Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pihentető edzés

A teremben nem volt senki, rajta és egy másik srácon kívül. A srác izmos és kisportolt volt, de nem az az izomagyú típus. Adri hátra ment a futógépekhez és betette a fülhallgatót a fülébe hogy ne zavarhassa semmi és senki.
El is kezdte hát az edzést. Kis idő elteltével a verejtékcseppek elkezdett lefolyni az arcán, rá a fehér pólójára, ami ennek hatására elkezdett áttetszővé válni. Inni akart, de ügyetlenül magára öntötte a vizet, ami végigcsordult a testén, a selymes nyakától a telt melleire, ahol a hideg létől meredő mellbimbóit kellemesen csiklandozta.
Ahogy futott, minden lépésénél méretes keblei csak úgy lengtek a feszülős (és már szinte teljesen átlátszó) felsőjében. Mikor lepillantott, ő is észrevette a dolgot, és eltöprengett, hogy mégis miért nem vett fel melltartót? Ennyire belefeledkezett volna korábban a tanulásba? De nem különösebben zavarta, mert rajta kívül csak az az egy srác volt ott, ő is a terem másik végében edzett, így hát ő is folytatta a futást. Lehunyta a szemeit, és elmerült a fantáziájában. Mikor kinyitotta a szemét, riadtan tapasztalta, hogy a srác ott áll előtte és őt bámulja.
A srác csak annyit mondott:
- Akarlak téged! Most!
Mire Adri válaszolhatott volna, már letépték róla a felsőjét és előbuggyantak szép méretes idomai. Nem tudta mit tegyen, teljesen letaglózták, de valami azt súgta nem lesz baj, így hát hagyta magát sodortatni az eseményekkel: a srác jóképű volt, ő meg már nem szexelt egy jót az előző szemeszter vége óta.
Leszállt a futógépről kissé félszegen, de kíváncsi volt, mi lesz ebből. A fiú egy lépéssel a háta mögé került, majd két kézzel elkezdte masszírozni a melleit, és közben ujjaival a mellbimbóit csavargatta finoman. Heves nyakcsókolgatás közepette Adri a srác egyik kezét lassan végigvezette a mellkasától a feszes hasán át a bugyijába, hogy ott se maradjon kényeztetés nélkül. Partnere rögtön értette a finom célzást, és kapásból munkához látott. Kilazította a lány melegítő nadrágját matatni kezdett hattyúmintás bugyijában. Keze finoman siklott a lány csupasz szeméremdombján, majd az egyik ujjával gyengéden izgatni kezdte a lány csiklóját. A másik keze persze végig a lány csodás melleit markolta. Szenvedélyesen de nem durván.
Adri érezte, hogy egyre jobban kezd elnedvesedni a lába közt és egyre jobban zihált a gyönyörtől. Mikor már érezte, hogy oly közel a hőn áhított kielégülés, a kéz, mely eddig kifogástalanul végezte a dolgát, abbahagyta. A srác letépte róla a maradék ruháját is, és rálökte egy fekvenyomó padra. Bár feküdtek, és a srác nyomott is, mégsem lehetett rendeltetésszerű használatnak nevezni, amit ott csináltak. A fiú volt alul és Adri lovagolt rajta. Mindent beleadott, amit tudott, olyan hévvel vonaglott a kemény péniszen, mint korábban soha. A nagy lendülettől a mellei vidám táncot jártak a srác megelégedésére. Az a két csodálatos formás mell olyan égi táncot járt ami bárkit megbabonázott. Hirtelen a srác felkelt de Adri még mindig a duzzadó férfiasságára volt tűzve, lábaival gyorsan átfonta a srác  derekát és így mentek a falig,ahol állva folytatták az aktust. Ilyet még sose csinált korábban Adri de élvezte a az újdonságot.
Oldalra nézve Adri megpillantott egy nagy felfújt gumilabdát, amit általában jógához és az izmok nyújtásához használnak, és beindult a perverz énjének fantáziája. Csak annyit súgott a másik fülébe, hogy: „Azt is próbáljuk ki!” – majd a labda felé mutatott. Elindultak felé, és letették egy nagyobb szabad részre. A lány hassal ráfeküdt, így pont kényelmes magasságba került hátulról a srácnak. A fiú finoman rátett egy-egy súlyt a lány kezeire (a markolat alatt nem fért ki a keze, csak ha felemelték a súlyt), így mozgásképtelenné téve a lányt. Finoman megpaskolta a lány fenekét (határozottan de mégis gyengéden), majd behelyezte méretes hímtagját a lányba, aki egy nagyobb sóhajjal jelezte megelégedettségét, és folytatták, ahol abbahagyták az előbb. Adri mellei nagyokat rázkódtak a fiú súlyos lökési hatására. Mikor Adri már majdnem a csúcsra ért, a srác kihúzta a farkát a lányból mire az kissé elégedetlenül nyögött egyet de mire annyit mondhatott volna „Mi történt?” – már tudta is a választ: a srác finoman el is kezdte visszatolni a lányba, de ezúttal egy kicsit feljebb, konkrétan a lány ánuszába helyezte be éppen a makkját.
Adri fel akart kiáltani, de inkább meglepetésében, mint fájdalmában. A srácon látszott, hogy nem először csinált ilyet, lassan és óvatosan kezdett bele. Eleinte apró lökéseket tett, amíg másik is meg nem szokja a dolgot, ellazul és elkezdi élvezni. Az egyik súlyzót levette a lány kezéről, így Adri tudta csiklóját is izgatni közben, így fokozva az élményt, amit az anális szex okozott neki. Miután Adri is elkezdett egyre jobban belemelegedni, a srác is egyre többet beleadott. Egyre lökte és lökte a lányt hátulról, egészen a tövéig belenyomta a lányba a farkát utána meg szinte teljesen ki is húzta, hogy minél nagyobbakat lökhessen, majd mikor érezte, hogy itt az idő, kihúzta a lány fenekéből a péniszét és annyit szólt: „Fordulj meg!”. A lány megfordult, és kinyitotta a száját, hogy megkérdezze: „Miért?” – de nem volt alkalma, mert abban a pillanatban, a szájában volt a pénisz és egy szempillantás múlva már érezte, hogy egy nagy adag sperma folyik le a torkán. Ő jólnevelt lány lévén mindet szépen le is nyelte az utolsó cseppig.
A srác felállt, felkapta a ruháit és szó nélkül távozott.
Adri halkan annyit suttogott: „Köszönöm”. Kiment az öltözőbe lezuhanyozni, közben az eseményeken merengett, és finoman simogatta magát, és játszott a melleivel babrált egy kicsit a mellbimbóival. Az „edzés” teljesen feltöltötte energiával, és bár az este hátralévő részén nem igazán tudott a székében ülni, a másnapi vizsgáján kiváló minősítéssel ment át.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hellraiser ·
Ember ez csak egy történet! "Mese"! Arra való hogy a szórakoztasson!! Igen tudom hogy az anális jelenetek sok előkészületet igényelnek forgatásokon DE ez nem a valóságról szól hanem a fantáziáról! Ha nem tetszik azt elfogadom de azzal ne gyere hogy nem elég valóság alapú!

D.S. ·
Csak az egyiket olvastam el. Tetszett a történeted. A másikat az ÜZENŐFALON keresztül kérheted Anitától, hogy törölje.
Hellraiser ·
Köszi!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: