Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Prózai limerik

Péter, egy teljesen átlagos autószerelő, a német sportkocsik avatott szakértője, nem igazán számított arra a sok jóra, ami azután érte, hogy belépett a szobába. Péter középtermetű, csínosnak nem igazán mondható srác volt; szívesen viselt farmernadrágot, szerette a hangos rockzenét és szőke lányokat.
Azt képzelte - minden autószerelő azt képzeli - hogy a szőke lányok odáig és vissza vannak a BMW-ékért. A hosszú évek és a tapasztalt nyílván megtanítja majd Pétert ennek az ellenkezőjéről, azonban Péter még csak 25 éves volt.

Tehát, Péter, az autószerelő, belépett a szobába. Kis helyiség volt: déli fekvésű, a nap rásütött a szoba közepén elhelyezkedő kanapéra. A kanapén ott ült a meglepetés, amire az imént céloztunk: egy gyönyörű, szőke lány formájában. Pont olyan volt ez a lány, mint akinek lelkesednie kéne a sportos német autókért: vállig érő, szőke haja volt, természetesen kék szeme, és nem viselt melltartót szűk, világoskék blúza alatt.

Péter némileg meglepődve konstatálta a lányt a szobában. Nem telt bele pár másodperc, mígnem a leányzó levetette szűk, világoskék blúzát, kedvesen ráterítette a szék karfájára, és olyan tartásban ült, mint egy fényképezkedésre váró modell. Péternek rögtön ágaskodni kezdett a hímvesszője.

A döbbenettől nem mert beljebb lépni, de lány kedvesen biccentett neki, hogy üljön le mellé.

Persze nem telt bele sok idő, és őrülten szeretkezni kezdtek. Az aktus a következőképpen zajlott le:

Péter leült a félmeztelen lány mellé, és átkarolta a vállát. A lány a félszeg gesztusra csókokkal válaszolt: lerohanta srácot, és a nyakát, a vállát csókolta, és nem telt bele sok idő, míg le nem tépte a pólóját, a nadrágját. Szerencséje volt, mert Péter nemrég zuhanyozott, így nem érte kellemetlen meglepetés, amikor a srác farkát csókolgatta. Nem esett neki, mint a pornófilmekben szokás; inkább kedves, elterelő puszikat adott rá.

Péter egy idő után magához tért a döbbenettől. Átkarolta a lányt, és leteperte az ágyra. Ráfeküdt, csókolóztak, a lány mellét fogdosta. Végigcsókolta a nyakát, kissé megrágta a fülét, majd leért a kedves, formás cicikhez. Milyen jó íze volt ezeknek a melleknek! Ahogy csókolta, a lány zihálni kezdett. Még mindig rajta volt a szűk nadrágja. Kis kezeivel kigombolta gombot, és Péter hathatós segítségével lekerült ez az utolsó lényeges ruhadarab is. Péter az izgalomtól elfeledkezett magáról, és rögvest be akart hatolni a lányba. Érezte, hogy a punci nedves, eszement vágyat érzett rá, hogy beléhatoljon, és szétrobbanjon a gyönyörtől.

A lány először szólalt meg:
- Ne még. A farkadat akarom.

Automatikusan hatvankilences pozícióba rendeződtek. Nincs is jobb, mint egymás nyalása-falása, ezt mindketten érezték. Péter nem volt magánál, ízlelgette a lány punciját, újaival masszírozta a nagyajkakat, és aztán vad nyalásba kezdett. Ettől a lány teljesen megőrült, és egy orkán energiájával szopni kezdte Péter farkát. Aztán lecsendesült: bekapta a hímvesszőt, és ahogy tudta, szívta, szívta. Utána végignyalta, nyalogatta, majd ismét bekapta. Láthatóan élvezte a dolgot. Közbe simogatta néha a heréket, néha-néha a srác ánuszát is lágyan izgatta ujjaival a szopás közben.

Péter nem is tudott magáról, csak nyalt. Érezte, hogy nem sokáig képes elviselni ezt az igénybevételt. Pár perc elteltével a lány lassított: mélyre nyelte a hímvesszőt, és közbe trükkösen a szájával masszírozta. Péter nem is bírta tovább, eldurrant a lány szájában. A lány tovább szopta, ezzel az őrületbe kergette a fiút, akinek szinte fizikai fájdalmat okozott ez a gyönyör, és kirángatta farkát a lány szájából.
A lány megfordult, odabújt hozzá:
- Csókolj meg! - mondta fehéren csillogó szájával. Péter habozott, de megcsókolta.

Jól is tette: élete leghosszabb csókját követték el: tíz percig nyalták egymást. Újra végigcsókolta a lány testét is, különös tekintettel az izzadságtól nedvesen csillogó melleire. Nem is csoda, hogy újra felállt a farka.

Nem habozott, megdugta a lányt. A lány folyamatosan, magas hangon nyögött: láthatóan odáig volt azzal, hogy dugják. Misszionárius pózban kezdtek, aztán váltottak. Dugtak elölről, hátulról, oldalról, szinte meg sem álltak, mígnem húsz perc múlva a lány elélvezett Péteren. Ráfeküdt a hanyatt fekvő srácra, feltámaszkodott, a mellei pont a fiú arca felett lengtek. A bimbók telementek vérrel. Már önmagában ez is borzasztó izgató látvány lett volna. Péter nagyon mélyen bent volt, amikor elérkezett lány élvezetének a tetőpontja. Az orgazmustól elcsukló hangon kérte a srácot, hogy most kezdje csak el igazán. Pontosan ez is történt: Péter a végkimerülésig dugta. Meg is kellett állnia pihenni.

- Bennem menj el, bennem menj el! - kérlelte a lány. - Ne hagyd abba, még, még!

így is lett. Péter az orgazmusából alig érzett valamit, inkább a gyönyörű melleket figyelte. Az agyában hírtelen megfogant egy kicsit perverz ötlet. Miért is ne, gondolta, ma már egyszer megtörtént! Kihúzta a farkát az elalélt teremtésből, lemászott, és élvezettel nyalni kezdte a lány túlérzékeny punciját. Addig nyalogatta, amíg mindketten le nem nyugodtak, aztán elnyúlt az ágyon, és hagyta, hogy az új nője hozzábújjon.

Egy darabig némán feküdtek, majd Péter, akibe lassan visszatért a józan gondolkodás képessége, megkérdezte:
- Tulajdonképpen hogy kerülsz ide? Hogy hívnak? Mi a neved?

Azonban a lány válaszra sem méltatta. Belefúrta vállai közé helyes fejecskéjét, kényelmesen elhelyezkedett, és már aludt is, mint egy ártatlan gyerek az esti mese után.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bukott angyal... ·
Hát nem a legjobb.. :angry:

ambpro ·
Üdv!

Azért ne add fel! Sőt!

Nekem tetszett, ahogy be akartad mutatni a srácot és a helyszínt az elején. Nyugodtan tedd ezt máskor is, csak kicsit kevésbé direkt módon. Picit burkoltabban, lassabban, ne egy internetes regisztrációs lap 8kérdés-válasza legyen.

A Story részre képtelenség volt 3-4 pontnál többet adni.
Rövid történetnél ez a rész természetesen háttérbe szorul, de már annyiszor kiderült, h jó rövid történetet csak a nagyon nagyon profik tudnak írni...
Ahhoz, h az olvasó felvegye a fonalat, át tudja érezni a szereplők élményeit, élvezetét ennél azért több kell!

A szex része szerintem nem rossz.

Alakulni fog ez, hajrá!

Bye!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: