Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Privát masszázs - 2.

Privát masszázs - 2.
Írta: Sleepystories
Fordította: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)

 

[...] és mikor megfordult, a vőlegényét találta maga előtt.

Hogy került ide? Ez a hely gyakorlatilag a világ végén van, és a recepciós szerint ez VIP szolgáltatás volt, exkluzív, privát... Vajon most haragszik? Hirtelen egyáltalán nem tűnt jó ötletnek a pasijával együtt újra visszatérni ide. Itt most vérengzés lesz. Ez biztos.

- Miattam ne hagyjátok abba. Láthatóan jól éreztétek egymást.... - lépett közelebb a férfi ragyogó szemmel, zsebredugott kézzel. - Még szerencse, hogy ez a hely olyan kihalt, különben mindenki hallhatta volna a nyögéseidet, ahogy ezek a pasik szétbasznak.

A lány kinyitotta a száját, hogy megszólaljon, hogy kimentse magát, hogy mondjon valamit, de nem tudott megszólalni. Csak nézett a vőlegényére némán, ajkairól még csepegett a sperma, és Faustino keze még a hajában kószált.

- Nézz végig magadon - mérte végig a barátja tetőtől talpig, megnézte a lány nedvességtől csillogó combját és tátongó punciját, az apró izzadságcseppeket a hátán és a karján. - Jó volt? Tetszett, hogy így szétbasztak?

A lány még mindig nem tudott válaszolni.

- Gyerünk - lépett a férfi közelebb kis mosollyal -, mostmár elmondhatod, hogy mennyire élvezted. Nyilvánvaló a sok nyögésből. Jó volt két faszt érezni magadban? Jó volt így kiterülni, élvezni ezeket a hatalmas faszokat?

A lány ijedten bámulta a vőlegényét. Mióta állt ott? Most gúnyolódik vele, vagy... élvezte, amit látott?

- Mióta vagy itt... mióta nézel... minket? - pihegte.

- Ó, kicsim... Már naaagyon hosszú ideje... - szélesedett vőlegénye mosolya, és közelebb lépett hozzá, hogy megérintse. Érezte a levegőben a kefélés illatát, ami még a trópusi szellőben sem oszlott szét. Kezét a lány vöröslő fenekére tette. Lassan végighúzta ujját a lány izzadt bőrén, egészen a kicsike fenéklyukáig. Ott megállt, picit megnyomta, és figyelte, hogyan sóhajt fel erre a lány, és elvigyorodott.

- Hát legalább nekem is maradt valami - fordult Carmine-hoz, és a két férfi egymás szemébe nézett. - Milyen volt?

- Még nem végeztünk - válaszolta Carmine -, és ha jól látom, a kielégülést nem igazán... ismeri... - hallgatott el vádlóan.

A pasi a lány mögé lépett, végighúzta kezét az izzadt popsin, mint krétát egy táblán. Közben Carmine szemébe nézett.

- Úgy hallottam, maga garantálni tudja. Jó ajánlásai voltak.

- Nem értem, mi folyik... ti ismeritek egymást? - tette keresztbe Ms. Baur a lábát, és egyik férfiról a másikra nézett.

- Nem ismerem ezt a férfit, még sohasem találkoztunk - mondta Carmine.

- Hát, tudtam, hogy erős hatást tesz majd rád, Carmine, és a barátod... Faustino, ugye? Ő is méltó a hírnevére.

- Ezt nem értem - mérte végig Carmine gyanakodva. Ez az idegen úgy beszélt velük, mintha mindez a terve része lett volna.

- Carmine, a csajomnak vannak bizonyos igényei, amiket egyedül nem tudok kielégíteni, és biztos akartam lenni benne, hogy... hogy is mondjam... jó kezekben lesz - fogta meg a barátnője kezét, és a masszázsasztalnak dőlt. - Te nem csak fantasztikus masszőr vagy, de Faustino biztosított róla, hogy nem bírsz majd ellenállni a csajomnak.

Carmine dühösen nézett a barátjára, aki szélesen vigyorgott. Tudhatta volna. Az efféle trükközés Faustinora vallott.

- Tudom, milyen a csajom - folytatta a vőlegény. - Kíváncsi vagyok, mire gondoltál, amikor először megpillantottad... - hallgatott el, és figyelte Carmine arcán a friss emlékképek hatását.

Ms. Baur mozdulatlanul ült, le volt döbbenve a fejleményektől. Dühös volt, amiért a vőlegénye felültette, megkönnyebbült, amiért a vőlegénye nem volt dühös, és ha mélyen magába nézett, nemcsak felizgulva és kielégítetlenül érezte magát, hanem úgy látta, hogy Carmine és az ő masszív farka még mindig elérhető a számára. Négykézlábra állt, hátraült a sarkára, melle a karjai közé lógott. Beleharapott alsó ajkába, és kissé megfeszítette a hátát, mellkasát Carmine felé nyomta ki. A férfi elkerekedő szemekkel nézte, aztán kérdően pillantott a lány vőlegényére, és látta, hogy az elégedetten mosolyog. A lány felémászott, mint egy gyönyörű macska, válla és lába finoman mozgott, mint egy lopakodó oroszláné. Lehet, hogy Carmine-nak vannak fenntartásai az összeesküvéssel kapcsolatban, gondolta, de nem fogja hagyni, hogy ez a jó kis farok odavesszen. A vőlegénye felélépett, viszatette kezét a lány fenekére, és várakozóan nyalta meg az ajkát. A lány Carmine felé mozdult.

- Mmmm, Carmine. Igazad volt, még nem vagyok kielégülve - dorombolta a lány. - ... és megígérted, hogy könyörögni fogok a kegyelemért. Kétszer.

Végighúzta körmét a férfi mellkasán, aztán kézbe fogta a férfi zacskóját, körmével finoman végigkaristolt rajta.

Carmine felnevetett, és megint a kezébe fogta a lány fejét, magához húzta, és szenvedélyesen megcsókolta. A fenekénél fogva felhúzta magához, és ágaskodó farkához szorította finom testét.

- Azt akarod, hogy nézze, ahogy megbaszunk? Ez izgat fel? - nézett a lány szemébe, és látta, hogy megremeg az izgalomtól. - Vagy... igen... ezt akarod... kitöltsük az összes lyukadat? Ugye? A szájadban akarod tartani a farkát, miközben partiban baszunk?

A lány felsóhajtott, összevonta szemöldökét és vágyakozóan nézett a férfi szemébe:

- Igennnn.... kérlek, Carmine... kérlek...

A férfi hanyattlökte a lányt, megragadta a csípőjét, és magához húzta a fenekét. Faustino az asztal végéhez állt, feltérdelt a lány arcához, a szája fölé lógatta a farkát. A lány a barátjára nézett, aki épp a nadrágjától szabadult meg, majd feltérdelt, ahogy Faustino. Farka kőkeményen ágaskodott. Carmine a sarkainál fogva széttárta a lány lábát, felemelte széles vállaira, és végigmérte ragyogó punciját.

A lány lenyúlt, simogatta magát, miközben a két férfi a vállainál a szájához engedte a farkát. A lány behunyta a szemét, kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét. Mindkét férfi a nyelvéhez érintette a makkját, mire a lány mindkettőt gyorsan megfogta, és simogatni kezdte őket. Carmine vastag farkát a lány csiklójához dörzsölte, amitől a lány megremegett. Még csak így hozzáérésre is elég vastagnak tűnt. Szájába szívta az egyik faszt, a másikat az arca mellett verte, és ahogy Carmine a puncijába nyomta a makkját, elakadt a lélegzete... Nem tudott még felnyögni sem. A férfi lassan előretolta a csípőjét, félig betolta a farkát, aztán visszahúzta.

- Óóóóóhhh.... Basszus! Carmine... ez hatalmas! Nyomd belém! Kérlek, dugd vissza! - könyörgött a lány az élvezetért. Az egyik férfi az asztalon lenyúlt és a mellébe markolt, lágyan meggyúrta a mellbimbóit. A lány háta megfeszült, felemelte a fejét, a vőlegénye kihasználta ezt, és mélyen a szájába döfte a farkát. A lány nyögéseit eltompította a vastag húsrúd. Carmine újra beléhatolt, lassan, amíg teljesen belé nem nyomult. A lány mintha kettészakadt volna, a szerszám mintha felhasította volna puncija falait. Faustino lenyúlt, és lassan simogatni kezdte a lány lüktető csiklóját, amiből erőteljes hullámok indultak ki a lány testébe. A lány felnyúlt, megragadta a vőlegénye farkát, és a szájába húzta, jó mélyen benyelte. Carmine kezdett gyorsabban mozogni, rendesen döngette a lányt, aki kiengedte a faszt a szájából, hogy könyöröghessen:

- Gyerünk, Carmine! Basszál meg! Kúrj szét azzal a vastag farkaddal!

A férfi engedelmeskedett, még erősebben kefélte a lányt. Ilyen kemény kefélésben a lány még sosem részesült. Érezte, hogyan feszíti szét a hatalmas fasz, és ebbe majdnem beleszédült. A szerszám egész végig kitöltötte, és amikor a lány lenézett az ágyékukhoz, ahol a fallosz ki-be mozgott, mintha meg is emelkedett volna a hasa, ahogy magába fogadta. Érezte, hogy megint közeledik az orgazmus, kezdett remegni. Carmine nyögött valami érthetetlen mondatot, és keményebben kefélte a lányt, megfogta a lábait a térde mögött, felétolta, széttárta, és felemelte a fenekét az asztalról. A lány nyöszörgött az élvezettől, a farok mélyen a testébe fúródott, a golyók a lány fenekéhez csapódtak. A vőlegénye a lány ajkához érintette a farkát, Faustino pedig lehajolt, és beszívta szájába a lány mellbimbóját.

Az orgazmus az óceán erejével szántott végig a lányon. Carmine nem lassított, erőteljesen baszta végig a lány orgazmusát, akinek minden porcikája bizsergett, és most először érezte úgy, hogy túl jó dolga van.

- Óóó... Óó... Basszus! Áááá... Carmine, elég... Elég lesz!

A férfi folyamatosan dolgozott benne, egyre tologatta belé masszív farkát.

- Akkor... most... könyörögsz... - lökött egyet minden szónál -, hogy hagyjam... abba?

- Igen, kérlek... Hadd jussak egy kis lélegzethez... - zihálta a lány, és a lepedőbe markolt. - Könyörgöm!

Erre Carmine belassított és végül abba is hagyta, de a farka még mindig tövig volt a lány testében.

A Nap lassan süllyedt a végtelen látóhatár alá. A hőség megszűnőben volt, az éjszaka kezdte körülölelni a sátrat a parton. A lány fejében megfordult, hogy vajon itt lesz-e annyi ideig, hogy láthassa a csillagokat.

Faustino mohón a lány ajkai közé tolta a farkát, így emlékeztetve, hogy a lány eget rengető orgazmusa még nem elégítette ki a férfiakat körülötte. Aztán kihúzta, végigcsúsztatta a lány arcán, le a mellére, a makkjával megérintette a lány mellbimbóját, ami az átélt izgalomtól még mindig keményen meredezett előre. A lány megfogta a faszt és a makktól kezdve engedett egy szép adag nyálat rá végig. A nedves makkal körözött a bimbóján, és finoman csapott is vele egyet, figyelte, hogyan csorog róla a nyál, mint az olvasztott sajt. Vőlegénye büszkén gyönyörködött benne, és a saját farkát is a lány szájához illesztette. A lány ajkai kivörösödtek és megduzzadtak a kemény munkától. Szabad kezével megragadta a vőlegénye farkát, és a szájához húzta, ráengedett egy adag nyálat, és közben a mellbimbóját simogatta.

Carmine még mindig kitartott benne, és figyelte, hogyan incselkedik a két férfivel. Látta, hogyan kerekedik el a szemük, amikor a lány megfeszítette a hátát, kiemelkedtek mellbimbói, vállai lecsúsztak az asztalról. A lány felnyögött, és a két falloszba kapaszkodott. Teljesen átadta magát a szex örömének, az őt körülvevő férfiaknak, a farkuknak. A szemét behunyta, arcán örömteli mosoly áradt szét. Egy igazi angyal volt, egy romlott, dögös, szexi angyal. És Carmine addig kellett bassza, amíg másodjára is könyörögni fog a kegyelemért.

A férfi nagy lendülettel hatolt belé tövig, amitől a lány szeme tágra nyílt.

- Ó igen... még!

Carmine kihúzódott, és nézte a lány csalódott arcát. Felemelte az asztalról, maga elé állította, lába a hűlő homokba ért. Megfogta a kezét és a nyakát, és magához húzta az arcát.

- Könyörögj! - parancsolta lángoló szemekkel.

A lány pajkosan elmosolyodott, de nem mondott semmit, élvezte a férfiból áradó vágyat. Arra gondolt, hogy ő is tud így játszani. Gyöngéden megfogta a férfi fejét és megcsókolta. Finoman simult egymáshoz ajkuk. Carmine lehunyta a szemét, próbálta visszafogni magát, élvezte táncoló nyelvüket. Érezte, hogy a lány játszik vele.

Megfordította a lányt, nekidöntötte az asztalnak. Így a feneke kiemelkedett, csábítóan remegett a farka előtt. A férfi a vállánál fogva tartotta a lányt, és finoman végigsimított a hátán, és figyelte, hogyan libabőröződik érintésére. A lány széttárta lábát, oldalra lépett, hátát megfeszítette, és kiemelte a fenekét, és hátrafordult, hogy megnézze a férfi reakcióját.

A férfi felhördült. Lehunyta szemét, kifújta a levegőt, és lágyan végigsimított a lány fenekén, hagyta, hogy szeme helyett az ujjbegyeivel vegye birtokba a valóságot. Ujjai felkúsztak a lány hátára, belesimított a hajába, megvizsgálta, kereste a bizonyítékot az őt kísértő csodára. Csodás lány volt. Faustino és a vőlegény eltűnt számára, belefakultak a sátor ponyvájába, és Carmine úgy memorizálta a lány testének vonalait, mint Cabo színeit.

Ahogy a Nap megremegett a sötétedő óceán végtelen felülete fölött, mielőtt láthatatlanná vált volna. Carmine rádöbbent, hogy duruzsol magában, lágyan, talán a sátorban lüktető halk muzsika miatt, de lehet, hogy valami mástól, az előtte fekvő sziréntől, aki csak az alkonyat fél-valóságában létezik. A férfit elbűvölte a lány szépsége. Lelkét rabul ejtette a lány érzékenysége.

- Sam... - nyögdécselte, miközben hátranézett Carmine-re - ...végignézed, ahogy szétbasz, mint egy kis kurvát? Igen, kicsim? Tetszik, ahogy... - fordult a pasijához csábító mosollyal - olyanokat nyögök, amilyet veled még sohasem?

Sam nagyot nyelt.

A lány hátranyúlt és körkörösen dörzsölgette a fenéklyukát.

- Tudom, mennyire szereted a seggemet - mondta. - Nem biztos, hogy belém fog férni a farka. Olyan szűk a popsim, teljesen ki fog tágítani... mmm... - tolta be az ujját, mire Sam megint nagyot nyelt. - Szerintem nagyobbat fogok vele élvezni, mint valaha...

Sam felnyögött, válla megrándult.

Carmine felnyúlt és belemarkolt a lány hajába, mint egy fűcsomóba. Hátrahúzta a lány fejét vigyorogva Sam szemébe nézett.

- Könyörögj.

A lány nem mondott semmit, csak halkan felnyögött.

A férfi a fenekére csapott, a bizsergés végigszántott a testén, az arca összerándult.

- Tudom, mit akarsz. Tudod, hogy tudom. Most pedig könyörögj érte - sziszegte a fülébe Carmine.

- Nyögni fogsz neki, mint egy kurva? - jött meg Sam hangja. - Végignézeted velem, ahogy seggbekúr a hatalams farkával?

Carmine a lány fenekéhez simította a makkját:

- Könyörögj, vagy nem engedem, hogy Sam is megbasszon - suttogta a fülébe.

- Ő akkor baszhat meg, amikor csak akarom - vágta rá a lány.

- De nem úgy, hogy közben én a seggedet baszom.

A lány meglepetten pillantott rá, és teste megremegett a gondolatra. A férfi farka hatalmas volt, és az ötlet, hogy közben Sam a punciját döngesse, majdnem túl soknak bizonyult. Sam szerszáma nem volt akkora, mint Carmine-é, de azért elég szép mérettel büszkélkedhetett. És a lányt most három férfi vette körül három jókora farokkal. A lány felnyögött, és vágyakozva pillantott Carmine-ra, az ajkába harapott.

- Kérlek - mondta halkan.

Carmine a lány fenekébe tolta lüktető makkját, és érezte, hogy a lány összerándul.

- Még nem, baby... nem kaphatsz meg mindkettőnket, amíg nem könyörögsz igazán.

A lány remegve fogadta fenekébe a férfi farkát. Annyira nagy volt...

- Nyugi... Nyugi... - ismételgette neki Carmine. A lánynak koncentrálnia kellett, hogy magába engedje a nyomuló falloszt. Többször is újra neki kellett veselkedni. A férfi farka egyre csak nyomult, és teljesen szétfeszítette a lány testét.

- Óóóó... baby... óó... aaaa... lassan... lassan... óóóó igen....

Bejutott. Addig nyársalta a lányt, amíg a farka tövig be nem hatolt.

- Basszus... - nyögte a lány. - Ez nagyon jó...

- Sam, pattanj ide, hogy szophasson. 'Tino, gyere te is! - irányította Carmine a többieket, miközben ki-be mozgott a lány fenekében. Tényleg szűk volt, de ahogy egyre jobban ellazult, a férfi egyre jobban be tudott gyorsítani. Kezében tartotta a lány fejét, hátrahúzta magához, és keményen lökött a seggén egyet.

- Szopnád megint a faszukat, te kis kurva? - csapott rá a fenekére a következő lökésnél. A lány torkából hörgés szakadt fel, háta úgy megremegett, hogy a férfi golyói is megérezték.

Sam és Tino odajöttek, a sarkukra ültek, előretolták az ágyékukat, a farkukat. Carmine elengedte a lány haját és keményen kefélte a fenekét, apró lökésekkel tolta egyre előrébb, így a lánynak végül választania kellett az előtte himbálózó két farok közül. Ezúttal Sam fogta meg a fejét, és ráhúzta a farkára. Nagyot sóhajtott:

- Basszus, kicsim... Imádom, ahogy szopod a faszomat!

Majdnem suttogás volt, vágyai teljesülésének örömteli kifejezése. A lány réfonta ajkát a falloszra és keményen szopta, hagyta, hogy vőlegénye kezének súlya mélyabbra tolja a szerszámra. Addig tolta, amíg meg nem érezte a lány orrát az ágyékán. Ott a lány megpihent, kiélvezte a szájában a jókora faszt, aztán kinyújtotta nyelvét, és megnyalta a golyókat. A makk már a torkában lüktetett.

Carmine felnyögött, közben keményen baszta a lány seggét.

- Na most Tino. Tömd be te is a száját! - parancsolta hátulról.

Faustino közelebb mozdult, a lány arcába tolta a farkát, figyelte, hogyan szörcsög-cuppog a lány Sam farkán. A lány feléfordult, simogatni kezdte a farkát, és ezúttal az ő makkját engedte a szájába. Faustino is rátolta a lány fejét a farkára, egész a torkáig tolta a makkot, durván mozgott, agresszívebben, szenvedélyesebben. Belemarkolt a lány hajába, erőteljesen baszta a száját. A lány nyála kicsorgott a szája szélén, nedves hálóként fonta be a férfi farkát.

Sam még sosem látta ilyennek a menyasszonyát. Nem haragudott, nem volt boldogtalan, amiért ez a vadidegen férfi szájbakúrta, sőt, szenvedélyesen nyögdécselve bátorította a férfit, gyúrogatta a golyóit. A férfi hagyta, hogy a lány felemelkedjen a farkáról, levegőhöz jusson, összeszedje magát, de a lány aztán magától bukott vissza rá, indult a következő szopatásért. Sam felétolta a farkát, de legnagyobb ámulatára a lány inkább a sötét, mexikói húst kényeztette a szájában.

Carmine tovább baszta a lány seggét, és csapkodta a tökéletes félgömböket. Közeledett a lány orgazmusa, nem bírt már koncentrálni a testében mozgó két farokra.

- Ez az, Carmine! Baszd szét a kis seggem! Elélvezek, elélvezek!

Carmine hirtelen abbahagyta. A lány meglepődve ijedten nézett rá hátra:

- Mi?! Ne... Ne... kérlek, kérlek... Már majdnem... - nyöszörögte.

- Könyörögj!

- Basszus, Carmine! Kérem! Kééééreeeem! Könyörgöm! Bassz meg nagyon keményen! Könyörgöm!

Carmine visszatolta a lányt az asztalra, széttárta a lábait, négykézlábra állította. Aláparancsolta Samet, elé térdeltette Faustinot. A lány remegve várt, tudta, hogy most mi következik.

A lány ráereszkedett Sam ágaskodó farkára, puncija jólesően rácsúszott. Sam nem bírt tovább várni, alulról pumpálni kezdte a barátnőjét. Kezében tartotta a fenekét, és kemény dugattyúként mozgott, golyói minden lökésnél a lány puncijához csapódtak. Felemelkedett, a lány egyik mellbimbóját a szájába vette és szopogatta. A lány nyögdécselt. Ezt a Samet már ismerte. Ismerős volt a farka, a mozgásának üteme, hagyta hát egy ideig, hogy döngesse a punciját. Nagyon vágyott rá, hogy Carmine újra kitöltse. Sam remek volt, de a lány többet akart. És már könyörgött is érte, de Carmine nem teljesítette, amiben megegyeztek. Átkozott férfi, gondolta. Elhatározta, hogy rákapcsol, hogy a férfi ne tudjon neki ellenállni.

Felegyenesedett Samen, és rákapcsolt. Fejét és haját hátraengedte. Csípőjével határozottan körözött, valósággal fejte a vőlegénye farkát a puncijával. Rá is szorított, és lágyan felnyögött. Szemét lehunyta, a teste saját zenéjére táncolt; mindhárom férfi mozdulatlan volt, elbűvölt, mint méhek a méztől. A lány hátradőlt, előrehúzta a lábait és megtámaszkodott az asztalon, kezével hátranyúlt, és kitartotta magát, mint egy rák. Fenekét rátolta a vőlegénye ágyékára, így a farok mélyen a puncijába csúszott. Tudta, hogy a férfiak meg sem tudnak mozdulni, nem tudják róla levenni a szemüket, és a csiklója vadul lüktetett. Carmine ekkor jött rá, hogy eddig visszatartotta a lélegzetét, és most anélkül szólalt meg, hogy végiggondolta volna.

- Istennő.

A lány kinyitotta szemét, a férfire mosolygott, aztán hanyattfeküdt Sam lábára, a vőlegénye farkát a puncija falához szorította. Felnyúlt, megfogta Carmine farkát és a szájába húzta, és nagyon mélyen beszívta. Carmine benyúlt izmos karjával a lány lábai közé, és finoman simogatta a csiklóját. A lány erre erősebben szívta a szájában lüktető hatalmas szerszámot, egészen a tövéig.

A férfi visszanyomta eredeti pozíciójába, és figyelte Sam elégedett ábrázatát.

- Fausto... darselos - parancsolta.

Faustino szélesen elmosolyodott, és letérdelt a lány elé. Sam így közvetlen közelről nézhette, ahogy gyönyörű barátnője a szájába engedi ezt a fekete faszt. Sam őrült szenvedéllyel kezdte ismét dugni a barátnője punciját. Azt akarta, hogy a lány megkapja, ami járt neki. Faustino lágyan beszélt a lányhoz, spanyol szavai muzsikaként szóltak, bátorítva, hogy tökéletes ajkaival és nyelvével kényeztesse a farkát. Sam keményebben dolgozott, belemarkolt a lány testébe, végigcsókolta a bőrét ahol csak tudta, felszívogatta róla az izzadságcseppeket. A lányban már két fasz dolgozott, és ő már a harmadikra vágyakozott. Faustino farka egészen a torkáig benn volt, Sam dákója a csöpögő punciját döngette, a teste remegett a gyönyörtől, de még nem tudott elélvezni. Tudta, mit akar a férfi.

Carmine hagyta, hogy a két férfi rendesen megpakolja, azok után, hogy akkorát élvezett, mint még soha. És most, hogy ketten is kefélték, még mindig nem tudott elélvezni. Ő is rátolta magát Samre, keményen lovagolt rajta, hátha elélvez, de tudta, hogy az még messze van. Faustino derekába markolt, annál fogva húzta magához a fiút, aki közelebb lépett hozzá, kihúzta a farkát, de csak azért, hogy a golyóit nyomja a lány szájába helyette. Ha a lány már nem érezte volna Carminet magában, eddigre már többször is elélvezett volna.

Egy kezet érzett a fenekén. Nagy volt, az ujjak majdnem végigértek a hátáig. A szíve felgyorsult, vére felforrt, és végigzubogott az erein egy nagy adag adrenalinnal, ami mintha lángra lobbantotta volna a bőrét. A feneke másik felére egy másik kéz ért, és gyöngéden megszorította. A lány bíztatóan nyögött fel. Ide-oda mozgatta a fenekét, hátranyúlt, és széttárta magát a férfi előtt. Érezte, hogy a férfi lassan a fenéklyukán köröz az ujjával. A lány megint felnyögött, hangját tompította a szájában lévő zacskó. Carmine feltérdelt mögé az asztalra, ráereszkedett, és a lány szűk kis fenekéhez illesztette a farkát.

- Igen... igen... kérlek, kérlek, Carmine... kérlek... dugd belém... kérlek, basszál meg! Megteszek bármit...

Erre a férfi mélyen a lányba hatolt, lassan, amitől a lány mélyen felnyögött.

- De vagy a világ legszebbe nője - duruzsolta a fülébe Carmine. - Rendesen szét foglak baszni, ne aggódj, ahogy egy ilyen kis kurvát kell - nyomult bele félig. Sam érezte a gáton keresztül a falloszt, és olyan mélyen lökte be magát, ahogy csak tudta, benn megmerevedett, feje hátracsuklott. A lány felnyögött, s az ajkába harapott, nehogy elmosolyodjon.

- Ez az... bassz meg, kérlek! Egy mocskos ribanc vagyok... basszál! Döfd belém a farkad, Carmine... bassz seggbe rendesen!

Carmine golyókig hatolt a lány fenekébe.

- Ez aaazz...! - kiáltotta a lány. Carmine teljesen szétfeszítette, a feneke kezdett lüktetni. Sam erőteljesen döngette a punciját. El volt tökélve, hogy nem hagyja, hogy valami kis masszőrfiú átvegye a csaja fölött az uralmat. Faustino végigdörgölte makkját a lány száján, arcát, orrán, hadd érezze a hamarosan kitörő sperma illatát. Carmine megint a hajába markolt, hátrahúzta a fejét, és jól kiszámított, erős mozdulatokkal kezdte baszni a seggét. Az egész asztal beleremegett, mindannyian érezték. Carmine viszont stabilan tartotta magát, egyik kezével a lány hátát támasztotta meg, hogy a feneke jó szögben csússzon a farkára. Faustino megfogta a lány tarkóját, az arcába nyomta a farkát. A lány belekapaszkodott, érezte, hogyan lüktet a méretes fasz, hogyan készülődik a kitörésre. Érezni akarta megint az ízét:

- Gyerünk, baby - sürgette. - Élvezz el megint... engedd az arcomra... a számba... Érezni akarom a gecidet!

Faustino rántott kettőt a farkán, és végigtüzelt vele a lány száján és arcán. A lány benyelte a makkot, hagyta, hogy a szájába spriccoljon. Fürgén körbenyalta a szájában a csöpögő makkot, aztán még szopogatta egy kicsit, élvezte a fiú nyögéseit.

Sam érezte, hogy hamarosan ő is elélvez, kezdett ismerősen nyögdécselni. Ms. Baur rápillantott:

- Na te is? Tetszik, ahogy szétbasznak, mint egy olcsó kurvát? Te kevertél bele... Milyen a puncim? Jó? Finom?

- Igen, baby... kurva jó vagy... nagyon jó a pinád... annyira szűk... - remegett alatta a vőlegénye, és bele is élvezett.

- Iggggennn... - nyögta hangosan a lány -, ez az, nagyon jó! Igen!... Élvezz, Sam!

A bátorítástól Sam lökött még párat, zacskója cuppogva ért a lány nedves puncijához. A lány éhesen felnyögött, hátranyúlt, rácsapott a saját fenekére, és Carmine-re nézett.

A lány érezte, hogy a férfinek sem kell már több, azt akarta, hogy egyszerre élvezzenek el. Csípője megremegett, ajka lebiggyent:

- Ez az... bassz szét, mint egy kurvát... ez az... vágd bele a vastag faszodat mélyen a... óóóhhh... mélyen a seggembe... keményen... igen.... ez az... basszál... pont úgy... pont így... ez naaaaagyon jó... tetszik, ahogy a farkad a seggemben mozog, ugye?

Carmine még keményebben baszta a lány seggét.

- Ez az, baby... gyerünk... fenekelj el...

A férfi rácsapott a lány fenekére

- Bassszus! Ez az.... Fenekelj el, markolj a hajamba!

A férfi bele is markolt. A lány teste megfeszült, Carmine nagyon keményen döngette a fenekét. Orgazmusa sosem ismert mélységekből tört elő. Miközben Carmine kezdett remegni és öszerándulni, a lány teste tehetetlenül remegett. Carmine belérobbant, és a lány teste átvette a gyönyört. Lélegzete elakadt, nyögni sem tudott, megszólalni sem, az orgazmus kicsavarta testét-lelkét.

Zihálva az asztalra rogytak, félig Samre és Faustinora. A lány lehunyta szemét, és fényvillanásokat látott, aztán meg mintha saját magát nézte volna kívülről, távolról. A teste bizsergett, lába remegett.

- Carmine... ez... egyszerűen... - nyöszörögte - ez.... hmmmmmm...

- Igen - nyögte Carmine.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Lilith999 ·
kellemes az érzelmi töltet is, nagyon átérezhetővé teszi, imádom

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: