Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Profi történetek 2. Dorina bevetésen

KIADÓ! 06-70...
Tovább nem olvashattam le miért is tettem volna? mert akkor történt a fenéken billentés. A kirakat előtt a lány hirtelen féllépésnyire lemaradt, és mintha a pöttyöst akarná félpályán átívelve kapuba küldeni, lábával a nadrág hátsó fertályán érintette a srácot. Amaz nevetve megfordult, és játékosan belemarkolt a hosszú, vékonyszálú hajba. Reflexként akkora pofon csattant, melyet a Guiness örömmel hitelesítene. Kissé szerencsétlenül elcsúszhatott, mert a fiú a kirakatnak dőlt, és tenyerét a szemére szorította.
A közjáték befejeződött. Az egyik fél lábujjhegyre emelkedve, gyógypuszikkal kúrálta játékostársát.
Beléptem a töméntelen nyakkendőt és inget felhalmozó kirakat melletti ajtón.

*

- Direkt csináltad?
- Véletlenül nem szoktam bemenni sehová!
- De tudod, hogy nem ezt kérdeztem! nézett rám, gyanakvóra váltó tekintettel Dorina. Akartál venni valamit, és éppen azt az üzletet választottad, vagy kíváncsi voltál a butikra, és alibiből vettél is valamit?
- Harmadik verzió: láttam, hogy nyakkendőben is léteznek trendek, és régóta érlelem a gondolatot, hogy veszek egyet-kettőt az öt-tízéves, elavultak mellé. Volt időm, megláttam egy kirakatot, bementem a boltba.
- És nem is tudtad, hogy éppen az...?
- Honnan is? Nem mondtál címet.
- Tényleg. Dorina akkora sebességgel enyhült meg, ahogy egy vadászgép repülne át homloka felett.
- Kicsit megzavart a KIADÓ felirat, meg éppen ott jött rá két gyerekre, hogy pofonokkal évődjön, de megörültem a saját ötletemnek, és nyitva volt a bolt.
- Milyen benyomást szereztél?
- Érdekes, mert nem tudtam, hogy éppen ott járok, amiről meséltél, mégis egyszer beugrott egy gondolta, olyan... bocs... kurvás benyomást keltettek az eladók, és éppen akkor hozta ki egy koma a raktárajtón a guminőt fehér miniruhába bújtatva.

*

Dorina éppen olyan lány volt, mint bármelyik tizenéves társa. Jól tanult, ám egyre több gondolatának irányítását vették át a hormonok. Intenzíven érdeklődött a másik nem irányában.
A fiúk 3 típusát különböztette meg: a szóra sem érdemes közömbös kategóriát, a kicsit unalmas, de bele lehet szeretni srácokat, és a harmadik csoportot, az izgatókat. A legutóbbiba tartozókat igyekezett elkerülni, elejét venni mindenféle bonyodalomnak, miközben tisztában volt azzal, hogy izgalmasabb lenne egy hús-vér farkat megmarkolni és magába engedni, mint a lányszoba homályában mindenfélét kéjesen dugdosni saját puncijába...
A második, a potenciális szerelmes kategória is próbálkozott, de azok megelégedtek annyival, ha némán foghatták Dorina kezét, vagy farmeren keresztül gyömöszölhették a fenekét, esetleg egy kapualjban benyomakodhattak még a melltartó melegébe is. Ha ez jó nekik!? Dorina az izgalom jeleit sem fedezte fel magán, ennél még a zuhanyrózsa simogatása is... Az igen!
Aztán találkozott Tomival. Első felindulásában besorolta a távoltartandó kategóriába de távolról is érződött a bizsergés -, majd engedékenyen átsorolta a másodikba - pedig nagyon-nagyon kilógott onnan -, végül pedig nem tudta egyikbe sem beleszuszakolni, nyitott egy negyedik, Tomi feliratú kategóriát. Félretett minden óvatosságot, már első alkalommal idegen kezek matattak a bugyijában, és észre sem vette, az övéi milyen módon fonódtak rá életében először egy hús-vér farokra. Belezúgott.

*

- Mi volt benne olyan különös?
- Épp az a furi, hogy semmi. A világon semmi! Nem különös, csak más, mint a srácok általában. Például tudott beszélni! Ez nagy dolog manapság, ha azt is gondolják sokna, hogy ők is... Nem a szokásos süketelés, beszédhibás szlengek, halandzsa vagy bemagolt filmszövegek... dehogyis! Minden mondata kerek egész, minden szavának értelme van, minden érzést ki tud fejezni saját szavaival, frázisok nélkül, nem kell bunkó rap-szövegeket idéznie ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha lenne szókincse...
- Tényleg semmi különös.
- Mégis nagyon kevés az ilyen nézett a messzeségbe Dorina Nem küszködik szövegértési problémákkal, van szókincse, önálló gondolatai... és képzeld el, mert te nem ismersz srácokat, és nem tudod felmérni... mekkora jelentősége van, hogy figyel rám.
- Meddig tartott a kapcsolat felhőtlen része? kérdeztem.
- Minél tárgyilagosabban nézem, annál rövidebb időt mondok. Akkor még nem tűnt fel, hogy felvette az együttlétünket, és nem csak, mint állította, magának játszotta le esténként, hanem egy egész gyűjteménnyel együtt a haveri köre élvezkedett a filmen. Az sem volt gyanús, hogy többször célzott rá, milyen jó lenne, ha elkísérném a haverokhoz... Ha felfigyeltem volna sok apróságra, rájöttem volna, hogy minden jó tulajdonsággal és képességgel azért rendelkezik csupán, hogy a természet ezzel kárpótolja őt a legundorítóbb tulajdonságért: árunak tekinti a lányokat. Kellemes árucikknek.
- Nem is voltál egyszer sem a haverjaival? csodálkoztam.
- Nézd, most mondhatnám, hogy nem. Az igazság viszont ennek az ellenkezője. Igenis voltam, önszántamból Dorina lehajtotta a fejét, felhúzott térdeit nézegette, majd váratlan mozdulattal, mint aki végre szembe akar nézni a múlttal, felém fordította az arcát, és elmesélte úgy, ahogy bizonyára magában ezerszer újra átélte.

*

- Az arcok ismerősek voltak, némelyikkel beszéltem is már korábban. Mind kedves és önimádó fajta, akik a saját farkuk látványától tudnak elmenni... de ezt csak azóta látom így. Akkor sokat nevettünk, sokat ittunk, kicsit gyors volt a tempó, állandóan teletöltötték a poharamat, és a másik két lányét is. Nem sok idő telt el, amikor kontroll nélkül, vigyorogva engedelmeskedtünk a kérésnek: `Csajszikák, álljatok oda, fogjátok meg a lábujjatokat!` Kinevettük magunkat, hogy fel akar dönteni az alkohol, nem nagyon bírtunk hajlongani.
- Mi volt ez? Popsi-szemle? kérdeztem.
- Az hát! Szóltak is, hogy ne szemből próbálkozzunk, hanem háttal. Ezen is csak röhigcséltünk! Végülis odahoztak egy összecsukott ebédlőasztalt, és annak támaszkodtunk. Szóltak, hogy toljuk le a bugyinkat, s mivel ezen is csak vihogtunk, mindhármunkról lerángatta valaki. Közben hallottam, hogy újabb haverok érkeznek, de hátra sem néztem, kissé forgott velem az asztal és az egész lakás. A mellettem könyöklő csaj súgta, hogy ezek hülyék, most kiverik a faszukat, aztán nem tudnak majd megdugni. Ezen is csak nevettünk. Valami verseny folyt mögöttünk, hogy ki sül el legelőször, vagy ki legkésőbb, mindegy is, nem néztem hátra a szédüléstől, pedig szívesen megnéztem volna.
- Akkor nem tudod, ki győzött? vetettem közbe, hadd érezze, hogy figyelek.
- Meglett az első, erre ment ki a játék. Ő fizette ki Tominak az italszámlát, és ráadásul tényleg ő volt az, akinek várnia kellett, hogy újra regenerálódjon a farka. Indult a második verseny, valaki vezényelt, `csajszikák, megfordulni!`. Feltápászkodtam az asztalról, még mindig forgott minden, és velem szemben összeállt a puzzle. Képzelheted, milyen érzés volt derekam fölé gyűrt szoknyában, bokánál lifegő bugyiban farkasszemet nézni azzal a sráccal, akivel kb. 2 hónapig jártunk a suliban, és még a kezemet se nagyon merte megfogni, csak nézett mindig az ártatlan kék szemeivel... - elcsuklott a hangja mint egy istennőre. Fogta a meredező farkát, és várta, hogy nálam másodikként ő következzen. A játék ugyanis most arról szólt, hogy sorban mindegyikük jelentkezett mindhármunknál egy-egy húszig számolós szopásra, aztán újra meg újra, egészen addig, amíg itt is ki nem esett valaki. Égett a pofám a szégyentől, mikor letérdeltem, és nem is számoltam, nem is éreztem semmit, mondanom sem kell, hogy ez a srác vesztett, és éppen nálam ment el. Váratlanul ért a hatalmas mennyiségű spermája, telelövellte a számat, és úgy fogta a fejemet, amikor a többiek kárörvendezve mutogattak rá, mintha soha nem akarna kijönni, még tömködte egy darabig...

*

- A kupiban nem szoktatok bulizni?
Kérdőn nézett rám.
- Biztos a vendégek között is akad olyan, aki szeretne ilyen buliban részt enni, amilyet meséltél.
- Persze, előfordult már, de az teljesen véletlen. Egyszerre jön hozzám meg egy másik csajhoz ügyfél, és ismerik egymást, akkor felvetik, hogy négyesben csinálhatjuk-e. Mondjuk, egyszer idegenekkel is előfordult, mert minden szoba foglalt volt, illetve csak egy maradt négyünkre, és a pasik gyorsan megbeszélték egymással, hogy akkor pedig négyesezünk.
- Nem tudom, mit akartam ezzel kérdezni, de valami olyasmin gondolkoztam, hogy mi a különbség.
- Igazad van, mert nem sok. Itt fizetnek érte.
Mosolyogva az ajtó felé mutatott, melynek katedrálüvegén keresztül jól látszott két meztelen test vonulása a fürdőszoba irányába. Aztán még kettő. A lakásban a másik két csajnál éppen egyszerre ért véget az erotikus program, s most vagy egyszerre zuhanyoznak, vagy torlódnak a fürdő előtt.
- Mi volt eddig a legextrémebb? érdeklődtem, biztosra véve, hogy négyes zuhanyozás nem tartozik közéjük.
- Amit meséltem, a sulibéli srácot leszopni... még mindig zavarba jövök a gondolattól.
- Második helyezett?
- Egy idősödő úr a nagy barna táskájával. Elővett belőle egy bőrostort, mondtam is magamban, hogy csak merje felemelni, lecsavarom a tökeit. De nem! Elővett egy fekete, felcsatolható műfaszt, felkötötte rám, s azt kérte, hogy dugjam meg a seggét, közben ütögessem a hátát az ostorral. Adtam neki rendesen!
- Ennél is murisabb volt egy másik táskás. Műpinát vett elő. Kérdezte, láttam-e már ilyet, persze tagadtam, hogy már guminővel is volt dolgom. Azt élvezte, hogy előttem nyalogatta, ujjazta, és meg is baszta. Képzelheted! Csak ültem és bámultam.
- Neked milyen dolgod volt a guminővel? Említetted...
- Amit az üzletben láttál, az már sokadik, mert elhasználódik időnként. Azon a bulin, amihez szerencsém volt, előkerült egy elődje, az nem is háromnyílásos volt, csak kettő még. A játék egyik menetében azt dugták felváltva, szét is ment, mire végre valamelyik telenyomta az alsó lyukat.
Bea dugta be a fejét az ajtón, s amikor látta, hogy csak beszélgetünk, bejött, dereka körül egyszál törülköző, cicijein néhány csepp maradék a vízsugárból.
- Találtam próbababát! nevetett rá Dorina ravaszul, s mivel közben felém pillantott, magamra ismertem próbababa ügyben. Még jó, hogy nem műbabát mondott!
- Benne vagy? csodálkozott rám Bea, amivel kételyeket ébresztett bennem: nem kellene?
- Először jó lenne tudnom, miben vagyok benne...
- Dorina meg akar tanítani bennünket egy speckó masszázsra, neked csak tűrni kell.
- Miért nem olyanon mutatja be, aki még fizetne is érte?
- Több oka is van ennek, kérlek tárta szét a karjait Dorina Egyrészt egy idegen, egy ügyfél nem biztos, hogy jó néven venné, ha még két lány nézi, mit csinálok vele... bár sok pasi azért élvezné.. de nem mondhatom közben a tudnivalókat az ügyfél előtt, mit miért csinálok, mert megsértődne.
- Én is megsértődök.
- No jó, de téged ki is tudlak engesztelni.
- Hm... Mikor gondoltátok?
- Most.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Talán ugyanaz a helyzet, mint a Dorina és Dorcsikánál, de második olvasatra ez is élvezhetőbb.
Két dolog zavar csak. Az egyik, hogy az első jelenet kicsit zavarosra sikeredett. Na nem maga a szitu, hanem az, hogy most ki csinál mit, és mik az összefüggések.
A másik pedig, hogy a történet nagy része csak egy párbeszéd. Kövezz meg érte, ha akarsz, de én jobban szeretem, ha nem csak abból áll a sztori, hogy "mondtam én, mondta ő, mondtam én, mondta ő". Színházban se szeretem, ha nincs semmi díszlet, azt meg különösen utálom, ha "jelzésértékűként" odatesznek egy fogast, vagy valami. Nekem kell az ilyen "körítés".
De azért továbbra is tetszett. Menne a második "tetszik", ha engedné a rendszer. :D
Sinara ·
Nem azt hiányolom, amit nem írtál le, hanem azt kifogásolom, amit leírtál, csak nem fejtetted ki eléggé, és ezért zavaros, hogy ki hogy mit merre.
Ami a boltban történt, az tényleg felesleges lenne.
A párbeszéddel meg az ég egy adta világon semmi bajom nincs. Az tökéletesen jó így, ahogy van. Ott viszont tényleg azt hiányolom mellőle, ami nincs ott. A nonverbális kommunikáció, a szituáció, a környezet leírását.
Marokfegyver ·
Elfogadom, amikor azt hiányolod, ami nincs benne, de én továbbra is mindig engedek elég teret az olvasók fantáziájának, s amit nem tartok fontosnak sem a karakterek, sem a cselekmény szempontjából, az csak "lebeg", vagy egyszerűen kimarad.
Köszönöm, hogy ennyien olvastátok, és örülök minden véleménynek!
Sinara ·
Már nem emlékszem, a történettel kapcsolatban mire gondoltam, így csak általánosságban tudok beszélni.
Az egyáltalán nem baj, ha teret hagysz az olvasók képzeletének. Sőt. De tapasztalatból tudom (igaz, nem írói tapasztalatból), hogy a másik véglet, ha túl sok teret hagysz, az épp olyan rossz, mintha mindent szájba rágnál. Sőt, még talán rosszabb is, mert így az olvasó nem csak hogy nem élvezi a történetet, mert mindent a szájába rágja, de adott esetben még nem is érti, mert kevés az információ.
Te valahol középtájékon lavírozol, szóval ezt ne vedd túlzott kritikának! De figyelj oda, hol van az arany középút!
A történeteidet pedig megéri olvasni. :) Bármikor jön új, rám számíthatsz az olvasók között. ;)

ade ·
Nem a 2. résszel kellett volna kezdenem, tudom, de élveztem. "Sok" vagy "kevés"? Osztom Sinara véleményét: arany középúton jársz, éppen a legjobb.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: