Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pornós az életben (kitalált)

Egy egyszerű városnap,Komló. Lézengek a tömegben némi kansággal, nincs sehol egy jó nő. Egy lángosos felé vettem az irányt,be is álltam a sorba,és megütött a látvány. Aleska Diamond (Sáfrány Emese, http://erotika.indavideo.hu/video/Aleska_Diamond_XXX  állt a sorban,cseppet sem hosszú szoknyában, őrjitően vadító dekoltázzsal és imádnivaló lábaival.
- Jónapot művésznő!- köszöntem neki. Nem sértődött meg, udvariasan köszönt és vadító mosolyt villantott. Akarva akaratlanul lecsúszott a szemem hol dekoltázsára,hol szájára. Cseverésztünk, azt mondta hiányzik neki a pornó, a normális farkak, a fájdalms dugás. Én is meséltem, szingli vagyok, már 1 éve. Azt mondta menjünk fel hozzá, uncsi már ez a lángos. Bevezetett feltételezem szülei lakásába, és eltűnt. Leültem a kanapéra. Hamarosan beállított egy köntösben, kezében egy jelképes fagyival, mondván,nem kajára vagy te éhes. Na itt már nem bírtam, kitolta farmert a szerszám,de ő mintha észre se vette volna,enni kezdett. Már azt hittem gondtalanul elfogyasztjuk az 'ételt' mikor rájöttem,'desszert' is lesz;leette magát,és mit sem törődve azzal hogy egyetlen egy piros csipkebugyi van rajta, ledobta a köntöst,és fürgén fagyizni kezdte hibátlan szilikonjait,elképesztően csinos testét és vadítóan izmos lábát.
-Jó étvágyat- mondta. Elszabadult a pokol,minden előjátékot elhagyva, a farkam a melle közé tettem és azt mondta, még had nedvesedjen. Több se kellett nekem, orgazmusig jutottam csupán a verésétől,mellszextől és attól hogy meztelenül láttam az egész testét: a ronggyá baszott ámde gyönyörű rózsaszín punciját is. Még nem végeztünk, mondtam, és fürgén elszaladtam 'felkészülni': mosakodás,gumi. Mire visszaértem tócsásra ujjazta magát, hát mit volt mit tenni,eljött az én időm. Keféltem hason, a melleit fogva, kutyába,a seggét csapkodva, és meglovagolt,de úgy hogy a gumiból használt lett. Még most sem végeztünk,mondtam, testedre még nem folyt gecim. Neki is ennyi kellett, életemben először 3. orgazmus felé vettem az irányt, és még csak 30 perce voltam nála. Még ki sem pihentem magam,már rajtam ült, háttal nekem,valahogy így:https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjKjY35z7vMAhUBjSwKHbwCCCUQjRwIBw&url=http://egbo.com/video/10077/&psig=AFQjCNF0VzL6UhmcTt-NQUc4bQequ79D0Q&ust=1462286503730963 . Nem akartam ismét gumiba élvezni, 69-re került a sor. Irgalmatlan mennyiségű nyállal szopta ki a varázslét az életében először spriccoló farkamból (harmadjára!), és egyenesen a szájába landolt,nem is tiltakozott. Minden bizonnyal lenyelte,mert a következő pillanatokban,talán ekőször, sikoltozni kezdett. Jól csináltam,legalaábbis egy 20 mp. nyelvmunka után ő is felért a csúcsra, hatalmas hüvelyi orgazmusa volt.
1 óra, 3 menet, orgazmusig vittem, és szétbasztam. Életem élménye. Nála aludtam,szóval nem utoljára láttam a punciját, de ott már az anál se izgatott, annyira kifacsart az istennő. Jó jerk-outot férfiak:http://www.pornhub.com/pornstar/aleska-diamond
Hozzászólások
Andreas69 ·
Borzalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: