Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Plátói szerelem (1.rész) Beléd szrettem

Egy bölcs ismerősöm mondta még hogy :"nagy szerelemnek nagy büdös a vége" igaza is van tényleg az. Mindig is olyan lány voltom aki ellenezte a szerelem puszta létezését. De egy nap megcsapott a szerelem szele sajnos. Tavaszi teliholdas éjszaka volt a haverjaimmal voltunk egy szórakozó helyen mivel nem igazán volt kedvem táncolni ezért leültem. Velem szemben ült egy régi osztálytársam Oszkár aki ép egy csajjal smárolt. Oszkár 180 cm magas, szőke, kék szemű, sportos alkatú srác. A suliban nem igazán kedveltem, mert egy igazi tapló, bunkó alak volt, az a férfi aki a nőkre lábtörlőként tekintet. Nagyon izgató volt nézni, hogy hogyan smárol a csajjal, még apró puszikkal is kényeztette a nyakát... Annyira csaj helyében lettem volna. Egy kis idő elteltével a lány fülébe súgott valamit erre a lány meg pofozta és elment. Ez a látvány annyira megmosolyogtatott. Oda mentem és leültem mellé.
-Szia Oszi! Látom nem változtál a gimi óta semmit.
-Helló Adél! Már 2 éve, hogy le érettségiztünk és azóta nem láttalak. Hogy megy a sorod?
-Nyitottam egy fotóstúdiót és elég jól megy. Te mit csinálsz?
-Ja tényleg emlékszem hogy már a gimiben is nagy szenvedélyed volt a fotózás. Én most apám vállalkozásában dolgozom ...
Annyira elbeszéltük az időt még névjegy kártyát is cseréltünk és azon kaptuk magunkat, hogy zárt befele a hely és a haverjaim rég leléptek. Ezért meghívott magához egy kávéra. Nem kellet sokat gyalogolnunk  a lakásához. Megérkeztünk, elkészítette a kávét és elkezdtük kortyolni nagy kínos csendben. Aztán egy idő után Oszi megszólalt.
-Te amúgy miért utálsz engem?
-Egy kicsit erős az, hogy utállak téged inkább csak nem kedvellek amiért kihasználtad a barátnőmet, meg alapjáraton bunkó vagy.
-Jó, bunkó vagyok, ez van. De a barátnődet nem kényszerítette senki arra, hogy szopjon le és utána menjen a merre akar.
-Jó de...
-Nem baj ha leveszem az ingem és a nadrágom? Úgy kényelmesebb lenne nekem.
-Ööö...nem
Ahogy levette magáról a fölösleges ruhadarabokat és ott állt előttem úgy nézet ki mint egy alsónemű modell, és elindult az ágya felé lefeküdt.
-Nem fekszel ide mellém? -kérdezte
-De
Oda mentem és lefeküdtem mellé. Azt kérdezte tőlem.
-Volt már olyan hogy valamit nem tettél meg és utólag megbántad, hogy nem tetted meg.
-Sokszor de...
-Az nem jó. Te reszketsz, takarózzál be!Én mindig megteszem ha megtehetem, mert akkor utána nem kell feltennem magamnak a kérdést "mi lett volna ha?"...
Olyan jó volt hallgatni ahogy beszélt, mély rekedtes hangja van. Jobban hozzá bújtam és lecsuktam a szemem, az járt a fejemben, hogy ez a srác a bunkóságával rejti el a kedves énjét most a kedvességének egy darabkáját nyújtotta felém. Vajon egy nap teljesen megnyílik nekem? Arra lettem figyelmes, hogy elnémult és a gyönyörű érzéki puha ajkai megérintik a számat és megcsókolt. Vissza csókoltam, utána bedugta a nyelvét a számba, érzéki nyelvelésbe kezdtünk és közben benyúlt a felsőm alá és simogatni kezdte a hátam, majd kicsatolta a melltartóm. Ezután végig simította a testemen a kézét és a szoknyámat feltolta a derekamig, a csipkés tangám letolta és elkezdte simogatni a borotvált vénusz dombom ezután lecsúsztatta az ujját a csiklómra és dörzsölte,  bele remegtem annyira jó volt a keze utána a hüvelyemig ment és elkezdte 1 majd 2 ujjal ujjazni és nagy meglepetésemre ujjai lentebb csúsztak és simogatni kezdte az ánuszom utána meg ujjazni. Szóltam neki, hogy hagyja abba mert ez nekem nem tetszik de ő csókokkal hallgattatott el és folytatta.
-Vegyünk le mindent - mondta
Letolta a bokszerét én pedig levettem magamról minden ruhadarabot. Rám vetette magát és megcsókolt, játszadoztunk a nyelveinkkel és harapdáltuk egymás ajkát. Felemelő érzés volt, olyan érzésem támadt, mintha lebegtem volna. Elkezdtünk hemperegni az ágyban végül az ágytáblához nyomot felültem ő felém térdelt és kínálta nekem a gyönyörű átlagos méretű péniszét amit elkezdtem szopni.
-Uhh, nagyon jól csinálod de menj le mélyebbre és kezdte ledugni a dákóját a torkomon. Öklendezni kezdtem még sosem mély torkoztam.
-De nem vagyok mély torkú
-Majd most már az leszel. Orrodon vedd a levegőt és tövig lenyomta torkomon és ütemesen mozgott a számban.
-Fordulj meg és emeld fel a feneked!
Teljesítettem amit kért és pénisziét behelyezte az ánuszomba és ütemesen dugni kezdte, közben hozzám bújt és a fülemben hallottam a szuszogását meg egyszer bele harapott a vállamba amit élveztem, csak nem a fenekembe mozgott volna közben mert az nem tetszett.  
-Először raknak seggbe?
-Igen
-Élvezed?
-Nem
-Ne hülyéskedj.
-Komolyan mondom, nagyon fáj
Hátamra fordított és az arcomra élvezet. Adott egy papírzsepit letöröltem az ondót az arcomról felöltöztem és hazamentem. Két héttel később látni akartam ezért írtam neki egy e-mailt, hogy meghívjam egy italra. Azt írta: A múltkori dolognak nem kellet volna meg történnie. Ha nem lettem volna ittas meg sem történik. E sorok nagyon rosszul estek. Annyira találkozni akartam vele. Hiányzott a jelenléte. Basszus belé szerettem.
Hozzászólások
spontanszex ·
Kicsit jobban tagolhatnád, használhatnál vesszőket, meg úgy nem ártana visszaolvasnod magad néha. Nem rossz, de sokkal több van benned..
Mellesleg ha egy ilyen taplóba bele tudnál szeretni, hát gratulálok:)
Domi82 ·
Rendben megpróbálok oda figyelni a tagolásra :) Megnyugodhatsz én nem tudnék bele szeretni egy ilyen srácba xD De elhiheted h vannak olyan lányok akik igen :)
spontanszex ·
Megnyugodtam..:) Még szerencse hogy el tudod választani magad azoktól az önbecsülést nélkülöző hölgyektől, akiket ez a stílus lázba hoz. Én ezt sose fogom megérteni, hogy az ilyenek hogy érik el mindig a céljukat (mert sajnos ez a való életben is így van) és az ilyen "hibák" után meg a normálisabbak felé vannak fenntartásaik :o

Marokfegyver ·
Annyi a hiba, már a címben elkezdődnek, hogy ez végig zavart olvasás közben. A stílusod elég köznapi, de ígéretesnek tűnik, és tudnál sokat csiszolni rajta.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: