. Hát igen ilyen egy igazi pedagógus, mindent meg tesz, hogy meg tudja tartani az órát.

Pár perc elteltével, egy kis óra utáni jutalomban reménykedve visszatértem. Elégé zavarban voltam, bizonyára elég vörös lehetett az arcom. A lány, ki úgy felizgatott, ő csak cinkosan mosolygott rám, tudta, hogy ő váltotta ki a merevedésem. A második nekifutásra már nem tekingettem a lányok felé. Ekkor már elég lassan telt az idő. 30 perc után vége lett, és visszatértem öltözőmbe, egy pár perc elteltével megjött a tanárnő is. Érzékien elkezdtünk csókolózni, miközben elkezdtem lassan kigombolni a blúzát. Majd elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd egy re lejjebb haladva közben ő levette a melltartóját, így kitárulkoztak elém gyönyörű halmai, amiket elkezdtem csókolgatni, a nyelvemmel a bimbóin körözgettem.

Ezután lassan, nagyon lassan elindultam délre, előbb a hasát halmoztam el csókjaimmal, majd mikor elértem a szoknyájáig, azt kioldottam, és lassan a bugyijával együtt lehúztam róla. Ő kilépet a ruhaneműk közül, én leültettem a szobában álló székre, letérdeltem elé és arcomat ölébe süllyesztettem. Puncija teljesen csupaszra borotvált, és kéjnedvtől nedves. Először a combjainak belső részét csókolgattam, majd lassan haladtam puncija felé. Elkezdtem csiklóját csókolgatni, és elkezdtem két újjal ujjazni. Nyögésekkel jelezte nekem, hogy jó, amit csinálok. Majd elkezdtem szívogatni a punnusát, amitől majd megőrült. Mikor már éreztem, hogy a végefelé jár, egyre gyorsabb nyelvcsapásokba váltottam át. Mígnem óriási nyögések közepette a teste összerándult, és elélvezett. Leheltem még pár puszit a puncijára, majd felhúzott, és azt mondta, hogy érezni akarja falloszom.

Nekem se kellett kétszer mondani, megfogtam, feltettem a mellettünk lévő asztalra, széttártam a lábait, és odaigazítottam punijához az akkor már javában merev szerszámomat. Majd lassan betoltam szerszámomat, ameddig csak bírtam, és előbb lassú ütemben kezdtem el kefélni, közben nyakát és melleit csókolgattam. Szólt hogy növeljek a tempón, amit én szívesen meg is tettem, vadul elkezdtem kefélni, aminek számára meg is lett az eredménye, és perceken belül zihálva elélvezett.

Amikor orgazmusa alábbhagyott, lassú, szinte már mozdulatlan tempóra váltottam, majd meg fogtam, és úgy hogy ne csússzak ki belőle, leültem vele a székre. Elkezdte csípőjét lassan mozgatni, majd gyorsabb köröző mozdulatok ráváltott, amit én nagyon élveztem. Kezeimmel a csípő mozdulataira rásegítettem, és egyre gyorsabban és gyorsabban csináltuk. Már éreztem, hogy nincs messze a vég, ekkor ő fel állt rólam, az asztalhoz ment, rádőlt. Én egyből mögé álltam, és elkezdtem vadul hátulról kefélni, majd kis idő után mindketten zihálás és nyögés közepette elélveztünk. Majd a székre rogytam, ő az ölembe, és összeölelkezve pihentünk még vagy 10 percig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tahó ·
18 centi az nem is sok. Sőt! :blush:

Amúgy "istencsászár" a sztori: annyira rossz, hogy megkapta a 10-est. Igen, kompenzációs elven pontozok. Igen, mert fasz vagyok.

Little Angel ·
Nekem nem tetszett a történet, nem sok erotikát találtam benne, pedig ugyebár ez elvárható lenne...
Pontozni nem pontozok...

Viszont dstella és dx__xb hozzászólása nem semmi :smile: Igaz, hogy kissé fullánkosra sikeredtek, de hát ahogy elnézem így jár az, aki összecsapott sztorit publikál-és ez így rendben is van.

Na mindegy, sok böszédnek sok az alja...Ennyi.




AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: