Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Porcelánszív

A porcelánszív ott hever a szekrény mélyén. Régóta ott porosodik már. Az idő, mely telik és múlik a porcelánszív felett, már lassan nem is mérhető emberi léptékkel. Porcelánidőben is nagyon hosszú. És a kicsi szív nem mozdul. Nincs aki leemelje, óvó és simogató kezeivel megsimogassa, letörölje a port róla, hogy ez a szép porcelánszív újra teljes pompájában ragyoghasson. Nincs senki aki gondoskodna róla. Azt hiszi azért mert az anyaga kicsit hűvös és néha rideg, már nem érdemel törődést, már nem érdemli meg, hogy valaki igazán foglalkozzon vele. A minták, melyek díszítik a kis szívet lassan elkopnak. Már nem láthatják a szép tulipánokat rajta, a zöld és cikornyás leveleket. Lassan a fehérségbe is belekúszik valami, valami…a hajszálrepedések, melyek megtörik a porcelánfehérséget. A kis szívecske lassan beleöregedett a mozdulatlanságba. Ha sírni tudna, ha csak egyetlen könnycseppet ejteni tudna ez a kicsi szív, talán könnyebb lenne. De egy szív, egy porcelánszív nem sír, nincsenek könnyei. Talán ha tudna beszélni, elmondaná mi bántja, ha hagynák, ha lennének szavai a fájdalomra, talán elmondaná.

De a kicsi szív nem beszél, nincsenek szavai. Porcelán csengései vannak, amivel jelez a világ felé, jelzi, hogy fáj, hogy nagyon fáj… hogy mi fáj neki? Egyetlen szó csupán: MAGÁNY. A rideg és üres nappalok, a hosszú és sötét éjszakák. Mozdulatlanságra ítélt kicsi szív a szekrényen. Már nem ragyog, mint egykor, már nem dísze ő a szobának, hol él, már csak unott régi és szürke tárgy ő, a megszokás és az unalom jelképe. Egy feledhető kis tárgy. Mint a tárgyak általában. Mindent megsiratunk. Embert, állatot, kipusztult fát. De egy tárgyat… egy tárgyat soha. Összetörik, elveszik.. nem sírunk. Emlékezünk egy ideig, hogy volt ilyenünk is, de nem sírunk. Aztán feledjük még az emlékét is, hogy valaha volt, létezett, és mi nem ejtettünk érte egyetlen könnycseppet sem.

Aztán rezegni kezd a világ, mintha a föld el akarna nyelni mindent, a szekrény kivágódik, és kihullik belőle a kicsi porcelánszív. Még szinte hallani utolsó jajkiáltásait, melyet a világba kiált bele, de senki nem hallja. Na persze, hiszen kevesen értenek a porcelánok nyelvén. Aki érthetne, az már régóta nem is néz a kis szívecske felé.
Csörömpölve hull le a földre és darabjaira hullik. Az egykori díszes és szép szívecske összetörik. Eddig talán értékes is volt, még porosan, elhanyagoltan is, mégis ért valamit. De így törötten? Össze lehet talán ragasztani, de már sosem lesz soha olyan értékes, mint azelőtt. A zuhanás nyomokat hagyott a porcelán szívecskén. És talán már nincs is olyan ügyes kezű mester ki össze tudja ragasztani.

Hagyjátok a szívecskét, csak szedjétek össze óvatosan a darabjait, ami még maradt belőle. Rakjátok vissza a szekrény mélyére, hiszen még így törötten és sérülten is reménykedik a balga szívecske, hogy egyszer talán visszatér az aki törődött vele és aki olyan szépen beszélt a porcelánok nyelvén. Csakhogy akkor már nem a régi kedves szívecskét találja ott, hanem ezt a csorbát, darabjaira hullva.
Hasonló történetek
22533
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
29935
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Éjfél után elsőként pontoztalak, s talán olvastalak is, de nem volt módomban írni. A rövidke alkotásban rengetegszer használod a szív, porcelánszív szót. Borzasztóan zavaróan hat, kínosan összeszedett mondatok hatását kelti. A másik, minél több van valamiből, annál értéktelenebb, s ez már több mint szóismétlés. Ha nem olvastam volna a korábbi írásaidat, amelyek árulkodnak a jellemedről, vagyis ezt láttam volna először a tolladból, komolyan megkérdőjelezném, a jelen írásod mögötti érzelmeidet.
Az általam adott tíz pontok, jelen esetben inkább a korábbi írásaid alapján kikövetkeztetett személyiségednek köszönhetők, valamint annak hogy tudom, úgyis lesznek olyanok, akik lepontoznak. Márpedig a pornó jellegű írásokhoz viszonyítva ez még így is a honlap minőség növelő élvonalba tartozik.
HarcI@Kakas ·
Az általam adott egy pont neked a korábbi faszságaidat tükrözi meg azt hogy valamilyen okból téged fel fognak húzni egy fára. :sleeping:
Tűzmadár ·
Köszönöm, hogy méltónak tartottad olvasásra az írásaimat. Gondolom, hamar rájöttél hogy a „Mese az aranyhalról” fiújának a sellő testének megpillantása előtti karakterét rólad mintáztam, csak a szövegének a szavai voltak szalonképesebbek.
Sajnálom, én nem tudtam végigszenvedni a tiéidet, de ne csüggedj, van itt rajongód elég.

Whym ·
Az a jó az ilyen történetben, hogy olvasótól függően sokminden félét elmondhat, mutathat, kérdezhet. Túl azon, hogy nagy igazság az egész, nekem az eltört darabkák sorsáról szóló gondolatok tetszettek a legjobban.

:flushed:

Éjcsillag ·
Nem maga a szó az mi megdobogtatja a szívet.. Hanem ami mögötte van.. Amit jelent és mondani szeretne.. Ami tiszta és sérthetetlen..
Egy érzés..egy gondolat..egy valóság.. Egy Álom..
Ezzel mindent elmondtam..

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: